Monday, 2025-07-21, 2:59 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
9 martie
Alex_BrasovDate: Saturday, 2010-03-06, 10:48 AM | Message # 1
IDIOT
Group: Blocked
Awards: 0
Status: Offline
Uefa Champions League

Alex_BrasovDate: Saturday, 2010-03-06, 10:54 AM | Message # 2
IDIOT
Group: Blocked
Meci: Arsenal - Porto
pont: Arsenal sa castige la 0
cota: 2.43
miza: 10
casa: Gamebookers

Argument: Meciul dintre Arsenal Londra si Fc Porto are loc in returul optimilor de finala Uefa Champions League. In meciul tur, scorul a fost 2-1 in favoarea formatiei portugheze. Cele doua echipe s-au mai intalnit in sezoanele 2006/2007 (2-0 pentru tunari acasa, 0-0 in deplasare) si 2008/2009 (4-0 pentru tunari acasa, 2-0 pentru Porto pe Estádio do Dragão. Englezii au nevoie de victorie pentru a se califica, si nu cred ca trupa lui Arsene Wenger poate rata o asemenea sansa uriasa. Nu cred ca Porto are forta sa marcheze pe Emirates.

5-0 castigator +14,3

marcelDate: Monday, 2010-03-08, 7:30 PM | Message # 3
Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
Group: Checked
Awards: 1
Gimnasia LP v Rosario Central
pont:sub 1,5.2
cota:2,51
casa:bet365
incredere:10

argument:
Gimnasia echipa de pe locul 8 da piept cu Rosario echipa de pe locul 20.Gimnasia pot sa spun ca este o mica surpriza ei terminand campionatul trecut abia pe locul 18 . Rosario cam dezamageste pe toata lumea dar ei se descurca cat de cat deplasare .Rosario a pierdut doar un nmeci din 4 in eplasare restul terminandu-le la egalitate . ei au inscris un singur gol si sper ca astazi sa nu o faca de loc .De cealalta parte Gimnasia inscrie de obicei un gol dar mai sunt si exceptii cum a fost cu cei de la Newell's .Cred ca Rosario se va multumi cuun egal si va incerca sa se apere iar pe cei de la Gimnasia nu ii vad inscriind prea mult in acest meci .Sper ca cei de la Gimnasia sa nu inscrie in prima repriza .

1-1 jumatate pierdut -5jumatate rambursat

Attachments: 5559308.jpg (214.6 Kb)

underlineDate: Monday, 2010-03-08, 9:57 PM | Message # 4
Nu conduc beat, fumez si zbor
Awards: 6
Meci: West Bromwich - Sheffield Wednesday
Pronostic: victorie West Brom la handicap -1
Cota: 2.3
Casa: bet 365
Incredere: 10

West Brom ataca locul 2 care duce direct in Premier League, ocupat acum de Nothingam Forrest. WBA sunt pe locul 3 la numai un punct in spatele locului 2, dar si cu un meci mai putin. De cealalta parte, SW se afla pe pozitia 22, prima sub linia retrogradarii, si vin sa lupte pentru a ramane in liga a 2a valorica engleza. Dupa un sir de 3 infrangeri consecutive, SW au invins pe Leicester, cu 2-0, care este o aspiranta la promovare. WBA vin dupa o infrangere, 1-3, in deplasarea de la QPR, si a pierdut astfel locul 2. Sunt convins ca WBA vor obtine victoria, chiar la handicap, intrucat este o sansa mare de a trece pe 2, cu 12 etape inaintea finalului campionatului.

1-0 necastigator -10

Attachments: 1674596.jpg (14.1 Kb)

http://betfairblog.wordpress.com/

DanyiyeliDate: Monday, 2010-03-08, 10:59 PM | Message # 5
Lieutenant general
Group: Administrators
Awards: 3
Partida:Tanasugarn, Tamarine - Niculescu, Monica
Pont:Tanasugarn, Tamarine 2-0
Cota:2.10
Casa:Betway
Incredere:10

In aceasta noapte incep calificarile la Indian Wells,acolo unde Thailandeza Tamarine o intalneste pe romanca noastra locul 135 WTA si care are mari sperante pentru acest turneu. Tamarine are avantajul moral al ultimei si singurei intalniri directe dintre cele 2,partida ce s-a disputat la Birmingham pe iarba si in care a fost aceslasi scor pe care mi-l doresc si astazi 6-3;6-4...Tamarine este locul 74 iar in acest sezon a fost aproape de a castiga turneul din Thailanda,in timp ce la Australian Open a fost eliminata usor de Kim Clijsters....in rest nu a stralucit....Monica a disputat doar 6 partide in acest an,doar in una reusind sa se impuna,ceea ce este mult prea putin pt pretentiile sale...cei drept a avut parte si de cateva adversare de calibru,ca si astazi,din pacate pentru ea.

6:0 6:1 castigator +11

cainelleDate: Monday, 2010-03-08, 11:32 PM | Message # 6
Lieutenant colonel
Meci: Minnesota - Dallas
pont: Dallas-13.5
cota: 3.1
miza: 10u
casa: Bet365

Argumentare:
Meci interesant in aceasta noapte la Minnesota, acolo unde vine Dallas. 2 echipe care s-au mai intalnit de 3 ori in acest sezon, 2 intalniri la Dallas, fiecare echipa a castigat cate un meci si un meci la Minnesota castigat de Dallas la 12 puncte. DUpa venirea lui Butler si Haywood de la Washinton, oaspetii au 10 victorii consecutive si joaca tot mai bine, parand una dintre cele mai solide echipe din acest sezon. Dallas a castigat ultimele 5 meciuri jucate la Minnesota, cea mai mica differenta de scor a fost de 10 puncte. Minnesota are o singura victorie in ultimele 10 meciuri si aceea la Miami acasa. Ma astept la o victorie clara a oaspetilor. Nu vad cum gazdele pot face fata celor de la Dallas si ma astept la o victorie foarte clara a jucatorilor de la Dallas.

112-125 necastigator -10

Attachments: 8521576.jpg (123.2 Kb)

militia01Date: Tuesday, 2010-03-09, 0:53 AM | Message # 7
militia
Oldham : Leyton Orient
pont: egal la pauza
cota:2.15
miza 10
casa:stanleybet

Doua echipe care se bat pentru evitarea retrogradarii,2 echipe care inscriu putine goluri in ultima vreme,gazdele reusesc foarte greu sa inscrie,nu au mai inscris 2 goluri intr-un meci din 6 februarie,o echipa care joaca slab insa au o aparare buna si nu primesc goluri multe pe teren propriu.
Oaspetilor parca li s-a terminat "benzina" nu mai reusesc sa invinga din 2 februarie,iar tinand cont ca echipele au jucat si sambata ma astept sa fie putine goluri inscrise,iar la pauza sa fie un scor alb.Ambele echipe au probleme de lot cu jucatori accidentati si suspendati.Anul trecut Oldham a reusit sa se impuna cu 2-1 insa scorul a fost 1-1 la pauza,mizez ca si in acest meci scorul va fi egal la pauza.
Bafta

1-0 la pauza, necastigator -10

Attachments: untitled123.bmp (14.72 Mb)

alizeeDate: Tuesday, 2010-03-09, 10:47 AM | Message # 8
invisible man
partida tobias kamke mislav hizak
pont hizak
cota 4 00
casa bet365
incredere 10

in primul tur al turneului de la sarajevo dotat cu premii in valoare de 40 000 de dolari se intalnesc germanul kamke numarul 204 atp si croatul hizak numarul 646 mondial
l-am ales pe croat pentru parcursul sau din calificarile turneului bosniac unde i-a invins pe ivan zovko martin slanar si alexander peya jucatori mult mai bine cotati decat neamtul kamke
nici o intalnire reciproca intre cei doi jucatori
pe de alta parte kamke a pierdut in primul tur la ultimele 2 turnee la care a participat la bergamo unde a fost invins de alex kuznetsov si la cherbourg unde a fost infrant de principalul favorit francezul arnaud clement
asadar forma croatului sper sa se mentina si azisi sa mai produca inca o surpriza fiind la inceputul carierei de tenismen
bafta

6-4 6-4 necastigator -10

Attachments: 4442453.jpg (219.0 Kb)

TataPariurilorDate: Tuesday, 2010-03-09, 11:15 AM | Message # 9
Lieutenant
pont: Arsenal H-1
cota: 2.80
casa: publicbet

Arsenal a pierdut in meciul tur cu 2-1,doua goluri stupide pimite de tunari din doua greseli ale portarului Lukasz Fabianski dar astazi va juca Almunia.Fabregas este dat incert dar va juca si asta e doar o tactica de-a lui Wanger.La Arsenal lipsesc William Gallas,Gibbs,Djourou si Robin van Persie si mai recent Ramsey.La Porto lipsesc Fernando ,Ernesto Farias si Orlando Sa.Porto si-a odihnit jucatorii in ultimul meci incheiat la egalitate cu Olhanense dar nici Arsenal nu s-a prea chinuit cu Burnley.Porto va veni sa se apere dar cu jocul scurt a lui Arsenal nu are cum sa spere la calificare.

CASTIGATOR +18

Attachments: 1334746.jpg (147.1 Kb)

TaquitoDate: Tuesday, 2010-03-09, 1:23 PM | Message # 10
Lieutenant colonel
Meci: Fiorentina - Bayern
pont: Fiorentina sa castige cu 1 gol diferenta
cota: 4.5
casa: bet365

dupa meciul tur incheiat cu 2-1 ptr Bayern, Fiorentina are nevoie de un 1-0 ptr a se califica. cred ca vor juca ptr a da un gol si apoi se vor retrage in aparare. Bayern nu joaca prea bine in deplasare, asta se vede si in campionat si in cupele europene. cele doua echipe s-au intalnit si anul trecut in grupe. atunci acasa la Fiorentina a fost 1-1 dupa ce echipa viola a deschis scorul si bavarezii au egalat spre sfarsitul meciului. ma astept la un scenariu asemanator si in acest meci dar nu cred ca Bayern va mai marca. cred ca Fiorentina va castiga cu 1-0.

castigator +30

Attachments: 6602457.png (20.9 Kb)

betivuDate: Tuesday, 2010-03-09, 2:25 PM | Message # 11
Lieutenant colonel
Awards: 2
Partida : JK Sillamäe Kalev - FC Flora Tallinn (fotbal-Estonia)
Pronostic : FC Flora Tallinn
Cota : 3,65
Casa : NordicBet
Incredere : 10

Se reia campionatul in Estonia iar Flora are de recucerit faima de echipa de top dupa un sezon mai slab anul trecut . Infiintata in 1990 echipa a cistigat 7 campionate si 2 cupe , sezonul trecut fiind prima lor clasare in afara podiumului dupa 12 ani , locul 4 cu 72 de puncte putind fi considerat un sezon slab - salvat oarecum de cistigarea cupei. Kalev a incheiat sezonul trecut pe locul 2 cu 76 de puncte - performanta remarcabila pentru o echipa revenita in primul esalon in 2008 . Flora a deschis sezonul printr-o infringere , 0-2 in supercupa impotriva celor de la Levadia Tallin - echipa pe care oricum nu a mai invins-o de la editia trecuta a supercupei , Flora pierzind in fata campionilor toate cele 4 partide din campionat . Fata de Kalev insa , situatia este complet diferita , Flora cistigind 7 din cele 8 partide directe din ultimele 2 sezoane - ultimul meci cu ceva mai mult de 4 luni in urma - 4-0 acasa pentru Flora ; intilniri directe :
31/10/2009 Meistriliiga Flora Tallinn vs. JK Sillamäe Kalev 4:0
01/08/2009 Meistriliiga JK Sillamäe Kalev vs. Flora Tallinn 1:3
28/07/2009 Meistriliiga Flora Tallinn vs. JK Sillamäe Kalev 4:1
11/04/2009 Meistriliiga JK Sillamäe Kalev vs. Flora Tallinn 3:2
25/10/2008 Meistriliiga JK Sillamäe Kalev vs. Flora Tallinn 0:1
09/08/2008 Meistriliiga Flora Tallinn vs. JK Sillamäe Kalev 7:1
07/06/2008 Meistriliiga JK Sillamäe Kalev vs. Flora Tallinn 0:3
12/04/2008 Meistriliiga Flora Tallinn vs. JK Sillamäe Kalev 4:0

1-2 CASTIGATOR +26,5

Attachments: 4018439.jpg (155.5 Kb)

kobeDate: Tuesday, 2010-03-09, 3:11 PM | Message # 12
LAKERS
Partida:Queens Park Rangers-Plymouth
pont:Qpr sa castige si peste 2.5 goluri in meci
cota:3.1
casa:gamebookers
incredere:10

arg

In aceasta seara are loc o restanta in Championship din cadrul etapei a 25-a,in care se confrunta Qpr si Plymouth.Gazdele se afla pe locul 16 cu 40 puncte in timp ce Plymouth este pe penultimul loc cu doar 30 puncte in 33 meciuri.Qpr se afla la doar 3 puncte de retrogradare si nu cred ca isi permite un pas gresit cu plymouth,ei avand in acest campionat la meciurile disputate acasa un bilant 6 victorii,6 egaluri si 4 infrangeri.Au batut etapa trecuta pe teren propriu ocupanta locului 3 Wba cu 3-1.Oaspetilor le v-a fi extrem de greu sa se salveze de la retrogradare deoarece se afla la 7 puncte de prima echipa care nu v-a retrograda.Voi merge pe Qpr si ca se vor marca peste 2.5 goluri.

http://img363.imageshack.us/img363/3135/frtitlu.png

2-0 necastigator -10

AzonicDate: Tuesday, 2010-03-09, 3:53 PM | Message # 13
Lieutenant
pont: meci egal dupa 90 min
cota: 3,94
casa: pinnacle

Se intalnesc in aceasta seara pe Emirates Stadium in returul optimilor de finala CHL, Arsenal vs. FC Porto dupa ce in tur a fost 2-1 pentru FC Porto.
In afara de meciul din tur cele doua echipe s-au mai intalnit de 4 ori, (2 victorii pt. Arsenal un egal si o victorie FC Porto) victoriile revenind de fiecare data gazedelor.
Daca informatiile pe care le-am gasit pe internet sunt adevarate Arsenal au nu mai putin de 8 accidentati: R. van Persie ,S. Campbell , J. Djourou ,P. Senderos ,Cesc Fábregas ,W. Gallas , K. Gibbs ,A. Ramsey, fapt pentru care, cred ca nu vor avea un meci atat de usor pe cat pare, multa lume mergand pe victoria lor sigura.
FC Porto nu arata o forma prea buna, avand un parcurs mediocru in ultimile meciuri din campionat, in weekend “reusind” un egal 2-2 cu ocupanta locul 13 Olhanense dupa ce a fost condusa cu 2-0 pana in min 80, dar cu toate astea cred ca vor reusi sa tina de rezultatul favorabil din tur si se califice.
Rezultatul meu final pt acest meci este egal la finalul celor 90 de min.

NECASTIGATOR -10

Attachments: 2810370.jpg (18.8 Kb)

Lume multă, oameni puţini!

kelppaDate: Tuesday, 2010-03-09, 5:15 PM | Message # 14
kellpa
Ipswich-Cardiff
pont egal
cota 3.42
miza 10
casa betfair

Pe Portman Road Stadium echipa gazda,Ipswich Town primeste vizita galezilor de la Cardiff intr-o partida f.echilibrata din etapa cu nr.35 Championship.Gazdele conduse de Roy Keane sunt in lupta directa pt.evitarea retrogradarii,fiind clasati pe 19 cu 38p,la doar 1p distanta de grupul celor 4 din coada clasamentului.Acasa au o linie de 4-10-2,in ultimile etape reusind cateva puncte vitale,0-1 la Sh.Wed.,1-1 la Scunthorpe,remizand acaa la zero cu Bristol si pierzand in ultima runda la Blackpool cu 1-0.
Oaspetii au mai pierdut din ritm insa sunt totusi in carti pt.un loc de playoff,ocupand pozitia cu nr.6,cu 52p.In deplasare au 7-3-6 cu un golaveraj de 31-27, in ultimile partide echipa fiind f.inconstanta(remiza acasa 1-1 cu WBA,0-2 acasa cu Barnsley,3-0 la Preston si in sfarsit victorie acasa cu 1-0 impotriva M”borough.
Cred ca vom avea parte de un joc,in care fiecare punct conteaza enorm in lupta pt.atingerea obiectivelor si mizez pe o partida cere se va termina la egalitate,ambele echipe fiind multumite

2-0 necastigator -10
Attachments: 5852002.gif (2.6 Kb)

razvansiposDate: Tuesday, 2010-03-09, 7:11 PM | Message # 15
Lieutenant colonel
Awards: 7
Am uitat poza, sorry !
Attachments: 4061082.jpg (164.3 Kb)

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2