Friday, 2024-06-28, 1:03 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
14 Martie
DanyiyeliDate: Tuesday, 2010-03-09, 10:46 AM | Message # 1
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
Greu la deal!
 
Alex_BrasovDate: Friday, 2010-03-12, 4:02 PM | Message # 2
IDIOT
Group: Blocked
Messages: 325
Awards: 0
Reputation: 3
Status: Offline
Meci: Manchester United - Fulham
pont: scor corect la pauza: 1-0 Manchester U.
cota: 2.90
casa: Unibet
miza: 10

Argumentatie: Manchester United s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a inscris 7 goluri in poarta nefericitului Abbiati in cele doua manse. Diavolii emana o forta incredibila, mai ales pe faza ofensiva, acolo unde pe langa magnificul Wayne Rooney, jucatori ca Nani, Valencia si Paul Scholes ajuta extrem de mult ofensiva. De-altfel, Scholes a inscris unicul gol al ultimei victorii din campionat, 1-0 la Wolves, jucatorul englez atingand borna 100 si intrand practic in istoria lui M.U. Fulham este o echipa tare, dar in general pe propriul teren, acolo unde de-altfel le-a aplicat o corectie severa diavolilor in tur 3-0, dupa ce si in campionatul trecut le-a administrat un 2-0 sec. Ei au evoluat joi in Europa League, pierzand la Juve cu 3-1, dar in opinia mea, calificarea nu este deloc jucata, Fulham putand intoarce soarta meciului in partida retur. Am observat ca in general diavolii isi castiga partidele de acasa la zero, iar la pauza se multumesc sa conduca la limita. Cred ca asa vor decurge lucrurile si azi, un gol pana la pauza ar fi multumitor pentru trupa lui Sir Alex Fergusson. In opinia mea, plecarea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid nu se simte aproape mai deloc, jucatori ca Nani, Macheda sau Valencia fiind extrem de buni in duelurile 1 la 1. Mie de-altfel imi place extrem de mult acest Nani, el a facut o faza magnifica in meciul cu Milan, reusind un "assist"de exceptie pentru dubla lui Rooney. Ceea ce am mai observat, e ca Rooney inscrie destul de des cu capul, o astfel de reusita are o cota extrem de generoasa, undeva la 5.00. As dori sa mai spun ca in opinia mea, cel mai slab jucator (daca putem spune slab) al lui United este Berbatov, de-altfel el nici nu mai prinde primul 11. Este un jucator greoi, croit pe alt soi, el nu se potriveste in schema de joc al diavolilor, care au un joc in viteza, circulatia mingii fiind punctul forte. Berbatov este un jucator care e genial in fata portii, precum si la "assist-uri"din pozitii dificile, calcaie, pase cu pieptu, scheme, dar in niciun caz nu este bun langa Rooney. Nani, Rooney si Valencia sunt jucatorii perfecti pentru stilul de joc impus de Sir Alex Ferg. Asadar, pentru aceasta partida am ales pronosticul 1-0 scor corect la pauza pentru United, cu putina sansa, acest pont va iesi. Succes!

0-0 pauza NECASTIGATOR -10

 
kukytzaDate: Saturday, 2010-03-13, 5:08 PM | Message # 3
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 56
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Meci : FC Timisoara - Unirea Urziceni
Pont : FC Timisoara sa castige meciul
Cota : 2.580
Casa : Pinnacle
Miza : 10

Astazi pe stadionul Dan Paltinisanu , formatia gazda , FC Timisoara intalneste campioana en-titre Unirea Urziceni.FC Timisoara se afla pe locul 4 cu 35 puncte la 4 puncte de liderul Steaua Bucuresti , dar spera in cele 3 puncte la masa verde contra Rapidului Bucuresti folosindui pe Varga si Balan.Unirea Urziceni se afla pe locul 3 cu 36 puncte.Timisoara vine dupa infrangerea cu Rapid 1-0.Unirea vine dupa un egal cu noul lider Steaua 2-2.Astazi mizez pe FC Timisoara avand in vedere si acei suporteri superbi.Succes !

0-0 necastigator -10

Attachments: timisoara.bmp (134.8 Kb)
 
DanyiyeliDate: Saturday, 2010-03-13, 11:37 PM | Message # 4
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
Partida:Dallas Mavericks - New York Knicks
Pont:New York Knicks sub 101,5 pct
Cota:1,85
Casa:bwin

Principala favorită la obţinerea unei victorii în această seară este Dallas Mavericks, formaţie care a ajuns la 13 victorii consecutive în ligă. Texanii sunt în continuare pe locul secund în clasamentul din vest, la doar trei victorii în spatele liderului Los Angeles Lakers.
Formaţia antrenată de Rick Carlisle e egalat recordul pentru cele mai multe victorii consecutive, deţinut pînă acum de Cleveland, care a cîştigat 13 partide înainte de All Star Game. Adversarul celor de la Dallas în această seară este New York Knicks, echipă aflată doar pe locul 12 în clasamentul din vest.
Knicks şi Mavericks s-au mai întîlnit o dată în acest sezon, la New York. Dallas s-a impus atunci fără probleme, domninînd partida de la un capăt la celălalt. Dovada acestui fapt este scorul afişat pe tabelă la sfîrşitul meciului: 128-78. În cazul unei victorii în partida din această seară texanii ar ajunge la nouvă victorii consecutive în faţa celor de la Knicks.

94-128 NECASTIGATOR -10

 
underlineDate: Sunday, 2010-03-14, 9:46 AM | Message # 5
Nu conduc beat, fumez si zbor
Group: Checked
Messages: 110
Awards: 6
Reputation: 9
Status: Offline
Meci: Kayserispor - Eskisehirspor
Pronostic: egal
Cota: 3.4
Casa: betfair
Incredere: 10

Kayserispor a cazut mult din clasament in ultimul timp. De la liderul campionatului, ei au ajuns pe locu 6, momentan in afara locurilor europene. In ultimele 6 meciuri, ei au numai 2 victorii, ambele in deplasare, iar acasa nu mai pot sa castige. Ce-i drept in ultimele meciuri au primit vizite de la Galata si Besiktas. De cealalta parte, oaspetii de la Eskisehir si-au revenit putin. Dupa ce la startul campionatului erau sus in clasament, au cazut apoi pana pe 9 dar seria de rezultate bune din ultimele etape i-au dus pe locul 7, iar acum se afla in postura de a se apropia de adversara de astazi, Kayserispor si poate de a prinde un loc de cupa eruopeana la finalul sezonului. Eskisehir nu mai pierde de 5 etape, in care au inregistrat 3 victorii, inclusiv cu Galata, si 2 egaluri. Totusi, chiar si in aceste conditii, Kayseri pare favorita certa, in special ca joaca pe teren propriu. Insa aici intervin problemele foarte mari de loc pt gazde si nu m-ar mira chiar ca oaspetii sa plece cu cele 3 puncte. Vor lipsi Furkan, Yusuf si Eren Gunor din cauza accidentarilor iar suspendati vor fi Mehmnet Eren, Serdal si golgheterul Makukula, care facea tot jocul gazdelor. Vroiam sa merg pe egal pauza egal final insa cred totusi ca cineva va conduce la pauza, insa nicio echipa nu ii este superioara in acest moment celeilalte si de aceea vad un egal la final.

1-2 necastigator -10

Attachments: 9630734.jpg (12.6 Kb)


http://betfairblog.wordpress.com/
 
razvansiposDate: Sunday, 2010-03-14, 11:23 AM | Message # 6
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 123
Awards: 7
Reputation: 4
Status: Offline
Meci : Alicante - Unicaja Malaga
Pont : Unicaja - 11,5
Cota : 3.35
Bookmaker : bet365
Miza : 10..

Daca pentru Alicante un meci bun contra celor de la Unicaja ar insemna o infrangere decenta, pentru cei de la Unicaja este un must win pentru a fi siguri ca prind play-offul in sezonul viitor. Uitandu-ne putin pe clasament ii vedem pe ultima pozitie neretrogadabila, pe cei de la Alicante, care stiu ca nu pot scoate mare lucru din acest meci contra lui Cook & Co. Tototdata, Unicaja vine cu un moral bun dupa meciul cu Prokom din liga, cand bookmakerii si-au batut joc de acel meci, oferindu-le o cota de 2,5 spaniolilor, in conditiile in care Prokom nu prea merge bine pe teren propriu. Pentru a fi siguri de play-off, Unicaja trebuie sa castige aici, si nu ma indoiesc ca nu o vor face. All the way pentru Malaga !


71-68 NECASTIGATOR -10

Attachments: 5421145.jpg (215.6 Kb)
 
kelppaDate: Sunday, 2010-03-14, 11:29 AM | Message # 7
kellpa
Group: Checked
Messages: 120
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
St.Pauli-Oberhausen
pont over 3.5
cota 3.25
miza 10
casa betfair

Dupa esecul de ieri a celor din Augsburg ,trupa din Hamburg are oportunitatea de a se apropie de locul secund,in cazul in care va invige azi pe Oberhausen.
Gazdele au cam pierdut din ritm si au coborat pe 3,adunand pana acum 43puncte. 6-4-2 si 19-12 golaveraj,este linia de pe propriul teren iar echipa are de tras serios pt.a incerac promovarea directa(locul 3 jucand baraj cu echipa din prima liga care se bate pt.salvarea de la retrogradare).4 jocuri consecutive fara victorie si parcursul bun a celor din Augsburg au facut sa schimbe locurile in clasament.Remiza alba acasa cu FSV,infrangere categorica la liderul K”lautern,scor 3-0 si 2 infrangeri 0-1 acasa cu Arminia si 2-1 la Munchen cu 1860 sunt ultimileevolutii alegazdelor.
Oaspetii se bat si anulacesta pt.ramanerea in Bundesliga 2,fiind la 2 locuri de plutonul de sub linie,avand 28p si are de luptat pt.a scapa de urmaritoarelesale,FSV,Hansa ,Koblenz si Ahlen,distanta fiind destulde mica intre echipe.2-3-7 afara si 10-21 golaveraj,ultimile rezultate insemand 0-1acasa cu Furth,2-2 la Duisburg si 2-0 acasa cu Koblenz.
Asadar gazdele sunt condamnate sa iasa la joc,sa castige cele 3p avand in fata un adversary care va incerca sa replice prin contre rapide,sperand ca la finalul jocului sa plece cu puncte de pe Millentorn Stadion.

2-2 minutul 33, CASTIGATOR +22,5

Attachments: 2682304.gif (5.0 Kb)
 
betivuDate: Sunday, 2010-03-14, 12:56 PM | Message # 8
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 129
Awards: 2
Reputation: 3
Status: Offline
Partida : Unirea Alba Iulia-Rapid
Pronostic : Handicap ( 1-0 ) - Egal
Cota : 3,45
Casa : Bwin
Incredere : 10


In campionatul Romaniei , Rapid tine legatura cu plutonul fruntas , o victorie azi combinata cu un joc favorabil ar rezultatelor in alte meciuri putind-o salta chiar pe locul 3 , la doar un punct de ocupantele primelor 2 locuri ; Rapid pe locul 5 acum cu 35 de puncte - 10 victorii , 5 egaluri si 5 infringeri - scirtiie un pic in deplasare unde au doar 2 victorii , 4 egaluri si 4 infringeri ; Alba Iulia pe ultimul loc cu 14 puncte - 3 victorii , 5 egaluri si 12 infringeri - dezastru in deplasare unde au smuls doar 2 egaluri , acasa insa au 3 victorii , 3 egaluri si 3 infringeri ; Unirea a inceput rteturul pe masura locului pe care-l ocupa - 3 infringeri simple anul acesta , Rapid avind o infringere cam nasoala la Iasi , un egal normal cu Urziceni si o victorie ( pe teren cel putin ) contra etern-frustratei Timisoara ; greu meci va avea Rapidul , care nu a mai cistigat in deplasare de 13 etape , o victorie la limita parind cea mai probabila ; in tur 2-0 pentru Rapid .

0-1 CASTIGATOR +24,5

Attachments: 6474355.jpg (167.4 Kb)
 
militia01Date: Sunday, 2010-03-14, 1:22 PM | Message # 9
militia
Group: Checked
Messages: 117
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Juventus - Siena
pont:0-0 scor corect la pauza
miza:10
cota:3.5
casa:bet365

Gazdele ocupa locul 5 in clasament tintind un loc pe podium o intalneste astazi pe ultima clasata,Siena.Doua echipe cu pretentii total diferite,prima un loc fruntas,iar a 2a sa scape de retrogradare.Juventus pare sa fie in forma buna reusind un rezultat excelent in Europa League invingandu-i pe cei de la Fulham cu 3-1.Echipa are un moral bun,insa in acest meci cred ca ii vor trata pe cei de la Siena de"sus" si nu cred ca vor fi motivati sa o bata mai ales ca e ultima clasata.
Siena se pare ca incet incet isi revine in campionat,in ultimele 4 meciuri reusind 2 victorii si 2 egaluri.Echipa,este o echipa defensiva care se bazeaza pe contraatac,aparandu-se cu toti jucatorii.Iar intr-un meci ca acesta arma lor va fi apararea.Cred ca cel putin pana la pauza scorul va fi "alb" in acest meci.
Bafta

3-0 MINUTUL 10 NECASTIGATOR -10

Attachments: 6316252.jpg (93.7 Kb)
 
TataPariurilorDate: Sunday, 2010-03-14, 2:08 PM | Message # 10
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 65
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Partida : Sunderland v Man City
Pronostic :Man City H-1 egal
Cota : 4.00
Casa : bet365
Incredere : 10

City vine dupa o victorie fantastica cu 4-2 pe Stamford Bridge unde se castiga foarte greu.La City vor lipsi Adebayor si Petrov iar la Sunderland, Reid si capitanul Lorik Cana,suspendat iar Cattermole si Richardson sunt incerti.Chiar daca City a castigat cu un scor convingator in ultima etapa,ramane o echipa care joaca prost in deplasare iar Sunderland are un moral bun dupa victoria cu 4-0 cu Bolton.City a pierdut multe puncte in deplasare cu echipele mai mici si de aceea nu am incredere ca vor bate la mai mult de un gol.

1-1 necastigator -10

Attachments: 7792510.jpg (120.9 Kb)
 
danu_villaDate: Sunday, 2010-03-14, 2:35 PM | Message # 11
Major
Group: Checked
Messages: 95
Awards: 0
Reputation: 1
Status: Offline
Bayer Leverkusen v hamburg
Pont: 0-0 scor corect
Cota: 12.00
Miza:10
Casa: SportingBet

Bayer Leverkusen primeste acasa vizita celor de la Hamburg in derbyul etapei a -26-a si totodata ultimul meci al etapei din Bundesliga. Aspirinele vin dupa prima infrangere suferita in acest campionat, infrangere ce i-a aruncat pana pe pozitia a treia in clasament dupa BAyern Munchen si Schalke. Bayer a pierdut la Nunrberg cu scorul de 3-2 intr-un meci in care gazdele i-au dominat 50 de minute, intrandule tot ce si-au propus. Acasa vin dupa o remiza alba contra celor de la Koln, meci ce a intrerupt o serie de victorii consecutive. Oaspetii de la Hamburg vin dupa parrtida dificila de acasa din prima mansa a optimilor Europa League, contra belgenilor de la Anderlecht Burxells, invingandui cu scorul de 3-1, astfel luand o optiune serioasa pentru calificare in sferturile competitiei. In partida tur meciul s-a incheiat nedecis 0-0.

http://img535.imageshack.us/img535/1971/bayerleverkusen00.jpg

1-0 LEVERKUSEN MIN 23, NECASTIGATOR -10

 
marcelDate: Sunday, 2010-03-14, 3:37 PM | Message # 12
Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
Group: Checked
Messages: 192
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
Sunderland - Manchester City
pont:Manchester City nu primeşte gol
cota:2,75
casa:Gamebookers
incredere:10

argument:
Manchester City se deplaseaza intr-o deplasare grea pe terenul ce lor de la Sunderland . Sunderland este o echipa linistita fara mari griji ei se situeaza pe locul 14 .Totusi este o echipa destul de buna pe teren propriu . De cealalta parte City este in lupta pentru ultimul loc ce asigura prezenta in liga campionilor si este nevoita sa castige si cred ca se va impune fara mari probleme .La City nu sunt absente mari in timp ce la Sunderland ar fi una si anume mijlocasul Cana .Foarte interesant este faptul ca City a castigat toate partidele cu Sunderland din 2000 in coace .Cred ca City nu va lua gol si va incerca sa inscrie cel putin o data .

1-0 MINUTUL 8,necastigator -10
Attachments: 0151734.jpg (215.6 Kb)
 
alizeeDate: Sunday, 2010-03-14, 4:23 PM | Message # 13
invisible man
Group: Checked
Messages: 201
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
partida young boys berna sion
pont numar de goluri sub/peste ajustabil peste 4 4 5
cota 3 70
casa bet365
incredere 10

yb berna liderul campionatului elvetiei primeste azi vizita lui fc sion echipa aflata acum pe pozitia a 8 a din 10 echipe dar fara emotii in ceea ce priveste retrogradarea deoarece doar ultima retrogradeaza si penultima joaca baraj cu ocupanta pozitie a doua din liga a doua avand acum 13 puncte deasura echipei de pe 9 bellinzona
pe de alta parte berna isi doreste campionatul in acest sezon si cred ca vor trata cu maxima seriozitate acest meci mai ales dupa infrangerea din etapa trecuta
campionatul tarii cantoanelor e recunoscut penteu meciurile spectaculoase pe care le ofera si in care se inscriu foarte multe goluri
bafta

1-0 NECASTIGATOR -10

Attachments: 9508974.jpg (194.0 Kb)
 
flor_bestDate: Sunday, 2010-03-14, 4:29 PM | Message # 14
Chewbaca
Group: Checked
Messages: 70
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Barcelona - Valencia
Pont over 4.5
Cota 4.1
Casa Bet365
Incredere 10

In aceasta seara Barcelona primeste vizita Valenciei care are o perioada mai slaba in ultimele 2 meciuri din campionat au luat 1 punct fiind invinsi de Atletico cu 4-1 si au remizat acasa cu Racing 0-0, iar Barcelona a batut cu 2-1 pe malaga si a luat doar 1 punct la Almeria. Barcelona are 34 de goluri marcate acasa in 12 meciuri iar Valencia are 21 marcate dar si 15 primite in deplasare. In intalnirile directe s-au marcat multe goluri si sper ca si in aceasta seara sa fie la fel.

06/12-08 Primera Division Barcelona vs. Valencia 4:0
04/05-08 Primera Division Barcelona vs. Valencia 6:0
27/02-08 Copa del Rey Barcelona vs. Valencia 1:1
24/09-06 Primera Division Barcelona vs. Valencia 1:1
21/09-05 Primera Division Barcelona vs. Valencia 2:2
18/12-04 Primera Division Barcelona vs. Valencia 1:1
05/10-03 Primera Division Barcelona vs. Valencia 0:1
18/01-03 Primera Division Barcelona vs. Valencia 2:4
14/10-01 Primera Division Barcelona vs. Valencia 2:2
17/06-01 Primera Division Barcelona vs. Valencia 3:2
10/05-00 Liga Campionilor Barcelona vs. Valencia 2:1
02/04-00 Primera Division Barcelona vs. Valencia 3:0
27/02-99 Primera Division Barcelona vs. Valencia 2:4
19/01-98 Primera Division Barcelona vs. Valencia 3:4
26/10-96 Primera Division Barcelona vs. Valencia 3:2
22/10-95 Primera Division Barcelona vs. Valencia 1:0
19/03-95 Primera Division Barcelona vs. Valencia 0:0
17/04-94 Primera Division Barcelona vs. Valencia 3:1

3-0 necastigator -10

Attachments: 9183879.jpg (159.9 Kb)
 
hunedoara1979Date: Sunday, 2010-03-14, 5:23 PM | Message # 15
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 146
Awards: 0
Reputation: 8
Status: Offline
Sunderland - Manchester City
pont:Manchester City sa castige si peste 2,5 goluri in meci
cota:3.80
casa:Gamebookers
incredere:10

argument:
Ambele echipe au facut spectacol etapa trecuta cand au invins Sunderland acasa pe Boltom 4-0 si Manchester City 4-2 la Chelsea si vor astazi sa-si incante inca odata fanii printr-o evolutie buna.
Gazdele sunt la 6 puncte deasupra zonei retrogradarii, au o singura victorie in ultimele 10 partide si se confrunta si cu ceva probleme de lot.
Aleg asa merg pe mana oaspetilor care sunt la 3 puncte de ultimul loc de Liga Campionilor si trebuie sa confirme forma buna din acest moement, mai alaes ca au cativa jucatori valorosi care pot sa inscrie in acest meci.
Victorie City si peste 2,5 goluri pentru ca ma astept ca ambele sa inscrie in acest meci, mai ales juctorii oaspeti care trebui sa confirme investitiile facute la club.

1-1 necastigator -10

Attachments: 0859142.jpg (28.7 Kb)
 
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz