Friday, 2024-06-28, 1:17 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
24 noiembrie
tzutzuDate: Wednesday, 2009-11-18, 4:18 AM | Message # 1
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Group: Checked
Messages: 403
Awards: 4
Reputation: 4
Status: Offline
Succes tuturor! smile

Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
 
DanyiyeliDate: Sunday, 2009-11-22, 0:52 AM | Message # 2
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
Partida:Debrecen - Liverpool
Pont:over 2,5
Cota:1,69
Casa de pariuri:BetUS
Incredere:10

Argumentare:
Liverpool se deplaseaza astazi pentru o intalnire cruciala pentru calificarea lor in turul urmator al ligii campionilor.
Clasamentul grupei arata astfel:
GROUP E
1 LYON 4 8 2 +6 10 R16
2 FIORENTINA 4 11 6 +5 9 R16
3 LIVERPOOL 4 3 5 -2 4 UEFA Euro.Lg.
4 DEBRECENI 4 5 14 -9 0

Asadar in primul rand are nevoie de victorie Liverpool,dat fiind situatia ingrata in care se afla de a castiga toate partidele pana la final pentru a spera la in loc in faza superioara!!Am vazut cu totii instructia pe care i-a aplicat-o fiorentina acestei formatii din ungaria,de ce sa nu repete totusi performanta si cei de la liverpool mai ales ca in partida din weekend cu man city s-au miscat f bine,cei din trupa lui benitez.

BAFTA!

0-1 NECASTIGATOR -10

 
betivuDate: Monday, 2009-11-23, 11:29 PM | Message # 3
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 129
Awards: 2
Reputation: 3
Status: Offline
Partida : Toronto-N.Y. Islanders (hockey-NHL )
Pronostic : Egal
Cota : 4,50
Casa : Ladbrokes
Incredere : 10

Ziua mea libera si-a spus cuvintul dar de miine iar la munca asa ca ma vir de azi la un egal de hockey intr-un campionat nu foarte cunoscut mie ....norocul prostului experimentat sa fie.....deci in Conferinta de Est avem pe Toronto pe locul 15 - ultimul - cu 14 puncte dupa 21 de partide - 4 victorii ( 1 in prelungiri ) si 17 infringeri ( 6 in prelungiri ) ; N.Y. Islanders pe locul 12 cu 23 de puncte dupa tot atitea partide - 8 victorii ( 3 in prelungiri ) si 15 infringeri (7 in prelungiri ) ; pe scurt... doua echipe la fel de nasoale care de multe ori si-au impartit punctele in meciurile directe - de 7 ori in 20 de partide din 2003 incoace ; intilnirile directe se gasesc prin statistici .

3-3 Dupa timpul regulamentar, CASTIGATOR +35

 
flor_bestDate: Tuesday, 2009-11-24, 1:24 AM | Message # 4
Chewbaca
Group: Checked
Messages: 70
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Meci :Nashville Predators - Detroit Red Wings
Pronostic : DET Redwings sa castige la diferenta de 5+ goluri
Cota : 36
Casa : Bet365
Incredere : 10/10

Argumentare

Nashville Predators si Detroit Red Wings nu s-au intalnit in aceasta editie de campionat,iar in una din ultimele intalniri a fost un scor fluviu pentru Nashville Predators(8-0 pe 01/03-09) o infrangere usturatoare pentru Detroit Red Wings.In acest sezon Detroit a invins pe Columbus cu 9-1 chiar la ei acasa(12/11-09 adica acum 12 zile )Detroit vine dupa o victorie in overtime la Montreal Canadiens iar Nashville tot dupa o victorie in overtime 4-3 cu Columbus.Victoriile sunt impartite intre cele 2 echipe iar peste cateva ore sper sa-si ia revansa Detroit si sa faca scor cu Nashville.

Bafta biggrin

3-1 NECASTIGATOR -10

 
Alex_BrasovDate: Tuesday, 2009-11-24, 2:25 AM | Message # 5
IDIOT
Group: Blocked
Messages: 325
Awards: 0
Reputation: 3
Status: Offline
Meci: Iasi - Targu Jiu
Pont: egalitate la pauza, Iasi la final (X pauza 1 final)
Casa: Bet365
miza: 10
cota: 5.00

Argumentare: Orice punct pierdut astazi poate insemna un pas inapoi pentru ambele formatii, tinand cont de faptul ca amandoua isi doresc in aces sezon salvarea de la retrogradare. Gazdele nu au mai batut din etapa a 8-a iar oaspetii din etapa a 6-a, asadar un meci cu miza atat pentru moldoveni cat si pentru panduri. In confruntarile directe, Iasi a batut mai mereu acasa, exceptie fiind sezonul trecut cand au remizat 1-1. Cred ca astazi Iasiul se va impune pe final, asadar mizez pe un rezultat x pauza 1 final.

1-0 pauza NECASTIGATOR -10

 
KruudDate: Tuesday, 2009-11-24, 10:41 AM | Message # 6
Parior surprize-surprize
Group: Checked
Messages: 129
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Partida : Del Potro - Verdasco (Tenis Turneul Campionilor)
Pronostic : Verdasco
Cota : 2.41
Casa de pariuri : Bwin
Incredere : 10

Argumentare : In aceasta dupa amiaza la Turneul Campionilor se vor intalni 2 jucatori care au jucat extrem de bine in prima partida dar ambii au cedat urat in decisiv. Daca Del Potro a pierdut meciul cu Murray 6-3 3-6 6-2 si Murray a cam controlat meciul exceptand setul 2 Verdasco i-a pus probleme nr 1 mondial Federer care a castigat cu 4-6 7-5 6-1 iar dupa primul set castigat de Verdasco in cel de-al doilea spaniolul a jucat extrem de bine si a pierdut setul pe final iar in decisiv Fedex si-a aratat clasa si a castigat fara probleme. In meciul asta ma astept la o victorie a spaniolului asta si datorita meciului bun facut contra lui Fedex si motivatiei dar meciul asta este extrem de echilibrat si este destul de greu sa spui cine va castiga insa merg pe mana lui Verdasco.


Del Potro, NECASTIGATOR -10

 
en3rgy23Date: Tuesday, 2009-11-24, 11:29 AM | Message # 7
Major
Group: Checked
Messages: 86
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Partida: Unirea Urziceni -Sevilla
Pronostic: scor crect 1-1
Cota: 6.50
Casa: stanleybet
Incredere: 10

Argumentatie:
Unirea azi va incerca sa obtina ceea ce o alta echipa romaneasca nu a mai reusit de o vreme buna , tocmai din acest motiv ei vor fi motivati si vor da totul pe teren pentru a nu pierde azi in fata celor de la sevilla.
Echipa probabila: Arlauskis - Maftei, Galamaz, Bruno Fernandes, Brandan - Frunza, Ricardo, I.Apostol, T.Balan, D.Varga – Bilasco; Antrenor: Dan Petrescu; Accidentat: Rusescu; Suspendati: -; Vor mai lipsi: C.Grigore, L.Marinescu, Danalache, D.Munteanu (neinclusi pe lista UEFA); Rezerve: D.Tudor, Bordeanu, S.Paraschiv, Paduretu, Semedo, Onofras
Sunt de parere ca jucatorii se vor stradui sa otina o calificare si datorita faptului ca contractul lui Dan Petrescu expira in vara , iar iesirea din grupe ar fi un cadou frumos de despartire oferit de jucatori atat conducerii cat si lui Petrescu, pe cealalta parte sevilla in acest weekend are un meci destul de greu cu cei de la Malaga , echipa in fata caruia nu prea au reusit sa obtina victoria acasa , avand urmatorul bilant :1 victorie ,2 egaluri si 4 infrangeri , asa deci voi miza pe un meci relaxat in care spaniolii vor fi mai concentrati pentru meciul din campionat mai ales ca si pozitia actuala din clasament nu le permite un pas gresit daca mai vor sa aiba sanse la titlu sau primele 3 locuri.
Echipa probabila: Javi Varas - Konko, Fernando Navarro, Dragutinovic, Squillaci - Renato, Zokora, Perotti, Capel - Luis Fabiano, Negredo (Kanouté); Antrenor: Manolo Jimenez; Accidentati: Palop, Adriano, Escude; Suspendati: -; Va mai lipsi: Arouna Kone.
BAFTA si Hai UNIREA !!!!!

1-0 NECASTIGATOR -10

 
tzutzuDate: Tuesday, 2009-11-24, 12:38 PM | Message # 8
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Group: Checked
Messages: 403
Awards: 4
Reputation: 4
Status: Offline
Partida:Barcelona-Inter
Pont:2-2 scor corect
Cota:19,10
Casa:10Bet
Incredere:10

Argumentare:

Habar nu am ce argumentare sa aduc la un asemenea meci,pentru ca toata lumea cunoaste cele doua echipe,obiectivele,si felul in care se prezinta la un meci.
Cele doua echipe,in parte, sunt constiente de forta adversarului,din aceasta cauza,in ultimele doua meciuri,scorul final a fost de 0-0.
De fapt,Barca si Inter,s-au intalnit doar de 3 ori pana acum,mereu in CL,3-0 si 0-0 in 2003,si 0-0 anul acesta in primul meci.Barca a facut un egal in campionat in ultima etapa,in deplasarea de la Bilbao,singurul jucator menajat fiind T.Henry,care a intrat in min 84 in locul lui Xavi.Se pare insa ca Barca nu a fortat,Messi jucand in nota echipei,iar golul a fost marcat de D Alves.

In Italia,Inter se pare ca nu se joaca cu nimeni,Mourinho,jucand numai la 3 puncte,si incet-incet se distanteaza in fruntea clasamentului,5 puncte fata de Juve.3-1 a invins Inter in ultima etapa in deplasarea de la Bologna.
Se tot vorbea in presa acum doua saptamani,ca si acest meci,ca si meciul tur,ca si meciul dintre Real si Milan,ca cele doua echipe se vor intelege,urmand ca in ultima etapa fiecare sa mearga pe mana ei.E vorba de prea multi bani care se pierd,daca una din cele doua echipe nu ar reusi calificarea in primavara.Inter in jur de 40 de milioane si Barca,probabil ceva mai mult.
Eu personal,nu cred aceasta varianta,decat pe jumate,adica sunt constient de faptul ca daca una din ele nu se va califica,va fi un dezastru,ca in ultima etapa fiecare va merge pe mana ei,dar nu cred ca va fi un aranjament.
Pur si simplu,in acest moment cele doua echipe sunt egale din punct de vedere valoric.Mourinho e unul dintre cei mai buni antrenori si stie exact cum trebuie pregatit un meci contra Barcei,si e constient ca nu se poate apara 90 de minute,asa ca acest meci,intr-o proportie foarte mare,nu se va mai termina 0-0.

Atacul lui Inter merge foarte bine,32 de goluri marcate in numai 13 etape,iar in aparare doar Bari are goluri mai putine primite,10,fata de 11 Inter.In afara de infrangerea in fata Sampdoriei(0-1) si egalul cu Roma(1-1),Inter a reusit sa marcheze in celelalte meciuri cel putin doua goluri.Normal,campionatul nu se poate compara cu CL,dar Inter poate marca impoatriva oricui,indiferent de competitie.

Pentru Barca urmeaza o serie de foc,incepand cu meciul din aceasta seara contra lui Inter.
Intr-un interval de doua saptamani,Catalanii vor avea de disputat 5 meciuri(Inter,Real,Xerez,Depor si Kiev),ultimele 3 meciuri,toate in deplasare.In mod normal,campionatul e lung,si meciurile importante sunt cele din CL,dar totusi,Inter e o echipa care poate fi invinsa foarte greu.
X-ul pare cea mai plauzibila varianta,iar principalul motiv pentru care nu cred in victoria Barcei,este faptul ca Messi,e p[osibil sa nu joace din cauza unei accidentari,iar Marques,Toure si Abidal,sunt suspecti de H1N1.E posibil insa,sa fie doar speculatii inainte de meci,si la fluierul de inceput al partidei,sa-i gasim in teren pe cei de sus.

Peste numai cateva zile in campionat se va disputa unul dintre cele mai urmarite meciuri de pe planeta,El Classico,Barcelona-Real Madrid,si am obervat o egalitate perfecta intre cele doua,insa daca ar fi sa urmam acel grafic,Real va castiga acel meci.
Insa,revenind la meciul din aceasta seara,raman la parerea ca meciul se va termina egal,insa ambele echipe vor marca si e posibil sa o faca de cate doua ori,chiar daca la Barca Ibra nu va juca si Messi e incert.Henry,Keyta,Alves Bojan,sunt jucatori pe care te poti baza oricand,iar la Inter,Milito,Ballotelli,Eto'o si chiar Stankovic,pot marca
2-2,este scorul pe care merg in acest meci.

Bafta!!!!!

2-0 NECASTIGATOR -10


Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
 
kobeDate: Tuesday, 2009-11-24, 2:58 PM | Message # 9
LAKERS
Group: Checked
Messages: 116
Awards: 1
Reputation: 6
Status: Offline
Partida:Fiorentina-Lyon
Pont:Lyon pauza-Egal final
COta:14
Casa:gamebookers
Inccredere:10

argumentatie
Fiorentina ae marea sansa de a trece de grupe mai ales ca are 5 pct in fata lui liverpoll si un rezultat de egalitate in aceasta seara i-ar aduce mari sanse de calificare ....liverpool cred ca se va impune la unguri si asa la florenza toata lumea v-a fi multumita cu 1 punct....lyon va conduce la pauza si fiorentina va egala la final....

1-0 pauza NECASTIGATOR -10

 
TaquitoDate: Tuesday, 2009-11-24, 3:42 PM | Message # 10
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 112
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
Partida: Unirea - Sevilla
Pont: Come From Behind And Win Or Draw > Unirea Urziceni
Cota: 6
Casa: william hill
Inccredere: 10

argumentatie: meci foarte important ptr unirea urziceni. daca vor obtine un egal isi vor asigura pozitia a-3-a in grupa. Sevilla este deja calificata, dupa 3 victorii si un egal. De obicei, andaluzii incep foarte bine meciurile, in toate meciurile din grupa ei au punctat primii si inca din prima repriza. de partea cealalta urziceni a avut inceputuri mai slabe de meci. in toate meciurile a fost 1-0 ptr adversar. dar cu sttutgart si de 2 ori cu rangers au reusit sa revina si sa scoata cel putin un punct. ma astept la un scenariu asemanator si in aceasta intalnire. Sevilla nu are prea mult de pierdut asa ca se poate sa fie folosite si ceva rezerve.

1-0 Unirea NECASTIGATOR -10

 
saftycaDate: Tuesday, 2009-11-24, 5:09 PM | Message # 11
Private
Group: Checked
Messages: 15
Awards: 0
Reputation: 1
Status: Offline
Partida:Alkmaar - Olympiakos
Pont:Alkmaar
Cota:2.30
Casa de pariuri:Sports-1
Incredere:10

Argumentare:
Pentru acest pont am ca referinta meciul din etapa trecuta de la Liege.Pozitia actuala ocupata de greci este una conjuncturala;Olympiacos a castigat in primele 3 etape 2 jocuri acasa,la limita,impotriva adversarilor din aceasta seara si a lui Standard.Fara a pune la socoteala infrangerea logica de pe Emirates,in cealalta deplasare grecii au fost relativ usor tinuti in frau de Standard,acum 3 saptamani.Belgienii s-au impus cu 2-0 fara sa-si forteze talentul;acum Olympiacos joaca in conditii destul de asemanatoare in deplasare,in fata unei echipe obligate sa castige,pe un stadion micut,dar foarte calduros,tribune pline,gazon bun,toate reperele pentru ca echipa gazda sa conduca jocul,sa-si creeze ocazii si,sper,sa le si fructifice.In echipa gazda,care a marcat in ultima etapa din Eredivisie 4 goluri in deplasare la Kerkrade,vor reveni atacantii Ari,Moussa Dembele si Graziano Pelle.

Cum Wenger nu pare a fi un blatangiu,chiar daca va deplasa o echipa de rezerve la Pireu,in ultima etapa,tot va castiga acel meci numai si pentru ca jucatorii utilizati mai putin vor dori sa-si confirme valoarea pe teren.In aceste conditii,pot sa consider ca locul 2 se va juca intre campioanele Olandei si Belgiei.

0-0 NECASTIGATOR -10

 
alizeeDate: Tuesday, 2009-11-24, 6:12 PM | Message # 12
invisible man
Group: Checked
Messages: 201
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
partida rubin kazan dinamo kiev
pont pauza dinamo final rubin
cota 29
casa bet365
incredere 10

argumentare
in etapa a cincea a ligii campionilor se intalnesc proaspat campioana rusiei si dinamo kiev
Situaţia din grupa F a Ligii Campionilor, este, după disputarea a 4 etape, una extrem de echilibrată, între liderul Inter şi Dinamo Kiev, ultima clasată, fiind o distanţă de doar 2 puncte. Rubin are 5 puncte acumulate şi în cazul unei victorii repurtate în faţa trupei ucrainiene, este calificată matematic în Europe League. De asemenea, dacă Rubin câştigă, iar Inter se impune la Barcelona, catalanii rămân acasă în dauna proaspetei campioane a Rusiei, care îşi procură astfel biletele pentru faza următoare din Ch. League.

Echipele probabile:

Rubin Kazan: 4-4-2-Ryzhikov; Kaleshin, Sharonov, Cesar Navas, Ansaldi; Ryazantsev, Noboa, Semak, Karadeniz; Bukharov, Dominguez. (Indisponibili:- )

Dinamo Kiev: 4-3-3-Shovkovskiy; Eremenko, Mykhalyk, Yussuf, Nesmachnyi; Ghioane, Vukojevic, Ninkovic; Milevskiy, Shevchenko, Yarmolenko (Indisponibili: Khacheridi, Almeida)
Moral excelent pentru gazdele acestei partide, Rubin Kazan reuşind, după etapa disputată în weekend, să-şi treac în palmares al doilea titlu consecutiv de campioană a Rusiei. Nici oaspeţii nu sunt mai prejos, în runda a 13-a din Ucraina, Dinamo Kiev câştigând clar, 3-0, meciul cu marea rivală internă, Şahtior Doneţk.
in tur a fost 3 1 pt dinamo kiev
bafta

0-0 NECASTIGATOR -10

 
hunedoara1979Date: Tuesday, 2009-11-24, 9:07 PM | Message # 13
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 146
Awards: 0
Reputation: 8
Status: Offline
Partida:barcelona - Inter
Pont:victorie inter si peste 2,5 goluri
Cota:8
Casa de pariuri:gamebookers
Incredere:10

Argumentare:
Am deci sa merg astazi pe un pont care vizeaza razbunarea lui Murinho care astazi poate sa invinga Barcelona.
Pe cand antrena pe Chelsea a fost acuzat ca nu joaca decat antifotbal de catre Messi si compania, apoi Brca l-a umilit inca odata, lusitanul nu uita el este tipul de om care nu uita nimic si cand are ocazia plateste politele, asa ca ce moment mai bun pentru echipa lui decat astazi cand este vaduvita de prezenta celor mai buni jucatori ai sai.
in clasament Inter este pe locul intai cu 6 puncte urmata de Rubin cu 5, Barca cu 5 si Kiev cu 4.
In tur a fost 0-0 dar atunci Barca juca acum are doi absenti de marca pe Messi si pe Ibra, si sincer echipa nu mai joaca acel fotbal pe care il stiam noi.
M-am mirat ca dupa campionat cupa si C.L echipa nu a intrat intr-un regres cum se intampla dupa asemenea performante dar iata ca incet incet Barca tinde catre acel regres.
Oaspetii vor veni la victorie tehnicianul portughez este un antrenor care a aratat ca nu-si menajeaza deloc jucatorii si nu-i va lasa pana nu rapun pe Barcelona la ea acasa.

2-0 NECASTIGATOR -10

 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz