Monday, 2025-07-21, 6:36 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
8 Ianuarie
DanyiyeliDate: Wednesday, 2010-01-06, 7:28 AM | Message # 1
Lieutenant general
Group: Administrators
Awards: 3
Status: Offline
Ne pregatim de weekend!

Alex_BrasovDate: Thursday, 2010-01-07, 0:51 AM | Message # 2
IDIOT
Group: Blocked
Awards: 0
Partida: Andy Roddick - Richard Gasquet
Pronostic: 2-0 Roddick
cota: 1.80
casa: bet365
miza: 10

Argumentatie: Roddick ocupa locul 7 in atp worldtour in vreme ce oponentul sau a coborat mult fata de perioada sa de glorie, aflandu-se acum pe locul 53. Jucator de mana dreapta, 1m 88, 88 de kg, profesionist de 10 ani din anul 2000, Roddick a facut senzatie de-a lungul timpului pe terenurile de tenis, in opinia mea fiind unul dintre cei mai buni 3 jucatori ai ultimei decade, dupa Roger Federer si Rafael Nadal. De aceasta data,turneul de la Brisbane este o noua provocare, intalnindu-l pe francezul Richard Gasquest, aflat in scadere evidenta de forma in ultimul timp. Desi la randul lui, Roddick a izbutit doar un titlu anul trecut la Memphis, pe hard, in sala, serviciul naucitor al americanului, jocul bun de pe fundul terenului, loviturile precise, precum si faptul ca a ajuns lejer in aceasta faza a competitiei, trecand doar cu 2-0 la seturi, ma fac sa cred ca el se va impune lejer si astazi.

6:3 7:6 Roddick, castigator +8, W3 - L2

TaquitoDate: Thursday, 2010-01-07, 6:17 PM | Message # 3
Lieutenant colonel
Group: Checked
Awards: 1
Partida: De Bakker - Tipsarevic
Pronostic: De Bakker
cota: 3.55
casa: iasbet
miza: 10

Olandezul De Bakker a urcat mult in 2009 in clasamentul ATP. are 21 de ani si acum e pe 96 ATP. face parte din echipa de Cupa Davis a Olandei si recent l-a invins pe Monfils(in Olanda - Franta). Tipsarevic se mentine printre cei mai buni jucatori, dar nu mai e jucatorul de acum 2-3 ani. La acest turneu niciunul din cei doi jucatori nu a pierdut vreun set. La 1,92 m, De Bakker are un servici f. bun. daca-i va functiona serviciul il poate invinge pe Tipsarevic. Cred ca olandezul poate fi unul dintre tinerii jucatori ai acestui an. mizez pe el in acest meci.

0-2 NECASTIGATOR -10

marcelDate: Thursday, 2010-01-07, 8:10 PM | Message # 4
Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
Wickmayer Y. (Bel) - Peer S. (Isr)
pronostic :Peer S. (Isr)
COTA:2,48
casa:pinnaclesports
Incredere:10

Argument:
In acest meci peer da piept cu wickmayer ocupanta locului 16 in lume .Peer ocupa in acest moment locul 30 dupa un an 2-009 foarte bun . Intre aceste 2 jucatoare a mai existat o intalnire in Portugalia in semifinale .In acel meci Wickmayer i-a administrat o bataie destul de severa 3-0 lui Peer dar trebuie sa amintim ca meciul s-a jucat pe zgura .Cred ca astazi va fi cu totul astfel si Peer ii va da un 2-0 .Ambele jucatoare s-au calificat usor pana in aceasta faza a turneului :
Peer:Peer, Shahar vs. Kirilenko, Maria 2:1 6-0 3-6 6-1
Peer, Shahar vs. Rybarikova, Magdalena 2:0 6-1 6-0
Peer, Shahar vs. Hercog, Polona 2:0 7-5 6-3
Wickmayer: Wickmayer, Yanina vs. Date Krumm, Kimiko 2:0 6-2 6-2
Wickmayer, Yanina vs. Olaru, Ioana Raluca 2:0 6-2 6-2
Wickmayer, Yanina vs. Goerges, Julia 2:0 6-3 7-5
PentruWickmayer Peer este prima adversara mai tare din acest turneu .

SCOR: 6-4;7-5 NECASTIGATOR -10 W2-L2

DanyiyeliDate: Thursday, 2010-01-07, 8:30 PM | Message # 5
Lieutenant general
Group: Administrators
Awards: 3
Partida:Leksands - Oskarshamn
Pont:Leksands IF -2.5
Cota:1,74
Casa de pariuri:bet365

Argumentare:
Am ales pentru azi o partida din Hochei pe gheata - Suedia - Allsvenskan: Etapa 33 ,acolo unde liderul ligii intalneste ultima clasata pe care a subclasat-o in ultimele partide disputate pe aceasta arena,Ejendals Arena.In ultimele etape disputate pe propria arena Liderul ligii a arata o pofta mare de joc,ceea ce ma face sa cred k acest handicap -2,5 este realizabil mai ales in fatza unei defensive subrede,care va ceda usor in fatza unei ofensive pusa pe fapte mari,dar si in fatza unui public care va dori sa asiste la un nou spectacol al favoritilor.
Asadar reteta pentru luarea in considerare a acestui pont este: Lider-ul ligii,condimentat cu valoare neta,si amenstecat cu pasiunea fanilor va duce la o victorie clara a celor de la Leksand IF.
1. Leksand IF 32 20 2 0 4 6 115 75 68pct
14. Oskarshamn 32 5 4 0 1 22 61 91 24pct

Ultimele intalnire arata astfel:
Istoric
Data Campionat Meci Rezultat
07/10/2009 Hockey Allsvenskan Leksands IF vs. IK Oskarshamn 2:1
30/12/2008 Hockey Allsvenskan Leksands IF vs. IK Oskarshamn 9:1
16/11/2007 Hockey Allsvenskan Leksands IF vs. IK Oskarshamn 5:0
04/10/2006 Hockey Allsvenskan Leksands IF vs. IK Oskarshamn 3:1

Scor: 4-3 NECASTIGATOR -10 W2-L3

hunedoara1979Date: Thursday, 2010-01-07, 9:20 PM | Message # 6
Lieutenant colonel
Partida:Justine Henin- Ana Ivanovic
Pont:Justine Henin castiga
Cota:1,50
Casa de pariuri: publicbet

Argumentare:

Ivanovic intalneste pe Henin in prima semifinala Brisbane.
Henin conduce cu 4-0 in intalnirile directe
Anul recent incheiat a insemnat pentru Ana o mare dezamagirea aceasta nereusind sa mai castige un meci din Septembrie, prinsa cu altele, sufocate de atentia primita, traind o poveste furtunoasa de dragoste cu Verdasco, ea a uitat sa mai joace acel tenis care o ducea pe primul loc.
A trecut in tururile anterioare de Dokic, Bacsinski, Pavlyuchenkova.
Adversara sa se intoarce in tenis dupa o pauza impusa timp in care a reusit sa-si puna ordine in viata si are un inceput bun cu victorii la Petrova, Karatantcheva, Czink.
Urmarind jocurile celor doua am obsrevat ca desi Ana a reusit 3 victorii a avut probleme mari in a incheia meciul pierzandu-si serviciul in ultimele doua partide chiar cand servea pentru meci.
Si Henin a avut ceva probleme in ultimul meci cand a aruncat pe fereastra o diferenta de 3 gameuri fiind egalata la 6-6 si trebuind sa se intrebuinteze serios pentru a castiga meciul dupa 2 ore si 21 minute, probleme care au venit la momentul oportun chiar inaintea primei partide cu adevarat importante pentru ea.
Asadar aleg varianta victoriei pentru Henin jucatoarea mai completa, jucatoarea care va profita de slabiciunile sarboaicei care se pierde repede cu firea, belgianca stiind sa gestioneze momentele dificile, mai ales ca dupa finalul jocului de azi a realizat ca mai are de lucrat pentru a redeveni numarul 1.

SCOR: 6-3; 6-2 CASTIGATOR +5 W4-A1-L0

alizeeDate: Thursday, 2010-01-07, 10:01 PM | Message # 7
invisible man
partida lisicki shvedova
pont shvedova
cota 3 50
casa sportingbet
incredere 10

argumentare
in cadrul cupei hopman ce se disputa in aceste zile in australia se intalnesc germanca sabine lisicki si kazaka yaroslava shvedova
numarul 22 wta lisicki a avut un inceput de sezon foarte bun reusind sa o invinga in primul meci pe elena dementieva din rusia iar apoi un meci mai usor cu laura robson castigat fara probleme
shvedova nr 51 wta a castigat prima partida disputata contra lui robson pierzand apoi la dementieva
desi lisicki e favorita certa in acest meci sper ca shvedova sa se depaseasca pe sine si sa obtina o victorie mare
bafta

SCOR: 4-6 ; 6-7 CASTIGATOR +25W1-A1-L3

KruudDate: Thursday, 2010-01-07, 11:31 PM | Message # 8
Parior surprize-surprize
T. Berdych - T. Bellucci
Pronostic : 2-1 Berdych
Cota : 3.75
Casa : Bet365
Incredere : 10

Argumentare : Maine dimineata in sferturile de finala ale turneului de la Brisbane se vor intalni cehul Berdych si brazilianul Bellucci partida in care cehul este clar favorit iar eu cred ca va reusi sa se impuna in 3 seturi. Pana acum cehul Berdych a reusit sa treaca de Lindahl 6-2 6-4 si de Baghdatis 6-0 6-1 iar brazilianul Bellucci a trecut de Chela 6-3 3-6 6-1 si de Levy 6-4 4-6 6-4. Din cate am observat cehul Berdych s-a impus foarte clar in cele 2 partide disputate pana acum iar Bellucci s-a chinuit si a castigat ambele partide in setul decisiv. Berdych este un jucator mai tanar si mai talentat decat adversarul din acest meci si cred ca aceasta partida se va decide in decisiv iar Berdych se va impune. Ambii jucatori au un serviciu destul de bun si in aceasta partida Bellucci este scos din calcule de casele de pariuri insa cred ca acesta ii va pune probleme cehului care in final sa se impuna in decisiv si sper sa fi fost inspirat.

SCOR: 2-1 CASTIGATOR +27,5 W3-L2

GiulyDate: Friday, 2010-01-08, 0:50 AM | Message # 9
Giuly
Awards: 2
8 Ian-03:35 Fotbal American - Texas vs Alabama
Pronostic :Va inscrie vreuna din echipe de 3 ori consecutiv? NU
Cota :2.70
Casa de pariuri : bet365
Miza : 5

"This is THE GAME" BCS #1 vs. BCS #2 in lupta pentru titlul BCS.Intalnire intre doua echipe care au aratat o forma extraordinara pana acum!Ambele echipe sunt dornice de a-si mai adauga noi trofee in palmares,Texas (13-0) sunt in cautarea celui de al doilea titlu in ultimii 5 ani! Pot uimi exact ca si in victoria impotriva celor de la Southern California din lupta pentru titlul din 2005.
De cealalta parte Ingram ,cu 1,542 yarzi si 15 touchdownuri sper sa-i conduca pe Alabama spre castigarea titlului, lucru care nu s-a mai intamplat din 1992.

nscrierea Al 3-lea - Alabama
inscrierea Al 4-lea - Alabama
inscrierea Al 5-lea - Alabama

NECASTIGATOR -5 W3-L1

All Rights Reversed!!

K0riNaDate: Friday, 2010-01-08, 1:17 AM | Message # 10
Sexy si inteligenta
Partida: Washington Capitals - Ottawa Senators
Pont: Capitals CM
Cota: 1.44
Casa de pariuri: Unibet
Incredere: 10

Argumentatie:

In aceasta noapte in Washington gazdele de la Capitals primesc vizita celor de Senators si sper sa avem parte de un meci spectaculos si bineinteles de o victorie a gazdelor.
Caps ocupa a3a pozitie in Conferinta de Est cu 56 de puncte insa le sufla puternic in ceafa celor de la New Jersey. Pe teren propriu sunt o trupa extrem de redutabila lucru care sper sa ne fie confirmat si in aceasta seara iar Ovechkin&co sa faca spectacol pe gheata.
Senatorii ocupa momentan un loc de playoff si anume locul 6 cu 48 de puncte insa lipsa unor jucatori importanti cum ar fi Spezza si Alfredsson ii impiedica la aspiratii mai mari.
In deplasare nu se descurca deloc bine reusind doar 6 victorii din 17 partide si nu vad cum ar putea sa scape cu fata curata din aceasta disputa.
In acest sezon cele doua formatii s-au mai intalnit o singura data in Ottawa, gazdele impunandu-se cu 4-3 in Ot dar in acest moment Caps sunt superiori la toate capitolele iar avantajul ghetei proprii si sprijinul fanilor nu ma indreapta decat spre un singur rezultat.
Go Caps !!!

SCOR:5-2 CASTIGATOR +4,4 W4-L0

Attachments: 9010381.jpg (51.5 Kb)

asterixDate: Friday, 2010-01-08, 1:33 AM | Message # 11
silence, i kill you
Awards: 2
Partida;08 Ian 21:45 West Brom v Nottm Forest
pont;egal pauza West Brom final
cota ;4.5
casa;bet365
incredere;10

In etapa 25-a din champions svhip se intilnesc ocupantele locului 2 west brom respectiv 3
notingham ambele formatii au ca obiectiv promovarea si au un parcurs bun pina acum ,in ultima perioada WBA arata o forma mai slaba reusind doar 2w ,2d si o infringere in campionat cu 3 meciuri consecutive fara victorie lucru care ii nemultumeste pe oficiali echioei si pe fani
05-12-09 Championship D Derby 2 - 2 West Brom Vezi evenimente Mai multe informaţii
08-12-09 Championship L West Brom 0 - 2 Cardiff Vezi evenimente Mai multe informaţii
14-12-09 Championship D West Brom 2 - 2 Queens Park Rangers Vezi evenimente Mai multe informaţii
26-12-09 Championship W West Brom 2 - 0 Peterborough Vezi evenimente Mai multe informaţii
28-12-09 Championship W Scunthorpe 1 - 3 West Brom
de oartea cealalta notingham vine dupa o serie buna de 16 meciuri fara infringere cu 10 w si 6 d asta dupa ce in primele 9 etape au avut doar 2 victorii,in ultimele 5 partide 3w si 2 d
08-12-09 Championship D Sheffield Utd 0 - 0 Nottm Forest Mai multe informaţii
12-12-09 Championship W Swansea 0 - 1 Nottm Forest Vezi evenimente Mai multe informaţii
19-12-09 Championship W Nottm Forest 3 - 0 Preston Vezi evenimente Mai multe informaţii
26-12-09 Championship D Watford 0 - 0 Nottm Forest Mai multe informaţii
28-12-09 Championship W Nottm Forest 2 - 0 Coventry
meciurile directe dintre cele 2 o dau clar favorita pe WBA care a reusit 7 w si 3 d in ultimele 10 meciuri directe ,notingham reusind sa obt ultimul egal contra lui WBA in ianuarie 2000 un 0-0 pe terenul propriu dupa care au urmat 7 victorii consecutive ale celor din West brom
15-08-09 Championship Nottm Forest 0 - 1 West Brom Vezi evenimente Mai multe informaţii
09-05-04 Championship West Brom 0 - 2 Nottm Forest Mai multe informaţii
29-11-03 Championship Nottm Forest 0 - 3 West Brom Mai multe informaţii
22-03-02 Championship Nottm Forest 0 - 1 West Brom Mai multe informaţii
04-11-01 Championship West Brom 1 - 0 Nottm Forest Mai multe informaţii
23-12-00 Championship West Brom 3 - 0 Nottm Forest Mai multe informaţii
12-08-00 Championship Nottm Forest 1 - 0 West Brom Mai multe informaţii
22-01-00 Championship Nottm Forest 0 - 0 West Brom Mai multe informaţii
20-08-99 Championship West Brom 1 - 1 Nottm Forest Mai multe informaţii
03-05-98 Championship West Brom 1 - 1 Nottm Forest
Cred ca va fi un meci echilibrat in care cu greu se va impune West brom si va intrerupe seria incredibila a celor din notingham

SCOR:0-1 pauza NECASTIGATOR -10 W0-A1-L4

kobeDate: Friday, 2010-01-08, 1:39 AM | Message # 12
LAKERS
partida:Ana ivanovic-Justine Henin
pronostic:under21.5 games
cota:1.8
casa:bet365
incredere:10

arg

In aceasta dimineata de la orele 3:00 are loc un meci de tenis in cadrul turneului WTA - SIMPLU: Brisbane (Australia) dintre doua jucatoare experimentate ale tenisului profesionist.Asadar,Justin Henin pleaca favorita in fata sarboaicei Ana Ivanovic care dupa o lunga pauza revine in circuitele de tenis profesionist.Cred ca Henin nu va avea meci usor in fata frumoasei sarboaice Ana Ivanovic.Justin Henin are o cota de 1.33 in timp ce Ana Ivanovic este cota cu 3.04 la agentia de pariuri Bwin.Pentru acest meci aleg un pronostic bun,un under 21.5 la game-uri care mi se pare mai mult decat plauzibil.Sper sa reusesc cu acest pariu iar daca Ana ivanovic va castiga in cele din urma aceasta partida inseamna ca a revenit la forma care a conscrat-o.Asadar,o voi sustine si sper ca acest pariu sa imi iasa!

SCOR: 3-6; 2-6 CASTIGATOR +8 W1-L4

AddictedToMusicDate: Friday, 2010-01-08, 2:30 AM | Message # 13
muzicant
Meci:West Bromwich v Nottingham Forest
Pont:Egal
Cota:3.40
Casa:Gamebookers

Argument: Un meci destul de interesant in Championship Anglia, intre doua echipa ce trag la promovarea in prima liga engleza, 2 echipe cu pretentii ce trec printr'o perdioada de forma buna cu un joc ofensiv destul de cizelat. Merg pe egal deoarece mizez ca ambele echipe nu se vor arunca totusi in atac datorita mizei importante, deasemenea in ciuda jocului bun prestat de echipa lui Tamas, Nottingham are 9 egaluri in deplasare din 12 meciuri si restul 3 victorii. Cel mai probabil meciul se va termina egal, si a`si miza chiar si pe un scorul de inceput de meci 0-0.

SCOR: 1-3 NECASTIGATOR -10 W1-A2-L2

suchitepequezDate: Friday, 2010-01-08, 3:05 AM | Message # 14
Sergeant
Partida: Santiago Giraldo - Marin Cilic
Pont: Numar seturi - 2 optiuni : Peste 2.5
Cota: 3.75
Casa de pariuri: bet365
Incredere: 6

Argumentatie:
In ultimul meci de tenis din aceasta dupa amiaza la turneul din Chennai, intalnim 2 jucatori care se bat pentru un loc in semifinale. Santiago Giraldo, din Columbia, desi se afla abia pe locul 107 cu 516 puncte in clasamentul ATP, a reusit in noiembrie, anul trecut, inainte de pauza de iarna, sa ajunga pana in finala in Guayaquil, Ecuador, America, unde a pierdut in fata lui Nicolas Lapentti cu 2:6; 6:2; 6:7. In prezent, a trecut de Jan Hajek 6:4; 6:2 si Bjorn Phau 6:4; 6:7; 6:3 pentru a ajunge in sferturile de finala. Ma surprinde ca l-a batut pe germanul Phau, care se afla pe locul 111, aproape de el in clasament, care reuseste cateodata sa faca meciuri frumoase cu jucatori mai bine cotati decat el. Croatul Marin Cilic, locul 14 ATP, cu 2430 puncte, a jucat foarte bine in noiembrie, a ajuns intr-o finala la Viena si pana in sferturi la Basel si la Paris, iar la acest turneu a trecut lejer de Igor Kunitsyn 6:2; 6:4 si a avut ceva de furca daca ne luam dupa rezultat cu Marcel Granollers 6:7; 6:3; 6:4. Insa eu il consider un jucator fluctuant, unele meciuri le joaca pe bune, iar in altele se joaca cu nervii nostri, ai pariorilor, cand pierde cate un set sau game-uri in momente decisive.
L-am mai urmarit pe Cilic si la alte turnee, mi-a scos 'peri albi' dk pot zice asa cu ratarile lui, l-am facut chiar blatist pentru ca pierdea deseori meciuri sau macar un set in fata jucatorilor mai slab cotati, unde in mod normal nu avea de ce sa se incurce. Sper sa fie in forma Santiago Giraldo si sa-si adjudece in fata croatului un set, nu m-ar mira sa si bata, dar cum este putin probabil, ma multumesc cu atat.

0-2 NECASTIGATOR -6

underlineDate: Friday, 2010-01-08, 8:43 AM | Message # 15
Nu conduc beat, fumez si zbor
Awards: 6
Meci: Andy Roddick - Richard Gasquet
Pronostic: Roddick handicap -3,5 game-uri
Cota: 1,85
Casa: Gamebookers
Incredere: 10

Roddick a avut de muncit oarecum pana acum in turneul de la Brisbane, in fiecare meci pana acum el castigand primul set numai in tie-break. De partea cealalta Gasquet a trecut de adversari sub-mediocri, Ebden si Nieminen, cu ultimul pierzand chiar un set, si luand doar cate un break in restul seturilor. Andy vine dupa accidentarea de dupa US Open, care l-a tinut departe de Turneul Campionilor de la Londra, la sfarsitul anului, iar acum este in recuperare pentru Australian Open. Brisbane se joaca pe hard, care este suprafata favorita a americanului si inclin catre o victorie in minim de seturi, insa cum Alex a fost mai rapid ca mine la argumentare, merg pe un handicap pentru american.

6:3 7:6, castigator + 8.50, W3-A1-L1

http://betfairblog.wordpress.com/

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2025

Hosted by uCoz