Sunday, 2024-06-30, 9:26 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: Furian, Danyiyeli, tzutzu  
16 Aprilie
DanyiyeliDate: Wednesday, 2010-04-14, 9:54 PM | Message # 1
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
Bafta
 
cainelleDate: Thursday, 2010-04-15, 10:35 PM | Message # 2
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 107
Awards: 0
Reputation: 1
Status: Offline
Philip Kohlschreiber - David Ferrer
Pont:Kohlschreiber
miza:10
Cota:3.5
Casa:Betfair

Argumentare:
Maine au loc sferturile de finala la Mastersul de la Monte Carlo. Primul turneu important pe zgura din acest sezon. Primul meci din semifinale este cel dintre neamtul Philip Kohlschreiber si ibericul David Ferrer. Kohlschreiber a aratat o forma foarte buna pana acum, a trecut de Belluci in 3 seturi, apoi de ANdy Murray, de care a trecut foarte usor, iar in turul 3 a trecut de compatriotul Petzschner. De partea cealalta Ferrer a trecut de Luczak, apoi de Golubev si de Ljubicic. Ferrer nu a pierdut nici un set pana acum. Cei 2 jucatori se cunosc destul de bine, s-au intalnit de 7 ori pana acum, Ferrer conduce cu 4-3 in intalnirile directe. Pe zgura scorul este egal, 1-1. Cred ca neamtul are o buna sansa in acest meci, ma astept la un meci lung, un meci in care oricine se va putea impune.

0-2 NECASTIGATOR -10

Attachments: 8577236.jpg (142.5 Kb)
 
kelppaDate: Friday, 2010-04-16, 9:17 AM | Message # 3
kellpa
Group: Checked
Messages: 120
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
Inter-Juventus
pont Inter
cota 1.70
casa interwetten
miza 10

Dupa ce a condus aproape tot sezonul,Inter se afla in posura de a pierde campionatul,aflandu-se pe locul secund,in spatele Romei.Doar 5 etape au mai ramas de disputat,iar Mourinho si nerrazurrii sai nu mai au voie sa faca greseli.Sigur ca atat cupa Italiei ,campionatul si ch.l(competitii incare Interul lupta)sunt importante pt.Mourinho si gruparea interista,iar partida de azi va fi tratata cu maximul de interes si concentrare.3p f.importante de care Inter are nevoie ca de aer,intr-un sezon aproape perfect,echipa fiind deja calificat in finala cupei Italiei si semifinala Ch.l.
Juventus este pe 5 si se pare ca un loc de Europa l.iar conveni bine,dupa un sezon nu tocmai reusit,cu multe deziluzii si greseli.51p inse in spate sunt echipe care vor sta la panda sa profite de orice greseala a "batranei doamne"(Napoli,Fiorentina).In ultimuljocau invins acasa cu 1-0 pe Cagliari,iar ultima deplasare au fost facuti k.o la Udine,find invinsi cu un sec 3-0.
Miza mare in acest meci,gazdele sunt practic condamnate sa castige si chiar daca doar peste 4 zile au un duel de 5 stele cu extraterestrii cu Guardiolla , tind sa cred ca echipa gazda va fi montata,determinata si condusa spre victorie de ambitiosul antrenor portughez

2-0 CASTIGATOR +7

Attachments: 6115605.gif (2.7 Kb)
 
KruudDate: Friday, 2010-04-16, 9:39 AM | Message # 4
Parior surprize-surprize
Group: Checked
Messages: 129
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Partida : Novak Djokovic - David Nalbandian
Pont : 2-0 Novak Djokovic
Cota : 2.2
Casa : Bet365
Incredere : 10

Argumentare :

In aceasta dupa amiaza de la ora 15:00 in cadrul turneului de la Monte Carlo se vor intalni sarbul Novak Djokovic si argentinianul David Nalbandian. Novak ocupa locul 2 in clasamentul ATP iar Nalbandian ocupa locul 151. In mod normal acest meci ar trebui sa fie castigat foarte lejer in doua seturi de sarb si asta cred ca se va si intampla. Nole l-a eliminat in turul precedent pe Wawrinka 6-4 6-4 iar Nalbandian l-a eliminat pe Robredo 6-3 6-4. Nole se afla printre marii favoriti la castigarea acestui turneu alaturi de Rafael Nadal care va juca si el azi cu spaniolul Ferrero. In meciurile directe dintre cei doi jucatori Nole conduce cu 2-1 cei doi intalnindu-se in 2007 la ATP Masters Series Canada cand Nole a castigat 6-2 6-3 si la ATP Masters Series Madrid cand Nalbandian a castigat surprinzator 6-4 7-6 iar ultima intalnire dintre cei doi a avut loc in 2008 pe iarba de la Londra cand Nole a castigat categoric 6-1 6-0. In acest meci Nole pleaca favorit cert si voi merge pe o victorie a acestuia in doua seturi.

http://img46.imageshack.us/img46/207/nole.jpg

2-0 CASTIGATOR +12

 
zichilmariusDate: Friday, 2010-04-16, 11:13 AM | Message # 5
Private
Group: Checked
Messages: 11
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Partida : Inter - Juventus
Pont : Inter
Cota : 1.70
Casa : Interwetten
Incredere : 10
Argumentare : In etapa a-34-a a campionatului italian de fotbal se are loc derby-ul acestei runde unde se intalnesc echipa gazda Inter care va da piept cu o alta forta a Italiei cei de la Jventus. Inter se afla pe 2 la un punct de liderul campionatului este vorba de cei de la Roma iar Juventus se lupta din greu sa prinda sezonul viitor Europa League. In meciul tur de pe terenul lui Juventus scorul la pauza a fost 1-1 la pauza iar apoi Juventus a reusit sa se impuna cu scorul de 2-1 dupa pauza prin golul inscrius de MARCHISIO. Pentru Inter meciul acesta este crucial datorita faptului ca un esec sau o infrangere ar scoate usor usor din lupta pentru titlul mai ales dupa ce acestia au condus acest campionat mai mult de 30 de etape au decazut si le-a dat sansa celor de la Roma si Milan sa intre in carti pentru castigarea campionatului. Inter este o echipa buna a Europei darorita faptului ca a ajuns si in semifinalele Champions League unde va avea o dubla nebuna cu cei de la Barcelona.

ANULAT AI ACELASI PONT CA SI KELPPA!

Attachments: 6902108.jpg (70.4 Kb)
 
alizeeDate: Friday, 2010-04-16, 11:35 AM | Message # 6
invisible man
Group: Checked
Messages: 201
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
partida astra ploiesti international curtea de arges
pont egal la finalul partidei
cota 3 85
casa betfair
incredere 10

astazi pe stadionul astra din ploiesti echipa gazda primeste vizita lui international curtea de arges intr-un derby al supravietuirii in prima liga
cele doua echipe sunt vecine de clasament ocupand locurile 13 si 14 exact deasupra liniei retrogradarii
in tur la pitesti international s-a impus cu scorul de 2 1 prin golurile lui itu si vezan respectiv miranda
Echipa probabilă: B.Miron - Mihalache, Opršal, Méndez, Al.Stan - Strătilă, Takayuki, V.Gheorghe, Vădrariu - Gussev, Diego Silva; Antrenor: Nicolo Napoli; Accidentat: E.Crăciun; Suspendaţi: Paulinho (o etapă), Val.Sandu (două etape), Nicolo Napoli (două etape); Incert: L.Ganea, Vor mai lipsi: Arias (şi-a reziliat contractul), Kruchowski (trimis la echipa a doua); Rezerve: Salgueiro, Rohat, Condrea, Cl.Tudor, Mihăilă, Carando, L.Ganea
Echipa probabilă: M.Popa - G.Matei, O.Viera, Pintilii, Frăsineanu - Băcilă, Vezan, Menassel, Voiculeţ - E.Koné, D.Stan; Antrenor: Ionuţ Badea; Accidentaţi: -; Suspendat: Răduţ; Rezerve: Arcaba, Chiricheş, Popa, Lazăr, Neagu, Apostu, Stoianof
sper ca cele doua echipe nu vor risca nimic azi un punct fiind binevenit pentru ele
bafta

1-1 CASTIGATOR +28,5

Attachments: 4163576.jpg (234.0 Kb)
 
ChristiansenDate: Friday, 2010-04-16, 1:17 PM | Message # 7
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 62
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Inter - Juventus

Pronostic : Inter cistiga cu handicap (-1)
Cota: 2,80
casa: Unibet
Incredere : 10

Se intilnesc 2 echipe care au in comun ceva cu cuvintul ‘Calcioppoli”.Daca Juventus inainte de scandalul “Calcioppoli” era chiar o batrina Doamna , dupa exilul in Serie B a devenit o echipa normala,fara a mai fi echipa din trecut.
Acum Inter este in legatura cu Calcioppoli.Pentru ca se va redeschide dosarul,dupa ce au ieist la iveala alte interceptari telefonice si alte noi probe de acum citiva ani se zice ,in care ar fi implicata si Inter. Inter a cistigat 4 campionate consecutiv .Se spune ca ex granzi de la JUventus care au fost implicati in scandal incearca sa arate probe ,sa demonstreze ca si INter a fost implicata in “Calcioppoli”.Acum dupa aceste scandaluri in care este implicata Inter plus cele 4 etape de suspendare luate de Mourihno scad sansele ca Inter sa ia campionatul.

Mourihno este ranit in amorul propriu mai ales dupa ce Roma a recuperat diferenta de 14 puncte si a si depasit-o.ESte o persoana cu un orgoliu imens si ne inchipuim cam cum este el acum, ca o fiara ranita si capabila de razbunare.Cred ca va face totul sa cistige campionatul chiar cu riscul trecerii Champions League pe locul secund.Cu Mancini, Inter a cistigat campionatul de una singura.Acum Inter vrea sa demonstreze ca poate cistiga dupa ce era in fata iarasi de una singura cu o diferenta mare de puncte.Intre timp Roma a venit tare din urma si acum Inter se vede pe locul 2.
A nu se califica in finala Champions League este acceptabil pentru portughez dar a nu invinge campionatul este ca si o moarte pentru Mourihno .mai ales cind aveai avansul imens fata de adversare.Lui Mourihno se pare ca nu-i prieste aerul Italiei si nu cred ca va mai sta mult timp prin Italia.

Asadar cred ca Inter va face un meci mare astazi si victima va fi JUventus.O echipa care este umbra celei de acum citiva ani.Bilantul ultimelor meciuri din deplasare spune totul:

03.04.2010 Sat Italian Serie A Udinese – Juventus 3-0

25.03.2010 Thu Italian Serie A Napoli – Juventus 3-1

21.03.2010 Sun Italian Serie A Sampdoria – Juventus 1-0

18.03.2010 Thu UEFA Europa League Fulham – Juventus 4-1

Media de goluri la care pierde este de 2 goluri pe meci.Cred ca si in sear aaceasta va pierde cu siguranta.pentru ca Mourihno arata clar ca pentru el campionatul este mai important iar Inter ramine o echipa puternica si foart epericuloasa cu un antrenor ciudat dar ambitios si foarte bun.Printre cei mai buni,indiferent ca ne place sau nu

2-0 CASTIGATOR +18

Attachments: 6219154.jpg (118.8 Kb)
 
hunedoara1979Date: Friday, 2010-04-16, 1:18 PM | Message # 8
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 146
Awards: 0
Reputation: 8
Status: Offline
Partida : Inter - Juventus
Pont : egal la pauza final Inter castiga
Cota : 4.80
Casa : superbet
Incredere : 10

Argumentare : Iata ca am ajuns si in etapa a-34-a a campionatului italian si lucrurile nu merg bine pentru echipa care avusese un mare avans fata de urmaritoare.
Inter a evoluat mai slab si acum iata ca a ajuns pe locul doi la un punct de Roma si are nevoie de cele 3 puncte astazi cu Juventus. Oaspetii
desi sunt intr-o forma jalnica si au cativa accidentati pot sa opuna rezistenta gazdeor de astazi in prima repriza.
Juve este pe locul 6 are 3 puncte mai putin decat Palermo, ocupanta locului 4 si o infrangere astazi i-ar elimina din cursa pentru Liga Campionilor.
Ambele echipe au nevoie de cele 3 puncte si cred ca va fi un meci extrem de disputat. Mourinho nu a menajat decat o parte din jucatori in meciul de cupa de la Florenta si ramane de vazut cum se va prezenta echipa la cel de-al 3-lea meci in 5 zile.
Nu cred ca echilibrul acestui meci sa fie rupt in primele 45 de minute si cred ca doar dupa pauza vom asista la victoria echipei mai valoroase si mai bine organizate asa ca aleg Inter sa castige dupa pauza acest meci mai ales ca oaspetii au

2-0 (0-0) CASTIGATOR +30

Attachments: 7106373.jpg (13.5 Kb)
 
catalin4_funDate: Friday, 2010-04-16, 1:24 PM | Message # 9
Sergeant
Group: Checked
Messages: 31
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Meci:Ac Arles : Guingamp
pont:Arles pauza/Arles final
cota:3.5
casa:stanlebet
miza:10

Astazi Arles ocupanta locului 4 la egalitate de puncte cu locul 3 primeste vizita celor de la Guingamp(locul16).Amandoua echipe au sanse sa isi indeplineasca obiecitvele:Arles sa prinda loc de promovare(primele 3 locuri),respectiv evitarea retrogradarii pentru oaspeti.Cu toate ca si oaspetii vor fi motivati ei nu joaca foarte bine in deplasare avand doar 3 victorii si tot atatea egaluri.Gazdele in schimb au 10 vitorii pe teren propriu si doar o infrangere.Avand in vedere motivatii celor de la Arles si faptul ca in tur au pierdut cu 4-1 cred ca vor castiga categoric atat la pauza cat si la final.

1-1 NECASTIGATOR -10

Attachments: 3221653.jpg (178.5 Kb)
 
marcelDate: Friday, 2010-04-16, 3:46 PM | Message # 10
Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
Group: Checked
Messages: 192
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
CSU Asesoft Ploieşti - BC Argeş Piteşti
pont:BC Arges Pitesti
cota:9
casa:bwin
incredere:4

Astazi in Plai Off ul ligi nationale de baschet se joacaun meci extrem de interesant . Asesoft Ploiesti cea mai titrata echipa din romania primeste vizita celor de la Arges Pitesti .Asesoft a avut in acest an o mare surpriza cand in sfarsit du[pa multi ani de dominare a avut in sfarsit adversari U mobitelco CJ a termionat in fata lor si de asemenea si gaz metan rezultat ciudat la prima vedere .Asesoft a terminat pe 3 in timp ce BC Arges Pitesti a fost si ea o nuca greu de spart ea reusindsa se claseze pe locul 6.Cred ca va fi un meci de lupta din care Pitesteni vor iesi cu o mare victorie.

87-67 NECASTIGATOR -4

Attachments: 6948935.jpg (196.0 Kb)
 
razvansiposDate: Friday, 2010-04-16, 4:16 PM | Message # 11
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 123
Awards: 7
Reputation: 4
Status: Offline
Meci : U Mobitelco Cluj - BC MuresTargu Mures
pont:BC Mures
cota: 8,5
casa:bwin
incredere/miza : 5

Mor cand vad cota asta oferita lui BCM...Ieri, BCM-u a suferit una din cele mai grave infrangeri din istoria ei, fiind practic umilita de Mobitelco, scor 84-60, intr-un meci, in care Muresul n-a jucat absolut nimic, a jucat execrabil, si asta v-o pot afirma dat fiind faptul ca am fost prezent la meci. Un meci haotic, in care nici una din echipe n-a excelat. Azi, situatia va fi altfel. Muresenii nu-si mai permit o noua umilinta, pentru cei 50 de fani inimosi de ieri, din care au ramas 49... ( se descurca ei si fara mine.. ). Intr-un meci televizat de TVR 2, muresenii trebuie sa demonstreze ca n-au intrat in play-off degeaba. Masiulis & Co, sunt gata sa faca un meci mare, impotriva unei tari intregi. Ar fi multe de spus despre acest meci, imi face placere oricand sa vorbesc despre muresenii mei .Totusi, timpul ma preseaza, si ma opresc aici !

70-66 NECASTIGATOR -5

Attachments: 0809443.jpg (145.4 Kb)
 
AzonicDate: Friday, 2010-04-16, 4:38 PM | Message # 12
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 68
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Partida : Inter - Juventus
Pont : Draw no bet Juventus (la egal miza se returneaza)
Cota : 4.50
Casa : bet365
Incredere : 9

In aceasta seara de la ora 21.45 se intalnesc pe stadionul Giuseppe Meazza , echipa gazda Internazionale Milano si oaspetii acestora, Juventus.
Inter a avut pana in urma cu cateva saptamani „campionatul in mana” dar lipsa de concentrare sau lupta pe cele trei fronturi, campionat, cupa si ch. League si-au spus cuvantul, acestia pierzand in weekendul precedent locul 1 in campionat, atunci cand au remizat 2-2 cu Fiorentina, razbunandu-se totusi la mijlocul acestei saptamani atunci cand au batut cu 1-0 pe Fiorentina si i-au eliminat pe acestia din cupa italiei.
„Batrana doamna” s-a ramolit rau de tot in ultima perioada si nu mai e echipa aceea de speriat nici pe bune nici cu ajutorul arbitrilor ca in trecut.
Totusi la mijlocul acestei saptamani s-a zvonit ca oficialii de la Juventus au de gand sa faca niste operatii estetice si tot ce este nevoie pt a reintineri „Ramolita doamna” acestia urmand sa-l aduca de la Liverpool pe Rafa Benitez si se pare ca acesta ar accepta oferta si o sa-i aduca pe Fernando Torres şi Javier Mascherano de la Liverpool si pe Edin Dzeko de la Wolfsburg.
Suma pe care Benitez o sa o aiba la indemana pt transferuri (in c azul in care acesta o sa accepte pana la urma oferta ) va fi de 200 de milioane de euro!!!
Se pare ca vor pleca si ceva jucatori de la Juve, deocamdata singurele nume vehiculate fiind cele ale brazilienilor Filipe Melo şi Diego care vor fi vanduti in afara Seria A si in aceste conditii cred ca marea parte de jucatori ai lui Juve de acum incolo vor incerca sa arate ca merita sa ramana in continuare in echipa, meciul din aceasta seara fiind un prilej bun pentru acest lucru.
Formatii probabile:
Inter
12 J. . Cesar 13 . Maicon 6 . Lucio 25 W. Samuel 4 J. Zanetti 8 T. Motta 19 E. Cambiasso 45 M. Balotelli 10 W. Sneijder 9 S. Eto´o 22 D. Milito
Rezerve: 21 P. Orlandoni 2 I. Cordoba 23 M. Materazzi 5 D. Stankovic 11 A. S. Muntari 7 R. Quaresma 27 G. Pandev
Antrenor: Jose Mourinho
Juventus
1 G. Buffon 15 J. Zebina 5 F. Cannavaro 3 G. Chiellini 6 F. Grosso 22 L. M. Sissoko 4 F. Melo 8 C. Marchisio 28 . Diego 11 . Amauri 10 D. A. Piero
Rezerve: 13 A. Manninger 33 N. Legrottaglie 7 H. Salihamidzic 18 C. Poulsen 26 A. Candreva 16 M. Camoranesi 9 V. Iaquinta
Antrenor: Alberto Zaccheroni

2-0 NECASTIGATOR -9

Attachments: 2083848.jpg (5.8 Kb)


Lume multă, oameni puţini!
 
barzoiDate: Friday, 2010-04-16, 5:54 PM | Message # 13
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 49
Awards: 4
Reputation: 2
Status: Offline
Meci: Greuther Fürth vs. Paderborn
Pont: egal la finalul partidei
Cota: 4.02
Casa: Pinnacle
Miza: 10

Argumentare:

In aceasta seara in liga 2 germana are loc o intalnire intre 2 echipe de mijlocul clasamentului, care nu mai au pentru ce sa lupte. Fiind un meci de palmares cred ca va fi si un rezultat de egalitate. Gazdele sunt locul 8 cu 41 de puncte golaveraj 46-42, iar oaspetii locul 9, golaveraj ceva mai slab 41-44. Gazdele sunt neinvinse in ultimele 3 etape, in timp ce oaspetii se tot chinuie sa mai simta gustul victoriei tot de 3 etape. Un rezultat de egalitate ar multumi ambele tabere. In ultimele 7 intalniri 3 s-au terminat la egalitate 2 le-a castigat Greuther Fürth si 2 le-a castigat Paderborn, deci egalitate si la acest capitol. In intalnirea tur dintre cele 2 echipe oaspetii de astazi au castigat cu scorul de 1-0.

1-1 CASTIGATOR +30

Attachments: 5208748.jpg (10.2 Kb)
 
kobeDate: Friday, 2010-04-16, 6:04 PM | Message # 14
LAKERS
Group: Checked
Messages: 116
Awards: 1
Reputation: 6
Status: Offline
partida:Stosur-Peng
pont:Stosur 2-1
cota:3.5
casa:bet365
incredere:10

In sferturile de finala a turneului americand se intalnesc Samantha Stosur si Shuai Peng.Acest turneu are loc la Ponte Vedra pe zgura,suprafata pe care australianca nu se stie asa bine.Pana aucm cele doua s-au mai intalnit de doua ori,in ambele impunandu-se stosur.Ultima partida a avut loc in 2005 pe hard cand Stosur s-a impus in 3 seturi chiar pe terenul propriu,in Australia.Prima intalnire a avut loc pe zgura si a fost castigata mult mia clar insa acest meic a avut loc in 2006,cred ca acum peng ii v-a putea lua un set.Peng se afla pe locul 55 wta iar Stosur ocupa locul 11 in clasamentul wta...bafta

http://img690.imageshack.us/img690/7927/frtitluo.png

2-0 NECASTIGATOR -10

 
DanyiyeliDate: Friday, 2010-04-16, 6:28 PM | Message # 15
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
Partida:Danemarca (U18) - Coreea de Sud (U18)
Pont:over 9,5
Cota:1,85
Casa:bwin
Incredere:10

Argumentare:
Dupa trei zile ale turneului de la Herning, Danemarca s-a instalat in fruntea clasamentului, obtinand maximum de puncte dupa intalnirile cu Franta (scor 7-4), Japonia (scor 7-1) si Austria (scor 3-1). Situatia e departe de a fi clarificata in ceea ce priveste viitoarea promovata, partida decisiva urmand a avea loc duminica, atunci cand se vor intalni cele doua echipe nordice, Danemarca si Norvegia.Coreea de Sud a castigat o partida importanta contra Austriei, 4-3 OT, cele doua puncte ar putea sa le asigure supravietuirea in Divizia I, mai ales ca austriecii au doua partide dificile pe final de turneu. Asiaticii au pierdut insa 2-10 cu Norvegia si 4-7 cu Franta (au marcat cele patru goluri intr-un interval de 47 de secunde), defensiva fiind unul dintre punctele slabe ale echipei.In situatia in care trei echipe se vor afla la egalitate de puncte la sfarsitul turneului, golaverajul ar putea decide echipa promovata. Cred ca danezii au sanse importante sa reuseasca scorul turneului in partida cu asiaticii.

CASTIGATOR +8,5

 
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz