Saturday, 2024-09-28, 7:00 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
16 Martie
DanyiyeliDate: Saturday, 2010-03-13, 10:28 AM | Message # 1
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
CHELSEA-INTER
 
Alex_BrasovDate: Monday, 2010-03-15, 6:27 PM | Message # 2
IDIOT
Group: Blocked
Messages: 325
Awards: 0
Reputation: 3
Status: Offline
Meci: Chelsea - Inter
pont: Didier Drogba sa inscrie oricand
cota: 2.10
casa: Unibet
incredere: 10

Inter si Chelsea joaca returul Ligii Campionilor, italienii impunandu-se in tur cu scorul de 2-1, pentru londonezi punctand Kalou. Drogba este principalul om pe care se bazeaza trupa lui Carlo Ancellotti, el punctand des in acest sezon, 21 de goluri marcate in Premier League, fiind principalul marcator al echipei si al doilea golgheter din Premier, dupa Wayne Rooney - 25. Puncteaza des in meciurile decisive, sa nu uitam acel memorabil 4-4 ca la teatru cu Liverpool, 2-0 cu Arsenal in acest sezon (a marcat ambele goluri), 4-1 cu West Ham in weekend (2 goluri), 2-0 la Wolves (ambele goluri), punctand de doua ori si pentru nationala Coastei de Fildes doar in acest an. Cred ca ivorianul isi va purta echipa spre victorie astazi, marcand cel putin un gol.

NOTA: Facusem o analiza, absolut superba pentru pontul asta, la care am muncit mai bine de o ora, cu poze, informatii, fel si fel. Din pacate, nu e prima oara cand mi se intampla sa dau Save si sa pierd analiza, scriindu-mi: "Access Denied". Furian, nu stiu ce se intampla cu site-ul, dar merge rau in ultimul timp. Pacat de analiza, era foarte reusita. Bafta!

0-1 necastigator -10

 
kukytzaDate: Monday, 2010-03-15, 8:37 PM | Message # 3
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 56
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Meci : Dabul - Ljubicic
Pont : Dabul
Cota : 3.60
Casa : Unibet
Miza : 10

Astazi la ora 01:30 ora romaniei la mastersul de la Indian Wells ( United States of America ) argentinianul Dabul intalneste pe croatul Ivan Ljubicic.Ljubicic este pe sfarsitul carierei si vrea sa`si incheie cariera frumos , cu ceva meciuri bune.Dabul este noua speranta a argentinei alaturi de Juan Martin Del Potro si nu vrea sa dezamageasca.Dabul a trecut de compatriotul sau Mayer in 2 seturi 7-6 , 6-2 , iar apoi defrancezul Gil Simon , venit dupa o accidentare si neregasindu-se , tot in 2 seturi 7-5 , 6-4 , el servind excelent in ambele meciuri.Ljubicic vine dupa o victorie cu americanul Harrison in 2 seturi 6-2 , 7-6.Dabul vrea sa demonstreze astazi ca parcursul sau excelent de la acest turneu nu este o intamplare , o cota superba pentru el de 3.60 cred ca nu trebuie ratata.Succes !

2-6 3-6 necastigator -10

Attachments: dabul.bmp (52.6 Kb)
 
marcelDate: Monday, 2010-03-15, 9:01 PM | Message # 4
Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
Group: Checked
Messages: 192
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
Chelsea-Inter
pont: Cornere - Handicap asiatic Inter +4
cota:1,95
casa:bet365
incredere:10

argument:
Astazi Chelsea da piept pe teren propriu cu Inter Milan .Cred ca va fi un meci inchis in care baieti de la inter nu se vor apara deoarece sansele lor vor fi foarte mici daca vor incerca sa pacaleasca fotbalul si cred ca acest lucru il stiu si ei .In turul acestei partide inter a batut surprinzator cu 2-1 intr-un meci foarte frumos .Cred ca Chelsea va marca si Inter va fi nevoit sa atace si vor aparea si ceva cornere pentru baieti lui Inter .La chelsea e criza de portari primi 2 portari Cech şi Hilariu fiind accidentati asa dar in poarta Englezilor va intra al 3 lea portar Ross Turnbull.Cel mai probabil absenti vor fi si : Juliano Belletti, Jose Bosingwa şi Ashley Cole dar probabil vor intra :Ricardo Carvalho şi Yury Zhirkovis care sunt apţi de joc.


7-4 cornere, castigator +9,5
Attachments: 7333144.jpg (222.1 Kb)
 
DanyiyeliDate: Tuesday, 2010-03-16, 7:48 AM | Message # 5
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
partida:FC Brasov - International Curtea de Arges
Pont:Brasov sa castige la zero
Cota:2,14
Casa:gamebookers
Incredere:10

FC Braşov s-a făcut de ras la Drobeta Turnu-Severin, fiind invinsa de Universitatea Craiova cu scorul de 3-0. Ultima înfrangere la scor a "stegarilor" data din 29.11.2008, cand, în etapa 17, au pierdut cu 4-0 în faţa lui FC Timisoara. Echipa lui Viorel Moldovan era cunoscuta pe vremea lui Răzvan Lucescu ca fiind un adversar dificil, care primeşte greu un gol. Acum, in retur, ardelenii au primit gol în toate meciurile, iar din deplasari nu mai aduce puncte. Daca va continua aşa, FC Braşov poate sa-si ia adio de la o posibila participare in Europa League, unde mai are o şansă prin Cupa Romaniei. "Galben-negrii" vor avea doua meciuri mai uşoare cu Internaţional şi Ceahlăul, pe care le vor aborda doar la victorie, fiindcă dacă vor câştiga şase puncte în următoarele două etape, ar putea reveni în cursa pentru un loc de UEL.
Viorel Moldovan se confruntă cu probleme de lot şi cu lipsa de formă a unor jucători. Antrenorul braşovean nu se va putea baza pe nu mai puţin de trei jucători, Abrudan, Ilyeş şi Cristescu, fiind suspendaţi.

FC Braşov

Echipa probabilă: D.Coman - Rui Duarte, N.Constantin, Nuno Diogo, Ezequias - M.Roman, Landauri, N.Grigore, Căt.Munteanu - Zaharia, Sburlea - Antrenor: Viorel Moldovan; Accidentaţi: Oroş, Măldărăşanu; Suspendaţi: Abrudan, M.Cristescu, Ilyeş; Rezerve: Mincă, Hadnagy, Mateiu, S.Stancu, Savić, Cr.Ionescu, Voicu

Internaţional Curtea-de-Argeş

Antrenorul Ionuţ Badea nu are probleme de lot, cu excepţia lui Blay şi Stoianof.

Echipa probabilă: M.Popa - G.Matei, O.Viera, Pintilii, Frăsineanu - E.Koné, Vezan, Menassel, C.Lazăr - Apostu, Răduţ; Antrenor: Ionuţ Badea; Accidentaţi: -; Incerţi: Blay, Stoianof; Suspendaţi: -; Rezerve: Arcaba, Băcilă, Voiculeţ, Chiricheş, Neagu, Antohi, Zăgrean

Pe teren propriu, FC Braşov este încă o echipă redutabilă, având de la revenirea în prima ligă (2008) doar o înfrângere pe "Tineretului". În acest sezon doar trei jucători au reuşit să marcheze la Braşov, Andrei Cristea (Dinamo), Călin Cristea (Alba-Iulia) şi Roberto Delgado (Vaslui), ultimii doi în retur. Oaspeţii au reuşit un joc bun cu Pandurii, dar nu au putut sa o bată, deşi au dominat copios partida. 0-0 la Mediaş & 0-0 cu Pandurii, sunt ultimele rezultate ale argeşenilor, care nu au mai caştigat un meci din etapa (2-1 acasa cu Astra Ploieşti). Ei vor încerca un nou 0-0 şi la Braşov, dar va fi foarte greu, fiindcă ardelenii vor fi extrem de motivaţi după acel eşec ruşinos cu oltenii lui Mititelu...

În tur, Internaţional Curtea-de-Argeş - FC Braşov 0 - 3 (0-3); Au marcat: 0-1 Robert Ilyeş (13p), 0-2 Attila Hadnagy (15), 0-3 Cătălin Munteanu (28)

1-1 pauza necastigator -10

 
kelppaDate: Tuesday, 2010-03-16, 8:06 AM | Message # 6
kellpa
Group: Checked
Messages: 120
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
Carlise-Yeovil
pont over 3.5
cota 3.75
casa william hill
miza 10

Pe Bruton Park are loc o partida fara miza,ambele echipe fiind departe de un loc de playoff dar si de zona nisipurilor miscatoare.
Carlise se afla pe 12 si din 36 de jocuri a strans 44p.Acasa are o linie de 8-3-7 si un golaveraj bun de 27-21.Se pare ca sanse prea mari pt.un loc de playoff nu prea sunt,diferenta dintre ei si echipa de pe locul 6 fiind de 19p,iar fata de echipele care se bat la retrogradare distanta este de 11p.Remiza alba la Wycombe,apoi infrangere acasa cu Milwall si victorie cu 2-1 cu Colchesther sunt ultimile partied ale gazdelor.
Oaspetii au tot aceelasi nr.de puncte,dar un golaveraj mai bun,sunt pe 11,iar in partidele din deplasare au o linie de 3-5-10 si 15-29 golaverajul.Ultimile jocuri au adus 3p din intalnirea cu MKDons,apoi infrangere categorica la liderul Norwich,ultima runda surclasand pe Hartlepool cu 4-0.
Cred ca vom avea parte de o partida in care miza lipseste,echipele jucand relaxat si probabil ca vom avea parte de multe goluri


1-0 necastigator -10

Attachments: 7108171.gif (6.5 Kb)
 
underlineDate: Tuesday, 2010-03-16, 9:12 AM | Message # 7
Nu conduc beat, fumez si zbor
Group: Checked
Messages: 110
Awards: 6
Reputation: 9
Status: Offline
Meci: Chelsea - Inter
Pronostic: Maicon sa primeasca un cartonas galben sau rosu
Cota: 4
Casa: Unibet
Incredere: 10

Returul optimei de finala din UCL dintre Chelsea si Inter se anunta cel mai interesant meci din aceasta saptamana. Mourinho are sansa de a se califica pentru prima oara in sferturi cu Inter in aceasta competitie, si mai mult, sa elimine fosta echipa. In tur italienii au invins cu 2-1 iar acum nu cred ca vin pentru a ataca in valuri, ci mai degraba sa se apere bine si sa speculeze ocazii pe contra-atac. Desi ieri nu mi-a reusit pronosticul cu acel cartonas galben, voi incerca din nou astazi. Maicon este fundasul dreapta al italienilor si benzile vor fi folosite cu preponderenta de catre englezi in acest meci pentru centrari. Nu cred ca apararea lui Mourinho va scapa de cartonase galbene deseara, mai ales Maicon care desi are o viteza foarte buna, nu este suficient de tehnic pentru a putea deposeda curat tot meciul.

MAICON FARA CARTONAS, NECASTIGATOR -10

Attachments: 6816799.jpg (17.4 Kb)


http://betfairblog.wordpress.com/
 
TataPariurilorDate: Tuesday, 2010-03-16, 12:18 PM | Message # 8
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 65
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
meci:Brasov - International
Pont:Brasov H-1.5
Cota:2.59
Casa:bet365
miza:10

Brasov vine dupa o infragere clara la Turnu-Severin cu Craiova, 3-0 unde Brasovu a jucat foarte prost si merita infrangerea ,International a facut egal cu Pandurii si a jucat bine pana in min 60 cand a ratat un penalty-ul si nu s-a mai putut concentra si scorul a ramas 0-0 chiar daca au jucat ultimele 10 min in superioritate.Brasovul are mare nevoie de victorie pentru ca se afla la 5 puncte de locul 5 care duce in EL iar International nu se asteapta sa scoata vreun punct din meciul asta.Lipsesc la Brasov: Oros si Maldarasanu- accidentati iar Abrudan, Cristescu si Ilyes-suspendati iar la International Blay si Stoianof sunt incerti.Brasov trebuie sa faca uitata rusinea de la meciul cu Craiova si pentru asta trebuie sa bata convingator in acest meci.

1-2 NECASTIGATOR -10

Attachments: 3535362.jpg (129.3 Kb)
 
TaquitoDate: Tuesday, 2010-03-16, 3:04 PM | Message # 9
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 112
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
meci: Chelsea - Inter
Pont: Inter inscrie pana la pauza
Cota: 3.2
Casa: sportingbet
miza: 10

meci retur din optimile UCL. Chelsea incepe meciul cu o absenta importanta: Peter Cech. nici rezerva lui Cech, Hilario nu poate juca din cauza unei accidentari. asa ca in poarta va fi a doua rezerva de poarta, tanarul Turnbul. nu cred ca acesta se va ridica la nivelul unui meci de UCL. ma astept sa comita greseli. nu cred ca Inter va incepe meciul in defensiva. ma astept ca echipa antrenata de Mourinho sa inscrie inca din prima repriza.

0-0 pauza necastigator -10

Attachments: 6622891.png (5.6 Kb)
 
razvansiposDate: Tuesday, 2010-03-16, 3:28 PM | Message # 10
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 123
Awards: 7
Reputation: 4
Status: Offline
Partida : FC Brasov - Inter Curtea de Arges
Pont : Handicap 0:1 ( Pronostic : X ), Brasov sa castige la un gol diferenta
Cota: 3.60
Casa: bwin
Incredere:10

Mi se pare o cota excelenta pentru acest tip de pariu; desi poate Brasovul vine sa razbune esecul de etapa trecuta, cu Craiova, cand practic au fost desfiintati de o echipa care trage sa ramana in Liga 1, tind sa cred ca echipa lui Badea nu se va preda usor azi. FC Brasov vrea sa ocupe la finalul sezonului un loc de cupe europene, in timp ce Curte de Arges vrea sa se salveze de la retrogadare. Chiar daca Badea a declarat ca vine aici pentru o victorie, daca ar fi in fata mea, i'as spune sa se gandeasca mai bine ce echipa are, si ca sa obtina ceva la Brasov, este nevoit sa se betonze in aparare inca din primul minut

1-2 NECASTIGATOR -10

Attachments: 8927721.jpg (239.3 Kb)
 
ChristiansenDate: Tuesday, 2010-03-16, 4:04 PM | Message # 11
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 62
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Hereford - Morecambe

Pronostic: Hereford
Cota: 2,38
Casa:Stanleybet
Incredere: 10


Meci in cadrul League 2 din Anglia
Se intilnesc Hereford,locul 19 cu Morecambe ,locul 13
Hereford are un nou antrenor Graham Turner,care revine la echipasi care a facut schimbari majore in aparare acolo unde erau problemele.Bineinteles toata lumea este entuziasmata de revenirea lui Graham Turner si este alaturi de echipa,pentru ca in ultima vreme nu au jucat bine iar acum schimbarea a adus o stare de optimism.Jucatorii au spus ca vor vrea sa-i faca cadou o victorie noului antrenor
Morecambe nu straluceste in deplasare,in ultimele 7 meciuri nu au cistigat deloc.


0-1 necastigator -10

Attachments: 6358467.jpg (133.9 Kb)
 
alizeeDate: Tuesday, 2010-03-16, 4:43 PM | Message # 12
invisible man
Group: Checked
Messages: 201
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
partida zvonareva stosur
pont stosur
cota 2 85
casa nordicbet
incredere 10

in optimile de finala ale turneului de la indian wellsin turneul de simplu feminin se intalnesc rusoaica vera zvonareva numarul 14 wta si australianca samantha stosur aflata acum pe pozitia a 8 in lume
este cea de-a sasea intalnire dintre cele doua jucatoare primele doua intalniri fiind castigate de rusoaica australianca castigand ultimele 3 intalniri la tokyio sydney si stanford
Dupa alegeri 50 % (0 x) 50 % (0 x)
Dupa cote 63.54 % (1.44) 36.46 % (2.51)
Dupa suprafata 58.27 % 41.73 %
TOTAL 57.27 % 42.73 %
vera dupa un prim tur liber a trecut de stephens si sevastova in cate 2 seturi neavand mari probleme cu cele 2
pe de alta parte samantha a trecut de coin si pavlyuchenkova si tot in 2 seturi
desi casele de pariuri o dadeau favorita certa pe zvonareva acum se pare ca si-au schimbat putin optica cota zvonarevei crescand in ultimele ore
cred ca stosur e favorita in acest meci
sper sa nu ma insel
bafta

2:6 5:7 castigator +18,5

Attachments: 2344172.jpg (203.6 Kb)
 
hunedoara1979Date: Tuesday, 2010-03-16, 6:34 PM | Message # 13
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 146
Awards: 0
Reputation: 8
Status: Offline
Partida : Greul -Melzer
Pont : Greul sa castige
Cota: 3.55
Casa: betdaq
Incredere:10

Nu-mi place deloc austriacul cand are o cota asa de mica pentru ca parca atunci joaca mai slab, nu putine au fost datile cand marele favorit Melzer pierdea lamentabil.
Astazi il intalneste pe Greul un jucator modest fara performante notabile poate doar victoriile cu francezii Gasquet si Monfils de la acest turneu.
Melzer are anul acest 2 sferturi si doua semifinale jucand mai bine ca oricand trecand anul asta de Cilic, Robredo, Troicki.
Greul conduce cu 2-1 la intalnirile directe ultima in 2008 la Graz pe zgura si poate sa treaca inca odata de austriac pentru ca desi nu l-am urmarit la Indian Wells m-au impresionat rezultatele sale.

returnat

Attachments: 2460908.jpg (73.2 Kb)
 
militia01Date: Tuesday, 2010-03-16, 7:03 PM | Message # 14
militia
Group: Checked
Messages: 117
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Cowdenbeath - Alloa
pont:Cowdenbeath
cota:2.5
miza:10
casa:casapariurilor

Meci interesant,meci care ar putea decide campionatul in liga a 2a scotiana.Gazdele ocupa locul 2 in clasament insa cu un joc mai putin fata de adversarii lor,iar oaspetii ocupa prima pozitie in clasament.
Gazdele par a fi intr-o forma buna de joc castigand ultimele 3 partide.Probleme de lot echipa nu are doar 2 jucatori au cateva probleme medicale insa vor juca.Gazdele nu prea au reusit sa-i invinga pe cei de la Alloa in ultimele infruntari,iar antrenorul declara caci acum este un moment excelent de a-i invinge.
Oaspetii au probleme grave de lot,6 jucatori importanti lipsesc pentru acest meci:fundasii David McClune, Scot Buist si Chris Townsley,mijlocasul Mark Gilhaney si atacantii Andy Scott si Stuart Noble.Antrenorul celor de la Alloa parea pesimist inaintea meciului declarand ca daca nu va pierde,se va declara extrem de norocos.
Bafta

1-1 necastigator -10

Attachments: 9013162.jpg (89.6 Kb)
 
KruudDate: Tuesday, 2010-03-16, 7:36 PM | Message # 15
Parior surprize-surprize
Group: Checked
Messages: 129
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Chelsea - Inter
Pont : egal cu goluri
Cota : 6.00
Casa : Bet365
Incredere : 6

Argumentare :

In aceasta seara in Champions League vom avea parte de un meci extrem de interesant. In tur Inter s-a impus cu 2-1 iar golurile au fost marcate de Milito si Cambiasso pentru Inter si Kalou pentru Chelsea. La Inter nu vor fi absente in timp ce la Chelsea vor lipsi Cech care s-a accidentat in meciul tur , A. Cole , Deco , Essien , Zhirkov si Bosingwa. Stamford Bridge va fi probabil arhiplin si Chelsea va fi foarte motivata in a obtine o victorie cu 1-0 care sa o califice mai departe , insa acest lucru va fi foarte greu pentru ca Inter , desi trece printr-o perioada nefasta in campionat , champions league e altceva si Inter va juca cu siguranta pe contra atac si va astepta greseala adversarului care cu siguranta cred ca va veni. Chelsea nu are decat varianta victoriei in timp ce pentru Inter ar fi buna si o infrangere cu 3-2 spre exemplu. Pentru acest meci cred ca Inter va obtine o remiza care sa ii califice mai departe si aceasta remiza cred ca va fi cu goluri. Sper sa avem parte de spectacol si sincer as vrea un 2-1 Chelsea si sa avem penaltiuri , chiar daca nu iese asta biggrin

http://img232.imageshack.us/img232/3924/chelsear.jpg


0-1 necastigator -6

 
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz