Monday, 2025-07-21, 3:23 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
11 Martie
ionutd26Date: Thursday, 2010-03-11, 8:34 PM | Message # 16
Lieutenant
Group: Checked
Awards: 0
Status: Offline
Panathinaikos - Standard Liege
pont:egal
cota:3.75
casa:bwin
incredere:10

argument:

Panathinaikos - Standard Liege meci care conteaza pentru prima mansa a optimilor Europa League. Standard dupa demiterea lui Boloni nu prea a stralucit in campionat dar macar au reusit sa castige meciul din Europa League contra lui Salzburg. O echipa care facuse istorie astigand toate meciurile din cadrul grupelor. Cu toate ca pleca favorita Salzburg a fost eliminat de catre Standard cu un 3-2 acasa la Standar si un 0-0 la Salzburg. Panatinaikos a reusit sa produca surpriza in faza anterioara a Europa League eliminand pe Roma, dupa ce a reusit sa castige ambele meciuri. Am sa megr pe un egal la acets prim meci plecand de la faptul ca Standard a demonstrat in meciul de la Salzburg ca poate sa scoata un egal daca isi propune.

1-3 necastigator -10

ionutd26Date: Thursday, 2010-03-11, 8:34 PM | Message # 17
Lieutenant
Awards: 0
scz., am uitat poza
Attachments: 7813433.jpg (53.6 Kb)

kobeDate: Thursday, 2010-03-11, 8:58 PM | Message # 18
LAKERS
Awards: 1
Partida:Dulgheru-Brito
pont:2-1 Dulgheru
casa:bet365
cota:3.75
incredere:10

arg

In primuk tur al turneului maters de la indian wells dotat cu premii in valoare de 4.500.00Usd se intalnesc Dulgheru si brito.Ambele sunt foarte tinere si tintesc un loc cat mai bun in clasamentul wta pt a putea sa le ofere adversari cat mai accesibili.Intre cele doua nu s-a consemnat nici o partida,aceasta fiin prima lor intalnire in circuitul wta.Brito ocupa locul 116 iar Alexandra se afla pe pozitia 52.Brito a trecut in calificari de Arantxa Rus si de Zakopalova pe care a batut-o in 3 seturi...E foarte probabil ca acest meci sa fie de 3 seturi in care cred ca va inbvinge jucatoarea noastra.

http://img63.imageshack.us/img63/4141/frtitluf.png

2-0 necastigator -10

AzonicDate: Thursday, 2010-03-11, 9:18 PM | Message # 19
Lieutenant
Awards: 1
partida: valencia - werder
pont:Werder Bremen castiga partida
cota:4,5
casa: stanjames
incredere: 10

Se intalnesc in aceasta seara in optimile de finala Europa League pe Estadio de Mestalla. echipa locala Valencia si Werder Bremen.
Cele doua echipe s-au mai intalnit in competitiile oficiale in 2004 unde atat meciul tur cat si returul au fost castigate de catre Werder Bremen cu 2-1 respectiv 2-0.
Echipe probabile:
-Valencia (4-2-3-1): Cesar, Miguel, Marchena, Ibanez, Alexis; Fernandes, Banega; Joaquin, Mata, Silva; Villa
- (4-3-3): Vander, Pasanen, Mertesacker, Naldo, Abdennour; Ozil, Frings, Borowski; Marin, Pizarro, Almeida
Cred ca va fi un meci deschis oricarui rezultat, Werder Bremen avand o misiune grea pe ternul Valenciei ( in ultimile 5 meciuri jucate acasa in Europa League au 4 victorii si un egal) care sta cat se poate de bine acasa atat in campionat cat si in Europa league, dar dupa cum stim in general echipele germane ca fiind echipe serioase care lupta pana in ultimul minut, sunt sanse destul de mari ca meciul sa fie castigat de Werder (posibil 1-0).
Asadar in aceasta seara icerc un pronostic indraznet, Werder Bremen sa castige partida.

1-1 necastigator -10

Attachments: 5312184.jpg (10.5 Kb)

Lume multă, oameni puţini!

razvansiposDate: Thursday, 2010-03-11, 9:20 PM | Message # 20
Lieutenant colonel
Awards: 7
Valencia-Werder Bremen
Pronostic : Valencia conduce la pauza
Cota: 2.5
Casa: bet365
Incredere: 10

Un meci foarte interesant pe Mestalla, unde liliecii primesc vizita celor de la Werder Bremen, in, imi permit sa spun, meciul serii. Voi posta o analiza foarte scurta, din lipsa timpului; Werder vine pe Mestalla sa obtina un punct, pentru ca de victorie nu cred ca poate fi vorba. Antrenorul Valenciei, Flores a declarat ca vrea sa se impuna din start in aceasta partida, mai ales ca vrea sa impace fanii dupa esecul, semiescul cu Racing Santander, un meci in care, cei de la Valencia au fost pur si simplu huiduiti la scena deschisa surprised . Valencia vrea sa obtina victoria cu un scor categoric, acest lucru trebuind sa se intample inca de la pauza !

0-1 necastigator -10

Attachments: 5287037.jpg (139.0 Kb)

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2025

Hosted by uCoz