Saturday, 2024-09-28, 6:58 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
20 Ianuarie
ionutd26Date: Wednesday, 2010-01-20, 5:30 PM | Message # 16
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 62
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Fotbal:Toulouse FC - AS Nancy Lorraine
Pronostic:egal
Cota:3.3
Casa:Bwin
Miza:10

M-am oprit la disputa dintre Toulouse FC - AS Nancy Lorraine. Este o disputa interesanta si mult mai echilbrata avand in vedere ca avem o echipa oapete care se descurca bine in deplasare. Toulouse se gaseste pe locul 11 si vine dupa o victorie la scor, 3-1 la Valenciennes. Nancy in schimb vine dupa 2 infrangeri suferite, ambele acasa, un 2-0 cu Lyon si un 4-0 cu lille. Cele 2 echipe s-au mai intalnit in acest an, pe 13 ianuarie, tot la Toulouse in cupa Frantei, atunci castigand Toulouse cu 3-0. Pentru astazi insa am sa merg pe un egal, avand in vedere ca 5 meciuri intre cele 2 echipe s-au terminat la egalitate si nu cred ca Nancy va mai inregistra inca o infrangere dupa ultimele 3 suferite, 2 in campionat si 1 in cupa.

0-0 CASTIGATOR +23

 
militia01Date: Wednesday, 2010-01-20, 6:51 PM | Message # 17
militia
Group: Checked
Messages: 117
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Nice - Auxerre
pont:Aucerre
cota2.8
casa:william hill
miza:10

Meci interesant intre ocupanta locului 7 si ocupanta locului 16 din campionatul francez.Gazdele au inceput campionatul promitator reusind cateva rezultate notabile,insa spre sfarsitul turului echipa si-a pierdut forma buna,astfel sezonul acesta echipa se va bate pentru evitarea retrogradarii,nereusind sa mai obtina o victorie de 8 meciuri,incluzand eliminarea din cupa Frantei.Echipa nu se mai regaseste mai ales ca pentru acest meci Nice are un lot decimat de absente si accidentari,8 jucatori de la echipa au plecat pentru Cupa Africii,la care se mai adauga si 2 accidentati.In atac echipa a ramas doar cu un singur atacant disponibil,antrenorul fiind nevoit sa apeleze si la echipa a 2a pentru jucatori.
Oaspetii spera sa obtina o victorie in acest meci 3 puncte ii va apropia de podium,iar obiectivul echipei este un loc in cupele europene sau chiar titlul.Pentru oaspeti revine golgheterul echipei care nu a jucat fiind accidentat.Parerea mea este ca Nice se va infunda in aparare,insa Aucerre va reusi sa bata la limita.
Bafta

0-1 CASTIGATOR +18

 
marcelDate: Wednesday, 2010-01-20, 7:46 PM | Message # 18
Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
Group: Checked
Messages: 192
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
D Coruna v Sevilla
pronostic: egal pauza egal final
cota:4,75
casa:bet365
incredere:8
argument:

Astazi sevilia o va intalni pe deportivo o echipa destul de buna care in ultimul an a facut progrese mari si se situeaza pe locul 5 in acest moment in campionat . Sevilia este pe locul 6 in campionat la un singur punct de baietide la deportivo . Sevilia a avut probleme in ultimele meciuri dar acest lucru se va termina cand jucatori ei vor reveni de la cupa africi . Sevilia a eliminat in runda precedenta chiar pe barcelona dupa ce a batut in deplasare cu 2-1 si a pierdut acasa cu 1-0 . desi intre aceste 2 echipe nu sau inregistrat rezultate de egalitate din 2007 incoace dar va trebui ca aceste 2 echipe sa si remizeze si cred ca astazi va fi aceea zi .

SCOR pauza:0-1 NECASTIGATOR -8

 
hunedoara1979Date: Wednesday, 2010-01-20, 9:08 PM | Message # 19
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 146
Awards: 0
Reputation: 8
Status: Offline
partida: Arsenal - Bolton
Pont:Cesc Fabregas sa inscrie oricand
Cota:2,70
Incredere:10
casa:unibet

Argumentatie:
Pentru astazi am ales restanta dintre Arsenal si Bolton, echipe care au jucat acum cateva zile pe terenul celor din Bolton, partida castigate de tunari cu 2-0.
Bolton ramane in aceeasi situatie dificila si dupa schimbarea antrenorului ei nu au resit mai nimic dar au scuza ca Arsenal este una dintre cele mai bune echipe din Premier League.
Cu o victorie astazi tunarii a trece pe primul loc, depasindu-le pa Chelsea si Manchester United.
La fel ca si in ultima partida Fabregas s-a dovedit a fi omul providential pentru Arsenal care inca odata a creat panica in careul celor de la Bolton prin actiunile sale.
Cu 13 goluri inscrise in acest sezon spaniolul pare a fi unul dintre candidatii ideali pentru a marca in acest meci in care gazdele pornesc cu prima sansa.
Aleg aceasta varianta Fabregas aratand o pofta nebuna de joc, chiar daca a revenit dupa o accidentare.

Min 52 CASTIGATOR +17

 
tzutzuDate: Wednesday, 2010-01-20, 9:16 PM | Message # 20
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Group: Checked
Messages: 403
Awards: 4
Reputation: 4
Status: Offline
Liverpool-Tottenham
Pont:Tottenham Score 1st and 1st Goal After 31 Minutes
Cota:4,20
Casa:W.Hill
Incredere:10
Argumentare

Cred ca degeaba mai insistam pe Liverpool in acest sezon,pentru ca nu mai e nici pe departe echipa care ne incanta cu acel fotbal-spectacol.Trei meciuri consecutiv terminate cu scorul de 1-1,de doua ori fiind egalata in min 90,de amaratii aia din liga a doua ,pentru ca pe urma sa-i si bata in prelungiri,si in week-end in campionat,dupa ce au marcat un gol destul de norocos,au fost din nou egalati in minutul 90.Jocul lor nu se mai leaga absolut deloc,Gerrard nu va juca,Torres de asemenea si nici Bennayou,insa a revenit Babel,care si-a cerut scuze lui Benitez..Cu siguranta ca Babel, Ngog sau Aquilani nu-i vor putea inlocui pe Torres si Gerrard.Se pare ca nici Agger nu va fi in teren.Au reusit doar 5 victorii in ultimele 17 meciuri jucate in toate competitiile si au fost eliminati din Carling Cup, FA Cup si Champions League.Acum,locul 4 a devenit prioritar,dar au cu 4 puncte mai putin.
De cealalta parte,Tottenham au un campionat destul de bun,cu unele sincope,insa si rezultate neastaptate.Au pierdut 3-0 cu Arsenal si Chelsea.In seara asta vad un meci spectaculos,pentru ca Liverpool cu siguranta va iesi la joc,exact ceea ce vrea si Tottenham.Kranjcar, Modric si Lennon vor domina mijlocul terenului,practic asta e punctul forte al oaspetilor,care produc foarte multe mingi pentru atacanti.Au reusit sa marcheze 42 de goluri in 21 de meciuri,Defoe fiind principalul marcator cu 14 reusite,urmat de Keane 6,Krancjar si Crouch cu cate 4.

Nu stiu care va fi deznodamantul,insa sper ca Tottenham sa marcheze prima.

SCOR: 1-0 Liverpool min.6 NECASTIGATOR -10


Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
 
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz