Friday, 2024-06-28, 1:18 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
20 Februarie
DanyiyeliDate: Wednesday, 2010-02-17, 8:17 AM | Message # 1
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
Hai marcele stim ca poti! smile
 
Alex_BrasovDate: Friday, 2010-02-19, 10:58 PM | Message # 2
IDIOT
Group: Blocked
Messages: 325
Awards: 0
Reputation: 3
Status: Offline
Partida: Andy Roddick - Sam Querrey
pont: Sam Querrey
cota: 3.00
miza:10
casa:VictorChandler

Argumentatie: Roddick si Querrey se intalnesc in sferturile de finala de la Memphis, castigatorul urmand a-l intalni in finala pe invingatorul dintre Gulbis si Berdych. Cei doi s-au mai intalnit de 5 ori pana acum, scorul intalnirilor directe fiind 4-1 in favoarea lui Andy, dar toate cele 5 meciuri au fost extrem de echilibrate.

Observam ca intre cei doi s-au jucat 12 seturi, 6 incheiate la tibreakuri, 4 in favoarea lui Andy. Saptamana trecuta, la San Jose a avut loc ultima dintre cele 5 intalniri, primu semnal al formei bune in care se afla Sam si a faptului ca "sta aproape de Roddick" , fiind setul castigat la 1, Andy impunandu-se extrem de greu in final, dupa doua tibreak-uri.
Pana in sferturi, cei doi au jucat cate 2 meciuri, Roddick pierzand un set, in fata lui Blake in primul tur si apoi trecand dificil 7-6 6-4 de Y.Lu din Taipei. De partea cealalta, Querrey e in mare forma, pierzand doar 9 game-uri in 2 meciuri, victime fiind Rajeev Ram care i-a luat un set lui Kohclschreiber acum 2 saptamani si L.Mayer care a elimnat cativa jucatori cu nume in acest an, Gulbis, Cuevas sau Andreev. Despre Roddick nu ar mai fi multe de spus, fiind al 3-lea jucator din circuit in activitate ca numar de titluri castigate(28), dupa Federer si Nadal si singurul jucator din lume care in ultimii 10 ani "nu s-a miscat" din top 10 ATP. Querrey este profesionist doar de 3 ani si mai are multe de aratat, dar dupa cum spuneam, primul semnal al nivelului echilibrat dintre cei doi este meciul de saptamana trecuta, cand doar neatentia lui Querrey din cele 2 tibreak-uri pierdute, a facut ca altul sa fie castigatorul, ci nu el. Mizez cu incredere pe Sam, il poate invinge pe Andy, chiar daca va avea in fata pentru a 6-a oara un colos al tenisului mondial, practic o legenda vie.

1-2 CASTIGATOR +20

 
DanyiyeliDate: Saturday, 2010-02-20, 2:28 AM | Message # 3
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
Partida:Andy Roddick v Sam Querrey
Pont:Andy Roddick 7-6 primul set
Cota:4,20
Casa:William Hill
Miza:10

Argumentare:
Astazi se intalnesc americanii Andy Roddick si Sam Querrey . Va fi un duel al "big-serverilor" ambii jucatori avand servicii foarte puternice si greu de returnat pe aceasta suprafata , Roddick avand 73% iar Querrey 68% procentaj la serviciu . Roddick a inceput bine anul reusind sa castige turneul de la Brisbane , acolo unde a trecut in finala de cehul Radek Stepanek in doua seturi dupa doua tiebreak-uri . A practicat un tennis frumos aici pe taram australian , reusind sa treaca de belgianul Thiemo De Bakker in 3 seturi , brazilianul Thomaz Bellucci in 3 seturi , ibericul Feliciano Lopez in 4 seturi si in sferturi de chilianul Fernando Gonzalez in 5 seturi . . Aici la San Jose a trecut fara probleme de americanul Ryler Deheart , argentinianul Leo Mayer si cehul Thomas Berdych , pe toti invingandu-i in minimum de seturi . De partea cealalta , Querrey nu a impresionat pana acum parasind inca din primele tururi turneele de la Brisbane , Sydeny sau Melbourne . La San Jose a evoluat si el bine , castigand in 2 seturi la jucatori precum rusul Teimuraz Gabashvili sau americanii Taylor Dent & Michael Russell .La intalnirile directe conduce Andy cu 3-1,iar astazi ma astept la un meci echilibrat,mai ales ca ambii jucatori servesc foarte bine.

5-7 NECASTIGATOR -10 DIN NOU!!

 
razvansiposDate: Saturday, 2010-02-20, 11:26 AM | Message # 4
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 123
Awards: 7
Reputation: 4
Status: Offline
Partida: Power Electron Valencia - Regal Barcelona
pont: Valencia ( INCL OVERTIME )
cota: 6.50
miza:10
casa: BET365

Meci interesant in semifinalele Copa Del Rey. Ciudat este ca Barcelona nu prea pune pret pe competitia acesta, in meciul precedent jucand cu rezerve, ajungand sa fie condusa la un moment dat si la 10 puncte. Totusi, azi au o nuca tare de sparte, Valencia. Valencia nu este chiar o echipa oarecare in baschetul european; prezente constante in Eurocup, si play-off-ul Spaniei, au propulsat-o pe Valencia pe una din echipele respectate din Spania, alaturi de Barca,Real, Joventut, Caja, sau Bilbao ( chiar daca echipa basca nu duce deloc un sezon prea bun ). In intalnirile H2H din Cupa Spaniei, Valencia se poate lauda cu un avantaj, cu un 2-1, in 3 intalniri,Valencia impunandu-se de 3 ori. Ma bazez azi pe multe aruncari de la 3 de la Nando De Colo, si sper ca Navarro sa fie si el cumva anihilat, pentru ca, in momentul de fata, este fara doar si poate cel mai bun conducator de joc al Europei ( Poate doar Cooley ii face concurenta biggrin )

bft

64-72 Necastigator -10

Attachments: 1611634.jpg (178.4 Kb)
 
en3rgy23Date: Saturday, 2010-02-20, 12:21 PM | Message # 5
Major
Group: Checked
Messages: 86
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Partida: Fc Brasov-Unirea Alba Iulia
Pont: 2-0 scor corect pentru Fc Brasov
Cota: 6.5
Casa: stanleybet
Incredere: 10

FC Brasov a fost acum un sezon foarte aproape de a juca in UEL, dar pana la urma a urmarit meciurile la tv. Anul acesta "stegarii" au sanse si mai mari, avand doua posibilitati de a prinde Europa. Prima varianta este de a termina in Liga 1 pe locurile 1-6, ceea ce n-ar fi prea greu, tinand cont de faptul ca au de recuperat doar trei puncte. A doua varianta este de a castiga Cupa Romaniei (sau sa joace finala cu echipa campioana sau vicecampioana), unde va juca in semifinala cu FC Vaslui (celalalt meci este Dinamo vs CFR). Un meci acasa cu Alba-Iulia este un bun prilej pentru "galben-negri" de a se apropia de obiectiv, fiindca in mod normal, o echipa precum Unirea, care nu are nicio victorie in deplasari, nu-i poate face probleme prea mari...

Echipa probabila: Minca - S.Stancu, Nuno Diogo, Abrudan, Ezequias - M.Roman, Ilyes, Grigore, Cat.Munteanu - Zaharia, Sburlea; Antrenor: Viorel Moldovan; Accidentati: D.Coman, Maldarasanu, Oros; Suspendat: I.Voicu; Va mai lipsi: Rui Duarte (suspendat de conducere dupa ce nu s-a prezentat la pregatiri); Rezerve: Kajcsa, Cristescu, Hadnagy, Landauri, N.Constantin, Nene, Mateiu

Unirea Alba-Iulia incepe acest retur cu un handicap din cauza punctelor putine acumulate in prima parte a campionatului: "Daca la startul acestei editii a Ligii 1 toate echipele au plecat de la egalitate de puncte, acum se poate spune ca noi avem de recuperat un handicap de cateva puncte si de aceea suntem obligati sa ne batem pentru punctele care ne lipsesc. Cred cu tarie ca avem un plus de calitate fata de tur, iar in ceea ce priveste transferurile, trebuie spus ca am adus ceea ce ne-am dorit. Daca vom mai transfera inca un atacant suntem acoperiti pe toate posturile".

Echipa probabila: Cernea - S.Radoi, Galiassi, Vujadinovic, Bucurica - Olah, Fl.Dan, Dalbea, C.Cristea - Veljovic, N.Jovanovic; Antrenor: Adrian Falub; Accidentati: -; Suspendati: N.Varga; Rezerve: Rotaru, Poverlovici, Vitinha, Balan, Selagea, Bruno

Bafta... tongue

0-1 minutul 30, necastigator -10

Attachments: 8839611.jpg (26.8 Kb)
 
danu_villaDate: Saturday, 2010-02-20, 12:40 PM | Message # 6
Major
Group: Checked
Messages: 95
Awards: 0
Reputation: 1
Status: Offline
GLORIA vs Timisoara FC
PONT: GLORIA castiga cele trei puncte
Cota: 4.20
Miza: 10
CASA: WIlliam Hill

Gloria Bistriţa şi Poli Timişoara se întîlnesc astăzi, de la ora 15:15, pe terenul ardelenilor. Între cele două formaţii s-au jucat pînă acum 27 de partide directe. De 5 ori au învins gazdele de azi, 10 meciuri s-au încheiat nedecis, iar de 12 ori s-au impus bănăţenii. La Bistriţa, bilanţul este următorul: 13 meciuri, 5 victorii ale Gloriei, 6 remize şi 2 succese ale Timişoarei. Gloria se afla pe loc retrogradabil, in timp ce banatenii isi propun titlu happy insa vor porni din start cu 3 puncte pierdute la Bistrita. Gloria a rupt tot in amicale, asa ca trupa lui Big Marian IAncu nu are sanse azi.

0-0 NECASTIGATOR -10

 
TataPariurilorDate: Saturday, 2010-02-20, 12:42 PM | Message # 7
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 65
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Partida: Steaua Bucuresti v FC Ceahlaul Piatra Neamt
Pont: Steaua H-1 egal
Cota: 3.75
Casa: bwin
miza: 10

Steaua nu a impresionat deloc in amicale si nici cu noile achizitii:Pepe Moreno,Parpas,fratii Karamian,dupa parerea mea sunt transferuri ratate asa cum ne-a obisnuit Steaua... Au scapat si de tinerii echipei imprumutandu-i la echipe mici din campionat, inca o mare prostie.Ceahlaul e pe ultimul loc dar nu vor fi usor de invins chiar da ca nu au valoare, au vointa si vor da totul pentru a evita retrogradarea.In ultimul meci direct Steaua a batut greu cu 2-0 goluri in min 80 si 90.Steaua nu are probleme de lot si va castiga din nou greu.

1-3 necastigator -10

Attachments: 9758082.jpg (116.1 Kb)
 
kelppaDate: Saturday, 2010-02-20, 3:22 PM | Message # 8
kellpa
Group: Checked
Messages: 120
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
Bournemounth-Macclesfield
pont:Bournemounth(a.h.-2 ajustabil)
cota 4.30
casa bet365
miza 10

Gazdele sunt pe locul secund si au mari sanse sa-si intareasaca punctajul si sa ramana pe podium pt.a putea promova direct in league two.9-2-4 pe propriul teren si-un golaveraj bun de 17-14,Ultimul joc in fata propriilor suporteri a fost castigat cu 2-1 impotriva unei contracandidate la promovate,No” County.

Oaspetii sunt an de an in lupta pt.mentinerea in liga si de aceasat data ei se afla jos,pe 20,cu 8p in plus fata de prima echipa retrogradata.In deplasari au 2-6-4,ultima deplasare pierzand la Bury 2-1,remizand apoi acasa 0-0 cu Accrinton.Diferenta mare de valoare si totodata de puncte intre cele 2 oponente,gazdele avnd un plus fata de oaspeti.Cred totusi ca oaspetii vor incerca sa smulga un punct,aparandu-se si replicand pe contre,avand in fata un adversar mult mai motivat si mai experimentat,reiesind o partida cu multe goluri.

1-1 necastigator -10

Attachments: 9668243.jpg (13.0 Kb)
 
hunedoara1979Date: Saturday, 2010-02-20, 6:50 PM | Message # 9
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 146
Awards: 0
Reputation: 8
Status: Offline
Partida: Inter-Sampdoria
Pont: Pazzini sa inscrie oricand
Cota: 4.30
Casa: unibet
miza: 7

A doua partida din cadrul etapei a 24 a din Serie A este partida dintre Inter liderul la zi si Sampdoria ocupanta locului 5.
Gazdele au 5 victorii in ultimele 10 partide si revin acasa dupa ce au remizat etapa trecuta la Napoli 0-0, in timp ce oaspetii au reusit sa ajunga la 4 victorii consecutive.
Cu gandul la paritda tur din Champions League gazdele au astazi un meci mai greu decat pare cu echipa genoveza care cred ca le va pune probleme in acest meci.
Pazzini golgheterul echipei cu 12 goluri va fi singurul varf al oaspetilor si cred ca din sansele pe care le vor avea genovezii de a marca poate fructifica macar una din acestea

PAZZINI ELIMINAT MINUTUL 73 LA SCORUL DE 0-0, NECASTIGATOR -7

Attachments: 0055469.jpg (193.6 Kb)
 
brolin8Date: Saturday, 2010-02-20, 7:48 PM | Message # 10
Sergeant
Group: Checked
Messages: 26
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
meci: Barcelona-Racing Santander
pronostic:Barcelona sa inscrie 4 sau mai multe goluri
cota:3.50
casa:bet365
miza:10

In primera division are loc un meci cel putin la prima vedere dezechilibrat intre Barcelona si Santander cu obiective total diferite.Barcelona vine dupa infrangerea surprinzatoare de la Atl Madrid cand Real Madrid a profitat si s-au apropiat doar la 2 puncte.Cred ca azi va fi un antrenament cu public pentru Barca care va intalni un adversar aflat intr-o forma foarte proasta se pare dupa eliminarea din cupa si umilinta de etapa trecuta de pe teren propriu 0-3 cu malaga o echipe de pluton.Apararea adormita a celor din santander cred ca nu va rezista prea mult azi si prevad o ploaie de goluri in poarta lor.Singura problema ar fi ca acesti au meci in CL saptaman viitoare dar azi vor castiga si daca nu forteaza...sper eu la handicap.

4-0 CASTIGATOR +25

Attachments: 5632628.jpg (160.8 Kb)
 
alizeeDate: Saturday, 2010-02-20, 7:51 PM | Message # 11
invisible man
Group: Checked
Messages: 201
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
barcelona santander
pont numar de goluri sub/peste ajustabil peste 4 4 5
cota 3 80
casa bet365
incredere 10

astazi pe camp nou liderul barcelona primeste vizita lui racing santander pozitia 14 in clasament intr-un meci arbitrat de fernandez borbalan
dua dusul rece din etapa trecut pe terenul lui atletico madrid unde barcelona a suferit prima infrangere din acest campionat iar racing pare sa fie victima perfecta pentru barca in dorinta ei de a se revansa in fata propriilor suporteri
o victorie e obligatorie in acest moment pt barca care simta rasuflarea lui real madrid care s-a apropiat amenintator la 2 puncte
in tur barcelona a invins categoric la santander cu 4 1 ceea ce cred ca se va intampla si azi
bafta

4-0 JUMATATE PIERDUT -5, JUMATATE RAMBURSAT

Attachments: 4990262.jpg (204.2 Kb)
 
ChristiansenDate: Saturday, 2010-02-20, 8:38 PM | Message # 12
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 62
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Inter - Sampdoria
Pronostic : Inter cistiga cu handicap (-1)
Cota: 2,45
Casa : Unibet
Incredere : 10

Inter si Sampdoria in etapa a 25 a din Serie A.Inter este liderul la zi cu 54 puncte iar Sampdoria ocupa locul 5 cu 39 de puncte.
Toti s-ar fi asteptat ca Interul sa joace cu echipa schimbata in meciul acesta dar Mourihno a declarat raspicat ca va alinia cea mai buna formatie in seara aceasta si nu va menaja pe nimeni in vizor fiind viitorul meci cu Chelsea din Champions League.
Inter este echipa cu cea mai buna aparare din Serie A avind 20 de goluri ,lucru la care Mourihno a insistat de cind a venit.Sa mai amintim ca Mourihno nu pierde acasa in campionat din februarie 2002 (doua mii doi) !!! Are 129 meciuri fara infringere.In atac vor fi Eto'o si Milito sprijiniti de proaspat reintratul Snejder dealtfel convocat si la nationala pentru amicalul cu Statele Unite

Sampdoria vine pe San Siro privata de cel mai bun jucator al formatiei : cassano.Antrenorul del Neri spera ca Pazzini sa incerce sa faca ceva fiind sprijinit de 5 mijlocasi.Va fi greu insa fara creatorul Cassano,omul care facea mingi foarte bune pentru coechipieri.
Inter este mult mai puternica acum prin reintrarea lui Snejder si cred ca vor invinge Sampdoria la cel 2 goluri

0-0 necastigator -10

Attachments: 1696298.jpg (118.7 Kb)
 
tzutzuDate: Saturday, 2010-02-20, 9:21 PM | Message # 13
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Group: Checked
Messages: 403
Awards: 4
Reputation: 4
Status: Offline
Olhanense-Sporting
Pont:Sporting si peste 2,5 goluri pe meci
Cota:4,25
Casa"Gamebookers
Incredere:10


Un meci foarte important in aceasta seara in Portugalia,acolo unde Sporting nu a mai castigat de 6 meciuri.Dupa o serie foarte frumoasa de 7 victorii,a urmat acest sir de infrangeri,"spart" doar cu un 0-0 amarat la Pacos Ferreira.In aceasta noaprte joaca cu Olhanense,si stim foarte bine ca ei sunt echipa lui Porto,care cu siguranta vor incerca sa le puna bete in roate,insa merg pe premisa ca Sporting,practic nu mai au nimic de pierdut si vor juca la "totul sau nimic".Vin dupa un meci de Uefa,in care "normal" ca au pierdut,contra lui Everton.Ma astept ca si gazdele sa marcheze un gol,pentru ca in tur scorul a fost 3-2 pentru Sporting,insa Olhanense a condus cu 2-0.

0-0 Necastigator -10

Attachments: 2460667.jpg (24.5 Kb)


Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz