|
|
8 Februarie
| |
Danyiyeli | Date: Friday, 2010-02-05, 5:58 PM | Message # 1 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
Status: Offline
| A cui luna norocoasa e?
|
|
| |
Alex_Brasov | Date: Sunday, 2010-02-07, 4:20 PM | Message # 2 |
IDIOT
Group: Blocked
| Meci: Monaco - Bellucci pont: 2-1 la seturi pentru Monaco casa: W. Hill cota: 3.75 miza: 6 Argumentatie: Monaco si Bellucci se intalnesc in finala turneului de la Santiago (Chile), finala ce va incepe la ora 03:00, ora Romaniei. Monaco este numarul 29 ATP, s-a nascut la Tendil(Argentina) si locuieste momentan la Buenos Aires. Are 1m 85 cm inaltime si 77 de kilograme, fiind jucator de mana dreapta.Este profesionist din anul 2002, vreme de 8 ani castigand 3 turnee ATP, si avand un bilant de 159 victorii - 128 infrangeri. De partea cealalta brazilianul Thomaz Bellucci, s-a nascut la Tiete(Bra), locuieste la Sao Paolo. Are 1m 88 si 80 de kg, fiind jucator de mana stanga. Este profesionist din anul 2005, castigand un singur titlu in cariera si avand un bilant negativ 29 victorii - 37 infrangeri. Cei doi jucatori au castigat impreuna, aproximativ 3.500.000 de euro. Pentru a ajunge in finala, Monaco a trecut pe rand de Massu, Chela, Luczack si Souza, pierzand un singur set, cu Luczack. De partea cealalta, Bellucci i-a eliminat pe N. Lapentti, P. Capdeville, E. Scwank si principalul favorit, Fernando Gonzalez. Doar pe Scwank l-a eliminat in 2 seturi, de restul trecand in 3 seturi. Pentru acest turneu, Monaco a fost favorit numarul 2, iar Bellucci favorit numarul 3. Monaco este jucatorul mai bun si cred ca se va impune, insa amandoi jucatorii sunt crescuti pe zgura, cunosc jocul, si Bellucci, fiind si jucator de mana stanga, cred ca ii va pune probleme lui Monaco. Mizez pe un meci de 3 seturi, cu Monaco invingator. 1-2 NECASTIGATOR -6
|
|
| |
Claudiu1x2 | Date: Sunday, 2010-02-07, 10:05 PM | Message # 3 |
Lieutenant
Group: Checked
| Meci : Bellucci - Monaco Pont : Bellucci Casa : Expekt cota : 2.40 miza : 10 Finala Turneului de tenis din Santiago , Chile , aduce in fatza numarul 29ATP argentinianul Juan Monaco si brazilianul Thomas Bellucci.Juan Monaco a inceput acest turneu ca favorit nr. 2 , iar Thomas Bellucci favorit nr.3.In semifinale Juan Monaco a trecut de brazilianul J. Souza (6-1 / 6-4) , iar Thomas Bellucci de principalul favorit chilianul Fernando Gonzalez (3-6 / 6-4 / 6-3).Desi Juan Monaco este favoritul acestui meci , eu sper ca Thomas Bellucci sa faca un meci la fel de bun ca cel cu Fernando Gonzalez si sa castige aceasta finala ! Mult Noroc ! 2-1 CASTIGATOR +14
|
|
| |
Danyiyeli | Date: Sunday, 2010-02-07, 11:00 PM | Message # 4 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
| Partida:Nublense v Palestino Pont:scor corect pauza 0-0 Cota:2,62 Casa:Bet365 Incredere:10 Argumentare: Partida din campionatul Chilian (poate nu se mai gandeste nimeni la astfel de partide). In etapa a 4-a se infrunta 2 echipe necunoscute pentru mine (tre sa recunosc) insa care din cate am observat in statistici inscriu putine goluri in intalnirile directe.Nublense se afla pe locul 12 cu un golaveraj de 7-8,avand 4 puncte,in timp ce Palestino este locul 16 cu doar 2 puncte,avand 2-3 golaveraj.Nublense spera sa prinda play-off-ul insa trebuie sa demonstreze pe parcursul sezonul ca merita acest lucru,iar Palestino trebuie sa scapa de zona retrogradarii,stiind faptul ca sezonul trecut a trebuit sa joace baraj de ramanere in prima liga. un 0-0 la pauza cred k e potrivit,urmand ca in repriza secunda gazdele sa se impuna cu 1-0,dupa parerea mea. 1-0 pauza NECASTIGATOR -10
|
|
| |
maldoror | Date: Monday, 2010-02-08, 0:26 AM | Message # 5 |
 Lieutenant colonel
| Meci: SANTA FE-AMERICA DE CALI Pont:AMERICA DE CALI Casa: Bet365 Cota: 4.00 Miza: 10 Argumentatie:La Bogota ,in aceasta noapte,va avea loc o partida care se anunta incendiara ,deoarece se intalnesc doua echipe intre care exista o mare rivalitate:INDEPENDIENTE SANTA FE si AMERICA DE CALI.Acest meci constituie epilogul celei de-a doua etape din prima divizie columbiana.In prima etapa ambele echipe au remizat,Santa Fe la Independiente Medellin,0-0,iar America de Cali pe teren propriu,2-2 cu Huila.Santa Fe a promovat in prima liga acum jumatate de an in timp ce America de Cali a castigat in 2008 campionatul Columbiei.Este evident ca oaspetii alcatuiesc o trupa mult mai experimentata si valoroasa decat Santa Fe si cred ca acest lucru va fi hotarator in stabilirea rezulattului acestei partide.Merg cu cea mai mare incredere pe victoria Americii de Cali care trebuie sa inceapa cu dreptul acest sezon si sa nu mai produca fanilor dezamagirile din sezonul precedent cand nici macar nu s-a calificat in play-off.dovada 2-0 NECASTIGATOR -10
|
|
| |
tzutzu | Date: Monday, 2010-02-08, 1:38 AM | Message # 6 |
 POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
| Bellucci-Monaco Pont:2-1 la seturi pentru Bellucci Cota:5,00 Casa:bet365 Incredere:10 Am ales acest meci,pentru ca simt ca astazi va pierde domnul Alex_Brasov :p :p .glumesc mah,dar nu-ti va iesi pontul Deci,prea multe nu mai sunt de spus,pt ca deja acest meci a mai fost analizat inaintea mea. Singurul lucru pe care il mai pot eu adauga,este faptul ca imediat dupa aceasta partida,brazilianul va pleca catre tara sa natala,acolo unde la Costa Do Sauipe,va incepe un nou turneu ATP.Belluci are programt meciul cu compatriotul sau,T. Alves,dar si o partida de dublu,care cred ca se vor amana.Mai adaug ca brazilianul de 22 de ani,ocupa locul 35 in clasamentul ATP. Merg pe mana lui,pentru ca a demonstrat in acest turneu ca poate duce un meci in 3 seturi,fata de Monaco,care a pierdut un singur set. 2-1 CASTIGATOR +30
Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
|
|
| |
Kruud | Date: Monday, 2010-02-08, 9:53 AM | Message # 7 |
Parior surprize-surprize
| Arles - Caen Pont : egal Cota : 2,90 Casa : Bet365 Incredere : 10 Argumentare : In aceasta seara in Liga 2 din Franta se vor intalni o nou promovata , Arles , cu o echipa care are ca obiectiv promovarea , Caen si care cred ca vor reusi sa promoveze in acest sezon. In ultimele 5 partide Arles a inregistrat : 07-12-2009 Ligue 2 Nantes 1 - 0 Arles 18-12-2009 Ligue 2 Arles 3 - 0 Châteauroux 15-01-2010 Ligue 2 Ajaccio 1 - 0 Arles 19-01-2010 Ligue 2 Arles 1 - 1 Strasbourg 01-02-2010 Ligue 2 Brest 3 - 1 Arles Iar de partea cealalta Caen are o serie de meciuri fara infrangere si anume : 18-12-09 Ligue 2 Caen 1 - 1 Laval 15-01-10 Ligue 2 Caen 1 - 0 Bastia 19-01-10 Ligue 2 Dijon 1 - 1 Caen 25-01-10 Ligue 2 Metz 1 - 3 Caen 29-01-10 Ligue 2 Caen 1 - 1 Châteauroux In meciurile de acasa , Arles are o serie senzationala de 6 victorii , 4 remize si 0 infrangeri iar de partea cealalta Caen in deplasare a inregistrat 4 victorii , 4 remize si 2 infrangeri. Acest meci este imprevizibil si se poate intampla orice dar voi merge pe un rezultat de egalitate care cred ca se va inregistra in acest meci. http://img38.imageshack.us/img38/3812/jpegto.jpg 0-0 CASTIGATOR +19
|
|
| |
hunedoara1979 | Date: Monday, 2010-02-08, 10:17 AM | Message # 8 |
Lieutenant colonel
| Janko Tipsarevic - Florian Mayer Pont:Florian Mayer castiga Cota:2.93 Casa:pinnacle Incredere:10 Sarbul Tipsarevic dupa ce si-a luat-o pe coaja sapatamana trecuta in primul tur la Zagreb joaca astazi in turul intai la Rotterdam cu germanul Florian Mayer. Nu inteleg cota mare fixata pe Mayer un jucator care a castigat un challenger anul acesta la Noumea si a ajuns in turUl 3 la Australian Open, jucand bine in acest inceput de an. Tipsarevic a jucat in semifinale la Chennai unde a pierdut fara drept de apel la Cillic si a pierdut in turul doi la Australian Open cu Hass. Saptamana trecuta am pariat pe el in meciul cu Berrer si am vazut meciul sau, unul jalnic in care sarbul a aratat pe langa un joc slab si un psihic foarte labil el nereusind sa treca peste unele puncte pierdute in meci si facadn foarte multe greseli nefortate. Cred ca la fel va fi si astazi cand nu-l vad sa aiba prea multe sanse sa-i fure serviciul neamtului care serveste bine si care il va enerva la culme pe sarb daca va reusi sa castige si duelurile de pe fundul terenului. Cu un psihic labil si ca multa multa inconstanta nu poti sa castigi in fata unui jucator care da semne de revenire, dupa ce a fost operat la doua degete in 2008 si care nu-l va ierta pe sarb care a avut probleme in toate meciurile de anul acesta castigand mai mult datorita adversarilor care nu au stiu sa fructifice sansele ivite. 1-2 CASTIGATOR +19.3
|
|
| |
kelppa | Date: Monday, 2010-02-08, 12:42 PM | Message # 9 |
kellpa
| Dordrecht-Eindhoven pont:Eindhoven sa castige si peste 2.5 goluri in meci cota 6 casa gamebookers miza 10 Oaspetii sunt pe val in aceasta a 3 perioada a campionatului,conducand in clasament cu 15p si avand sanse reale de a prinde playofful.De Graafschap,Roosendaal si Zwolle sunt urmaritoarele principale si asteapta pasi gresiti pt.a trece pe primul loc si a prinde barajul de promovare.Seria buna de jocuri din ultima perioada si rezultatele pozitive aduce un moral excelent echipei,care are o deplasare deloc usoara si de luat o revansa.In 11 septembrie 2009,Eindhoven a fost spulberata cu 8-0 chiar pe propriul teren. Gazdele de azi sunt pe un loc linistitor si nu mai pot prinde barajul,ei clasandu-se in perioada 3 pe 14 cu 7p. Cred ca importanta celor 3p puse in joc,moralul f.bun si forma excelenta din ultima vreme va face ca Eindhoven sa abodeze partida cu maxima seriozitate si tinand cont de faptul ca echipa gazda nu prea mai are pt.ce sa traga,mizez pe o victorie a oaspetilor intr-un joc tipic campionatului Olandei,cu multe goluri. 0-3 castigator +30
|
|
| |
TataPariurilor | Date: Monday, 2010-02-08, 1:54 PM | Message # 10 |
 Lieutenant
| meci:Dordrecht-FC Eindhoven pont:Eindhoven cota:4.75 casa:bet365 miza 10 FC Eindhoven trece printr-o perioada foarte buna avand 5 victorii consecutive printre care si cu G.A.E si Cambuur.Va incepe meciul fara al doilea marcator, Patrick N'Koyi-Kiabu(9 goluri),Ivo Rossen si Jürgen Hendriks.Pentru Dordrecht acesta este primul meci acasa in 2010, toate cele 3 partide jucate au fost deplasari in care a reusit sa stranga doar 1 punct cu penultima clasata, Emmen.La gazde vor lipsi Versilius(4 goluri) si Delanoy(3 goluri).In ultimul meci direct Dodrecht a castigat cu 8-0 acasa la Eindhoven dar acum e alta echipa,alt moral si vor dori razbunarea:) 0-3 castigator +30
|
|
| |
betivu | Date: Monday, 2010-02-08, 3:18 PM | Message # 11 |
Lieutenant colonel
| Partida : Pierikos-Doxa Dramas Pronostic : Egal Cota : 3,20 Casa : Bet365 Incredere : 10 In divizia secunda a Greciei meci intre 2 echipe de mijlocul clasamentului , ambele cu sanse de a urca in primele 6 echipe - ce asigura play-off pentru promovare ; Doxa pe 7 cu 28 de puncte - la un singur punct de locul 6 dar o partida mai putin disputata - 7 victorii , 7 egaluri si 5 infringeri - 3 victorii , 3 egaluri si 3 infringeri in deplasare ; Pierikos pe 10 cu 24 de puncte - 5 victorii , 9 egaluri si 5 infringeri - 3 victorii , 3 egaluri si 4 infringeri pe teren propriu ; intilniri directe : Dato Turnering Kamp Resultat 25/09/2009 B'Ethniki Doxa Dramas vs. Pierikos 2:1 17/01/2007 C1 Doxa Dramas vs. Pierikos 0:0 10/09/2006 C1 Pierikos vs. Doxa Dramas 1:0 2-0 NECASTIGATOR -10
|
|
| |
alizee | Date: Monday, 2010-02-08, 3:22 PM | Message # 12 |
 invisible man
| partida haase robredo pont haase cota 3 25 casa unibet incredere 10 in primul tur al turneului indoor de la rotterdam dotat cu premii in valoare de 1440 000 de dolari se intalnesc favoritul gazdelor robin haase beneficiar al unui wild card si spaniolul tommy robredo numarul 15 atp este a doua intalnire dintre cei 2 jucatori primul meci avand loc in 2008 la barcelona pe zgura si a fost castigat de iberic cu scorul de 6 2 6 4 Dupa alegeri 50 % (0 x) 50 % (0 x) Dupa cote 28.92 % (3.17) 71.08 % (1.29) Dupa suprafata 52.86 % 47.14 % TOTAL 43.93 % 56.07 % robredo a inceput dezamagitor anul cu o infrangere in primul tur la australian open cu santiago giraldo in 3 seturi clare haase 22 de ani are o sansa mare sa castige la el acasa acest meci in special datorita faptului ca robredo este iesit total din forma si nici jocul sau in sala nu e prea bun haase un jucator inalt de 1 90 care serveste foarte bine ii va pune probleme si cred ca va castiga acest meci bafta 0-2 la seturi, NECASTIGATOR -10
|
|
| |
Christiansen | Date: Monday, 2010-02-08, 3:34 PM | Message # 13 |
Lieutenant
| Colchester – Southend Pronostic: Colchester Cota: 1,67 Casa: Ladbrokes Incredere : 10 Colchester este in forma foarte buna acasa.Statistica spune clar: 11 victorii , 2 egaluri si 3 infringeri Southend se afla intr-o forma mizerabila.In ultimele 60 zile a invins o singura data si a pierdut de 3 ori in statistica jocurilor de acasa.Pe tot sezonul 2009 -2010 statistica este si mai rusinoasa: 4-2-12 Nu aceasta statistica sau clasamentul sunt cele mai importante informatii in analiza acestui meci ci faptul ca la Southend lipsesc astazi niste jucatori importanti: Ian Joyce (probleme la git), Pat Baldwin (sfirsit contract), Anthony Grant (prpbleme glezna), Alan McCormack (suspendat), Stuart O’Keefe (suspect hernie), Francis Laurent (probleme la genunchi), Scott Vernon (sfirsit contract), Damien Scannell (probleme la picior). Antrenorul lor a spus ca este multumit si cu un egal,dar cu infirmeria plina este greu de crezut La gazde in schimb nu sunt probleme si vestile bune sunt ca atacantul Kevin Lisbie va juca in seara Fundasii Christian Ribeiro si Paul Reidasta sunt si ei apti pentru a juca astazi. In ultimul meci , Colchester a batut cu 2-1 acasa pe Carlisle. Colchester se afla pe un loc bun in clasament: locul 4 cu 52 de puncte in timp ce adversarii din aceasta seara se afla pe locul 17 , din 24 de echipe Ultimele intilniri : 2009/2010 Sat 26 Dec Southend Utd. 1 – 2 Colchester U. League One 2008/2009 Sat 21 Feb Colchester U. 0 – 1 Southend Utd. League One Sat 01 Nov Southend Utd. 3 – 3 Colchester U. League One Colchester are o echipa superioara din toate punctele de vedere in comparatie cu Southend dar faptul ca astazi lipsesc multi jucatori din echipa de baza care oricum era infgerioara,avantajul terenului propriu, nu duce decit la un deznodamint.Colchester invinge. 2-0 CASTIGATOR +6,70
|
|
| |
marcel | Date: Monday, 2010-02-08, 4:50 PM | Message # 14 |
 Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
| Gallipoli v Grosseto pont:egal cota:2,95 casa:betklass Incredere:10 argument: Pentru astazi am ales un meci din Italia liga 2-a .Galiapoli este abia pe locul 16 ei nu mai au mari asteptari de la acest sezon . de cealalta parte Grosseto este pe un loc destul de bun adica pelocul 6 . Astazi cred ca va fi un meci destul de inchis .Ambele echipe au destul de multe rezultate de egalitate Galiapoli 8 rezultate de egalitate in timp ce Grosseto are 9 rezultate de egalitate.Aceste 2 echipe sau mai intalnit si anul trecut o data si au remizat 2-2 pe terenul lui Grosseto .Galliapoli nu va ataca deoarece se multumesc si cu un egal si cred ca si Grosseto va fi multumita cu un egal ei mai pastrand si asa sanse la promovare mici dar ele vor exista . 2-2 castigator +19,50
|
|
| |
en3rgy23 | Date: Monday, 2010-02-08, 5:22 PM | Message # 15 |
 Major
| Partida:Belenenses-Braga Pont: 1-0 scor corect la pauza pentru Braga Cota: 3.75 Casa: gamebookers Incredere: 7 În ultimul meci al rundei cu numărul 18 din Portugalia, Sporting Braga va face deplasarea pe terenul ultimei clasate, Belenenses. Cu siguranta revelatia sezonului in Liga Sagres, Portugalia, este fara dar si poate, Sporting Braga. Echipa pregatita de Domingos Paciência ocupa in acest moment locul 2 la 4 puncte de liderul Benfica Lisabona, insa are de disputat 2 restante. Daca obtine doua victorii, Braga poate reveni pe primul loc si poate spera pana la final ca va obtine un titlu istoric. Ar fi cea mai importanta performanta a unui club fo.ndat in anul 1921 si care evolueaza pe Estádio AXA, cu o capacitate de 31 de mii de locuri. Braga nu va avea o misiune tocmai usoara in deplasarea pe terenul lui Belenseses, lanterna rosie a campionatului, care are nevoie urgenta de cel putin un punct pentru a spera in continuare la evitarea retrogradarii. Echipa de pe Estádio do Restelo are o serie negativa de 6 infrangeri consecutive in toate competitiile, doar o singura victorie si cel mai slab atac din liga. Bafta.. 0-1 castigator + 19,25
|
|
| |
|
|
|
|