|
|
4 Martie
| |
Danyiyeli | Date: Sunday, 2010-02-28, 11:08 PM | Message # 1 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
Status: Offline
| Inceput bun de luna!
|
|
| |
radu | Date: Wednesday, 2010-03-03, 0:27 AM | Message # 2 |
Private
Group: Checked
| prtida:chave-beira mar pont:victorie beira mar cota:2.4 casa:stanleybet miza:10 argumentatie: in campionatul portugaliei liga a doua se intalnesc ocupanta locului 12 chaves gazda acestui meci si ocupanta locului secund beira mar .Proaspat promovata in liga secunda a ligi sin portugalia chaves nu cred ca pot face fata esalonului secund cu actoalul lot aflanduse pe locul 12 di 16 echipe la doar 2 puncte de locul retrogradabil in divizia a treia cu toate ca are un golaveraj nu tocmai rau,de 23 goluri date si 23 primite in 21 de meciuri asta datorita startului bun de campionat chaves pierzand din forte pe final si asta datorita jucatorilor care nu sunt pregatiti pentru ramanerea in esalonul secund nemai castigand de 7 meciuri de partea cealalta beira mar echipa oaspete au avut 3 ani consecutivi care au stat in esalonul secund si acum ar fi cea mai buna oportunitate pe ntru ei sa promoveze in liga intai tinand cont de jucatori luati la inceputul campionatului si de valoarea lotului pleaca din start favoriti la castigarea acestui meci acest meci este un meci restanta care lear da sansa sa treaca pe primul loc al campionatului si inca o oprtunitate find si parcursul mult mai lejer in vitoare 4 etape avand cu echipele de la subsolul clasamentului asta ma face sa merg pe mana echipei din beira mar. 1-1 necastigator -10
|
|
| |
ionutd26 | Date: Wednesday, 2010-03-03, 7:15 PM | Message # 3 |
 Lieutenant
| Partida:Deportes Quindio v Junior Pont:Deportes Quindio Cota:3.75 Casa:Bet365 Miza:10 Argumentatie: Am sa pun din seara aceasat meciul pentru maine avand in vedere ca cel ales pentru data de 4 se disputa la noapte. M-am oprit la disputa dintre Deportes Quindio v Atletico Junior, meci care conteaza pentru etapa cu numarul 7. Meciul mi-a sarit in ochi observand pe de-o parte cota foarte mare oferita pentru o victorie a echipei gazda. Junior pleaca favorita cu toate ca joaca in deplasare datorita inceputului foarte prost de sezon pe care il are echipa gazda. Dupa disputarea a 6 etape, Deportes Quindio a reusit doar un singur punct in timp ce junior a strans 11 si se gaseste pe locul 3. Totusi Junior nu a reusit decat 2 puncte din cele 9 puse in joc in deplasare. Un alt motiv care ma face sa cred ca Junior nu pleaca cu prima sansa este si prestatia pe care a avut-o pana acum acasa la Deportes Quindio. S-au intanit pana acum de 4 ori , toate fiind castigate de catre Quindio: 08/11-09 Liga Postobon Quindio vs. Junior 1:0 05/10-08 Liga Postobon Quindio vs. Junior 2:1 09/09-07 Liga Postobon Quindio vs. Junior 1:0 17/09-06 Liga Postobon Quindio vs. Junior 3:0 1-2 necastigator -10
|
|
| |
marcel | Date: Wednesday, 2010-03-03, 7:18 PM | Message # 4 |
 Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
| Estudiantes LP v Argentinos Jrs pont:Argentinos (egal pariul se ramburseaza) cota:4,33 casa:bet365 incredere:9 argument: Pentru aceasta zi am ales un meci din Argentina .Estudiantes pleaca din start favorita ei clasandu-se pe locul 5 cu 10 puncte in timp ce Argentinos se afla mult mai jos pe locul 18 cu doar 5 puncte dar cu un meci mai putin decat adversari de astazi .In acest sezon Argentinos a avut o singura victorie chiar in deplasare contra baietilor de la Lanus scor 3-6 .Rezultatele directe intra aceste 2 echipe sunt cam egale . A castigat atat Argentinos cat si Estudiantes . Estudiantes este o echipa greu de oprit acasa dar cred ca le-a cam sunat ceasu deseara se vor inclina . 0-1 CASTIGATOR +27
|
|
| |
Claudiu1x2 | Date: Wednesday, 2010-03-03, 7:28 PM | Message # 5 |
Lieutenant
| Meci : New Jersey Nets - Cleveland Cavaliers Pont : Sa se marcheze 198 puncte sau mai mult ( over 197 ) Cota : 2.041 Casa : 188bet Miza : 10 Cleveland Cavaliers este favorita certa in acest meci.Venind dupa o victorie in fatza celor de la New York Knicks scor 124-93 si cu o pofta mare de joc si super vedete precum Lebron James si Shaquille O'neal astazi Cleveland intalnesc pe cei de la New Jersey Nets pe terenul celor din New Jersey.New Jersey Nets vine dupa o infrangere in fatza celor de la Washington Wizards scor 85-89 pe teren propriu si vor incerca sa obtina victoria ceea ce e greu de crezut!Astazi mizez pe un spectacol baschetbalistic si sper ca se vor marca cel putin 198 puncte ! Succes ! 203 puncte, castigator +10,41
|
|
| |
warr10r | Date: Thursday, 2010-03-04, 0:25 AM | Message # 6 |
Lieutenant colonel
| Partida: Flamengo - Madureira Pont: peste 4,4.5 goluri Cota: 3.80 Casa: Bet365 Miza: 10 Argumentatie: Etapa numarul doi din Campeonato Carioca,unul dintre campionatele regionale din fotbalul brazilian,opune in acest meci doua echipe din Rio De Janeiro: Flamengo si Madureira.Flamengo este una dintre echipele de traditie ale Braziliei,avand alaturi de Fluminense cei mai multi si fanatici suporteri din tara cafelei.Madureira este o echipa care joaca in ligile inferioare.Flamengo beneficiaza de un atac stelar: Vagner Love,Adriano,Kleberson.In prima etapa Flamengo a invins cu 4-1 la Macae Esporte,iar Madureira a fost invinsa pe teren propriu cu 2-1 de Boavista.Multe rezultate surpriza se inregistreaza in astfel de meciuri,fotbalul brazilian este unul spectaculos,se marcheaza mult,Madureira a marcat in fiecare din ultimele 6 partide,Flamengo este in forma asa ca hai cu minim 5 goluri in meciul asta. P.S.: Sper sa nu fie 0-0 la final ca in meciul de ieri!!! 2-0 necastigator -10
|
|
| |
Alex_Brasov | Date: Thursday, 2010-03-04, 0:56 AM | Message # 7 |
IDIOT
Group: Blocked
| Baschet: Atlanta Hawks - Philadelphia 76-ers pont: Philadelphia76-ers cota: 4.20 casa: Bet-At-Home miza: 10 Argument: Argument scurt ca mor de somn. Meci mai echilibrat in opinia mea decat o arata cotele in aceasta noapte intre Hawks si 76-ers. M-am uitat pe o statistica intersanta si am vazut ca din anul 1998 incoace, a fost un singur sezon la Hawks acasa, cand oaspetii nu au reusit macar o data sa invinga, sigur parca in acest sezon, 76 ers sunt mai slabi ca niciodata, mai ales pe propria arena, unde au gafat foarte des.Hawks castiga foarte greu in ultimul timp, invingand Utah cu 105-100, Minnesota cu 98-92, apoi au urmat doua over time-uri unul pierdut si sigur, victoria mai categorica cu Bulls. 76-ers au 3 infrangeri la rand, dar au avut adversari grei: Suns, Lakers si Magic. Mizez azi cu mare incredere pe ei, repet meciul e mai echilibrat decat o arata cotele, eu il vad undeva la 1.50 cu 2.50. Hai 76-ers! 111-92 NECASTIGATOR -10(GLUMA-I GLUMA DA CARE MI-A FACUT VOODOO? )
|
|
| |
Danyiyeli | Date: Thursday, 2010-03-04, 1:37 AM | Message # 8 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
| Partida:Flamengo - Madureira Pont:Flamengo RJ -1.5, -2 Cota:2,24 Casa:Bet365 Incredere:10 Argumentare: Am ales pentru astazi o partida din Campionatul Carioca Brazilian,acolo unde Flamengo cu un atac 'galactic' intalneste o formatie,ce nu a mai castigat in deplasare de prin 2009. In intalnirile directe dintre cele 2 formatii Flamengo conduce,insa ce e cel mai important pentru aceasta seara,este ca fanii vor creea o atmosfera vulcanica,in care ADRIANO , VAGNER Love si compania vor fi o masina automata de goluri dupa parerea mea,asa cum au facut-o si in partidele precedente: Ultimele 6 meciuri: Data Campionat Meci Rezultat 25/02/2010 Copa Libertadores, Grupa 8 Flamengo RJ vs. U. Catolica V - 2:0 18/02/2010 Campeonato Carioca Flamengo RJ vs. Botafogo RJ Î - 1:2 04/02/2010 Campeonato Carioca Flamengo RJ vs. Olaria RJ E - 3:3 27/01/2010 Campeonato Carioca Flamengo RJ vs. Americano RJ V - 3:2 17/01/2010 Campeonato Carioca Flamengo RJ vs. Duque de Caxias RJ V - 3:2 06/12/2009 Divizia 1 braziliană Flamengo RJ vs. Gremio RS V - 2:1 Ultimele 6 meciuri: Data Campionat Meci Rezultat 07/02/2010 Campeonato Carioca Vasco Da Gama RJ vs. Madureira RJ E - 2:2 31/01/2010 Campeonato Carioca Macae Esporte RJ vs. Madureira RJ V - 1:2 23/01/2010 Campeonato Carioca Resende RJ vs. Madureira RJ V - 1:2 20/01/2010 Campeonato Carioca Tigres Do Brasil RJ vs. Madureira RJ Î - 2:1 12/04/2009 Carioca, Taça João Ellis Filho Friburguense RJ vs. Madureira RJ Î - 2:2 7:6 (d.pen.) 03/04/2009 Campeonato Carioca Botafogo RJ vs. Madureira RJ Î - 3:2 Asadar azi ma astept la o victorie lejera la minim 2-3 goluri diferenta,in favoarea celor de la FLAMENGO 2-0 JUMATATE CASTIGAT +6,20, JUMATATE RETURNAT
|
|
| |
kobe | Date: Thursday, 2010-03-04, 2:39 AM | Message # 9 |
LAKERS
| Partida:Anaheim Ducks-Colorado Avalanche pont:Anaheim Ducks cota:2.1 casa:bet365 incredere:10 arg In aceasta noapte in Honda Center din Anaheim are loc o partida frumoasa intre ratoi si avalanche,formatii ce isi doresc o clasare cat mai buna pt a ajunge in playoff.In acest moment ducks se afla pe locul 11 si are nevoie clara de victorie pt a ajunge cat mai aproape de cele 8 formatii care sunt calificate acum in playoff.In acesat noapte vor juca la gazde Perry si Getzlaf,2 dintre jucatori de baza ai Canadei la Olimpiada.Ducks nu au mai pierdut acasa de 11 meciuri atunci cand ottawa au fost nevoiti sa joace prelungiri pt a-i putea invinge.In ultimele 5 partide intre ducks si avalanche scorul este de 5-0 in favoarea gazdelor asa ca nu vad alt pronostic in aceasta noapte decat victorie Ducks. http://img31.imageshack.us/img31/1234/frtitluzr.png 3-4 NECASTIGATOR -10
|
|
| |
Christiansen | Date: Thursday, 2010-03-04, 2:51 AM | Message # 10 |
Lieutenant
| Anaheim Ducks - Colorado Avalanche Pronostic: OVER 5,5 Cota: 2,10 Casa: Unibet Incredere 10 Anaheim Ducks erau in forma foarte buna inainte de pauza de 2 saptamani cu o cazia Olimpiadei. Ei spera ca pauza sa nu modifice starea buna a jocului echipei .In aceasta noapte spera sa obtina a 7 a vic torie in 9 meciuri si sa isi continuie dominatia fata de Colorado Avalanche Ultimul meci dintre cele 2 echipe s-a terminat cu 4-2 pentru "ratele" de la Anaheim.In ultimele 5 meciuri intre aceste 2 echipe intotdeauna a cistigat Anaheim ,indiferent ca au jucat acasa sau in deplasare. Anahaeim este echipa din NHL cu cei mai multi medaliati (aur,argint si bronz) de la Olmipiada recent incheiata.Capitanul Scott Niedermayer, Ryan Getzlaf şi Corey Perry au ajutat Canada sa câştige aurul cu 3-2 impotriva USA Teemu Selanne şi Saku Koivu au câştigat bronzul cu Finlanda. Numai Hiller este singurul care nu are medalie dar a jucat superb pentru Elvetia Getzlaf este un jucator care a ajutat echipa sa aiba aceste ultime victorii Avalanche incearca sa evite a 3 a infringere consecutiva.Liderul echipei este Paul Stastny cu 55 puncte inscrise si el a dat assist pentru T.J. Galiardi in finala Canada - SUA Hiller si Getzlaf pot fi jucatorii care vor purta Anaheim spre un succes dar vor ajuta echipa sa si inscrie citeva puncte.O statistica spoune ca Anaheim inscrie 3,4 puncte acasa .Avalanche are 2,8 puncte in deplasare.Mai mereu intilnirile dintre cele 2 echipe s-au terminat OVER.Ultima intilnire din 22 decembrie 2009 s-a terminat cu scorul 4-2 ,apoi in martie 2009 a fost 7-2 pentru Anaheim,in ianuarie 2009 a fost 4-3. Jucatorii sunt in priza dupa Olimpiada si vom vedea peste 5 goluri. 3-4 , CASTIGATOR +11
|
|
| |
Orton | Date: Thursday, 2010-03-04, 5:01 AM | Message # 11 |
Private
| partida:chacarita juniors-gimnasia la plata pont:chacarita bate la 2 sau mai multe goluri(hi-1) cota:4,06 incredere:5 casa:stanleybet argumentatie: gimnasia la plata in deplasare in noul sezon din 18 puncte posibile a reusit sa smulga un punct in compania celor de la tigre, in rest batai de la velez, godoy cruz, atletico tucuman si lanus. etapa trecuta chacarita a reusit sa o bata pe arsenal sarandi in deplasare cu 3-0, victorie ce le ofera un moral bun pt meciul din aceasta seara.desi in deplasare sta mai bine adunand 11 puncte, acasa are doar 7 puncte. in seara asta cred ca chacarita va sparge gheata si le va administra o corectie severa celor de la gimnasia lp 0-1 necastigator -5
|
|
| |
underline | Date: Thursday, 2010-03-04, 11:40 AM | Message # 12 |
 Nu conduc beat, fumez si zbor
| Meci: KAC - Red Bull Slazburg (hochei austria) Pronostic: KAC sau egal (timp regulamentar) Cota: 1.5 Casa: bwin Incredere: 10 Meciul cu numarul 6 dintre cele 2 echipe in play-off-ul Austriei, iar scorul este de 3-2 pentru Salzburg. Aceasta partida este ultima sansa pentru cei de la KAC de a castiga aceasta intalnire cu Salzburg, intrucat se joaca primul la 4. Pana in meciul de acum 2 zile, nicio echipa nu castigase meciul disputat acasa, cand RBS s-a impus cu 3-2 acasa. Acum cred ca este randul celor de la KAC. In intalnirile directe, vedem un echilibru aproape perfect, cu 9 vicotrii KAC si 11 victorii RBS. Insa pentru ca este un meci foarte echilibrat, opez pentru un 1x mai sigur. 5-3 CASTIGATOR +5
http://betfairblog.wordpress.com/
|
|
| |
hunedoara1979 | Date: Thursday, 2010-03-04, 11:48 AM | Message # 13 |
Lieutenant colonel
| partida:L.Rosol - E.Roger-Vasselin pont:E.Roger-Vasselin castiga cota:1.70 incredere:10 casa:betklass Am ales pentru astazi un meci din cadrul turneului Challenger din Franta de la Cherbourg dintre francezul Roger Vaselin si cehul Rosol. Cei doi nu s-au mai intalnit pana acum si eu il vad favorit pe francez care a reusit 5 victorii anul acest in turneele indoor. Nu sunt multe de spus despre doi jucatori care cand si cand mai reusesc cate o victorie mare pentru ca ambii se zbat in mediocritate jucand mai mult in turneele challenger, mai ales cehul care anul asta chiar numai in acest tip de turnee a jucat, la fel si anul trecut. Francezul a incercat anul acesta sa intre in turneele ATP dar fara sorti de izbanda pierzand in primul tur la Marseilles in fata lui Llodra. Daca francezul a fost in stare sa i-a un set lui Llodra care a castigat turneul nu vad de ce nu l-ar invinge si pe Rosol, mai ales ca Vasselin joaca in fata propiilor suporteri, si se pare ca ii prieste, l-a executat pe Hernych in primul tur, 6-3, 6-0 si anul trecut a ajuns pana in semifinale aici. 0-2 Castigator +7
|
|
| |
hunedoara1979 | Date: Thursday, 2010-03-04, 11:49 AM | Message # 14 |
Lieutenant colonel
| scuze am uitat print-ul
|
|
| |
militia01 | Date: Thursday, 2010-03-04, 12:36 PM | Message # 15 |
militia
| Chacarita Juniors v Gimnasia LP pont:over 2.2,5 cota:1.97 miza:10 casa:bet365 In aceasta seara se intalnesc ocupantele locurilor 5 respectiv 10 in campionatul argentinian,dupa 7 etape.Diferenta in clasament e doar de 2 puncte insa este doar inceputul campionatului si ma astept sa fie multe goluri in aceasta partida.Cele 2 echipe s-au intalnit si in 2009 atunci cand Gimnasia a invins-o cu 2-0.Ambele echipe au evoluat,cel putin asa pare la inceputul campionatului,avand meciuri excelente.Gazdele in 5 meciuri a reusit 2 victorii, 2 infrangeri si un egal,numai o singura partida a fost sub 2.5 goluri: Chacarita Juniors 2 - 3 River Plate Vezi evenimente 07-02-2010 Primera Division W Chacarita Juniors 2 - 1 Banfield Vezi evenimente 13-02-2010 Primera Division D Rosario Central 1 - 1 Chacarita Juniors 20-02-2010 Primera Division L Chacarita Juniors 1 - 2 Colón Santa Fe 27-02-2010 Primera Division W Arsenal Sarandí 0 - 3 Chacarita Juniors Oaspetii sunt mai slabi in meciurile din deplasare,este doar al 3lea meci din deplasare in acest sezon si a reusit sa inscrie in fiecare partida.Ma astept sa inscrie si azi,insa cred ca vor invinge gazdele in acest meci. Bafta 0-1 necastigator -10
|
|
| |
|
|
|
|