Sunday, 2024-06-30, 9:36 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
4 noiembrie
Alex_BrasovDate: Wednesday, 2009-11-04, 3:16 PM | Message # 16
IDIOT
Group: Blocked
Messages: 325
Awards: 0
Reputation: 3
Status: Offline
Unirea Urziceni - Glasgow Rangers
Pont: Egalitate
Cota: 3.59
Casa: 5Dimes
incredere 7

Argumentatie:

Urziceni primeste in Ghencea vizita scotienilor de la Glasgow Rangers. Oaspetii sunt o echipa titrata: castigatori de 52 de ori a competitiei interne si participanti in 49 de editii in Europa, scotienii au fost umiliti in meciul tur, chiar pe Ibrox, de micutza echipa din Urziceni (1-4), dupa ce au deschis repede scorul, chiar in minutul 3. Ce-i drept, in ultimul timp, si Urziceni a pierdut din turatia motoarelor de la inceput: Doar un 0-0 cu Pandurii, urmat de eliminarea din cupa cu Brasovul, iar in weekend, o victorie obtinuta in-extremis, 3-2 cu Craiova, dar oaspetii ar fi putut pe final sa castige meciul, la 2-2 irosind doua ocazii de gol.

Echipele pentru aceasta seara sunt:
Unirea Urziceni: Arlauskis - E. Nicu, Maftei, Galamaz, Brandan - Ricardo - Varga, T. Bălan, I. Apostol, S. Frunză - Bilaşco

Glasgow Rangers: McGregor - Whittaker, Weir, Wilson, Papac - Naismith, Davis, Thompson, Lafferty - Miller, Boyd.

Armele de foc Miller si Boyd, vor pune mari probleme defensivei campioanei Romaniei, iar eu personal, cred, ca meciul din tur, a adus Urziceniul undeva la pontential maxim, nu cred ca vor reusi din nou repetitia buna a jocului tur. Totusi, valoarea celor doua echipe este una echilibrata, iar un rezultat de egalitate mi se pare cel mai plauzibil pronostic pentru aceasta partida. Asadat, Urziceni - Glasgow Rangers , pronostic x, cotat excelent cu 3.59 la 5Dimes, o casa mai putin cunoscuta.

Succes celor ce jucati acest pronostic!

CASTIGATOR +18,1

 
tzutzuDate: Wednesday, 2009-11-04, 3:33 PM | Message # 17
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Group: Checked
Messages: 403
Awards: 4
Reputation: 4
Status: Offline
Partida: LYON-LIVERPOOL
Pont: peste 4,5 goluri
Cota: 8,03
Casa de pariuri: Betfair
Incredere: 8

Argumentatie:

Am pierdut mai mult de 2 ore,pana m-am hotarat ce meci sa aleg si ce pronostic sa dau.
Am ales Lyon-Liverpool si sper sa fie un pont castigator.
Cu siguranta este un meci de 1x2,tocmai din cauza asta nu am ales cine va castiga acest meci,si merg pe un numar de goluri.
Ceea ce ma facut sa aleg peste 4,5,sunt indisponibilitatile din cele doua loturi pe linia de fund.
La Liverpool lipseste Martin Škrtel,Glen Johnson,Fábio Aurélio iar Daniel Agger este incert.
De partea cealalta,Lyon va juca fara Jean-Alain Boumsong,François Clerc ,Anderson iar Anthony Réveillère este incert.
Prin urmare ambele echipe sunt descoperite in aparare.

De la mijloc in sus,in tabara englezilor avem o veste buna,prin titularizarea lui Torres in atac impreuna cu Dyrk Kuyt si/sau Ryan Babel.
La mijloc,Benitez va trebui sa improvizeze,cu Yossi Benayoun,Lucas si Jay Spearing laturi de Javier Mascherano,singurul apt 100%.

La Lyon,linia mediana si atacul sunt perfecte pentru un meci de over.
In teren se vor afla toti jucatorii importanti,Gomis(8 goluri),Lisandro Lopez(6),ajutati de Govou,Bastos si Toulalan,un jucator cu o foarte mare experienta in CL.

Liverpool joaca ultima sa carte in aceasta seara si cu siguranta vor ataca inca de la inceput,cunoscand forta lui Lyon si faptul ca francezii prin noile achizitii,Lopez si Gomis pot marca oricand.
Ambele aparari sunt improvizate iar in atac stau bine ambele echipe.Daca Lyon va marca prima,cu siguranta sansele de a iesi acest pronostic sunt mari.Liverpool va ataca mai mult,lasand spatii si mai mari in aparare,unde Lyon poate profita.
Ma astept la un 3-2 pt Liverpool si un meci spectaculos in care sa se impuna englezii.
Bafta multa daca il incearca cineva.

NECASTIGATOR -8


Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
 
underlineDate: Wednesday, 2009-11-04, 5:53 PM | Message # 18
Nu conduc beat, fumez si zbor
Group: Checked
Messages: 110
Awards: 6
Reputation: 9
Status: Offline
Lyon - Liverpool

Pronostic: over 2,5
Cota: 2
Casa: gamebookers
Incredere: 8/10[b]

Probabil cel mai interesant meci din aceasta seara va fi cel dintre Lyon si Liverpool. Nicio echipa nu are inca asigurata calificarea, iar avand in vedere ca in celalalt meci al grupei, Fiorentina are o misiune facila in fata ungurilor de la Debrecen, acest meci poate fi hotarator in prinvinta calificarii. Liverpool vine in Franta fara Stevie G, insa Benitez il va arunca in lupta pe Torres, desi acesta este accidentat, lucru care arata ca englezii vin sa inscrie cel putin odata la Lyon. Pe de cealalta parte, desi francezii au deja 9 puncte, o eventuala infragere deseara dublata de o victorie a Fiorentinei ar strnage primele 3 echipe in numai 3 puncte, iar apoi se poate intampla orice. De aceea sunt convins ca atat englezii cat si francezii vor incerca sa marcheze de cat mai multe ori, francezii pentru a se califica, iar englezii pentru a ramane in carti.
[b]
NECASTIGATOR -8


http://betfairblog.wordpress.com/
 
kelppaDate: Wednesday, 2009-11-04, 6:06 PM | Message # 19
kellpa
Group: Checked
Messages: 120
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
Lyon-Liverpool
pron.:over 2
cota 1,52
casa bet 365
miza 8

Situatie deloc placuta pt.cormoranii condusi de Rafa Benitez,care risca de a nu prinde primavara europeana in Ch.League.Sunt in grupa E cu Fiorentina,Lyon si Debrecen iar in partida din deplasare de la Lyon englezii trebuie sa joace la turatie maxima pt.ca altfel risca sa tremine grupa pe 3.
Lyonezii conduc grupa avand 9p din tot atatea posibile,3 victorii pe linie ,1-0 acasa cu Fiorentina,4-0 la Debrecen si 2-1 chiar pe Anfield in fata cormoranilor.Desi in campionat in ultima vreme au surprins prin rezultate cek putin bizare(infrangerea de acasa cu Sochaux,infrangerea de la Nice cu 4-1)francezii merg struna in Ch.l si daca continua seria partidelor bune n-au cum sa rateze primavare europeana.
Englezii in schimb sunt cu cutitul la os si ana acum au adunat doar 3p,fiind in spatele italienilor de la Firenze la o distanta de 3p.Macinata de probleme interne,accidentari cei de la L"pol au cam clacat atat in premiership cat si in ch.l.O singura victorie ,si aia la limita cu 1-0 impotriva ungurilor de la Debrecen,2 infrangeri la Fiorentina si acasa cu Lyon este parcursul englezilor in grupa E.In campionat au mers din prost in mai prost,iar dupa victoria de acasa cu Hull a urmat 2 infrangeri consecutive la Sunderland si Celsea,o victorie mare in fata diavolilor de la United si din nou o surprinzatoare infragere pe terenul lui Fulham.
Una peste alta ne asteapta un meci extrem de echilibrat,francezii multumindu-se teoretic si cu o remiza,pe cand cormoranii nu au alta alternativa decat victoria.Sper ca acest lucru sa arate adevarata valoare a englezilor care ne-au obisnuit si bucurat nu de putine ori cu fotbalul-spectacol,iar faptul ca sunt condamnati sa castige acest meci cat si vulnerabilitaea defensivei lyoneze dar si atacul consistent pe care il posed sa rezulte intr-un final o partida cu cel putin 2-3 goluri.In cazul inscrierii a doar 2 goluri pariul va fi rambursabil

PARIUL SE RAMBURSEAZA

 
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz