Tuesday, 2025-07-22, 0:14 AM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
2 Martie
OrtonDate: Tuesday, 2010-03-02, 4:27 PM | Message # 16
Private
Group: Checked
Awards: 0
Status: Offline
partida: southampton-huddersfield
pont: peste 2,5 goluri
cota:1,82
casa:stanleybet
incredere:10

argumentatie: astazi in League One, southampton ii primeste pe cei de la huddersfield. ultimul meci jucat de aceste doua echipe a fost o victorie categorica a celor de la huddersfield pe teren propiu cu 3-1. southampton, avand luate 10 puncte luate va incerca din rasputeri sa le recupereze, o victorie astazi fiind ceva necesar pt ei. insa nici huddersfield nu este de neglijat, ultimul meci fiind elocvent un 2-2 cu leeds. huddersfield ocupa in prezent locul 5 cu 58 de puncte o victorie astazi fiind un pas inainte deoarece vor ajunge pe locul 4 depasind-o pe swindon town. intr-un clasament al meciurilor de acasa si din deplasare southampton ocupa locul 8 in timp ce huddersfield in deplasare ocupa locul 6. ofensiva celor doua formatii este foarte profitabila huddersfield avand coroana cu 41 de goluri marcate in timp ce southampton este pe locul 3. southampton in ultimul meci a zdrobit-o pe milwall cu 5-1. desi ma incanta mai mult o posibila victorie a uneia dintre cele doua victorii astazi voi juca precaut pronosticul de over 2,5 fiind pentru mine mai mult decat acceptabil.

5-0 Castigator +8,2

Attachments: southampton-hud.bmp (88.3 Kb)

underlineDate: Tuesday, 2010-03-02, 4:51 PM | Message # 17
Nu conduc beat, fumez si zbor
Awards: 6
Meci: Southampton - Huddersfield
Pronostic: egal cu goluri
Cota: 4.25
Casa: gamebookers
Incredere: 10

Ambele echipe sunt foarte apropiate ca valoare, desi diferenta intre ele ca puncte este de 17 puncte. Southampton a primit o penalizare de 10 puncte datorita problemelor financiare. Atat Huddersfield cat si S'hampton joaca foarte bine in meciurile de acasa si desi Huddersfield are mare nevoie de cele 3 puncte, ii va fi foarte greu sa le obtina. Nici Soton nu are pentru ce sa joace, eventual pentru suporteri. Ambele au media de 1 gol primit pe meci, cred ca ambele vor inscrie deseara dar cota pentru egal cu goluri este foarte buna, intrucat nicio echipa nu este superioara celeilalte.

5-0 Necastigator -10 cool

Attachments: 6864048.jpg (24.2 Kb)

http://betfairblog.wordpress.com/

militia01Date: Tuesday, 2010-03-02, 6:32 PM | Message # 18
militia
Awards: 1
Cheltenham - Hereford
pont:x pauza
cota:2.2
miza:10
casa:casapariurilor

Meci care ar putea fi crucial pentru ambele echipe pentru supravietuirea in liga a 2a engleza.Gazdele pe locul 22 si oaspetii pe locul 18,insa doar 3 puncte desparte cele 2 echipe.Mai mult acest meci este un derby,existand o rivalitate intre cele 2 formatii.Ambele echipe au pierdut etapa trecuta avand meciuri in deplasare,insa Herford este echipa ce a incasat-o mai rau,pierzandu-si si portarul.Pentru oaspeti strategia aleasa cred ca va fi apararea,gazdele cred ca sunt favorite in acest meci,insa sper sa fie pitine goluri,deorece gazdele inscriu foarte putine goluri,iar Herford are in medie 0.8 goluri marcate pe meci.
Trei titulari ar putea lipsi de la gazde:Matt Thornhill, Michael Townsend si Marley Watkins sunt expusi unor teste in urma carora vor fi apti sau nu pentru partida.
Bafta

LIPSA POZA

ionutd26Date: Tuesday, 2010-03-02, 6:36 PM | Message # 19
Lieutenant
Meci: Barrow v York
Pronostic: sub 1.5 goluri
Cota: 3.3
Casa: Bet365
Incredere: 10

Pentru astazi am ales sa merg pe un meci din Anglia, o disputa care conteaza pentru trofeul FA Trophy. Este vorba de meciul dintre Barrow FC - York City, un meci care conteaza pentru faza a 4-a a acestui trofeu. BArrow a reusit sa treaca in faza anterioara de cei de la Gateshead, pe terenul acestora cu scorul de 3-2, in timp ce York vine dupa un succes pe teren propriu in fata celor de la Corby , scor 1-0. Ambele echipe fac parte din Conferinta, asa ca meciul se anunta unul echilibrat. ele 2 echipe s-au mai intalnit in anul 2009 de 2 ori acasa la Barrow , ambele meciuri s-au terminat cu scorul de 0-0. Prin urmare avand in vedere traditia disputelor dintre cele 2 echipe am sa merg pe un under 2.5 la acest meci. Barrow vine dupa o victorie la Ebbsfleet, scor 4-1 in timp ce York a aratat in ultimele 6 etape ca joaca extrem de prudent, toate meciurile fiind terminate in under 1.5. In ultimul meci a pierdut acasa scir 1-0 cu Eastbourne .

2-1 Necastigator -10

Attachments: 9724632.jpg (45.4 Kb)

hunedoara1979Date: Tuesday, 2010-03-02, 7:11 PM | Message # 20
Lieutenant colonel
Partida: Irlanda-Brazilia
pont: Brazilia ajunge prima la 3 goluri
casa: william hill
miza: 10
cota: 3.10

Argumentatie:
Oricat a incercat antrenorul brazilian sa afirme ca acest la acest meci rezultatul nu conteaza eu cred ca lucururile nu stau chiar asa pentru ca presiunea e mare si acum cand mai sunt cateva luni pana la inceperea Campionatului Mondial toata lumea este cu ochii pe una din favoritele la trofeu.
Avand la dispozitie un lot cu care ar putea face cateva echipe capabile sa ajunga departe in turneul din AFrica Dunga trebuie sa gasesca echipa care sa aduca trofeul.
Un meci amical nu insemana neparat multe goluri dar cred ca Brazilia va marca de mai multe ori astazi pentru ca Dunga va schimba multi jucatori in partea a doua a meciului, jucatori care vor avea ocazia sa demonstreze ca pot face parte din prima echipa.
poza http://www.pariuri1x2.com/_fr/3/6441866.jpg

0-2 Necastigator -10

barzoiDate: Tuesday, 2010-03-02, 9:02 PM | Message # 21
Lieutenant
Awards: 4
Meci: Rochdale - Rotherham
Pronostic: peste 2,5 goluri
Cota: 1.90
Casa: Expekt
Incredere: 9

In aceasta seara liderul din liga a doua din anglia intalneste o echipa care in ultimul timp a facut meciuri foarte bune in deplasare. Rotherham o echipa aflata pe locul 5 dupa 31 de etape a reusit sa marcheze 23 goluri in deplasare, a reusit sa marcheze in 4 din ultimele 5 deplasari, pe care de altfel le-a si castigat. Un meci foarte disputat in aceasta seara pentru ca si echipa gazda Rochdale este echipa cu cel mai bun atac din liga 2 nu mai putin de 65 goluri marcate. Ultimele 5 intalniri dintre cele 2 echipe au fost de asemenea spectaculoase cu cel putin 3 goluri marcate in fiecare meci. In aceasta seara va fi si un duel al marcatorilor, Adam Le Fondre la oaspeti cu 21 de goluri in acest sezon si Chris O'Grady la gazde cu 18 goluri.

4-0 Castigator +8,1

Attachments: 5815132.jpg (40.3 Kb)

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2025

Hosted by uCoz