|
|
11 Ianuarie
| |
Danyiyeli | Date: Saturday, 2010-01-09, 11:04 PM | Message # 1 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
Status: Offline
| Inceput de saptamana!
|
|
| |
alizee | Date: Sunday, 2010-01-10, 4:52 PM | Message # 2 |
 invisible man
Group: Checked
| partida stosur penneta pont stosur cota 2 50 casa boylesports incredere 10 argumentare in primul tur al turneului de la sydney dotat cu premii in valoare de 600 000 de dolari se intalnesc favorita gazdelor samantha stosur numarul 13 wta si italianca flavia penneta numarul 12 mondial stosur 25 de ani a participat saptama ce tocmai a trecut la cupa hopman alaturi de lleyton hewitt din pacate pentru ei au pierdut in fata spaniolilor martinez si robredo penneta a pierdut finla jucata impotriva belgiencei wicmayer la turneul de la auckland cu 6 3 6 2 Dupa alegeri 50 % (0 x) 50 % (0 x) Dupa cote 40.96 % (2.22) 59.04 % (1.54) Dupa suprafata 43.10 % 56.90 % este a doua intalnire dintre cele doua jucatoare prima avand loc in finala turneului de la los angeles de anul trecut unde s-a impus penneta cu 64 6 3 va fi un meci echilibrat si cred ca stosur se va impune in cele din urma bafta SCOR: 3-6 ; 1-6 NECASTIGATOR -10 W2-A1;-L5
|
|
| |
marcel | Date: Sunday, 2010-01-10, 8:15 PM | Message # 3 |
 Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
| Coasta de Fildes v Burkina Faso pronostic: Numar cartonase/ meci peste 3,5 cota:1,9 casa:bet365 Incredere:10 Argument : Astazi incepe o noua edtie a cupei africi . Maine vom avea o favorita clara pe coasta de fildes dar cred ca meciul va fi unul dur in care se vor arata multe cartonase . Incidentele in care a fost implicata echipa celor din togo va face meciul si mai dur .maine se vor intalni doua echipe care vor putea face un spectacol foarte bun sa nu uitam ca si cei din burkina au cativa jucatori destul de bunni printre care si atacantul celor de la cfr adica yousuf kone .Yousuf se va simti foarte bine in compania lui drogba sa nu uitam ca ei s-au mai intalnit si yosuf a si marcat in liga campionilor. 3 cartonase, necastigator, -10
|
|
| |
danu_villa | Date: Sunday, 2010-01-10, 9:21 PM | Message # 4 |
 Major
| Coasta de Fildes v Burkina Faso Pont : Coasta de FIldes -2.5 HA Cota: 3.25 Miza: 10 Casa: bet365 Coasta de Fildes da din nou de Burkina Faso dupa ce i-a batut de doua ori in grupele pentru calificarea la Cupa Mondiala din Africa de Sud din vara acestul an.In precedentele doua meciuri care s-au disputat unul dupa altul aproape Coasta De Fides s-a impus in Burkina Faso cu 3-2 si acasa practic a maturat cu burkanibezi pe jos, administrandule un 5-0 de proportii si scorul putea fi mult mai mare daca Drogba si compania nu oprea motoarele.La nivel de lot exista o mica mare diferenta intre cele doua combatante cu un plus evident pentru ivorienii, care au jucatorii la Chelsea, Man City sau Barcelona.Cred ca va fi un galop de sanatate pentru ivorienii la care Drogba va trage tare pentru tittlul de golgheterii. 0-0 necastigator -10
|
|
| |
Disaster | Date: Sunday, 2010-01-10, 9:26 PM | Message # 5 |
Major
| Coasta de Fildes v Burkina Faso pronostic: over 2.5 goluri cota:1.83 casa:Sports-1 Incredere:10 Un meci foarte interesant este programat azi cu incepere de la ora 18:00 ora romaniei,az adica 11.01.2010 in cadrul Cupei africii pe natiuni un eveniment foarte interesant care este de urmarit unde apar jucatori noi si foarte talentati.Dupa cum stim foarte multi,echipa reprezentativei din Togo a fost atacata la sosirea in angola si prin urmarea acestui fapt au murit 2 oameni,de atatia stiu eu.In prima faza echipa din Togo a vrut sa se retraga din aceasta competitie dar apoi s-au razgandit deci Adebayor and Co participa la aceasta competitie.Acest meci se desfasoara intre reprezentativa Coastei de FIldes,echipa care are in lot nume grele cum ar fi Didrier Drogba de la Chelsea sau dc nu Emanuel Kone de la Curtea de Arges,acesta fiind imprumutat de CFR cluj!Nici burkina Faso nu duce lipsa de jucatori buni,un atacant ar fi de exemplu atacantul lui CFR clui Yousuff Kone care poate sa dea gol lejer.Valoarea trage spre echipa din Coasta de Fildes dar fiind un turneu final niciodata nu se stie.Avem mii si mii de exemple inspate.Vad un meci foarte deschis cu multe goluri,in care tin sa cred totusi ca elefentii vor castiga.In ultimul meci dintre cele 2 echipe elefantii au invins cu scorul de 5-0.Acum vad un scor de 3-1.over 2.5 e pronosticul meu pentru acest meci.Bafta! 0-0 necastigator -10
|
|
| |
Danyiyeli | Date: Sunday, 2010-01-10, 10:09 PM | Message # 6 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
| Partida:Jill Craybas v Agnieszka Radwanska Pont: 1st Set Total Games Under 8.5 games Cota: 2.65 Casa de pariuri: William Hill Incredere:10 Argumentare: In aceasta seara avem parte de cateva partide foarte dezechilibrate la prima vedere,in turneul de la Sydney. Am ales acest pont intrucat poloneza locul 10 mondial are alaturi de ea atat avantajul pozitiei de favorita,experienta,cat si un avantaj moral asupra ultimilor intalniri directe cu tenismena americanca.Cele 2 s-au mai intalnit atat pe hard,cat si pe iarba insa cu ceva timp in urma: 10/02/2008 Pattaya Open, Pattaya City, Thailanda F Asia Hard Radwanska, Agnieszka 1:2 2:6 6:1 6:7 19/06/2007 Eastbourne, Anglia R32 Europa Iarbă Radwanska, Agnieszka 1:2 2:6 7:5 0:6 Dupa cum se poate rezolva Poloneza forteaza mereu in primul tur pentru a-si asigura un avantaj moral si totodata nu-i place sa lungeasca partidele astfel incat sa acumuleza oboseala,care poate fi decisiva in tururile urmatoare. Asadar o victorie simpla si rapid prevad pentru Agnieszka Radwanska in acest prim tur. SCOR: 0-6 CASTIGATOR + 16,5W4-A1-L3
|
|
| |
hunedoara1979 | Date: Monday, 2010-01-11, 0:22 AM | Message # 7 |
Lieutenant colonel
| Partida:Jurgen Melzer- Fabio Fognini Pont: Melzer sa castige cu 2-0 la seturi Cota: 1.95 Casa de pariuri: gamebookers Incredere:10 Argumentare: Melzer locul 28 in clasamentul ATP il intalneste pe Fognini numarul 54, in primul tur la Auckland. Italianul Fabio Fognini a reusit anul trecut cel mai bun an al carierie sale avand o SF la Stuttgart si un QF la Bucuresti ambele pe zgura, in timp ce austriacul Melzer a reusit performanta de a termina in top 30 atat la simplu cat si la dublu anul trecut, la simplu el reusind sa castige turneul de la Viena, SF la Umag, Bangkok, QF la Kitzbühel, Halle, Båstad, New Haven si turul 3 la Australian Open, Roland Garros and Wimbledon. Ambii jucatori au pierdut in primul tur saptamana trecuta Fogninni la Doha in timp ce Melzer la Brisbane. Pariul meu este Melzer, care are un joc mai potrivit pe acest tip de suprafata cu un servicu foarte puternic in dauna italianului Fognini un jucator tipic de zgura care anul trecut a castigat doar 2 partide pe acest tip de suprafata. 2-1 la seturi Melzer, necastigator -10
|
|
| |
Taquito | Date: Monday, 2010-01-11, 0:33 AM | Message # 8 |
 Lieutenant colonel
| Partida: Melinda Czink - Gisela Dulko Pont: Czink castiga exact 6 game-uri in primul set Cota: 1.75 Casa: william hill Incredere: 10 Argumentare: meci din primul tur din cadrul turneului de la Hobart, pe hard. Czink vine dupa turneul de la Brisbane unde a invins-o in primul tur pe Zahlavova si in meciul al doilea a pierdut cu 2-1 in fata lui Henin. Dulko vine dupa turneul de la Hong Kong unde a pierdut 2-1 cu Morita. Czink este mai mult jucatoare de hard, are un servici destul de bun, loveste puternic si sta destul de bine si la partea de tehnica. Dulko e mai mult jucatoare de zgura, se deplaseaza bine in teren iar la mingiile puternice nu prea are raspuns. Czink de obicei intra bine in meci. ma astept sa castige primul set fara probleme. SCOR: 4-6 NECASTIGATOR -10W4-L4
|
|
| |
kobe | Date: Monday, 2010-01-11, 0:36 AM | Message # 9 |
LAKERS
| partida:Kanepi-Zheng pronostic:Kanepi casa:bet365 cota:3 incredere:10 arg un meci extrem de dificil va avea in aceasta noapte favoita acestui meci,chinezoaica zheng...kanepi a eliminat saptamana trecuta pe na li in 2 seturi si cred ca si de aceasta data se v-a impune in fata chinezoaicei...are un servici destul de bun si un joc care poate pune in pericol orice adversar...zheng e la primul meic in acest an si nu cred ca v-a forta prea mult....zheng ocupa loc 35 in timp ce kanepi se afla pe 58...s-au mai intalnit o singura data pana acum si zheng s-a impus cu 2-0 insa acum cred ca e veamea revansei....v-a doresc mult noroc si hai kanepi SCOR:1-2 (seturi) NECASTIGATOR -10 W1-L7
|
|
| |
betivu | Date: Monday, 2010-01-11, 1:09 AM | Message # 10 |
Lieutenant colonel
| Partida : New Jersey at San Antonio ( basket-NBA ) Pronostic / Avantajul invingatorului : San Antonio cu 11-15 Cota : 4,65 Casa : Bwin Incredere :10 Baietii de la New Jersey n-au probleme cu nimeni si sint pe ultimul loc acolo cu 3 victorii si 33 de infringeri - 1 victorie ratacita si 18 infringeri in deplasare - in schimb San Antonio joaca basket si se afla pe locul 9 cu 21 de victorii si 13 infringeri - 6 victorii si 3 infringeri in deplasare - forma buna cu 7 victorii si 3 infringeri in ultimele 10 partide ....victorie pentru gazde as zice , punem banii si pe 16-20 dar la concurs e numai una si merg pe prima idee de dupa ultima bere...intilniri directe : 11/02/2009 NBA New Jersey Nets vs. San Antonio Spurs 93:108 24/01/2009 NBA San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets 94:91 05/03/2008 NBA San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets 81:70 03/03/2008 NBA New Jersey Nets vs. San Antonio Spurs 83:93 11/03/2007 NBA San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets 93:77 14/02/2007 NBA New Jersey Nets vs. San Antonio Spurs 82:107 11/02/2006 NBA New Jersey Nets vs. San Antonio Spurs 73:83 11/01/2006 NBA San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets 96:91 09/03/2005 NBA San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets 90:74 12/02/2005 NBA New Jersey Nets vs. San Antonio Spurs 91:101 22/01/2004 NBA San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets 99:76 13/11/2003 NBA New Jersey Nets vs. San Antonio Spurs 71:85 16/06/2003 NBA San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets 88:77 14/06/2003 NBA New Jersey Nets vs. San Antonio Spurs 83:93 12/06/2003 NBA New Jersey Nets vs. San Antonio Spurs 77:76 09/06/2003 NBA New Jersey Nets vs. San Antonio Spurs 79:84 07/06/2003 NBA San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets 85:87 05/06/2003 NBA San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets 101:89 07/03/2003 NBA San Antonio Spurs vs. New Jersey Nets 92:78 14/11/2002 NBA New Jersey Nets vs. San Antonio Spurs 91:82 SCOR: 85-97 CASTIGATOR + 30 W3-L3
|
|
| |
maldoror | Date: Monday, 2010-01-11, 2:09 AM | Message # 11 |
 Lieutenant colonel
| Partida:Monterrey-Puebla Pont: Monterrey (-1) Cota:3.60 Casa de pariuri: SportingBet Incredere:10 Argumentare: Ultimul meci din Grupa B a Interligii 2010 se va disputa in aceasta noapte pe The Home Depot Center din Carson,California intre actuala campioana a Mexicului,Monterrey si revelatia de pana acum a Interligii,Puebla.Puebla este deja calificata in finala unde va intalni pe Estudiantes Tecos ,gratie celor doua victorii de pana acum,4-1 cu Tigres si 1-0 cu Jaguares.Monterrey se lupta pentru locul doi in aceasta grupa cu Jaguares de Chiapas si Tigres si numai o victorie in acest meci cu Puebla i-ar garanta accesul in cealalta finala,unde o va intalni pe America de Mexico.Cred ca Puebla,care este deja calificata,nu va forta deloc in acest meci ...probabil ca isi va menaja si anumiti jucatori de baza...iar Monterrey ar putea profita de relaxarea adversarilor si sper eu sa obtina o victorie clara care sa-i asigure caloficarea in finala.Asadar, miza maxima pe o victorie la cel putin doua goluri diferenta a lui Monterrey care sunt obligati sa invinga si au capacitatea si conjunctura favorabila pentru a reusi. SCOR:2-1 NECASTIGATOR -10 W1-L4
|
|
| |
AddictedToMusic | Date: Monday, 2010-01-11, 7:48 AM | Message # 12 |
muzicant
| Meci:Manchester City v Blackburn Pont:Manchester City să câştige şi peste 2.5 goluri combinate marcate în meci Cota:2.30 Casa:Gamebookers Incredere:10 Argument:Manchester City, o echipa pe val, nu datorita banilor investiti ci datorita formei bune prin care trece intalneste o echipa de a 2'a jumatate a clasamentului care putem spune ca se lupta pentru evitarea retrogradarii. City este o echipa care si'a obisnuit fanii in sezonul acesta cu victorii sau cel putin egaluri acasa, pe cand conform meciului de azi, Blackburn joaca in deplasare, unde sta foarte prost pana acum. Cel mai probabil va fi o victorie cu multe goluri, asa cum ne'am obisnuit in meciurile celor de la City, apetitul lor ofensiv fiind punctat si de mine in statistica. 4-1 CASTIGATOR +13 W3-D2-L3
|
|
| |
underline | Date: Monday, 2010-01-11, 10:10 AM | Message # 13 |
 Nu conduc beat, fumez si zbor
| Manchester City - Blackburn Rovers Pronostic: victorie Manchester City la handicap -1 Cota: 2,20 Casa: bet365 Incredere: 10 Ultima partida din Premier League in aceasta etapa este cea dintre milionarii de la City si Blackburn. De la venirea lui Mancini la City, acestia au castigat toate 3 meciurile fara sa primeasca niciun gol. Acest lucru pare foarte probabil sa se intample si deseara mai ales ca Blackburn se descurca foarte greu in deplasari, avand o singura victorie si 2 egaluri in 10 meciuri jucate departe de casa. City sunt neinvinsi acasa in acest sezon, cu o medie de 2,5 goluri marcate pe meci. Noul venit la City, Patrick Vieira este posibil sa joaca inca din primul meci ca titular mai ales ca Mancini are probleme cu lotul: Adebayor si Toure sunt plecati la Cupa Africii, Ireland, Onuoha, Wright Phillips sunt accidentati, dar revin Bellamy, Tevez si Barry care au fost menajati in meciul de cupa. Ma astept la o victorie lejera a lui City. 4-1 CASTIGATOR +12 W6-D1-L1
http://betfairblog.wordpress.com/
|
|
| |
en3rgy23 | Date: Monday, 2010-01-11, 11:02 AM | Message # 14 |
 Major
| Partida:Manchester City-Blackburn Pont:1-0 scor corect la pauza pentru Manchester City Cota:3.40 Casa:Gamebookers Incredere:6 Cu un nou antrenor pe banca Manchester City a inceput sa demonstreze ca sumele uriase investite in echipa nu au fost inutile , iar ca obiectiv pentru acest an au accederea in Europa League . Vedetele din atacul gazdelor pot face in orice moment diferenta mai ales ca media golurilor marcate per meci acasa depaseste media de 2.44 iar cu jucatori precum :C. Bellamy-6 goluri, C. Tévez-9 goluri, E. Adebayor-6 goluri si M. Petrov-4 goluri sigur vor reusi azi sa obtina inca o victorie frumoasa in fata suporterilor , o victorie cu mari sanse si la handicap . In ultimele 2 confruntari directe Manchester City a reusit sa obtina cele 3 puncte puse in joc, de ce nu ar reusi acelasi lucru si in aceasta seara...... Bafta.... SCOR: 2-0 (pauza) NECASTIGATOR -10 W2-L3
|
|
| |
K0riNa | Date: Monday, 2010-01-11, 11:55 AM | Message # 15 |
 Sexy si inteligenta
Group: Blocked
| Partida: Malawi - Algeria Pont: Algeria Cota: 1.62 Casa de pariuri: BetKlass Incredere: 10 Argumentatie: Pentru azi m-am gandit la un meci de la Cupa Africii si anume meciul dintre Algeria si Malawi. Cele doua fac parte din grupa A, acolo unde se mai gasesc tara gazda, Angola si Mali care au jucat ieri si au remizat 4-4 dupa ce gazdele conduceau cu 4-0 in minutul 70 . Dar sa revenim la meciul ales de mine , Algeria pleaca clar mare favorita in meciul de azi avand jucatori importanti care joaca in Premier League sau Bundesliga precum Nadir Belhadj de la Portsmouth şi Karim Ziani de la Wolfsburg insa ceea ce ii faci deosebit de puternici este unitatea de grup. Malawi este alaturi de Mozambic una dintre cele mai slabe formatii de la acest turneu si nu-i vad cum pot emite pretentii astazi impotriva Algeriei. Sper ca algerienii sa-si respecte blazonul de mari favoriti si sa inceapa cu dreptul acest turneu mai ales ca printr-o victorie fie ea si cu 1-0 pot trece pe primul loc, fapt care nu e de neglijat tinand cont ca urmatoarele doua partide sunt infinit mai grele decat aceasta. Go Algeria !! 3-0, necastigator -10
|
|
| |
|
|
|
|