|
|
6 Martie
| |
Danyiyeli | Date: Thursday, 2010-03-04, 8:01 AM | Message # 1 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
Status: Offline
| Din nou weekend
|
|
| |
radu | Date: Friday, 2010-03-05, 11:20 AM | Message # 2 |
Private
Group: Checked
| meci:diarbakyr-bursaspor pont:bursaspor conduce la pauza si la final cota:3.25 casa:stanleybet miza:10 argument: in aceasta dupamiaza se intalnesc doua echipe cu propuneri diferite echipa gazada diarbakir sa se salveze de la retrogradare ocupand pozitia 16 ultima care duce in seria 2 din campionatul turciei diarbakyr find la 2 puncte de primul loc ,care iti da sansa sa ramai in liga 1, de partea cealalta bursaspor ocupanta locului 2 viseaza frumos la castigarea campionatului ,fiind la 4 puncte distanta de galatasaray ,dar si un meci mai putin cea ce face ca acest meci se fie unul care pe care, tinand con ca bursaspor are jucatorii mult mai bunii si experimentati fata de dyarbakyr dar si mai montati cu gandul la castigarea campionatului eu vad un meci dominat de la un cap la altul de echipa oaspete .diarbakyr venind sezonul acesta din esalonul secund nu cred ca poate face fata echipei bursaspor cat si ligii 1 din turcia asta demonstarnd si meciul jucat in tur cu cei de la bursa care sa terminat cu o victorie clara a echipei bursaspor cu scorul de 4 la 0 de partea cealalta in ultimele 8 meciuri jucate bursaspor a intalnit cele 4 mari echipe al turciei galatasary,fenrbahce,besiktas optinand trei victori chiar la ultimele 2 echipe find victorii in deplasare cu scorul de 3 la 2 si au mai jucat si cu trabzon care au terminat la egalitate 1 la 1.Asta arata ca cei de la bursaspor este o echipa puternica care va trece fara probleme de dyarbakyr ABANDONAT, MIZA RETURNATA
|
|
| |
cainelle | Date: Friday, 2010-03-05, 9:30 PM | Message # 3 |
Lieutenant colonel
| meci:Washington - Milwaukee pont:Milwaukee cota:1.6 casa:Pinnacle miza:10 argument: Oferta bogata in aceasta noapte in NBA. Un meci interesant se anunta la Washington. Washingto va juca cu Milwaukee. Washington este practic o alta echipa fata de inceputul sezonului. Arenas, Butler, Haywood sau Jamison nu se mai regasesc in lotul gazdelor din diferite motive. A venit Josh Howard de la Dallas, insa acesta este indisponibil pentru acest meci. Cele 2 echipe s-au intalnit acum 2 zile la Milwaukee, acolo gazdele au reusit sa se impune cu 100-87. Milwaukee este clar echipa mai in forma, 8 victorii in ultimele 10 meciuri pentru oaspeti. CU atatea probleme pentru gazde, nu vad cum Milwaukee ar rata o pretioasa victorie. Washington nu poate alinia o echipa competitiva in acest moment, jucatorii sunt noi si mi-e greu sa cred ca vor face fata lui Bogut sau Jennings, 2 jucatori care se afla intr-o forma foarte buna. 74-102 castigator +6
|
|
| |
razvansipos | Date: Friday, 2010-03-05, 10:39 PM | Message # 4 |
Lieutenant colonel
| meci:Caja Laboral - Joventut Badalona pont: Joventut + 3,5 cota:3.35 casa:bet365 miza:10 In primul rand, incep in a spune ca, cota este total exagerata in acest meci, dat fiind faptul ca Caja vine dupa o deplasare istovitoare in Grecia, o deplasare care i-a cauzat dureri de cap, luand bataie la un scor cam categoric. Aceeasi patanie au facut-o si cei de la Badalona, care au luat bataie la un scor mai mare, 30 de puncte ( un 4,5 -0 in fotbal ar insemna asta ). Acum este de vazut cine isi revine mai repede dupa soc; Joventut, sau Caja? Ok, Caja va benficia de terenul propriu, insa Joventut are neaparata nevoie de o victorie aici, pentru a mai spera la Play off, un vis ce trebuie dus la indeplinire pentru fanii inimosi din Badalona. Se pare ca pentru Joventut nu va juca Splitter, o absenta destul de importanta pentru Caja. Totodata, Carl English este incert.Dat fiind faptul ca o infrangere pe terenul Cajei este o probabilitate mare, pe care fanii celor de la Joventut o accepta, tind sa cred ca echipa verzilor, va reusi sa faca o surpriza placuta fanilor, dat fiind faptul dorintei de razbunare a celor de la Joventut, si absentelor din lotul Cajei.. 107-79 necastigator -10
|
|
| |
Alex_Brasov | Date: Friday, 2010-03-05, 10:54 PM | Message # 5 |
IDIOT
Group: Blocked
| Meci: Toronto Raptors - New York Knicks pont: New York Knicks casa: bet365 cota: 4.10 miza: 10 Argumentatie: E clar pentru toata lumea ca Raptors e favorita in acest meci, dar ceea ce mi-a atras atentia la acest pont e faptul ca Raptors are 4 infrangeri consecutive, cu Portland, Cavs, Oklahoma si Houston, ultimele doua urate rau,119 - 99 si 116-92. De partea cealalta, Knicks are 2 victorii si 2 infrangeri in ultimele 4 meciuri disputate, pierzand cu Cavs si Memphis si invingand Wizards si Detroit. Mizez pe Knicks astazi, pot realiza surpriza. 102-96 NECASTIGATOR -10
|
|
| |
kelppa | Date: Friday, 2010-03-05, 11:53 PM | Message # 6 |
kellpa
| Roma-Milan pont:ambele inscriu cota 1.80 miza 10 casa bet365 Derby mare in aceasta seara pe Olimpico din Roma unde diavolii din Milan dau piept cu gialorosii.Ambele echipe sunt pe podium si continua urmarirea liderului Inter,fata de care oaspetii au de recuperat 4p,iar romanii au cu 7mai putine.Roma e pe 3 cu 51p avand acasa o linie de 11-0-2 iar acum se poate concentra exclusiv pe campionat,dupa ce-a iesit din Europaleague,fiind eliminati de grecii de la Panata. In ultima etapa au pierdut 2 p pretioase la Napoli,unde dupa ce au condus cu 2-0 au fost egalati. Milanul lui Leonardo este pe locul secund cu 54p,avand in jocurile din deplasare 7-4-2.Este angrenata si in Ch.league,unde vor incerca sa intoarca rezultatul pe Old Trafford in fata trupei lui Fergunson. In ultima etapa au castigat acasa cu modesta Atalanta,scor 3-1 iar ultimele deplasari le-a catigat la Bari si Firenze. Doua trupe valroase,care se cunosc bine si care mai de fiecare data au oferit un spectacol pe teren.Cred ca si acum vom avea o partida frumoasa,in care ambele echipe vor juca deschis,marcand fiecare cate o data. 0-0 necastigator -10
|
|
| |
best | Date: Saturday, 2010-03-06, 4:14 AM | Message # 7 |
 Lieutenant
| Meci ; Fiorentina - Juventus pont ; rezultat final x cota ; 3.15 miza ; 10 casa ; bwin Partida se anunta interesanta, va fi o partida de top ,de urcare si cucerire de noi locuri in clasament, de ce nu si de mari orgolii. Oaspetii vin la Florenta dupa o infringere cu Palermo,increzatori in fortele lor dar fara Buffon care ramine indisponibil pina la meciul cu Napoli. Gazdele care au acuzat arbitrajul din partida restanta cu Milan,(neacordindule un penalti)este de dorit sa vina cu o concentrare mai mare in joc acum in dificila confruntare cu omologi lor de la Juventus. Dupa opinia mea vad o confruntare echilibrata si un rezultat de egalitate la finalul partidei, pronostic x. rezultat final,EGAL nu X.Ti-am spus sa citesti regulamentul.Din toate ponturile pe care le-ai dat pana acum,niciunul nu a fost in concordanta cu regulamentul.Nu stii sa citesti,sau nu vrei?Nu te inteleg!!!!
|
|
| |
Claudiu1x2 | Date: Saturday, 2010-03-06, 7:35 AM | Message # 8 |
Lieutenant
| Meci : Dinamo Volgograd - Oltchim Ramnicu-Valcea Pont : Oltchim Ramnicu-Valcea sa castige Cota : 2.10 Casa : Bwin Miza : 10 Astazi campioana romaniei,Oltchim Ramnicu-Valcea merge pe terenul "tancurilor" din Volgograd sa isi arate inca odata valoarea si sa arate ca nu degeaba are 3 victorii consecutive , 1 chiar cu campioana europei Viborg pe teren propriu.In tur Oltchim a invins Dinamo Volgograd pe teren propriu cu 30-24,rusoaicele neavand nici o sansa sa castige.Oltchim 99% este in semifinale , dar cu o victorie astazi isi poate astepta linistit adversarul in semifinale ( Gyori sau Larvik HK ).Astazi merg pe mana romancelor si sper ca fetele sa faca inca un meci superb ca de obicei si sa arate intradevar ca pana acum a fost un accident neaccederea in finala CL ! Succes 32-32 NECASTIGATOR -10
|
|
| |
asterix | Date: Saturday, 2010-03-06, 8:13 AM | Message # 9 |
 silence, i kill you
| Meci;D Coruna v Tenerife Pont; D Coruna (-1) Cota;2.87 Incredere;10 Casa;BET365 Depor a obtinut greu ai cu emotii victoriile in acest sezon in proportie de 90% la un gol diferenta intilneste edhipa cu cea mai slaba aparare ,Tenerife << reusind>> sa primeasca 49 goluri in 24 etaoe [medie de 2 goluti pe meci],este timpul ca depor sa obtina o victorie lejera si fara emotii care sa ii dea incredere ca se poate implica in lupta pt un loc se cupe eurioene [acum este pe 6 cu 38 pct la 5 pct de locul 4 ,loc ce pernite participarea la calificarile CL] Tenerife vune dupa 2 meciuri in care au incasat nu mai putin de 9 goluri[4-1 la bilbao si 1-5 axasa xu real madrid] in cele 12 meciuri jucte pe terenuri straine doar in 3 au primit mai putin de 2 goluri si au doar 2 egaluri 3-3 la la tovarasa de suferinta caladolid si 1-1 la almeria Azi depor [care nu mai w dwmult auper ca pe vremea lui adi <<cobta>>] v-a profita de gorma slaba a celor din tenerife si se vor impune lejer la 2,3 goluri diferenta 3-1 castigator +18,70
|
|
| |
kobe | Date: Saturday, 2010-03-06, 9:13 AM | Message # 10 |
LAKERS
| Partida:Fortuna covaci-Ramnicu Valcea pont:Ramnicu Valcea cota:2.25 casa:Bet365 incredere:10 arg Acest meci are loc intre fortuna covaci ocupanta locului 17 din seria 1 a ligi 2 si csm ramnicu valcea cea care ocupa pozitia a 10 cu 20 puncte,avand +6 la adevar si un golaveraj pozitiv,marcand de 26 ori si primind 20.De cealala parte,gazdele,au doar 10 puncte cu un golaveraj ingrozitor 18-35,si -18 la adevar.O situatie grea din care cred ca cei de lafortuna nu vor mai iese si vor cadea din nou in liga 3,,mai ales ca sunt la 6 puncte de primul loc din fata sa.Cred ca ramnicu valcea v-a reusi sa castige aici si sa mai urce ceva in clsament pentru a termina cat mai sus.Prevad un meci in care echipa gazda nu cred ca v-a marca si oaspetii vor invinge,mai ales ca astepta de cateva etape o noua victorie. http://img690.imageshack.us/img690/5263/frtitluna.png 2-1 [b]NECASTIGATOR -10 [/b]
|
|
| |
Danyiyeli | Date: Saturday, 2010-03-06, 9:19 AM | Message # 11 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
| Partida: Dinamo Buc. - Ceahlaul Piatra-Neamt Pont:Dinamo sa castige la zero Cota:2.00 Casa:Gamebookers Incredere:10 Argumentare: Lanterna rosie a 'ligi lui mitica' se deplaseaza in 'Groapa' pentru un meci,care cu alte ocazii era doar un simplu antrenament pentru caini.Acum insa lucrurile stau altfel,mai ales dupa ce echipa lui Gheorghe Stefan se afla pe marginea prapastiei si am vazut cu totii ca in acest inceput de retur isi doresc doar evitarea retrogradarii.Acest meci este destul de zbuciumat, atmosfera premergatoare partidei fiind tensionata dupa ce presedintele nemtean Ghoerghe Stefan a declarat ca acesta este doar un meci de antrenament, iar fostul antrenor Gigi Multescu, demis in aceasta saptamana, simte ca meciul va fi cel putin ciudat.Cornel Talnar incearca sa isi tina echipa de scandaluri si de framantari, desi N’Doye a comis-o din nou dupa ultima escapada nocturna, iar conducerea clubului a decis ca echipa sa stea in cantonament o zi in plus, adica si dupa meci. In etapa trecuta Dinamo a invins la Pitesti, 3-1 pe Curtea de Arges, cuplul de atacanti Marius Niculae si Andrei Cristea fiind din nou decisivi. Ambii au fost selectionati la echipa nationala de Razvan Lucescu si vor fi principalele pericole pentru poarta oaspetilor.Alb rosii sunt in acest moment pe locul 6 ,insa au redus distanta fata de primele clasate, primul loc ocupat de CFR fiind la numai 6 puncte . Dinamo va forta,terenul va fi greu mai ales dupa ce de ieri a inceput din nou sa ninga in capitala,dar DINAMO este OBLIGATA sa castige,pentru a ramane in plasa primelelor echipe,cu atat mai mult cu cat vor incepe sa vina si partidele cu adevarat 'tari' si pentru caini.De mentionat ar mai fi,ca Ceahlaul are un nou antrenor,fost glorie a celor de la Benfica Lisabona,e vorba de Zoran Filipovic,insa cred k socul pe care a vrut sa-l creeze Pinalti,nu este nici pe departe posibil tocmai azi in fieful cainilor. 1-1 min.70NECASTIGATOR -10
|
|
| |
underline | Date: Saturday, 2010-03-06, 10:05 AM | Message # 12 |
 Nu conduc beat, fumez si zbor
| Meci: Hamburg - Hertha Pronostic: victorie Hamburg la handicap -1 Cota: 2.3 Casa: bet365 Incredere: 10 Hamburg traverseaza o forma destul de buna in ultima vreme. A eliminat PSV din Europa League, insa in campionat parca a scazut turatia, avand o singura victorie in ultimele 6 meciuri. Singurul accidentat este Berg, atacantul suedez adus vara trecuta, astfel incat echipa ar putea arata asa: Rost - Boateng, Rozhenal, Mathijsen, Aogo - Jarolim, Ze Roberto, Trochowski, Jansen - Petric, Van Nistelrooy. De partea cealalta, Hertha este aproape retrogradata. Desi acum 2 etape a invins in deplasare 3-0 la Freiburg, etapa trecuta a fost invinsa acasa, 0-2,cu Hoffenheim. Hambrug nu ar trebui sa aibe probleme in acest meci, avand nevoie de puncte pentru a spera la un loc de Champions League. 1-0 necastigator -10
http://betfairblog.wordpress.com/
|
|
| |
barzoi | Date: Saturday, 2010-03-06, 10:07 AM | Message # 13 |
 Lieutenant
| Partida: West Ham - Bolton Pont:bolton Cota:5.00 Casa:williamhill Incredere:6 Argumentare: Astazi in premier league un duel interesant intre 2 echipe care aproape ca au scapat de grijile retrogradarii.Doar un singur punct le desparte pe cele 2 in clasament. West ham intalneste azi pe teren propriu o echipa care nu a mai castigat in deplasare de pe 26.09.2009. West ham a pierdut etapa trecuta in deplasare cu manchester united iar bolton a castigat acasa cu Wolverhampton scor 1-0. In ultimele 10 intalniri intre cele 2 echipe bolton a castigat 7,west ham 2 si una sa terminat egal 1-1. In partida tur Bolton sa impus cu un categoric 3-1. In ultimele 10 partide bolton a inscris de fiecare data chiar si cand a pierdut meciul. Pentru ca Bolton este cu un moral mai bun dupa victoria de acasa cred ca vor marca inca din prima repriza si vor castiga meciul. 1-2 Castigator +18
|
|
| |
ionutd26 | Date: Saturday, 2010-03-06, 11:09 AM | Message # 14 |
 Lieutenant
| meci:Jahn Regensburg - SV Sandhausen pont:Jahn Regensburg castiga la un singur gol diferenta cota:4.2 casa:sportingbet miza:10 argument: SSV Jahn Regensburg - SV Sandhausen este meciul la care m-am oprit pentr astazi. Am sa merg pe o victorie a echipei gazdala un singur gol diferenta asa cum s-au terminat pana acum disputele dintre cele 2, au mai fost 2 dispute ambele castigate de gazde cu scorul de 2-1. Ambele echipe se gasesc in partea superioara a campionatului avand ca obiectiv calificarea in playofful pentru promovare. SSV Jahn Regensburg se gaseste pe locul 8 cu 3 de puncte, iar SV Sandhausen se gaseste pe locul 6 cu 36 de puncte. SV Sandhausen in deplasare a reusit 3 victorii, 3 egaluri si 5 infrangeri, golaveraj 15-21. SSV Jahn Regensburg pe teren propriu a disputat 12 meciuri reusind sa castige 6 meciuri, 4 egaluri si 2 infrangeri, golaveraj 12-7. Pentru echipa gazda este poate ultima sansa de a intra cu sanse reale in lupta pentru promovare 1-1 necastigator -10
|
|
| |
TataPariurilor | Date: Saturday, 2010-03-06, 11:40 AM | Message # 15 |
 Lieutenant
| meci:Wolverhampton v Man Utd pont:MAN utd H-1 egal cota:3.60 casa:gamebookers miza:10 Rooney s-a accidentat usor in amicalul cu Egipt si cel mai probabil nu va juca iar atacul are de suferit.Atacul va fi format din Valencia si Berbatov care nu e nici jumatate din Rooney.Miercuri au meci in CL cu AC Milan si trebuie sa fie odihniti asa ca nu cred ca se vor obosi sa faca scor in deplasare.In afara de Rooney nu mai lipseste nimeni.La Wolves lipsesc Dave Edwards,Michael Kightly .United, cu o victorie astazi trece pe primul loc dar le va fi greu fara Rooney. 0-1 castigator +26
|
|
| |
|
|
|
|