|
|
2 Martie
| |
Danyiyeli | Date: Sunday, 2010-02-28, 5:41 PM | Message # 1 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
Status: Offline
| Succes-uri!!
|
|
| |
Alex_Brasov | Date: Monday, 2010-03-01, 8:20 AM | Message # 2 |
IDIOT
Group: Blocked
| Partida: Irlanda-Brazilia pont: egal casa: bet365 miza: 10 cota: 4.00 Argumentatie: Marti seara cu incepere de la ora 22:05 are loc partida amicala dintre Irlanda, formatia antrenata de Giovanni Trapatonni, foarte aproape de calificarea la mondiale in acest an, dupa ce a fost invinsa la baraj de Franta, ne amintim cum, cu un gol marcat cu mana de Thierry Henry, si Brazilia, una dintre principalele favorite la cucerirea Campionatului Mondial, formatie despre care nu ar mai fi multe de spus. Cele doua formatii s-au mai intalnit in meciuri amicale de 2 ori, in 2004 a fost un 0-0 iar in 2008, Brazilia s-a impus la limita prin golul din minutul 67 al lui Robinho. De la irlandezi nu vor fi lipsi jucatori precum: Robbie Keane, Kevin Doyle, Damien Duff sau Richard Dunne in vreme ce la brazilieni vor fi in teren Luis Fabiano, Robinho sau Kaka.Vad un meci frumos, cu multe faze de poarta, la finalul careia tabela va indica rezultatul de egalitate. 0-2 Necastigator -10
|
|
| |
asterix | Date: Monday, 2010-03-01, 6:24 PM | Message # 3 |
 silence, i kill you
Group: Checked
| Meci;Sara Errani v Sorana Cirstea Pont;Sorana Cirstea Cota;2.75 Incredere;10 Casa;BET365 Turneul de la Monterey aduce fata in fata pt a 2-a oara pe ce;e 2.In prima intilnire desfasurata tot pe hard frunoasa Sorana s-a impus lejer cu 2-0 scor 6-2;6-4.In acest sezon romanca a porbit extrem de prost reusind o singura victorie la Rogowsca la australien open ,iar in turneele de la Paris,Doha,Hobart si Acapulco a iesit rusinos din primul tur fara sa cistige vreun set in cele 4 neciuri jucate .Italianca este pe 48 in wta dupa rezultatele din acest an cind a reusit sa faca o semifinala la Hobart dupa ce a trecut printre altele de Odin ,sferturi la Bogota ,la Acapulco a iesit in turul 2 invinsa fiind de galovits.Se pare ca italiencei nu prea ii plac romancele .Este un moment prielnic pt frumoasa SORANA sa intre in forma pe care a aratato sezonul trecut,merg pe mina romincei in acest meci si sper ca de aici sa inceapa sorana accesiunea in clasament pt a intra anul asta in primele 20 Attachments: 7421394.jpg (189Kb) 6:2 6:3 necastigator -10
|
|
| |
Claudiu1x2 | Date: Monday, 2010-03-01, 9:39 PM | Message # 4 |
Lieutenant
| Meci : Cleveland Cavaliers - New York Knicks Pont : Sa se marcheze 213 puncte sau mai mult ( over 212.5 ) Cota : 1.93 Casa : 10bet Incredere : 10 Cleveland Cavaliers este favorita certa in acest meci.Venind dupa o victorie in prelungiri in fatza celor de la Toronto Raptors scor 126-118 si cu o pofta mare de joc si super vedete precum Lebron James si Shaquille O'neal astazi Cleveland intalnesc pe cei de la New York Knicks pe teren propriu.New York Knicks vine dupa o infrangere in fatza celor de la Memphis Grizzlies scor 109-120 pe teren propriu si vor incerca sa obtina victoria ceea ce e greu de crezut!Astazi mizez pe un spectacol baschetbalistic si sper ca se vor marca cel putin 213 puncte ! Succes 124 - 93 CASTIGATOR +9,3
|
|
| |
warr10r | Date: Monday, 2010-03-01, 10:39 PM | Message # 5 |
Lieutenant colonel
| Meci : Cleveland Cavaliers - New York Knicks Pont : New York sa marcheze sub 101 puncte(la exact 101 puncte marcate miza se returneaza) Cota : 1.85 Casa : Bwin Incredere : 10 Doua echipe din conferinta de est cu aspiratii diferite,Cavs sunt pe primul loc cu 46W-14L,102 ppg si Knicks.locul 13,20W-28L,101 ppg.Cleveland vine dupa jocul castigat la Raptors cu 126-118 dupa prelungiri,iar Knicks dupa infrangerea 109-120 in fata celor de la Grizzlies pe teren propriu.Doua partide s-au mai disputat intre cele doua echipe in acest sezon,Cavs a castigat cu 100-91 in deplasare si cu 113-106 acasa.In aceasta ultima partida Lebron James a marcat 47 de puncte,iar Nate Robinson a marcat cele mai multe puncte(26) pentru Knicks,jocul a fost disputat la inceputul lunii trecute.Intre timp Nate Robinson a plecat la Celtics,fiind transferat Tracy McGrady de la Rockets pentru a-l suplini,dar este greu pentru ca el a lipsit un an de zile din cauza unei accidentari si este folosit 15-18 minute pe meci.De la Cavs va lipsi Shaq din cauza unei accidentari timp de 8 saptamani.Este anuntata revenirea in aceasta saptamana la echipa a pivotului lituanian Zydrunas Ilgauskas,plecat acum 10 zile la Wizards in schimb cu Antawn Jamison.Nu cred ca cei de la Cavs care au una dintre cele mai bune aparari din NBA le vor permite celor de la Knicks sa treaca de 100 de puncte. 124-93 CASTIGATOR +8,5
|
|
| |
Disaster | Date: Monday, 2010-03-01, 11:22 PM | Message # 6 |
Major
| Meci:Rosario Central v Arsenal de Sarandi Pont:Rosario Central Cota:1.90 Casa:Bet365 Incredere:10 Arg:Un meci foarte interesant este programat pe data de 02.03.2010 de la ora 22:00 ora romaniei in prima liga din cel mai specataculos campionat din america de sud,fiind vorba de campionatul argetinei.Acest meci se disputa intre Rosario Central respectiv Arsenal Sarandi.Echipa gazde vine dupa un rezultat de X obtinut pe terenul celor de la Clono scorul a fost 0-0.echipa oaspete vine dupa un esec usturator,primind 3 goluri pe teren propriu de la Chacarita juniors si marcand doar un gol.In confruntarile directe echipa gazda sta mult mai bine in ultimele 6 meciuri impunandu-se de nici mai mult nici mai putin de 4 ori.Vad un meci in care echipa gazda sa invinga poate chiar la handicap!va dorec multa bafta! 2-3 Necastigator -10
|
|
| |
Kruud | Date: Monday, 2010-03-01, 11:57 PM | Message # 7 |
Parior surprize-surprize
| Partida : SA Spurs - NO Hornets Pont : Sfertul 3 cu cele mai multe puncte Cota : 4.00 Casa : Bet365 Incredere : 10 Argumentare : In aceasta dimineata va avea loc un meci foarte interesant intre doua formatii care joaca destul de bine si inscriu destul de mult. Fara a fi un mare pasionat de NBA si fara a fi mare cunoscator m-am gandit sa imi incerc norocul cu acest pariu destul de inedit si doar norocul isi va spune cuvantul la acest tip de pariu. In mod normal acest meci va fi unul extrem de echilibrat iar in sfertul 3 cred ca se va face diferenta cea mai mare de scor si se vor inscrie cele mai multe puncte. In meciul precedent SA Spurs a castigat 113-110 cu Phoenix iar in sfertul 4 s-au inscris cele mai multe puncte iar de partea cealalta NO Hornets a pierdut 108-100 cu Dallas iar in sfertul 2 s-au inscris cele mai multe puncte iar in acest meci voi merge pe intuitie iar cota mi se pare foarte buna si atractiva. http://img638.imageshack.us/img638/8439/jpegx.jpg Cele mai multe in Sfertul 1 NECASTIGATOR -10
|
|
| |
betivu | Date: Tuesday, 2010-03-02, 0:05 AM | Message # 8 |
Lieutenant colonel
| Partida : Charlotte-Dallas (NBA) Pronostic : Dallas cistiga cu 6-10 puncte Cota : 6 Casa : Bwin Incredere : 10 Charlotte favoriti la casele de pariuri si sincer am dubii , forma si intilnirile directe spunind contrariul , poate parcursul lor bun pe teren propriu sa ma puna pe ginduri- in 11 partide din 2005 incoace , pina una alta , Charlotte nu a invins niciodata pe Dallas , Charlotte are 4 victorii si 6 infringeri in ultimele partide iar Dallas 8 victorii si doar 2 infringeri - o serie de 7 victorii consecutive ; intr-o clasificare generala Charlotte este pe pozitia a 19-a cu 28 de victorii si 29 de infringeri - 20-7 acasa , iar Dallas pe 5 cu 39 de victorii si 21 de infringeri - 19-12 in deplasare ; intilniri directe : 13/12/2009 NBA Dallas Mavericks vs. Charlotte Bobcats 85:85 98:97 (OT) 12/12/2008 NBA Dallas Mavericks vs. Charlotte Bobcats 95:90 19/11/2008 NBA Charlotte Bobcats vs. Dallas Mavericks 83:100 13/03/2008 NBA Dallas Mavericks vs. Charlotte Bobcats 118:93 24/01/2008 NBA Charlotte Bobcats vs. Dallas Mavericks 95:102 27/12/2006 NBA Dallas Mavericks vs. Charlotte Bobcats 97:84 21/11/2006 NBA Charlotte Bobcats vs. Dallas Mavericks 85:93 04/03/2006 NBA Dallas Mavericks vs. Charlotte Bobcats 90:76 12/11/2005 NBA Charlotte Bobcats vs. Dallas Mavericks 88:98 20/03/2005 NBA Dallas Mavericks vs. Charlotte Bobcats 104:93 22/01/2005 NBA Charlotte Bobcats vs. Dallas Mavericks 99:105 84-89 NECASTIGATOR -10
|
|
| |
kobe | Date: Tuesday, 2010-03-02, 0:39 AM | Message # 9 |
LAKERS
| Partida:Charlotte-Dallas pont:Cm Dallas cota:2.3 casa:bet365 incredere:10 arg In aceasta noapte la Time Warner Cable Arena se intalnesc 2 echipe cu forme diferite:gazadele fiind intr-o forma slaba desi au reusit sa invinga in ultima etapa la memhis si oaspetii care au un parcurs exceptional cu 7 victorii din ultimele 7 intalniri,chiar daca au avut nevoie de prelungiri in meicul cu atlanta.Charlotte inainte de victoria cu memphis a pierdut 3 meciuri din tot atatea disputate.La gazde nu sunt siguri ca voe evolua tyson chandler si mohammed in timp ce la oaspeti nu v-a lipsi nimeni.In ultimele 5 dispute dintre cele doua,dallas conduce cu 5-0,toate meciurile fiind castigate la bobcats si nu prea inteleg de ce mavs nu sunt favoriti.Asadar pontul meu este ca dallas v-a castiga meciul chiar daca o va face in prelungiri.Hai dallas!!! 84-89 CASTIGATOR +13
|
|
| |
Danyiyeli | Date: Tuesday, 2010-03-02, 7:56 AM | Message # 10 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
| Partida:Craybas J. (Usa) - Benesova I. (Cze) Pont:Benesova I. Cota:2,18 Casa:Pinnacle Incredere:10 Argumentare: In aceasta saptamana, WTA ne recomanda turneul de la Monterrey din Mexic, un turneu hard cu premii in valoare de 220.000 $. Am ales aceasta partida intru-cat cota cehoaicei este mult in scadere,fata de 2,75 de la cat s-a plecat initial.Cehoaica jucatoare in varsta de 27 de ani,o intalneste in aceasta prima ruda pe Craybas o americanca in varsta de 40 de ani,locul 82 in lume,o jucatoare ce nu a rupt gura targului in acest inceput de an,pierzand de fiecare data in primul tur si care nu are un joc foarte bun in fatza unei jucatoare de mana stanga cum este Benesova.Scorul in partidele directe este 2-1 in favoarea americancei,insa de aceasta data sunt convins ca Benesova va egala la 2 intalnirile directe. Un alt argumente pro Benesova,este acela ca Craybas a alternat in acest an,turneele de hard;zgura,acum,iar hard....ceea ce ii va influenta jocul,dupa parerea mea. CASTIGATOR +11,8
|
|
| |
radu | Date: Tuesday, 2010-03-02, 10:02 AM | Message # 11 |
Private
| partida:Bristol rovers-Stokeport (fotbal anglia liga 1) pont:Bistol rovers bate la pauza si final cota:2.25 casa:Stanleybet incredere:10 argument: in aceasta seara va propun meciul bristol rovers ocupanta locului 9 din liga 1 din anglia impotriva codasei stockport ocupanta locului 24.Bristol se afla intro situatie favorabila avand 3 meciuri din 4 care urmeaza cu ultimele clasate in clasament ,asta insemnand sanse reale pentru ei in as vedea scopul calificarea in championschips (liga 2 in anglia)tinand cont ca intalneste Stokeport echipa care se afla intro criza de forma si financiara si nu numai ne-mai castigand in deplasare de10 meciuri obtinand numai un egal si 9 infrangeri de partea cealalta Bristol este cu moralul ridicat dupa revenirea in forta a atacantului Lines care este si golgheterul echipei cu 10 reusite si a mijlocasului koufur cu 8 reusite este pe o panta ascendenta ce ce ma face sa mizez pe ei si la pauza si la final . 1-0 (1-0) Castigator +12.5
|
|
| |
Azonic | Date: Tuesday, 2010-03-02, 1:32 PM | Message # 12 |
Lieutenant
| Partida: Arles – Sedan Pont: castiga Sedan Cota: 3.25 Casa: stanjames Incredere: 10 In acest meci se intalnesc ocupantele locurilor 11 Arles cu 33 puncte si 10 Sedan cu 34 de puncte , locuri care in acest moment se afla la 7 respectiv 6 puncte de pozitia 18,pozitie retrogradabila ocupata de Châteauroux. Arles are 3 meciuri jucate acasa in 2010 acumuland din aceste meciuri un total de 2 puncte (2 egaluri si 1 infrangere) Sedan are 4 meciuri jucate in deplasare in 2010 acumuland din aceste meciuri un total de 8 puncte (2 victorii si 2 egaluri) marcand in aceste 4 partide nu mai putin de 10 goluri si primind 6. Tinand cont de forma pe care o arata cele doua echipe, Sedan are prima sansa sa castige aceasta partida, mai ales ca are ocazia de a se desprinde de echipa care o "urmareste", care este chiar Arles si de zona retrogradanta. Pronosticul meu pt acest meci: Sedan castiga partida. 1-0 Necastigator -10
Lume multă, oameni puţini!
|
|
| |
en3rgy23 | Date: Tuesday, 2010-03-02, 1:38 PM | Message # 13 |
 Major
| Partida:Nacional-Belenenses Pont: Nacional castiga la un gol Cota: 3.45 Casa: gamebookers Incredere: 10 Ultimul meci al etapei cu numarul 21 din campionatul portughez aduce fata in fata ocupanta locului 10 (Nacional) si a ultimului loc (Belenenses) , astfel ca oaspetii vor incerca din greu sa obtina cel putin un egal ,punct care ar fi foarte valoros tinand cont de situatia lor in momentul de fata, dar istoricul confruntarilor directe e de partea gazdelor care acasa au 5 victorii si 2 remize, astfel anuntandu-se un meci greu pentru oaspeti care la victorie nu au nici o sansa. Pe langa acest lucru,in ultimele 3 meciuri disputate de Belenenses in deplasare au fost pierdute la limita , lucru pe care voi miza si eu. Bafta. 1-0 castigator +24,5
|
|
| |
marcel | Date: Tuesday, 2010-03-02, 3:31 PM | Message # 14 |
 Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
| Cheltenham v Hereford pont: egal cota:3,4 casa: Ladbrokes incredere:10 argument : Am ales acest meci deoarece sunt extrem de sigur pe el .Gazdele de astazi au mare nevoie de un punct macar pentru a avea sanse in continuare sa scape de retrogradare .Cheltenham se afla pe un dezamagitor loc 22 din 24 echipe .De cealalta parte oaspeti au si ei nevoie de macar un punct deoarece nu stau nici ei prea bine ei aflandu-se pe locul 18 cu doar 35 puncte .In ultima intalnire intre aceste 2 echipe scorul a fost egal 1-1 si sper ca si astazi sa fie la fel .In ultimul meci jucat de Cheltenham Town acasa au facut tot un egal 1-1 cu Torquay de cealalta parte Hereford nu o duce prea bine departe de casa ei pierzandultimele 5 intalniri dar cred ca astazi se vor descurca ceva mai bine . 0-1 Necastigator -10
|
|
| |
razvansipos | Date: Tuesday, 2010-03-02, 3:43 PM | Message # 15 |
Lieutenant colonel
| Partida : Hapoel Jerusalem - Power Electron Valencia pont: Valencia ( incluzand prelungiri ) cota: 2 casa:unibet incredere:10 Argumente... In una din cele mai importante partide ale zilei, Valencia da piept cu puternica echipa israeliana, Hapoel Jerusalim. Chiar daca provin din orasul sfant, nu cred ca asta ii va ajuta in meciul de astazi. Sa ne amintim putin meciul tur, pierdut de echipa spaniola pe teren propriu, 79-75; multi au mizat mize mari pe Valencia cand conduceau la 10-11 puncte dupa sfertul 3, nimeni neasteptandu-se ca Hapoel sa revina; insa iata ca au revenit, si au reusit sa invigna la chiar 4 puncte, in Spania producandu-se un soc, ajugandu-se la amenintari din partea fanilor,pentru un posibil blat. Totusi, nu cred ca s-a intamplat asa, pur si simplu a cazut Valencia din punct de vedere fizic, nemaintrundu-le absolut nimic. Claver s-a declarat gata de razbunare, de a demonstra propriilor fani ca meciul tur a fost doar un foc de paie, doar o intamplare. Totusi, nu le va fi deloc usor, insa nu imposibil ! 66-69 CASTIGATOR +10
|
|
| |
|
|
|
|