Friday, 2025-07-25, 5:27 AM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: Furian  
1 Decembrie
tzutzuDate: Tuesday, 2009-12-01, 0:10 AM | Message # 1
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Group: Checked
Awards: 4
Status: Offline
Editie noua,Bafta tuturor!!!!!!!

Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)

underlineDate: Tuesday, 2009-12-01, 0:28 AM | Message # 2
Nu conduc beat, fumez si zbor
Awards: 6
Manchester United - Tottenham Hotspur
Pronostic: Ambele echipe sa inscrie
Cota: 1,78
Casa: gamebookers
Incredere: 10

Astazi ne asteapta probabil unul dintre cele mai spectaculoase meciuri in aceasta saptamana, intre un United care deja ne obisnuieste cu evolutiile gen una alba - una neagra. Acum vin dupa o victorie in deplasarea de la Porstmouth, 4-1, insa destul de greu, iar daca nu era Rooney in zi de gratie, diavolii nu castigau mai mult ca sigur. Tottenham are un sezon pana acum de exeptie, se afla pe locul 3, iar cel putin jocul prestat le da speranta ca vor patrunde in curand in Big 4. Desi meciul se va desfasura pe Old Traford, sunt convins ca Tottenham va reusi sa inscrie, United de asemenea, si vom avea un meci spectaculos, ca de altfel toate meciurile importante in Anglia.

2-0 NECASTIGATOR -10

http://betfairblog.wordpress.com/

kobeDate: Tuesday, 2009-12-01, 0:44 AM | Message # 3
LAKERS
Awards: 1
partida:Toronto Maple leafs-Buffalo Sabres
Pronostic:CM Sabres
cota:1.86
casa:bet365
incredere:10

argumentatie

O partida interesanta intre doua echipe care isncriu foarte mult in nhl....toronto ocupa un loc...sabres ocupa un loc 4 care i asigura play off in schimb ce toronto se afla pe penultimul cu doar 19 pct si un golaveraj negativ...leafs au pierdut ultimlele 4 emciuri acasaq cu sabres de aceea cred ca si in seara aceasta sabres se va impune inclusiv in ot

3-0 pentru Sabres +8.60 puncte

betivuDate: Tuesday, 2009-12-01, 1:00 AM | Message # 4
Lieutenant colonel
Awards: 2
Partida : Detroit-Dallas (Hockey-NHL )
Pronostic : Egal
Cota : 4,10
Casa : Bwin
Incredere : 10

O noua luna si ca deobicei in lipsa de timp un pariu de noapte.....Conferinta de vest unde Detroit e pe locul 9 cu 28 de puncte dupa 25 de partide - 12 victorii ( 3 in prelungiri ) si 13 infringeri ( 4 in prelungiri - iar Dallas pe 7 cu 31 de puncte dupa 26 de partide - 12 victorii ( 3 in prelungiri ) si 14 infringeri ( 7 in prelungiri ) ; nu multe egaluri intre cele 2 dar 14 din ultimele 20 de partide directe s-au incheiat la maxim 2 goluri diferenta , deci strins mereu socotind si ceva goluri in ´´empty net´´ in ultimele secunde ; intilniri directe :
19/11/2009 NHL Detroit Red Wings vs. Dallas Stars 1:3
30/01/2009 NHL Detroit Red Wings vs. Dallas Stars 2:4
13/01/2009 NHL Dallas Stars vs. Detroit Red Wings 4:4
5:4 (Prel.)
09/01/2009 NHL Detroit Red Wings vs. Dallas Stars 6:1
13/12/2008 NHL Dallas Stars vs. Detroit Red Wings 3:1
20/05/2008 NHL Playoffs Dallas Stars vs. Detroit Red Wings 1:4
17/05/2008 NHL Playoffs Detroit Red Wings vs. Dallas Stars 1:2
15/05/2008 NHL Playoffs Dallas Stars vs. Detroit Red Wings 3:1
13/05/2008 NHL Playoffs Dallas Stars vs. Detroit Red Wings 2:5
11/05/2008 NHL Playoffs Detroit Red Wings vs. Dallas Stars 2:1
09/05/2008 NHL Playoffs Detroit Red Wings vs. Dallas Stars 4:1
14/03/2008 NHL Detroit Red Wings vs. Dallas Stars 5:3
17/02/2008 NHL Dallas Stars vs. Detroit Red Wings 1:0
05/01/2008 NHL Dallas Stars vs. Detroit Red Wings 0:3
03/01/2008 NHL Detroit Red Wings vs. Dallas Stars 4:1
31/03/2007 NHL Detroit Red Wings vs. Dallas Stars 3:3
3:3 (Prel.)
3:4 (d.pen.)
15/02/2007 NHL Dallas Stars vs. Detroit Red Wings 1:3
28/11/2006 NHL Detroit Red Wings vs. Dallas Stars 2:1
28/10/2006 NHL Dallas Stars vs. Detroit Red Wings 3:4
18/04/2006 NHL Detroit Red Wings vs. Dallas Stars 3:2

4-1 NECASTIGATOR -10

asterixDate: Tuesday, 2009-12-01, 10:37 AM | Message # 5
silence, i kill you
Awards: 2
Carlisle v Hartlepool
carlisle
cota ;2
casa;bet365
incredere;10

argumente
o mintilnire intre locul 17 in ligue one ,carlisle 19pct ,la 3
pct de locul 21 retrogradabil ,ocupat de sauhampton cu 16pct si hartepool locil 12 cu 23 pct .Gazdele vor trage tare in acest mci pt a se indeparta de zona periculoasa,in timp ce hartlepool o echipa de mijlocul clasamentului care deocamdata nu are nici un fel de griji va fi poate mei putin motivata .In ultimele partide carlisle a aratat o buna forma reusind rezultate notabile
w Carlisle United 2 - 1 Southend United
W Carlisle United 3 - 1 Charlton Athletic
L Bristol Rovers 3 - 2 Carlisle United
L Carlisle United 0 - 1 Swindon Town
W Milton Keynes Dons 3 - 4 Carlisle United
DACA NE UITAM SI LA MECIUL CU BRISTOL UNDE MERITAU CEL PUTIN UN EGAL
0 - 1 21' I. Harte
J. Kuffour 35' 1 - 1
1 - 2 72' R. Keogh
J. Hughes 82' 2 - 2
C. Lines 90' 3 - 2 SI ULTIMUL MECI DE LA MILTON PE CARE DE ASEMENEA L-AU CONTROLAT REUSIND O VICTORIE FRUMOASA

0 - 1 5' K. Hurst
0 - 2 17' V. Pericard
0 - 3 20' V. Pericard
L. Chadwick 35' 1 - 3
L. Chadwick 37' 2 - 3
S. Baldock 47' 3 - 3
3 - 4 67' J. Anyinsah
OASPETI HARTLEPOOL PAR O ECHIPA CARE DUPA UN INCEPUT BUN S-A RELAXAT IN ULTIMA PERIOADA SI ASTFEL AU FOST INVINSI DE ECHIPE MAI SLABE GEN SAUHAMPTON

24-10-09 League One W Hartlepool United 1 - 0 Tranmere Rovers View events More info
31-10-09 League One D Brighton & Hove Albion 3 - 3 Hartlepool United View events More info
14-11-09 League One W Hartlepool United 1 - 0 Leyton Orient View events More info
21-11-09 League One L Huddersfield Town 2 - 1 Hartlepool United View events More info
24-11-09 League One L Hartlepool United 1 - 3 Southampton CRED CA ECHIPA MAI MOTIVATA ,RECTE CARLISLE SE VA IMPUNE IN ACEST MECI SI VA SCAPA DE ZONA NISIPURILOR MISCATOARE

3-2 CASTIGATOR +10

tzutzuDate: Tuesday, 2009-12-01, 10:56 AM | Message # 6
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Awards: 4
Partida: Portsmouth-Aston Villa
Pont: Aston Villa
Cota:2,20
Casa:10Bet
Incredere:10

Argumentare:

Astazi,1 Decembrie 2009,Curling Cup programeaza faza sferturilor de finala.
Am ales acest meci,unul in care nu vad decat un singur pronostic ,si anume victoria celor de la Villa.
Momentan echipa ocupa locul 7 in Premier League,cu 23 de puncte,golaveraj 22-14,si o linie de 6-5-3.In ultimele 5 meciuri,au reusit o victorie,o infrangere si 3 rezultate de egalitate.Ciudat sau nu,Villa are in 9 meciuri,5 rezultate de 1-1,iar in meciul contra lui West Ham,au primit gol in minutul 90,pierzand cu 2-1.

Portsmouth,se pare ca au mari probleme in acest sezon.Echipa nu joaca mai nimic,iar acel 4-0 contra lui Wigan,a fost o pura intamplare.In acest moment,Portsmouth ocupa ultimul loc,cu numai 7 puncte,culese in urma a doua victorii,4-0 acasa cu Wigan si un 1-0 in deplasarea de la Wolves,si un punct adunat pe terenul lui Hull City.Cred ca principalul lor obiectiv in acest sezon este mentinerea in prima liga,asa ca nu vad cat de mult accent vor pune pe acest meci de cupa,cu toate ca acest trofeu este unul destul de important in Regat.
Portsmouth, a intrat in aceasta cupa in faza a doua ,si a reusit sa depaseasca pe micuta Hareford cu 4-1,iar in etapa urmatoare a trecut de Carlisle cu 3-1,dupa un meci jucat in delpasare.
Aston Villa,nu a jucat decat un singur meci pana acum,pe care la castigat in fata lui Cardif City cu 1-0,printr-un gol marcat de G. Agbonlahor in minutul 3.

In aceasta faza a cupei,mai sunt calificate in afara celor doua,Manchester-Tottenham,Man City-Arsenal si Blackburn-Chelsea.

Martin O'neal,nu are probleme de lot, pentru aceasta partida,numai Nigel Reo-Coker si Stephen Warnock fiind indisponibili,insa nu va fi nicio problema.Totusi O'neal intru-un interviu a spus ca nu va folosi echipa de baza din campionat,si va da o sansa si unor jucatori ca Delph, Heskey si Downing sa arate ca merita sa prinda prima echipa.Cu toate astea,cred ca echipa mai buna este totusi Villa,si nu cred ca isi vor permite sa nu treaca mai departe in faza semifinalelor.
Portsmouth,sunt aproape decimati,managerul Avram Grant nestiind ce 11 sa alinieze.Jamie O’Hara, Kevin-Prince Boateng, Mike Williamson si Tommy Smith nu vor juca iar David James, Papa Bouba Diop si Steve Finnan sunt accidentati.

Observam ca vor juca fara James,O'hara si Boateng,si fara ei chiar nu vad cum ar putea Portsmouth sa scoata macar un egal,asa ca aceasta cota de 2,20 oferita de 10Bet,e o mare greseala,de care noi putem profita.
Bafta daca joaca cineva acest meci.!!!!

Am uitat sa adaug meciurile din etapa trecuta de cupa:
Sunderland-Aston Villa 0-0 Villa se califica mai departe dupa executarea loviturilor de la 11m
Portsmouth-Stoke 4-0.

2-4CASTIGATOR +12

Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)

hunedoara1979Date: Tuesday, 2009-12-01, 11:00 AM | Message # 7
Lieutenant colonel
Awards: 0
partida:OTELUL GALATI -ASTRA PLOIESTI
Pronostic:ASTRA marcheaza
cota:1.50
casa:gamebookers
incredere:10

Argumentatie:
Ultimul meci din etapa a XV a a Ligii I din Romania ne poropune partida dintre echipa Otelul clasata pe locul 15 si Astra clasata pe locul 13.
Gazdele se confrunta cu probleme financiare si deja 2 jucatorii au parasit echipa fiind declarati jucatori liberi. Managerul echipei Stan se straduieste sa obtina bani pentru a mentine linistea la echipa si a declarat ca vor intra ceva bani in conturile jucatorilor pana de sarbatori.
Oaspetii au invins Steaua in ultima partida cu 2-1 si continua seria jocurilor bune din ultima vreme cand au dat mari batai de cap granzilor:Dinamo, CFR, Steaua.
Antrenorul oaspetilor a inceput sa lege jocul ploiestenilor si cred ca echipa Astra nu este una de retrogradare.
Asadar doua echipa cu sperante sa termine campionatul in afara locurilor de retrogradare disputa aceasta partida in care nici una dintre ele si mai ales Otelul nu are voie sa piarda, si mai cred ca Astra va marca in fata unei echipe cu mari probleme care daca nu gaseste banii atat de necesari in iarna vor mai pleca cativa jucatori si atunci chiar va fi haos.
Otelul are doar 1 victorie pe teren propiu in acest tur de campionat pe cand oaspetii inca nu a castigat in deplasare nici o partida.
Personal nu vad cum Astra nu ar putea inscrie in acest meci cu jucatorii ofensivi pe care ii are si tinand cont de forma buna din acest moment.

Scor:3-2 CASTIGATOR +5

alizeeDate: Tuesday, 2009-12-01, 11:17 AM | Message # 8
invisible man
partida siauliai zadar
pont siauliai
cota 1 75
casa publicbet
incredere 10

argumentare
in etapa a doua a grupei c a eurocup se intalnesc echipa gazda siauliai din lituania si croatii de la zadar
este a treia echipa ca valoare din lituania dupa zalgiris si lietuvos ajungand in sezonul trecut in final fourul ligii baltice ,este antrenata de antanas sireika avand in componenta jucatori ca zukauskas,slanina,javtokas sau slezas
a pierdut primul meci la hapoel ierusalim cu 89 76
zadar este cea mai veche formatie de baschet din croatia luand nastere in 1930
este antrenata de slovenul smagoslav sagadin neavand mari performante europene
a pierdut primul meci cu aris salonic scor 68 73 acasa
echipa lituaniana e favorita certa azi si cred ca se va impune usor
baafta
91-95 NECASTIGATOR -10

KruudDate: Tuesday, 2009-12-01, 11:21 AM | Message # 9
Parior surprize-surprize
Partida : Manchester United - Tottenham Hotspurs
Pronostic : Rezultat de egalitate la finalul partidei
Cota : 3.6
Casa de pariuri : William Hill
Incredere : 10

Argumentare :

In aceasta seara pe Old Trafford United va juca in cupa ligii cu revelatia Tottenham iar meciul cred ca se va decide in prelungiri sau la penaltiuri. Tottenham are de luat o revansa pentru ca in editia trecuta a cupei ligii United a invinso in finala la penaltiuri pe Tottenham iar in timp regulamentar meciul de atunci s-a terminat 0-0. Acum Tottenham este o echipa mai ofensiva si cu siguranta le va pune serioase probleme celor de la United. Sezonul trecut pe Old Trafford Tottenham a avut 2-0 la pauza pentru ca dupa pauza United sa castige cu 5-2 extrem de spectaculos dar acum daca vor avea un mic avantaj cei de la Tottenham sunt sigur ca nu vor pierde iar un egal mi se pare cel mai plauzibil pentru acest meci. In acest sezon in meciul jucat la Tottenham gazdele din acel meci a condus cu 1-0 din minutul 1 gol marcat Defoe a pierdut incredibil cu 3-1. Desi ambele rezultate remarca forta de revenire a celor de la United de la 0-2 si 0-1 pentru acest meci merg pe un egal iar apoi meciul sa se decida in prelungiri sau la penaltiuri.

2-0 NECASTIGATOR -10

militia01Date: Tuesday, 2009-12-01, 1:39 PM | Message # 10
militia
Gateshead - Mansfield
pronostic:sub 2.5 goluri
cota:1.85
casa:casapariurilor
incredere: 10

Un meci interesant in aceasta sapt.in Conference,mai ales caci este marti,iar de fiecare data cand se joaca marti ies multe surprize,englezii o numesc aceasta zi Crazy Tuesday.Am ales acest meci deoarece cred ca ptr ambele echipe va fi un meci greu obositor,pe un teren greu deoarece a plouat mult,iar de la Mansfield lipsesc 3 jucatori foarte importanti care au inscris o gramada de goluri la fel si la gazde lipsesc cativa jucatori importanti,iar in decurs de 7 zile asta va fi al 3lea meci!
Bafta

1-3 NECASTIGATOR -10

en3rgy23Date: Tuesday, 2009-12-01, 1:54 PM | Message # 11
Major
Partida:Otelul galati -astra ploiesti
Pont:peste 2,5 goluri
Cota:2.10
Casa:Casapariurilor
Miza:10

Argumentatie:
dupa parcursul bun al celor de la astra care vin dupa un meci bun facut in compania celor de la steaua bucuresti , echipa in fata caruia au reusit sa castige partida la scorul de 2-1 , pentru azi voi miza pe multe goluri intr-un meci in care ambele echipe sunt dornice sa castige cele 3 puncte puse in joc, in opinia mea ar merge si over 3 la acest meci.
Bafta si scuzati de intarziere dar meciul nu a inceput inca, sper sa nu am probleme.

Anulat...trebuia postat cu cel putin jumatate de ora inainte de inceputul partidei!

Bafta!

DanyiyeliDate: Tuesday, 2009-12-01, 1:54 PM | Message # 12
Lieutenant general
Group: Administrators
Awards: 3
Partida:Brest - Istres
Pont:Brest -1 AH
Cota:2,14
Casa de pariuri:bet365
Incredere:10

Argumentare:
Brest este una dintre echipele bune in acest sezon in Ligue 2. Echipa ocupa locul 7, dar se afla la doar 3 puncte diferenta de primul loc promovabil, 3, si anume FC Metz. Astfel motivatia in randul jucatorilor gazda ar trebui sa fie mare, cu o victorie astazi putand urca serios in clasament.

Brest este genul de echipa care exceleaza acasa. Pana acum rezultate destul de bune, mai putin ultimul meci, pierdut surprinzator cu Vannes: 3-4.

06.11 FRA 2 Brest-Vannes 3:4 (1:2)
30.10 FRA 2 Brest-Caen 2:0 (2:0)
23.10 FRA 2 Brest-Strasbourg 1:1 (0:0)
02.10 FRA 2 Brest-Clermont 2:0 (1:0)
18.09 FRA 2 Brest-Guingamp 2:0 (0:0)

Cand invingi categoric pe Caen si Guingamp inseamna ca esti o echipa redutabila. Si dupa o infrangere cu Vannes, si o remiza la Bastia 1-1, vineri, ma astept ca Brest sa faca iarasi un meci excelent si sa iasa din mini-pasa proasta.

Vesti bune si din lot, tinand cont ca revin in echipa Poyet, Grougi si Kantari.
Acesta arata asa: Elana, Pontdemé, Bourgis, Kantari, Daf, Bouard, Lorenzi, Bigné, Lesoimier, Grougi, Ewolo, Ferradj, Leroy, Roux, Socrier, Poyet

Istres este modesta,sau mai bine spus slaba, si probabil va fi o candidata serioasa la retrogradare. Momentan se afla pe 18, si in general meciurile de acasa ii mai ajuta sa obtina puncte.
In deplasare de obicei evolueaza destul de haotic:

06.11 FRA 2 Strasbourg - Istres 2:0 (1:0)
27.10 FRA 2 Clermont - Istres 2:0 (0:0)
16.10 FRA 2 Angers - Istres 1:0 (1:0)
25.09 FRA 2 Chateauroux - Istres 0:2 (0:1)
11.09 FRA 2 Laval - Istres 2:2 (1:1)

Lotul oaspetilor: Ménétrier, Agassa, Kehiha A, Dielna, Doumbia, El Brazi, Dumolin, Nouri, Fettouhi, Mesloub, Chedli, Rivière, El Bahri, Coulibaly, Kessany

Meciul ar trebui sa fie la discretia gazdelor.
BAFTA!!!

Scor:1-0NECASTIGATOR -10

marcelDate: Tuesday, 2009-12-01, 2:00 PM | Message # 13
Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
Queen of South - Dunfermline
pronistic: Oueen of south
cota:2,35
casa:CasaPariurilor
incredere:7

Argument:

In acest meci se intalneste o echipa gazda care este foarte motivata deoarece ei spera ca la sfarsitul acestui sezon sa joace alaturi de celtic si rangeres . ed cealalta parte oaspeti nu au prea multe pretentii de la acest sezon . gazfele de astazi sunt pe primul loc la egalitate de puncte cu dundee fc echipa care ava avea tot astazi meci . ei nu pot fi linistiti deoarece din spate mai vin inca doua echipe care spera ca ei sa se impideice . chiar aca rezultatele directe nu sunt favorabile gazdelor ei in ultimele doua intalniri au castigar la un scor bun .
26.09.2009 D1 Division 1 Dunfermline Athletic Queen of the South 1-4
18.08.2009 CC Round 2 Dunfermline Athletic Queen of the South 1-2
02.05.2009 D1 Division 1 Queen of the South Dunfermline Athletic 0-3
31.01.2009 D1 Division 1 Dunfermline Athletic Queen of the South 0-2
13.12.2008 D1 Division 1 Queen of the South Dunfermline Athletic 1-2
20.08.2008 CC Round 2 Dunfermline Athletic Queen of the South 0-2
09.08.2008 D1 Division 1 Dunfermline Athletic Queen of the South 2-1
26.04.2008 D1 Division 1 Dunfermline Athletic Queen of the South 4-0
15.03.2008 D1 Division 1 Queen of the South Dunfermline Athletic 1-1
22.12.2007 D1 Division 1 Dunfermline Athletic Queen of the South 2-0
sa speram ca astazi Queen va ajunge la a 5 a victorie impotriva celor de la athletic .
succes .

1-2 NECASTIGATOR -7

Alex_BrasovDate: Tuesday, 2009-12-01, 2:05 PM | Message # 14
IDIOT
Group: Blocked
Meci: Strasbourg - Bastia
Pont: Strasbourg
Cota: 1.85
Casa: Stanleybet
Miza: 10

Argumentatie: Meci interesant in ligue 2 intre ultimele 2 clasate, Bastia si Strasbourg. Altadata meci contand pentru prima liga, sau in cel mai rau caz derby pt promovare, acum cele 2 echipe au ajuns sa se dueleze pentru supravietuire. In partidele anterioare disputate intre cele 2 echipe, mai mereu au invins gazdele, iar daca punem la socoteala faptul ca intr un Away Table, Bastia ocupa ultimul loc, atunci ne indreptam spre echipa gazda, care astazi se va impune.

2-1 CASTIGATOR +8,5

redsmihaiDate: Tuesday, 2009-12-01, 2:26 PM | Message # 15
Sergeant
meci Portsmouth vs Aston Villa
pronostic Portsmouth
cota 3.40
incredere 10

casa bet365

Portsmouth este ultima echipa din premier league dar in ultimele 5 meciuri jucate acasa au 2 victori acasa si 1 infragere aceea fiind cu Man Utd ceea ce e foarte normal mi se pare iar cele 2 victori sunt 4-0 in cupa cu Stoke si 4-0 cu wigan ceea ce mie imi inspira o oarecare incredere daca au batut 4-0 in cupa pe Stoke cred ca vor incerca sa i-a cupa pentru a nu se face complet de rusine sezonu asta din cate imi aduc de-aminte au bagat destul de multi bani anul trecut in echipa dar nu au facut mare lucru asa ca managerii spera la un rezultat mare in seara asta in favoarea echipei lor deoarece e si teren propriu cred ca or sa aibe tot sprijinul publicului care sper ca va face diferenta .

Aston Villa au trecut in cupa cu greu la sunderland acasa dupa prelungiri iar in campionat in ultima perioada nu au stralucit desi sunt ocupanta locului 6 in premier league au 3 egaluri o infrangere si o singura victorie si aceea acasa cu bolton desi au o echipa destul de competitiva eu cred ca e o intamplare ca ei sunt atat de sus in clasament si or sa aiba o cadere libera in urmatoarele etape.

2-4 NECASTIGATOR -10

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2025

Hosted by uCoz