Saturday, 2024-09-28, 7:03 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
20 Martie
DanyiyeliDate: Thursday, 2010-03-18, 10:27 PM | Message # 1
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
Weekend
 
Alex_BrasovDate: Friday, 2010-03-19, 0:41 AM | Message # 2
IDIOT
Group: Blocked
Messages: 325
Awards: 0
Reputation: 3
Status: Offline
Meci:Portsmouth - Hull
pont: Hull
cota: 3.76
casa: PinnacleSports
miza: 10

Portsmouth ocupa ultimul loc in Premiership, ea fiind penalizata cu 9 puncte din cauza datoriilor si a faptului ca, clubul a intrat in insolventa. Acum are doar 10 puncte, aflandu-se la 17 puncte de primul loc "peste linie", practic salvarea de la retrogradare fiind acum imposibila.Totusi, echipa va juca semifinala de cupa Angliei, iar in cazul unei finale miraculoase, in compania fie a lui Chelsea, fie a lui Aston Villa, Portsmouth ar putea deveni prima echipa din istoria moderna a fotbalului englez care joaca in cupele europene, desi a retrogradat in Coca-Cola Championship. Cateva cuvinte si despre Hull....Hull ocupa locul 19, avand mare nevoie de puncte pentru a spera in salvare,iar astazi, are o sansa uriasa, pe terenul unei formatii, ai carei jucatori, nu mai au la ce sa spere in actuala editie. Hull nu are nicio victorie in deplasare pana acum, bifand doar 4 remize si 11 infrangeri. Are 4 infrangeri consecutive, dar a aratat ca nu se preda si stie sa joace fotbal contra celor de la Arsenal, ei cedand greu pe final, 1-2, desi au evoluat o repriza in inferioritate numerica. E timpul pentru prima victorie in deplasare, daca nu acum, atunci cand?

3-2 NECASTIGATOR -10

 
marcelDate: Friday, 2010-03-19, 7:36 PM | Message # 3
Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
Group: Checked
Messages: 192
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
CSM Ramnicu Valcea - FC Silvania
pont:CSM Ramnicu Valcea - FC Silvania H(0.0 - 1.0)
cota:3,15
casa:tobet
incredere:10

argument:Din pacate sunt nevoit sa aleg acest meci .Silvania o nou promovata ce a facut un tur foarte bun din pacate nu joaca nimic in acest iinceput de an .Silvania se afla pe lucul 9 in timp ce ramnicu valcea se afla pe locul 10 .Ramnicul Valcea vine dupa o infrangere dureroasa pe terenul Fortunei Kovaci in timp ce Silvania vine dupa o umilinta pe teren propriu in compania celor de la Dacia mioveni scor 3-0 .Silvania a jucat un amical si cu Fc Bihor in timpul in care a fost intrerupt campionatul si scorul a fost acelasi 3-0 pentru Fc Bihor o noua umilinta .Fc silvania nu s-a intarit de loc ba chiar a si dat jucatori pe care se putea baza . De la fc silvania tocmai a plecat capitanul Dan gavrilescu cel mai bun jucator . Silvania nu se va putea baza nici pe fundasul Juhas venit de la U cluj deoarece el a fost trimis acasa o data cu Gavrilesc dan.Deci echipa Silvaniei este in aier .

Lipseste pronosticul. Care este? 1 ? x ? 2? ANULAT

Attachments: 1822055.jpg (183.2 Kb)
 
militia01Date: Friday, 2010-03-19, 11:49 PM | Message # 4
militia
Group: Checked
Messages: 117
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Arminia Bielefeld - Paderborn
pont:Paderborn
cota:4
miza:10
casa:casapariurilor

Derby in Bundesliga 2,cele 2 echipe rivale sunt doar la 30 de kilometri departare una de cealalta,va fi un meci dur,un meci echilibrat.Ambele echipe au matematic sanse sa prinda un loc pe podium,insa gazdele au fost depunctate saptamana aceasta cu 4 puncte pentru nereguli financiare deoarece echipa are mari probleme financiare sezonul acesta.Iar pentru acest meci mai au si cativa absenti printre titulari,iar jucatori sunt nervosi pe conducere deoarece au fost depunctati si au moralul scazut inainte acestui derby.
Oaspetii sun t dornici de razbunare,in tur au pierdut acasa cu 2-0.Nu au indisponibilitati si sunt pregatiti de a-si lua revansa in fata rivalilor.
Bafta

3-0 necastigator -10

Attachments: 9531171.jpg (89.9 Kb)
 
kelppaDate: Saturday, 2010-03-20, 8:01 AM | Message # 5
kellpa
Group: Checked
Messages: 120
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
Augsburg-Ahlen
pont:h(-1.5) Augsburg
cota 2.176
casa 188bet
miza 10

Victoria de aseara a celor din Hamburg,a facut ca echipa gazda de azi,Augsburg,sa treaca din nou pe pozitia a 3,la 2p in spatele locului secund,St.Pauli.Lupta stransa pt.ocuparea primelor 2 locuri din 2 bundesliga,locuri ce promoveaza direct pe prima scena din Germania,locul 3 jucand barajul pt.promovare.
Gazdele sunt o forta pe propriul teren,avand doar o singura infrangere,4 remize si 8 victorii.Au un golaveraj bun acasa,30 goluri marcate si 13primite.Dupa o serie de 10 meciuri fara infrangere,au pierdut duminica trecuta,la limita 1-0 in deplasarea de la Karlsruher.O eventuala victorie azi in fata lanternei Ahlen ar aduce trupa din nou pe locul secund.Oaspetii sunt ultimii in clasament,cu doar 21p,insa sanse de a scapa de retrogradare mai sunt,insa f.mici.3-4-5 este linia din deplasare si-un golaveraj slab de 9-15.Dupa victoria cu Union de acasa cu 3-2 au urmat inca o victorie surprinzatoare la Rostock,cedand apoi acasa cu 0-2 in fata contracandidatei la retrogradare,Koblenz.Cred ca echipa gazda nu isi permte sa piarda acest meci,este in forma buna,in special pe propriul teren iar victoria de azi ar pastra sansele de promovare

3-1 castigator +11,76
Attachments: 8521155.gif (5.1 Kb)
 
hunedoara1979Date: Saturday, 2010-03-20, 9:51 AM | Message # 6
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 146
Awards: 0
Reputation: 8
Status: Offline
Meci: CFR-Pandurii Tg. Jiu
pont: egal la final
cota: 5.20
casa: Gamebookers
miza: 10

CFR continua sa dezamageasca in acest retur reusind doar o singura victorie si aceea in deplasare la Urziceni si desi se afla pe primul loc jocul lor nu arata nici macar de locul 10.
Cu un atac aproape inexistent in care nici unul dintre mijlocasi nu reuseste sa creeze pericol gazdele sunt departe de echipa care ar merita titlul.
Dupa ce Ciubotariu a fost demis de la carma echipei oaspete, Sorin Cartu sau autobaza sa intors la echipa si acest lucru va ingreuna si mai mult atacurile gazdelor.
Oaspetii vor veni sa faca ce stiu ei mai bine sa distruga din fasa orice atac si cred ca sunt sanse bune sa reusesca acest lucru mai ales ca desi nu joaca nimic au trei de 0-0 in ultimele trei partide.

1-0 NECASTIGATOR -10

Attachments: 5586535.jpg (13.4 Kb)
 
razvansiposDate: Saturday, 2010-03-20, 9:59 AM | Message # 7
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 123
Awards: 7
Reputation: 4
Status: Offline
Meci: U Cluj - FC Bihor Oradea
pont: Egal la final
cota: 5.00
casa: bet365
miza: 10

Mi se pare un value-bet o cota care este total exagerata. Pe de o parte ii avem pe cei de la U, o echipa clar mai valoroasa decat cei de la Bihor; totusi, nu cred ca oradenii se vor preda azi usor pe terenul celor de la U ( doar de un blat mi-e frica aici, se stie bine prietenia dintre cele doua echipe ). Totusi, azi nu cred ca va fi cazul de asa ceva, pentru ca FC Bihor cu o infrangere aici, coroborata cu 2-3 succese ale echipelor aflate sub ea, ar insemna ca sa se afle pe o pozitie retrogadabila. In tur, U a reusit sa invinga cu scorul de 1-0.
Referitor la acest meci, va voi oferi cateva declaratii din presa oferite de cele doua parti. Cu siguranta insa, bihorenii nu se vor lasa batuti intr-un meci in care trebuie sa profite de forma slaba a clujenilor.

1 :U Cluj

"Greşeala mea principală la egalul cu Gaz Metan Craiova e că am lăsat jucătorii să intre în cantonament doar cu o zi înainte de joc. Cu Bihor va fi diferit!", ameninţa "Dulăul" după ce în prima etapă de retur clujenii au remizat pe teren propriu cu trupa lui Jerry Gane.
Iar Hizo s-a ţinut de cuvânt dar s-a băgat şi el în cantonament. "Hizo şi Dulca dorm cu jucătorii, toţi ne dorim o victorie contra orădenilor. Recunosc că am emoţii înainte de acest joc, mai ales după meciul cu Gazul. A fost cel mai urât meci pentru mine de când sunt la U", a dezvăluit patronul Florian Walter, la "Suporter NCN".

2 : FC Bihor
"U Cluj este o echipă de calibru, cu un lot valoros şi antrenor pe măsură. Vom avea un meci greu, dar asta nu înseamnă că mergem la Cluj doar pentru a fi parteneri de competiţie. Universitatea va avea la rându-i de muncit în jocul cu noi, va avea viaţă grea. Vrem punct sau puncte de la această deplasare", a declarat tehnicianul Dan Dobai.

1-2 necastigator -10

Attachments: 6549132.jpg (155.0 Kb)
 
DanyiyeliDate: Saturday, 2010-03-20, 10:05 AM | Message # 8
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
Partida:Real Madrid - Sporting Gijon
Pont:Real Madrid -2,5
Cota:2,08
Casa:188bet
Incredere:10

Argumentare:

Iata loturile celor doua formatii:

REAL MADRID SQUAD LIST
Goalkeepers: Casillas, Dudek
Defenders: Ramos, Albiol, Arbeloa, Metzelder, Marcelo, Garay, Marcos Alonso
Midfielders: Gago, Lass, Xabi Alonso, Granero, Guti, Van der Vaart
Forwards: Cristiano Ronaldo, Raul, Higuain.

SPORTING SQUAD LIST
Goalkeepers: Juan Pablo, Raul
Defenders: Sastre, Botia, Gregory, Canella, Jose Angel, Ivan Hernandez, Gerard
Midfielders: Rivera, Carmelo, Lora, Diego Castro, Camacho, De las Cuevas, Pedro, Kike Mateo, Matabuena
Forwards: Luis Moran, Bilic, Barral.

Dupa iesirea din Champions League,madrilenii se vor axa numai pe campionat si vor incerca sa marcheze cat mai mult,in vederea obtinerii unui golaveraj superior Barcelonei,care sa-i tina pe fotoliul de lider!Realul este pe primul loc la egalitate de puncte cu Barca, insa cu un golaveraj mai bun. Avand in vedere ca probabil titlul se va decide in El Clasico de luna viitoare, galacticii nu au voie sa faca pasi gresiti pe teren propriu cu Sportin Gijon. Real vine dupa o victorie clara obtinuta in deplasarea de la Valladolid, meci in care au stralucit din nou Cristiano Ronaldo, dar mai ales argentinianul Gonzalo Higuain, autorul unui hattrick de senzatie. Sporting Gijon vine pe Santiago Bernabeu dupa 2 meciuri fara victorie si in care nu a inscris vreun gol .Acestia ocupa locul 12 la o distanta de 9 puncte fata de primul loc ce duce spre Segunda Division. In cele 6 meciuri directe disputate intre cele doua pe Santiago Bernabeu, Real a castigat de 4 ori, Gijon o singura data si a fost inregistrat un singur rezultat de egalitate. Gijon spera sa se prezinte mult mai bine in acest an la Madrid dupa ce in sezonul trecut a fost umilita cu scorul de 7-1.

3-1 necastigator -10

 
kukytzaDate: Saturday, 2010-03-20, 12:05 PM | Message # 9
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 56
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Meci : Ceahlaul - FC Brasov
Pont : FC Brasov
Cota : 2.670
Casa : Pinnacle
Miza : 10

Astazi sub Pietricica , echipa presedintelui de onoare Gheorghe Stefan zis si "pinalty" Ceahlaul Piatra Neamt intalneste vizita echipei de sub Tampa , FC Brasov.Brasov este intr`o situatie foarte grea pierzand acasa 1-2 cu International Curtea de Arges presedintele "Vama" criticandui dur.Ceahlaul vine dupa un 0-0 la Pandurii jucand un joc bun si meritand victoria ceea ce l`a determinat pe antrenorul Gorjenilor Liviu Ciubotariu sa demisioneze venind inapoi "Sorinaccio" Cartu.Brasov are mare nevoie de victorie ei indepartandu-se ushor , ushor de locurile europene , iar Ceahlaul si mai multa nevoie pentru a spera si anu viitor la Liga 1.Astazi vad un meci deschis si cred ca FC Brasov se ma impune , avand un lot mai bun.


2-1 necastigator -10

Attachments: brasov.bmp (268.8 Kb)
 
betivuDate: Saturday, 2010-03-20, 1:16 PM | Message # 10
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 129
Awards: 2
Reputation: 3
Status: Offline
Partida : Vejle-Fredericia
Pronostic : Egal
Cota : 3,60
Casa : Bet365
Incredere : 10

Se reia si divizia secunda in Danemarca cu ceva partide suspendate din cauza terenului prost , meciul de la Vejle insa urmind a se disputa ; un soi de derby intre doua echipe cu pretentii la promovare : Vejle a retrogradat sezonul trecut din prima liga si urmarea revenirea dar a cam dezamagit si e numai pe locul 8 cu 22 de puncte - 6 victorii , 4 egaluri si 5 infringeri - pe teren propriu 3 victorii , 1 egal si 3 infringeri ; Fredericia e surpriza placuta si ocupa locul 2 cu 30 de puncte - 9 victorii , 3 egaluri si 3 infringeri - 4 victorii , 2 egaluri si 2 infringeri in deplasare ; in tur la Fredericia s-a terminat egal , dupa ce oaspetii au deschis scorul , tot egal cred ca va fi si azi , usoara superioritate a oaspetilor urmind a fi balansata de dezavantajul unui meci in deplasare ; intilniri directe :
13/09/2009 Viasat Sport Divisionen FC Fredericia vs. Vejle 1:1
20/03/2008 Viasat Sport Divisionen Vejle vs. FC Fredericia 1:0
14/10/2007 Viasat Sport Divisionen FC Fredericia vs. Vejle 2:1
26/03/2006 Viasat Sport Divisionen FC Fredericia vs. Vejle 0:1
06/11/2005 Viasat Sport Divisionen Vejle vs. FC Fredericia 0:3
10/04/2005 Viasat Sport Divisionen Vejle vs. FC Fredericia 4:3
24/10/2004 Viasat Sport Divisionen FC Fredericia vs. Vejle 0:3
18/04/2004 Viasat Sport Divisionen FC Fredericia vs. Vejle 1:1
10/08/2003 Viasat Sport Divisionen Vejle vs. FC Fredericia 1:0
22/05/2003 Viasat Sport Divisionen FC Fredericia vs. Vejle 6:1
01/09/2002 Viasat Sport Divisionen Vejle vs. FC Fredericia 0:1

0-2 necastigator -10

Attachments: 9283737.jpg (143.9 Kb)
 
TataPariurilorDate: Saturday, 2010-03-20, 2:15 PM | Message # 11
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 65
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Meci : CFR-Pandurii
Pont : CFR bate la un gol
Cota : 4.30
Casa : publicbet
Miza : 10

CFR nu joaca nimic , in meciul cu Gaz nu puteau lega 3 pase.Cfr de obicei are probleme cu Pandurii ,doar o data a invins la mai mult de un gol dar acum Pandurii joaca slab si va fi greu sa se salveze de la retrogradare.Cartu va juca asa cum joaca el impotriva echipelor adica toata echipa in poarta proprie iar "marii" atacanti ai lui Cfr nu au cum sa dea gol, doar dintr-o faza fixa sau vreun autogol,totusi Cfr joaca acasa si inca un semi-esec ar pune foarte mare presiune pe Maldorlini care nu cred ca prinde sfarsitul campionatului la cum joaca echipa.

1-0 CASTIGATOR +30

Attachments: 8663727.jpg (142.4 Kb)
 
alizeeDate: Saturday, 2010-03-20, 3:21 PM | Message # 12
invisible man
Group: Checked
Messages: 201
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
partida frankfurt bayern
pont numar de goluri sub/peste ajustabil peste 4 4 5
cota 4 10
casa bet365
incredere 10

astazi pe commertz-bank arena din frankfurt echipa gazda eintracht aflata momentan pe locul 10 in clasament primeste vizita lui bayern munchen ocupanta primei pozitii in clasament la 2 puncte de schalke 04 dupa 26 de etae disputate din actualul sezon
28-10-2009 DFB Pokal Frankfurt 0 - 4 Bayern München
24-10-2009 Bundesliga Bayern München 2 - 1 Frankfurt
11-04-2009 Bundesliga Bayern München 4 - 0 Frankfurt
29-10-2008 Bundesliga Frankfurt 1 - 2 Bayern München
16-04-2008 Bundesliga Frankfurt 1 - 3 Bayern München
03-11-2007 Bundesliga Bayern München 0 - 0 Frankfurt
17-03-2007 Bundesliga Frankfurt 1 - 0 Bayern München
28-10-2006 Bundesliga Bayern München 2 - 0 Frankfurt
29-04-2006 DFB Pokal Frankfurt 0 - 1 Bayern München
25-02-2006 Bundesliga Bayern München 5 - 2 Frankfurt
in ultimele meciuri bayen a primit goluri de la echipe mult mai slabe decat frankfurt dar a si marcat destule goluri ceea ce cred ca se va intampla si azi un gol din partea gazdelor ar face handicapul
bafta in ultimul meci 5 2 pentru bayern pe allianz arena

2-1 NECASTIGATOR -10

Attachments: 6471616.jpg (203.7 Kb)
 
danu_villaDate: Saturday, 2010-03-20, 3:39 PM | Message # 13
Major
Group: Checked
Messages: 95
Awards: 0
Reputation: 1
Status: Offline
CFR CLUJ V PANDURII
PONT: 0-0 SCOR CORECT PAUZA
Cota: 3.75
Miza: 10
Casa: Bet365

Cfr CLuj primeste acasa vizita celor de la Pandurii Targu Jiu pentru un meci important mai ales pentru gazde din etapa a-23-a a Ligii 1. Cfr a inceput destul de modest returul de campionat, doar o victorie chinuita in deplasarea de la Urziceni, unde s-au impus prin golul lui Traore din finalul primei reprize. Dupa care a urmat o perioada neagra, trei remize, cu Steaua, Dinamo si GAz Metan Medias si infrangere la Galati cu Otelul lui Dorinel Munteanu 1-0. Pandurii vine cu gandul sa se apere in 11 oameni la Cluj pentru a obtine a patra remiza alba la rand, trei puncte adunate din retur de gorjeni, in ultimile trei etape, trei de 0-0. IN meciul tur Pandurii au castigat cu 1-0.

http://img201.imageshack.us/img201/4912/cfr.jpg


1-0 min 24, necastigator -10

 
underlineDate: Saturday, 2010-03-20, 5:34 PM | Message # 14
Nu conduc beat, fumez si zbor
Group: Checked
Messages: 110
Awards: 6
Reputation: 9
Status: Offline
Meci: Deportivo - Valladolid
Pronostic: depor sa bata la handicap -1
Cota: 3.1
Casa: bet 365
Incredere: 10

Meci intre 2 echipe cu obiective total diferite. Depor se afla pe locul 6, cu sanse reale de a prinde chiar loc de Champion League, in timp ce Valladolid este pe 19, la 6 puncte de prima eschipe peste linia rosie. In tur a invins surprinzator Valldolid cu un scor fara comentarii, 4-0, insa de atunci nu mai joaca nimic. Oaspetii de azi au in ultimele 6 meciuri doar 2 egaluri si 4 infrangeri, in timp ce Deportivo are cate 2 egaluri, 2 infrangeri si 2 victorii. Eu vad o victorie clara a gazdelor astazi, deoarece diferenta este una foarte mare ca joc, ca valoare a lotului, ca experienta.

0-2 necastigator -10

Attachments: 0779540.jpg (17.5 Kb)


http://betfairblog.wordpress.com/
 
ChristiansenDate: Saturday, 2010-03-20, 7:00 PM | Message # 15
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 62
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Palermo - Inter

Pronostic: Inscrie Miccoli
Cota:3,50
Casa:Unibet
Incredere : 10

Inter ,liderul va juca pe Barbera din Palermo in aceasta seara auzind gifaind cei 2 inamici Milan si Roma.
Ultima etapa din campionat: o partida urita cu Catani pentru Inter.Ultima partida din Europa : victorie pe Stamford Bridge cu Chelsea.Dupa partida Mourinio a declarat ca el mereu a cistigat "acasa pe Stamford Bridge"
Pronostic dificil de dat deoarece Inter inca mai trebuie sa dovedeasca ca ultimele 4 etape din campionat in care a jucat slab si a facut destul de putine puncte nu este decit un accident
Adversarii din aceasta seara s-au cocotat tocmai pe locul 4,o echipa care joaca foarte frumos acasa si cu care am cistigat ceva bani in citeva meciuri.Si-a facut loc sus in Serie A,loc de Champions League dind la o parte echipe pretendente de drept la Champions League: Fiorentina si JUventus.
MIccoli este in mare forma,inutil sa mai spun ca este un atacant respectat in Serie A si cred ca va inscrie astazi deoarece Inter nu prea sta stralucit in aparare.NU mai punem si oboseala dupa un meci de CL.
Palermo inca nu este batuta acasa : 10 victorii si 4 egaluri, au a doua defensiva din Serie A .Au inscris pina acum acasa 23 goluri si au primit 9.De retinut ca Palermo are cel mai bun atac in deplasare dintre toate echipele din SErie A.

Tinind cont ca Palermo va juca in seara aceasta cu 3 atacanti Miccoli ,Cavani si Pastore,cred ca vedeta echipei ,Miccoli va inscrie .


fara gol Miccoli, necastigator -10

Attachments: 0756893.jpg (131.5 Kb)
 
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz