Monday, 2025-07-21, 10:35 AM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
7 Martie
DanyiyeliDate: Thursday, 2010-03-04, 8:01 AM | Message # 1
Lieutenant general
Group: Administrators
Awards: 3
Status: Offline
Multe meciuri!!!

en3rgy23Date: Thursday, 2010-03-04, 11:25 AM | Message # 2
Major
Group: Checked
Awards: 1
Partida: GOLF - MALAYSIAN OPEN 2010
Pont: Thongchai Jaidee sa se afle intre primii 4
Cota: 4.50
Casa: bet365
Incredere: 10

Este prima oara cand aleg un astfel de pariu ,dar observand ca la golf cotele sunt destul de tentante tind sa aleg acest pariu pentru ziua de duminica , mai ales ca Thongchai Jaidee este cotat ca favorit pentru castigarea acestui turneu datorita faptului ca el a mai reusit sa castige de 2 ori aceasta competitie , iar varsta si experienta acestuia poate fi un factor cheie in drumul spre o noua victorie .
Argumentatia desi este slaba , dar fiind un nou sport pe care pariez cu cote foarte tentante , sper sa fie cu noroc.
Bafta...

locul 7 Necastigator -10

Attachments: 1259742.jpg (9.9 Kb)

raduDate: Friday, 2010-03-05, 11:42 AM | Message # 3
Private
Awards: 0
meci:otelul-cfr cluj
pont:cfr cluj conduce la pauza si la final
cota:3.5
casa:stanleybet
incredere:10

argument:
in aceata dupamiaza otelul galati echipa gazda primeste vizita cfr din cluj acest meci va fi un meci foarte important pentru cfr cluj care se bate pentru titlul din romania fiind pe prima pozitie a clasamentului cat si prin prisma ca echipa din galati este scapata de orice griji de retrogradare cat si de cupe europene nu se pune problema referitor la aceasta intalnire echipa din galati find mereu o gazda primitoare si bune cucei de la cfr cluj dandule in intalnirile directe de pe terenul otelului 10 puncte din 12 posibile ,sa nu mai discutam de cele 2 loturi nu se pot face comparatii pe cand cei de la cluj sau intarit aducand 3,4 jucatori importantii cei de la otelul au imprumutat cativa jucatori dar nu de mare valoare ,tinand cont ca, clubul din galati se confrunta cu probleme financiare asta ma face sa merg pe mana celor din cfr cluj fara emotii.
intalniri directe:
2006-otelul-cfr 0-1 (0-1)
2007-otelul-cfr 1-3 (0-2)
2008-otelul-cfr 0-1 (0-1)
2009-otelul-cfr 1-1 (1-1)

1-0 NECASTIGATOR -10

Attachments: cfr.bmp (3.75 Mb)

Claudiu1x2Date: Saturday, 2010-03-06, 7:40 AM | Message # 4
Lieutenant
Meci : Politehnica Iasi - Unirea Alba Iulia
Pont : Politehnica Iasi sa castige la 2 sau mai multe goluri
Cota : 2.80
Casa : Bwin
Miza : 10

Numai in pielea iesenilor sa nu fi fost dupa meciul de la Timisoara cand au pierdut un punct mare si meritat as zice eu , infrangere care face din meciul cu UnireaAI un meci de "must win" asta si din prisma rezultatului din tur cand la fel au pierdut aiurea dupa ce au condus la pauza cu 1-0 , dar si pt ca e bine sapui puncte in fata in clasament impotriva unui aspirant la ramanea in prima liga, pt ca nici Iasiul nu rupe gura targului, dar totusi are o valoare mai mare.

Suporterii vor veni sigur la stadion pt ca au avut ce vedea acum doua saptamani in meciul cu Rapid, jocul de la Timisoara a fost destul de bun, echipa se afla pe un con ascendet moral cat si valoric cu imprumuturile lui Paun,Ionescu, dar mai mult pt ca jocul place. Un factor negativ poate fi accidentarea lui Paun dar si suspendarea lui Ilie dar care va putea fi compensata cu revenirile lui Ignatov , Branet si Balba.

Daca nu vrea sa aibe emotii prea mari inca de pe acum( cu 4 pct peste linia retrogradarii) gazdele ar face bine sa castige neaparat fiindca Gloria Pandurii si Craiova pot oricand sa o depaseasca, mai mult de atat Iasiul va juca cu toate aceste 3 echipe in deplasare in acest retur.
PS : Sunt din Iasi ! forza Poli ! biggrin

1-0 Necastigator -10

Attachments: poli_iasi.bmp (71.2 Kb)

Alex_BrasovDate: Saturday, 2010-03-06, 8:03 AM | Message # 5
IDIOT
Group: Blocked
Meci: Poli Iasi - Unirea Alba - Iulia
pont: Poli Iasi sa castige si peste 2,5 goluri in meci
cota: 3.20
casa: Gamebookers
miza: 10

Argument: Unirea Alba Iulia este cea mai slaba echipa in deplasare in acest sezon, pierzand 8 din cele 10 meciuri disputate si incasand 20 de goluri. De partea cealalta, Poli Iasi are 5 victorii acasa din 9 meciuri, ultima oara batand Rapidul cu 2-1.In ciuda faptului ca terenul nu se anunta in cele mai bune conditii din cauza vremii, cred ca va fi un meci cu cel putin 3 goluri, avand in vedere pofta de joc pe care o arata formatia gazda precum si forma buna pe care o traverseaza. Mizez pe o victorie a iesenilor astaz si pe cel putin 3 goluri marcate in meci.

P.S: Poate sparg gheata pe luna asta, azi de ziua mea smile

1-0 Necastigator -10

cainelleDate: Saturday, 2010-03-06, 8:41 PM | Message # 6
Lieutenant colonel
Meci: Memphis - San Antonio
pont: Sub 198 puncte
cota: 1.91
casa: Bwin
miza: 10

Argumentare:
Meci interesant noapte care urmeaza in NBA. Memphis primeste vizita celor de la San Antonio. Se intalnesc 2 echipe care au un sezon pozitiv, in special Memphis care a impresionat. Pentru aceasta partida am ales sa mizez ca nu se marcheaza peste 199 de puncte, un pont destuld e realizabil dupa parerea mea. Cele 2 echipe s-au mai intalnit de 2 ori in acest sezon, in meciul de la Memphis s-au inscris 178 de puncte. In ultimele 4 meciuri dintre cele 2 ehipe jucate la Memphis toate au fost under. Si astazi ma astept la un meci bazat mai mult pe defensiva si cred ca nu se vor inscrie multe puncte. Cota este destul de buna si merita incercata. Va fi o adevarata batalie la semicerc intre jucatori foarte buni in aparare, Marc Gasol si Zach Randolpg la Memphis si tim Duncan la San Antonio. O sa mizez pe acest under la o cota buna.

92-102 CASTIGATOR +9,1

Attachments: 1452465.jpg (171.7 Kb)

marcelDate: Saturday, 2010-03-06, 9:15 PM | Message # 7
Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
Boca Juniors - Racing Club
pont:Boca
cota:1,8
casa: Ladbrokes

argument:
Astazi Boca este vizitata pe La Bombonera de Racing Club stadion ce are 49 000 locuri si care va fi plin in aceasta seara ca intotdeauna .Boca se situeaza pe locul 12 cu 8 puncte in timp ce Racing se afla pe locul 15 cu 7 puncte .Boca vine dupa un egal 4-4 meci in care au avut mare sansa sa castige ei reusind sa conduca cu 3-1 si sa rateze un penalti prin Martin Palermo care a devenit in acel meci jucatorul cu cele mai multe goluri inscrise pentru Boca (218) .Boca are doar o victorie acasa dar totusi nu a pierdut nici un meci ei facand 2 egaluri in ultimele 2 meciuri in timp ce Racing a pierdut toate cele 3 meciuri jucate pe teren strain in acest sezon .In ultimele 3 meciui Boca a castigat de fiecare data pe teren propriu meciul cu cei de la Racing cum sper sa o faca si astazi printr-un gol inscris de ''nebunul'' Palermo smile

1-2 necastigator -10

Attachments: boca_boca_boca.bmp (3.75 Mb)

warr10rDate: Saturday, 2010-03-06, 10:45 PM | Message # 8
Lieutenant colonel
Kladno - Sparta Praga
pont: Sparta Praga sa castige si peste 2,5 goluri combinate marcate in meci
cota: 3.1
casa: Gamebookers

argument:
Probabil cea mai buna echipa din campionatul de fotbal al Cehiei,Sparta Praga se deplaseaza pentru acest meci la Kladno cu gandul de a face uitat semi-esecul din ultima etapa de pe teren propriu,1-1 cu Marila Pribram.Kladno vine dupa surprinzatoarea victorie cu 1-0 din etapa trecuta in deplasarea de la Mlada Boleslav.Sparta Praga este pe locul 3 in clasament cu 33 de puncte,situandu-se la 3 puncte in spatele liderului Teplice.Kladno are doar 14 puncte si ocupa penultimul loc in clasament,loc retrogradabil,avand acelasi numar de puncte cu echipa de pe locul 14 care asigura ramanerea in prima liga si este ocupat de Slovacko.In meciul din turul campionatului a castigat Sparta Praga cu 2-0.Anterioarele 4 dispute dintre cele doua echipe jucate la Kladno s-au incheiat de fiecare data cu victoria oaspetilor de la Sparta Praga.Cred ca echipa din Praga va castiga meciul si se vor marca peste 2,5 goluri in acest meci,diferenta de valoare dintre cele doua echipe este mult prea mare.

0-1 NECASTIGATOR -10

Attachments: 3362378.jpg (435.9 Kb)

DanyiyeliDate: Saturday, 2010-03-06, 11:51 PM | Message # 9
Lieutenant general
Group: Administrators
Awards: 3
Partida:Dallas Mavericks at Chicago Bulls
Pont:In ce sfert se vor marca cele mai multe puncte? 1 Sfert
Cota:3.00
Casa:bwin
Incredere:10

Fără îndoială, Dallas Mavericks trece printr-o perioadă excelentă, dovadă fiind cele 10 victorii consecutive obţinute în ligă. Ultimul succes al formaţiei antrenate de Rick Carlisle a fost împotriva celor de la Sacramento Kings, scor 108-100. Dirk Nowitzki a marcat 31 de puncte, dar surpriza a venit de la rezerva Rodrigue Beaubois care a înscris 22.
Chiar dacă a cîştigat zece meciuri consecutive, nici una din victoriile celor de la Dallas nu a venit la mai mult de 10 puncte. Ultima dată cînd Dallas a cîştigat 10 sau mai multe meciuri la rînd s-a întîmplat în 2007,cînd echipa lui Dirk Nowitzki a ajuns la 17 victorii consecutive.
Mavericks va avea totuşi probleme dacă privotul Brendan Haywood nu va putea evolua în partida din această noapte. Haywood a ratat ultimele trei sferturi din meciul cu Sacroamento din cauza unor probleme la spate. Nici J. Terry nu ştie cu siguranţă dacă va evoluat în meciul de la Chicago datorită unei accidentări suferite tot în meciul cu Kings.
De cealaltă parte, Chicago se află pe locul 7 în clasamentul conferinţei de est şi a pierdut ultimele trei partide disputate. Acest lucru s-a întîmplat în lipsa lui J.Noah,cel mai bun recuperator al echipei, care nu a putut evolua din cauză unei accidentări.Mai mult, echipa din Chicago a pierdut 18 din ultimele 21 de meciuri cu Dallas.

http://i50.tinypic.com/244dt3t.jpg

In sfertul 2 cele mai multe puncte NECASTIGATOR -10

militia01Date: Sunday, 2010-03-07, 1:05 AM | Message # 10
militia
Dundee Utd. - Hearts
pont:Dundee Utd
cota:1.95
miza;10

casa:casapariurilor

Meci interesant in prima liga scotiana,un mic derby.Gazdele nu pot rata locul 3 in acest sezon si stiu ca acest meci poate fi crucial,caci daca pierd,oapetii se pot apropia de ei si vor trata acest meci cu mare seriozitate.Ambele echipe sunt in forma buna si ma astept la un meci deschis cu multe goluri,insa singurul lucru ce va face diferenta este lipsa unor jucatori in tabara oaspetilor.Oaspeti ar putea sa fie lipsita de 15 jucatori,suspensati si accidentati.Cred ca le va fi foarte greu mai ales acasa la Dundee,caci Hearts joaca cam slabut in deplasare,fiind o echipa care-si aduna punctele pe teren propriu.
In tur scorul a fost alb,niciuna nu a reusit sa inscrie,insa in acest meci sper ca Dundee sa inscrie si sa castige,mai ales pe teren propriu cu o multime de fani pe stadion.
Bafta

1-0 Castigator +9,5

Attachments: untitled22.bmp (14.72 Mb)

maldororDate: Sunday, 2010-03-07, 1:37 AM | Message # 11
Lieutenant colonel
Lanus-Estudiantes La Plata
pont:Lanus -1.5
cota:4.20
miza:10
casa:bet365

Derbyul etapei in aceasta etapa in Argentina se va juca intre Lanus si Estudiantes La Plata.Lanus este campioana de acum doua sezoane in timp ce Estudiantes La Plata este detinatoarea Copei Libertadores.Estudiantes a aratat o forma foarte proasta in ultima perioada pierzand categoric in Copa Libertadores la AlLIANZA lIMA CU 1-4 IAR IN CAMPIONAT A FOST INVINS IN ULTIMA ETAPA SURPRINZATOR PE TEREN PROPRIU DE aRGENTINOS jUNIORS CU 1-0.Lanus este in mare revenire de forma,castigand doua din ultimele trei partide iar in Copa Libertadires si-a revenit si a acstigat in deplasare la Bllooming cu 3-1.Cred ca gazdele vor profita de forma proasta a lui Estudiantes si vor obtine o noua victorie,sper eu,la cel putin doua goluri diferenta.lanus

0-0 NECASTIGATOR -10

alizeeDate: Sunday, 2010-03-07, 8:48 AM | Message # 12
invisible man
partida sparta ajax
pont numar de goluri ajustabil sub/peste peste 4 4 5
cota 3 25
casa bet365
incredere 10

In etapa a 26 a eredivisie gazdele de la sparta aflate acum pe pozitia a 14 a primesc vizita lancierilor de la ajax situati acum pe locul 3 in clasament
o buna oportunitate pentru ajax de a se apropia de primele locuri dupa infrangerea de aseara a lui psv eindhoven cu 2 1 pe terenul celor de la breda
cred ca ajax va ataca din primele minute fortand victoria care ar apropiao la doar 4 puncte de psv
23-08-2009 Eredivisie Ajax Amsterdam 0 - 0 Sparta Rotterdam
03-05-2009 Eredivisie Sparta Rotterdam 4 - 0 Ajax Amsterdam
09-11-2008 Eredivisie Ajax Amsterdam 5 - 2 Sparta Rotterdam
15-02-2008 Eredivisie Ajax Amsterdam 6 - 2 Sparta Rotterdam
07-10-2007 Eredivisie Sparta Rotterdam 2 - 2 Ajax Amsterdam
22-04-2007 Eredivisie Ajax Amsterdam 5 - 2 Sparta Rotterdam
26-11-2006 Eredivisie Sparta Rotterdam 3 - 0 Ajax Amsterdam
05-03-2006 Eredivisie Ajax Amsterdam 6 - 0 Sparta Rotterdam
02-10-2005 Eredivisie Sparta Rotterdam 1 - 2 Ajax Amsterdam
14-04-2002 Eredivisie Sparta Rotterdam 0 - 4 Ajax Amsterdam
asadar mereu partidele dintre cele 2 s-au incheiat cu goluri multe ceea ce cred ca se va intampla si azi
sper ca sparta va marca azi si va iesi overul usor
bafta

0-3 NECASTIGATOR -10

Attachments: 9571781.jpg (198.5 Kb)

underlineDate: Sunday, 2010-03-07, 9:52 AM | Message # 13
Nu conduc beat, fumez si zbor
Awards: 6
Meci: Poli Iasi - Alba Iulia
Pronostic: Poli Iasi la handicap -1
Cota: 3
Casa: bet365

Iasi este pe locul 6 intr-un clasament al victoriilor obtinute acasa, si asta spune tot despre puterea de lupta a molovenilor din Copou. Grigoras a schimbat in bine echipa, si rezultatele incep sa se vada. Acum 2 etape a invins Rapidl cu 2-1 si a pierdut greu etapa trecuta, 1-2 la Poli Timisoara, in ultimul minut. Alba Iulia vine ca mielul la taiere astazi, desi nu este chiar cea mai slaba echipa din campionat. O victorie astazi a Iasiului aproape ca va securiza mentinerea in prima liga si sunt sigur ca iesenii sunt constienti de importanta acestui meci.

ANULAT ( Pont asemanator ca al lui Claudiu1x2)

Attachments: 6234221.jpg (15.7 Kb)

http://betfairblog.wordpress.com/

razvansiposDate: Sunday, 2010-03-07, 10:11 AM | Message # 14
Lieutenant colonel
Awards: 7
Meci:Unicaja Malaga - Bilbao Baskets
Pronostic: Bilbao Baskets ( incl overtime )
Cota: 4.3
Casa:bwin

Din nou voi analiza doua echipe care n-au avut succes in competitiile europene la mijloc de saptamana. Le luam pe rand; Daca Unicaja a pierdut cu scorul de 70-77 in fata unei CSKA dezlantuite, o CSKA care trage sa castige trofeul Euroligii, nu acelasi lucru se poate spune si despre Bilbao, echipa care a pierdut pe teren propriu, cu Bennetton Treviso, o echipa clar inferioara celor de la Bilbao. Sincer, nu stiu ce se poate intampla la o echipa de rangul lui Bilbao, o echipa cu prezente constante in Europa, echipa care an de an e in play-off. Acum e mai greu cu play-offul, trebuie sa castige 90 % din partide. A demonstrat acum 2 saptamani ca au valoare, castigand pe terenul celor de la Real Madrid, cand Realul avea cota de 1,01. Sincer, ma astept ca Bilbao sa faca un meci bun si aici, si de ce nu, sa si castige?De la Unicaja, o alta echipa a verzilor, se pare ca va lipsi Cook, locul sau in primul 5, fiind luat de Dowdell, un jucator cu cel putin o clasa mai jos decat Cook. Cota lui Bilbao mi se pare un value-bet...

66-77 CASTIGATOR +30

Attachments: 3630119.jpg (144.2 Kb)

asterixDate: Sunday, 2010-03-07, 10:21 AM | Message # 15
silence, i kill you
Awards: 2
Meci; Bologna v Napoli
Pont; egal pauza Napoli final
Cota;5.50
Incredere;10
casa;bet365

Napoli desi vine dupa o serie mai degraba proasta de 4 egaluri si o infringere a ramas totusi pe 6 cu 41 pct la 3 pct de locul 4 ocupat de juventus care a jucat deja ieri cu fiorentina la firenzze[scor 1-2]si o victorie azi o tine pe napoli in lupta pt titlu
30-01-2010 Serie A D Napoli 0 - 0 Genoa Mai multe informaţii
07-02-2010 Serie A L Udinese 3 - 1 Napoli Vezi evenimente Mai multe informaţii
14-02-2010 Serie A D Napoli 0 - 0 Inter Milan Mai multe informaţii
21-02-2010 Serie A D Siena 0 - 0 Napoli Mai multe informaţii
28-02-2010 Serie A D Napoli 2 - 2 AS Roma
In ultimele 5 meciuri sicilieni au pastrat tabela imaculata pina la pauza lucru care cred ca se va petrece si azi ,iar dupa seria aceasta de egaluri crd ca pt napolitani a venit si vremea unei victorii
Bologna este pe 14 cu 31 pct si vine dupa o serie f buna cu 2w 2d si 1l in ultimele etape cu victorie 4-3 la genoa ,serie in urma careia a cam scapat de grijile retrogradarii fiind la 8 pct distanta de zona fierbinte ,mizez pe o oarecare relaxare a ghazdelor care se vad cu sacii in caruta care v-a permite sicilienilor sa se impuna
31-01-2010 Serie A D Chievo 1 - 1 Bologna Vezi evenimente Mai multe informaţii
07-02-2010 Serie A D Bologna 0 - 0 AC Milan Mai multe informaţii
14-02-2010 Serie A W Livorno 0 - 1 Bologna Vezi evenimente Mai multe informaţii
21-02-2010 Serie A L Bologna 1 - 2 Juventus Vezi evenimente Mai multe informaţii
28-02-2010 Serie A W Genoa 3 - 4 Bologna
Acasa nologna are 5w 3d si 5l si daca juventus ci inter era de asteptat sa bata la bologna ,la echipe gen chievo ,cagliari,genova toate clasate sub napoli bologna nu trebuia sa cedeze pct
In ultimele 11 intilniri directe bilantul este favorabil sicilienilor care au cistigat 3 meciuri si au facut un egal,iar napoli nu a mai pierdut un meci contra bologniei din 2001,reusind in acest timp 4 victorii si un egal
18-10-2009 Serie A Napoli 2 - 1 Bologna Vezi evenimente Mai multe informaţii
14-02-2009 Serie A Napoli 1 - 1 Bologna Vezi evenimente Mai multe informaţii
28-09-2008 Serie A Bologna 0 - 1 Napoli Vezi evenimente Mai multe informaţii
06-04-2007 Serie B Bologna 2 - 3 Napoli Mai multe informaţii
17-11-2006 Serie B Napoli 1 - 0 Bologna Mai multe informaţii
24-02-2001 Serie A Bologna 2 - 1 Napoli,sper ca statistica care este clar de partea napolitanilor sa tina si in acest meci si napoli sa se impuna probabil cu un 1-0 dupa pauza

2-1 (pauza) NECASTIGATOR -10

Attachments: 5236727.jpg (201.1 Kb)

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2025

Hosted by uCoz