|
|
8 Februarie
| |
ionutd26 | Date: Monday, 2010-02-08, 6:13 PM | Message # 16 |
 Lieutenant
Group: Checked
Status: Offline
| FC Omniworld v Emmen pont:peste 4 goluri - Handicap asiatic cota:4.10 casa:Bet365 Incredere:10 argument: Pentru astazi am sa merg pe un meci din campionatul olandez, seria a doua. Se cunoaste faptul ca este un campionat in care se inscriu multe goluri, dovada si cotele foarte mici pentru un over 2.5, Am ales si eu un handicap asiatic de la un asemenea meci, un over 4 goluri. Meciul pe care l-am ales este cel dintre FC Omniworld v Emmen. Un motiv pentru care am ales sa merg pe un meci cu minim 5 goluri, pentru ca pontul sa fie valid este numarul mare de goluri inscrise in meciurile dintre cele 2 echipe: 16/01-09 Gouden Gids Divisie FC Omniworld vs. FC Emmen 1:0 18/01-08 Gouden Gids Divisie FC Omniworld vs. FC Emmen 4:1 25/08-06 Gouden Gids Divisie FC Omniworld vs. FC Emmen 5:3 10/02-06 Gouden Gids Divisie FC Omniworld vs. FC Emmen 3-4 Emmen este una dintre cele mai slabe echipe din deplasare, a reusit 1 victorie , 1 egal si 7 infrangeri si un golavarj care demonstreaza ca primeste foarte multe goluri 6-26. De partea cealalta, FC Omniworld a reusit acasa 3 victorii, 3 egaluri si 4 infrangeri, golaveraj 11-16. Daca se vor inscrie fix 4 goluri miza va fi returnata.poza cota 3-1 miza returnata
|
|
| |
Giuly | Date: Monday, 2010-02-08, 6:40 PM | Message # 17 |
Giuly
Group: Blocked
| 08 Feb 21:45 Arles v Caen Pronostic : Caen Cota : 2.60 Casa de pariuri : Interwetten Miza :10 In aceasta intalnire am sa le ofer incredere celor de la Caen in partida disputata in compania celor de la Arles.Aceasta deplasare la Arles nu ar trebui sa ridice probleme prea mari celor de la Caen ,dar Arles trebuie sa recunosc ca au aratat jocuri bune pana acum si nu ar trebui subestimati.Din cat am urmarit aceasta echipa am reusit sa observ ca de multe ori joaca precum o echipa intr-un meci de cupa cu un mijloc eficient,si contraatacuri rapide purtate de Dale sau Psaume.Ce m-a facut sa mizez pe oaspeti,ar fi faptul ca,cei de la Arles au probleme in aparare atunci cand sunt pusi sub presiune,reusind in cele mai multe cazuri sa-i salveze doar Merville. Cu toate acestea din punctul meu de vedere consider ca e o diferenta de valoare intre cele doua echipe,iar daca cei de la Caen vor fi suficienti de motivati si isi vor face jocul vor reusi sa castige chiar confortabil,sper. Absentele notabile nu sunt,singura absenta fiind Proment pentru Caen. 0-0 necastigator -10
All Rights Reversed!!
|
|
| |
militia01 | Date: Monday, 2010-02-08, 6:51 PM | Message # 18 |
militia
| Gallipoli v Grosseto pont: over 2.2,5 cota:1.9 miza:10 casa:bet365 Un meci interesant in Serie B intre 2 echipe cu pretentii total diferite;gazdele incearca sa supravietuiasca sa nu retrogradeze,iar oaspetii forteaza un loc de play-off,care cred ca-l va obtine la sfarsitul campionatului deoarece este o echipa buna cu un goaveraj bun.Oaspetii joaca mai bine pe teren propriu insa si in deplasare reuseste sa marcheze aproape meci de meci avand un golaveraj de 1.48 goluri pe meci.Gazdele au un golaveraj de 0.91 de goluri pe meci insa au si un golaveraj de 1.26 goluri primite.Cele 2 s-au mai confruntat odata,iar meciul a avut parte de multe goluri terminandu-se 2-2.Cred ca si in aceasta seara se vor inscrie cel putin 2 goluri in acest meci! Bafta 2-2 minutul 70 castigator +9
|
|
| |
razvansipos | Date: Monday, 2010-02-08, 7:23 PM | Message # 19 |
Lieutenant colonel
| Meci:Haase-Robredo pont: Haase casa: bwin cota: 3.2 miza: 10 Acest meci este unul ce tinde spre a fi o surpriza. pentru ca turneul se desfasoara la Roterdam, in Olanda. Robredo, un jucator cunoscut pentru oamenii care cunosc acest fenomen, in special prin prestatiile sale pe suprafata rosie, pe suprafata de zgura. Totusi, acum se joaca pe Hard. Robin Haase este un jucator mai mult de duzina, care tot timpul a primit un Wild Card al turneului olandez, are azi un examen dificil, dar nu imposibil. Robredo nu mai este la prima tinerete, iar Haase vrea sa faca o surpriza placuta fanilor sai din Olanda, si tind sa cred ca o va face. Totodata, il va avantaja si serviciul pe aceasta suprafata. s-aveti bafta!poza cota Anulat.Acelasi meci,acelasi pont ca si Alizee
|
|
| |
underline | Date: Monday, 2010-02-08, 8:15 PM | Message # 20 |
 Nu conduc beat, fumez si zbor
| Zwolle-Roosendaal Pont: Zwolle la handicap -1 Cota: 2.74 Casa Bet365 Incredere: 10 Zwolle se afla pe pozitia a 4a in liga a 2a olandeza la numai 4 puncte de locul 2, care duce direct in prima divizie, ocupat momentan de Go Ahead Eagles. Rosenaal este o formatie de mijlocul clasamentului de ani buni, fara aspiratii de promovare. Momentan ei se claseaza pe locul 10, neavand probleme nici cu retrogradarea nici cu promovarea, si ma astept sa nu traga foarte puternic in acest meci. Zwolle nu a mai castigat acasa in fata celor de la Rosendaal de 5 meciuri, iar acum ar fi timpul pentru o victorie, mai ales daca se doreste si promovarea. DECI UNDERLINE UITASE SA PUNA POZA SI EU AM FOST FOARTE OCUPAT IN ACEL MOMENT SI NU AM AVUT TIMP SA SCRIU. VA ARAT CONVORBIREA PE MESS CU EL SA NU ZICETI CA FAC FAVORURI. AM VERIFICAT COTA ATUNCI, E OK! 6-1 castigator +17,4
http://betfairblog.wordpress.com/
|
|
| |
kobe | Date: Monday, 2010-02-08, 10:25 PM | Message # 21 |
LAKERS
| Partida:Mayer-Gulbis pont:Gulbis 2-1 cota:3.75 casa:bet365 incredere:10 arg In prima etapa a turneului dotat cu premii in valoare de 531.000$ de la San Jose, SUA, turneu care se joaca in sala pe suprafata hard se vor intalni doi tineri care promit multe pentru viitor, acestia fiind argentinianul Leonardo Mayer in varstra de 22 de ani si 188 cm ocupantul locului 76 in clasamentul mondial, care va da piept cu letonul Ernest Gulbis in varstra de 21 de ani 190 cm si ocupantul locului 98.Cei doi nu s-au mai intalnit pana acum, iar aceasta disputa are toate sansele sa se termine in 3 seturi iind un duel foarte echilibrat intre doi jucatori cu un sericiu foarte bun, insa cred ca intr-un final cred ca letonul se va impune avand un plus de calitate fata de adversarul sau direct.Cei doi jucatori au jucat la doua turnee in acest inceput de an avand cam aceleasi rezultate ambii fiecare ajungand in sferturi la Doha respectiv Sydney, iar la Australian Open ambii au pierdut din primul tur 0-3 Mayer cu Lacko iar Gulbis cu Monaco. MECIUL INCEPE LA ORA 00:10 MINUTE, MIZA RETURNATA
|
|
| |
|
|
|
|