|
|
7 Decembrie
| |
Danyiyeli | Date: Saturday, 2009-12-05, 8:06 PM | Message # 1 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
Status: Offline
| Bafta! Si o saptamana minunata!!
|
|
| |
marcel | Date: Sunday, 2009-12-06, 8:03 PM | Message # 2 |
 Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
Group: Checked
| Newell´s Old Boys v Arsenal De Sarandi pronostic : Newell´s Old Boys, Handicap 0:1 cota :2,20 casa :interwetten incredere :10 argument : Newell´s Old Boys este singura echipa din argentina care ar mai putea ajunge pe locul unu in argentina . arsenal de sarandi nu este o echipa prea buna in argentina pe cand gazdele au nevoie de victorie pentru a spera in acest an la titlu in apertuta . sa speram ca fosta echipa a lui fabiani va castiga la cel putin doua goluri lucru care nu este deloc greu pentru ei . Arsenal nu are nici o victorie in deplasare in ultimele 5 partide in timp ce gazdele au 4 victorii si un rezultat de egalitate . Scor:1-2 NECASTIGATOR -10
|
|
| |
Danyiyeli | Date: Sunday, 2009-12-06, 8:33 PM | Message # 3 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
| Partida:Los Angeles Lakers - Phoenix Suns Pont:LA Lakers sa castige la diferenta de 3-6 puncte Cota:5.00 Casa de pariuri:bet365 Incredere:10 Argumentare: In aceasta seara avem o intalnire din NBA mult mai stransa decat o arata cotele.LA si Suns merg cap la cap in acest sezon,unde au o linie de clasament: 1. L.A.Lakers 18 15 3 1879:1741 33 2. Phoenix Suns 20 15 5 2208:2117 35 LA este in avantaj la multe capitole dar diferenta intre cele 2 echipe sunt atat de mici incat sunt sigur k vom avea o partida strans in care totodata se poate miza si pe under 220,5 SMART CHART PHO TEAM LAL 110.4 PTS FOR 104.4 105.9 PTS AGNST 96.7 4.6 DIFF. 7.7 31.0 DEF REBOUNDS 33.3 11.2 OFF REBOUNDS 12.1 49.5 FG% 46.3 73.9 FT% 74.9 10.2 3 POINTERS 6.7 5.6 STEALS 8.4 INJURIES PHOENIX SUNS PLAYER POS DESCRIPTION Louis Amundson F Day-to-Day (illness) Leandro Barbosa G Out Indefinitely (ankle injury) LOS ANGELES LAKERS PLAYER POS DESCRIPTION Luke Walton F Out Indefinitely (back injury) HEAD TO HEAD SUMMARY TEAM SU ATS OU AVG SCORE AVG ½ SCORE FG% REB 3PT MADE STEALS Phoenix 3-7 3-7 7-3 109.0 54.7 46.7 42.2 79 - 225 7.9 LA Lakers 7-3 7-3 7-3 116.3 57.3 50.6 45.6 72 - 189 9.1 BAFTA! Scor:108-88 NECASTIGATOR -10
|
|
| |
AddictedToMusic | Date: Monday, 2009-12-07, 8:26 AM | Message # 4 |
muzicant
| Partidă: Internaţional Curtea de Argeş v CFR 1907 Cluj Pont:CFR Cluj Cota:1.44 Casa de pariuri:Gambookers Incredere:10 Cfr este o echipa ce isi dorese din nou clasarea pe pe primele locuri in campionat.. nu a mers prea bine in ultimele meciuri insa cei de la Curtea de Arges nu le pot sta in cale, fiind o echipa cu joc mediocru care se simte mai bine in deplasare decat acasa.Se pare ca fanii vor suporta iarasi infrangerea echipei locale, intrucat Mandorlini este presat desi nu are mult timp de cand a fost pus pe banca Clujenilor..ratarea calificarii din grupe in Europa League ii va face pe clujeni sa se concentreze in principal pe campionat. 0-1 CASTIGATOR +4,40
|
|
| |
cipanu | Date: Monday, 2009-12-07, 8:34 AM | Message # 5 |
 Private
| U Craiova-Steaua B pronostic-steaua sa castige cu un gol cota-4,00 casa-bet365 incredere-10 arg Steaua se va deplasa in infernul de la Craiova in etapa 16 penultima etapa din turul Ligii 1. Craiova se afla la 1 punct de retrogradare iar Steaua e la 3 puncte de primul loc. Craiova va juca la Galati in ultima etapa a turului iar Steaua va juca acasa cu Internacional. Steaua a remizat la mijlocul saptamanii la Tiraspol si a pierdut calificarea in EL si acum se va concentra doar pe campionat si in acest meci au ca obiectiv doar victoria. Fratii Costea sunt cei mai periculosi pentru poarta Stelei care va fi aparata de Zapata omul care a facut o gafa incredibila la Tiraspol dar dupa o gafa Zapata a facut meciul urmator foarte bun si in acest meci ma astept sa fie foarte motivat. Bilantul ultimelor 10 partide dintre cele 2 echipe arata astfel : 29-05-2009 Liga I Steaua Bucuresti 2 - 1 Universitatea Craiova 21-11-2008 Liga I Universitatea Craiova 0 - 0 Steaua Bucuresti 26-04-2008 Liga I Universitatea Craiova 1 - 2 Steaua Bucuresti 10-11-2007 Liga I Steaua Bucuresti 1 - 0 Universitatea Craiova 09-12-2006 Liga I Universitatea Craiova 0 - 0 Steaua Bucuresti 04-08-2006 Liga I Steaua Bucuresti 3 - 0 Universitatea Craiova 16-04-2005 Liga I Universitatea Craiova 0 - 1 Steaua Bucuresti 28-08-2004 Liga I Steaua Bucuresti 5 - 0 Universitatea Craiova 29-05-2004 Liga I Universitatea Craiova 1 - 1 Steaua Bucuresti 29-11-2003 Liga I Steaua Bucuresti 2 - 0 Universitatea Craiova Un lucru extrem de interesant il reprezinta faptul ca in acest interval Steaua a castigat toate partidele de acasa cu Craiova iar in meciurile de la Craiova Steaua a remizat in primul meci dupa care a urmat o victorie la un gol iar sezonul trecut Steaua a remizat 0-0 la Craiova si in acest sezon ar urma o victorie la un gol. 1-2 CASTIGATOR +30
|
|
| |
asterix | Date: Monday, 2009-12-07, 8:36 AM | Message # 6 |
 silence, i kill you
| AGF Aarhus v Esbjerg Esbjerg cota;2.80 casa;bet365 incredere;10 ultima intilnire din etapa 18 indanemarca pune fata infata 2 echipe cu obiective diferite ,gazdele din aarhus ocupa un loc 8 fiind oarecum linistiti la mijlocul clasamentului cu 26 de pct la 22 de pct de primul loc retrogradabil si cu sanse destul de mici de a ajunge din urma echipele care se bat pt cupele europene ,acolo unde esjberg are 32 de pct si ocupa locul 3 aarhus acas nu merg foarte bine desi in ultima etapa au reusit o victorie cu 1-0 contra lui brondby 29/11/2009 SAS Liga AGF Aarhus vs. Brøndby IF V - 1:0 31/10/2009 SAS Liga AGF Aarhus vs. FC Midtjylland E - 2:2 26/10/2009 SAS Liga AGF Aarhus vs. FC Nordsjælland Î - 0:2 03/10/2009 SAS Liga AGF Aarhus vs. SønderjyskE V - 2:1 21/09/2009 SAS Liga AGF Aarhus vs. FC Midtjylland Î - 2:4 22/08/2009 SAS Liga AGF Aarhus vs. Silkeborg IF E - 2:2 efsjberg au in deplasare 21/11/2009 SAS Liga FC Midtjylland vs. Esbjerg fB Î - 3:0 08/11/2009 SAS Liga Brøndby IF vs. Esbjerg fB V - 2:4 18/10/2009 SAS Liga Silkeborg IF vs. Esbjerg fB E - 2:2 04/10/2009 SAS Liga FC Copenhagen vs. Esbjerg fB Î - 2:1 01/10/2009 Landspokalturneringen Lyngby BK vs. Esbjerg fB V - 1:2 20/09/2009 SAS Liga FC Nordsjælland vs. Esbjerg fB V - 0:4 dupa cum se vede merg bine in deplasare unde au fost invinsi doar de liderul copenhaga si de midiland cred ca se vor impune si in acest meci chiar daca este greu 1-1NECASTIGATOR -10
|
|
| |
Kruud | Date: Monday, 2009-12-07, 10:18 AM | Message # 7 |
Parior surprize-surprize
| Partida : Watford - QPR Pronostic : Egal la finalul partidei Cota : 3.4 Casa de pariuri : Pinnacle Incredere : 10 Argumentare : QPR se va deplasa la Watford in etapa 20 din Champioship si cred ca va reusi sa plece cu un punct din aceasta deplasare. Watford ocupa locul 12 cu 27 de puncte iar QPR locul 9 cu 28 de puncte. Asadar cele doua echipe sunt despartite de doar un punct si cred ca asa va ramane si dupa aceasta partida. Acesta este bilantul celor de la Watford in meciurile de acasa : 4 victorii 3 egaluri 2 infrangeri iar bilantul oaspetilor in meciurile din deplasare arata astfel : 4 victorii 2 egaluri 3 infrangeri. Iar bilantul ultimelor 5 partide ale ambelor echipe arata astfel: Watford L-W-W-L-L si QPR D-W-L-D-L iar in ultimele 5 partide dupa stadionul Vicarage Road s-au inscris minim 3 goluri iar in ultima partida Watford a castigat cu 3-0 lucru care nu cred ca se va intampla in aceasta partida si nu cred ca se vor inscrie nici multe goluri pentru ca acest meci are loc la mijloc de saptamana si de obicei in aceste meciuri nu prea se inscrie mult iar in acest caz cred ca aceasta partida se va termina la egalitate. 3-1 NECASTIGATOR -10
|
|
| |
alizee | Date: Monday, 2009-12-07, 1:05 PM | Message # 8 |
 invisible man
| partida suedia franta pont franta cota 3 90 casa bet365 incredere 10 argumentare in etapa a 3 a grupei a se intalnesc suedia locul 1 si franta pozitia 5 Suedia 2 2 0 0 54 42 12 4 Danemarca 2 2 0 0 51 42 9 4 Germania 2 1 0 1 62 50 12 2 Brazilia 2 1 0 1 45 46 -1 2 Franţa 2 0 0 2 36 46 -10 0 Congo 2 0 0 2 42 64 -22 0 Suedia este o naţională care nu excelează în handbalul feminin mondial, echipa masculină având prim-planul de fiecare dată. Drept urmare, cea mai mare performanţa a nordicelor a fost cea de anul trecut, când Suedia s-a calificat în premieră la Jocurile Olimpice. La Beijing, fetele din Nordul Europei s-au descurcat onorabil, trecând de Germania în grupa preliminară, dar pierzând meciurile cu China şi România şi terminând pe poziţia a opta. Pentru obţinerea biletelor la acest turneu final de Campionat Mondial, Suedia a fost nevoită să joace în play-off, un baraj care a fost rezolvat fârâ prea mari probleme, învingând echipa Muntenegrului (24-17, 28-28). Suedezele au însă o absenţă ce ar putea fi importantă în lupta pentru calificare, portarul Madeleine Grundström fiind accidentat. Cu toate acestea, în China sunt prezente toate vedele echipei : Sara Holmgren, Matilda Boson, Linnea Torstenson şi Johann Ahlm. Obiectivul echipei este accederea în grupa principală. franţa se află pentru a noua oară la un Campionat Mondial de handbal feminin şi pentru a şaptea oară la rând. Din 1998 la cârma echipei, Olivier Krumbholz a reuşit performanţe extraordinare, având la dispoziţie un lot echilibrat valoric. Nu se de data aceasta, deoarece s-a deplasat în China cu un lot foarte scăzut ca medie de vârstă, unde va încerca totuşi imposibilul. După Jocurile Olimpice din 2008, de la echipa naţională s-au retras jucătoare importante precum Valerie Nicolas sau Isabel Wendling, un turneu în care Franţa a terminat a cincea, după ce a trecut de România şi China. Principalul obiectiv al antrenorului este acela de a crea o echipă competitivă pentru Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Starurile echipei la acest turneu final sunt Allison Pineau, Raphaelle Tervel şi Amandine Leynaud. bafta 23-21 CASTIGATOR +29
|
|
| |
tzutzu | Date: Monday, 2009-12-07, 2:21 PM | Message # 9 |
 POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
| Partida:Nantes-Arles Pont:over 2,5 Cota:2.33 Casa:10Bet Incredere:10 Argumentare: Dupa numai cateva etape,toata lumea spunea ca Nantes va merge cu siguranta in prima liga franceaza.Au inceput campionatul cu o infrangere 0-1 la Caen,dupa care au avut o serie de 11 partide fara infrangere,reusind sa stranga 6 victorii si rezultate de egalitate. Insa dupa plecarea de la echipa a celui mai bun marcator Klasnic si a inca doia jucatori de baza,Capoue si Babovic,Nantes a inceput sa faca pasi gresiti,aflandu-se in acest moment pe locul 7 cu 24 de puncte la 13 de liderul Caen,insa la numai 5 puncte de ultimul loc care ii poate duce in Ligue 1. Atacul si marcarea golurilor la Nantes acum sunt pe umerii lui N'Dyaie si mijlocasul Darbion,jucatori foarte buni in ofensiva. marea problema la Nantes,este faza devensiva,echipa primind pana acum 23 de goluri,la fel cat are si marcate,avand un golaveraj pe zero. Arles,este o echipa nou promovata,insa care se tine foarte tare,ocupand in acest moment pozitia 7,cu 3 puncte mai mult decat adversara directa de astazi,si la fel ca si Nantes,avand un golaveraj de 20-18. Cred ca va fi un meci cu multe goluri,cel putin 3,ambele echipe marcand ,avand un atac destul de bun,insa cu aparari foarte slabe.E posibil ca Nantes sa reuseasca victoria pe final,dar cred cas i Arles va marca. PIERDUT scor 1-0
Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
|
|
| |
hunedoara1979 | Date: Monday, 2009-12-07, 3:35 PM | Message # 10 |
Lieutenant colonel
| Partida:Curtea de Arges- CFR Cluj Pont:CFR Cluj să câştige şi peste 2.5 goluri combinate marcate în meci Cota:2.70 Casa:gamebookers Incredere:10 Argumentare: Meci interesant astazi intre International locul 15 in campionatul Romaniei si CFR Cluj locul 5. Gazdele au jucat in ultima etapa la Piatra Neamt unde au terminat la egalitate intr- un meci in care puteau castiga dar au gresit si pana la urma au plecat doar cu un punct si revin pe propiul teren unde au o singura victorie din 8 meciuri jucate si au mare nevoie de puncte pentru a se salava de la retrogradare, obiectivul echipei pentru acest an competitional. Vor avea astazi un meci extrem de greu cu CFR echipa care nu cred sa piarda al doilea meci in deplasare dupa cel de la Vaslui, echipa ce va forta victoria pentru a se mentine in fata acolo unde conducerea spera sa termine campionatul, adica pe primul loc . Scapata de o mare grija UEFA LEAGUE, competitie fara importanta pentru competitoarele noastre de anul acesta, CFR a fost infranta de Copenhaga, Joi in UEFA LEAGUE se pot concentra acum pe campionat. Oaspetii dispun de o echipa capabila sa inscrie in orice meci echipa care are in componenta cativa jucatori tehnici care pot crea si astazi ocazii la poarta celor de la International poarta penetrata pana acum de 27 de ori adica o medie de aproape 2 goluri primite pe meci. Cred ca vom asista la un meci cu multe goluri pentru ca ambele echipe sunt in criza de puncte si nu vor astepta sa greseasca adversarul. 0-1NECASTIGATOR -10
|
|
| |
militia01 | Date: Monday, 2009-12-07, 3:48 PM | Message # 11 |
militia
| Meci:Watford - Q.P.R. pont: egal prima repriza cota:2.15 miza:10 casa:casapariurilor Meci interesant intre 2 echipe care au pretentii de play-off la sfarsitul campionatului.Insa meciul vine destul de repede,deoarece ambele echipe au jucat si sambata si este greu sa joci atatea meciuri deorece Watford a jucat in deplasare si trebuie sa revina acasa,iar Qpr,dupa meciul de acasa acum e in deplasare.Ambele echipe au pierdut in etapa precedenta,ambele echipe au cateva absente pt acest meci si cred ca se vor anula reciproc,deorece gazdele joaca mai bine pe teren propriu iar oaspetii au un joc mai bun in deplasare. Mizez pe oboseala jucatorilor,care nu cred ca vor forta in acest meci cel putin prima repriza BAFTA 1-1 CASTIGATOR +11,50
|
|
| |
Giuly | Date: Monday, 2009-12-07, 4:28 PM | Message # 12 |
Giuly
Group: Blocked
| Partida: Universitatea Craiova v Steaua Bucuresti Pont:Rezultat la Pauza- Egal Cota:2.10 Casa:bet365 Incredere:7 Am ales un meci care nu-mi ofera siguranta necesara pentru a putea miza cu incredere , dar totusi am zis sa incerc un X la pauza. Prea multe de zis despre meci nu ar fi, probleme in ambele tabere la nivelul relatiei cu suporterii lucru destul de important pentru moralul jucatorilor!Cu toate acestea din declaratiile celor de la Craiova se vrea a fi un meci in care ei vor incerca sa dea totul pe teren in ideea unei victorii! Cei de la Craiova dispun de jucatori cum ar fi fratii Costea ,Woobay,Prepelita....care pot face diferenta! Celor de la Steaua nu le-a mai ramas decat campionatul , dupa victoria cu Vaslui cred ca moralul echipei este destul de ridicat dar totusi nu cred ca vor obtine o victorie in aceasta seara...cu toate ca ar fi puncte importante dupa ce Urziceni si Timisoara au obtinut cele 3 puncte in meciurile disputate in aceasta etapa! 1-1 pauza CASTIGATOR +7,70
All Rights Reversed!!
|
|
| |
kobe | Date: Monday, 2009-12-07, 5:04 PM | Message # 13 |
LAKERS
| Partida:Craiova_steaua Pronostic:Craiova casa:bet365 cota;2.8 incredere:10 arg Un meci interesenat intre aceste 2 echipe,un meci in care craiova isi doreste sa castige mai ales ca ei vor tot timpul sa castige in fata echipelor din capitala si totodata au o ura mare fata de cei care le-a u furat anumiti jucatori...steaua ocupa un loc fruntas in timp ce craiova isi doreste sa ajunga cat mai sus pt a putea participa macar in uefa...cred ca in seara aceasta oltenii se vor impune 1-2 NECASTIGATOR -10
|
|
| |
Alex_Brasov | Date: Monday, 2009-12-07, 5:12 PM | Message # 14 |
IDIOT
Group: Blocked
| Partida: Vaduz - Lugano pronostic: Vaduz Cota.: 2.55 casa: sportingbet incredere: 10 Cele doua echipe s-au mai intalnit de 5 ori pana acum pe terenul micutei echipe din liechtenstein, toate cele 5 jocuri fiind castigate de vaduz, 4 din ele la limita. Lugano este neinvinsa in actualul sezon, 8 6 0 si iar vaduz impresioneaza acasa 5 1 1. Consider ca este un meci in care va surveni prima infrangere pentru lugano, formatie ce anul trecut a ratat promovarea la mustata in prima liga elvetiana. PIERDUT scor 1-1
|
|
| |
betivu | Date: Monday, 2009-12-07, 6:24 PM | Message # 15 |
Lieutenant colonel
| Partida : Herlev FC - Vallensbæk Floorball ( Floorball-Danemarca ) Pronostic : Egal Cota : 6,25 Casa : Bwin Incredere : 10 In Liga Umbro de floorball din Danemarca - divizia de Est - se disputa a treia partida din acest sezon intre Herlev si Vallensbæk - intilnire ce se anunta la fel de strinsa ca si primele doua unde s-au inregistrat urmatoarele rezultate : 3-4 ( golul victoriei cu 3 secunde inainte de final ) acasa la Herlev si 5-5 acasa la Vallensbæk ; Herlev e pe locul 5 cu 10 puncte - 3 victorii , 1 egal si 5 infringeri - si incearca sa ajunga pe locul 4 care-i asigura calificarea in play-off - loc 4 pe care se afla Vallensbæk cu 16 puncte - 5 victorii , 1 egal si 3 infringeri 2-2 CASTIGATOR +30
|
|
| |
|
|
|
|