Monday, 2025-07-21, 3:10 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
5 Martie
alizeeDate: Friday, 2010-03-05, 9:59 AM | Message # 16
invisible man
Group: Checked
Awards: 1
Status: Offline
meci rapid timisoara
pont sub 1 5 goluri
cota 3 20
casa publicbet
incredere 10

in derbyul etapei a 20 a ligii 1 pe stadionul giulesti valentin stanescu rapid bucuresti intalneste fc timisoara cele 2 echipe neavand un start prea fericit in retur in ultima etapa timisorenii au castigat in minutul 95 prin golul lui goga pe poli iasi iar rapid nereusind sa castige in cele 2 etape scurse din retur cele doua echipe ocupand pozitiile 2 respectiv 7 in clasament
Data Competiţie Echipa gazdă Scor/Ora Echipa oaspete
14-08-2009 Liga I FC Timişoara 1 - 0 Rapid Bucureşti
08-04-2009 Liga I Rapid Bucureşti 0 - 2 FC Timişoara
31-08-2008 Liga I FC Timişoara 1 - 0 Rapid Bucureşti
09-03-2008 Liga I Rapid Bucureşti 0 - 1 FC Timişoara
26-08-2007 Liga I FC Timişoara 1 - 1 Rapid Bucureşti
26-05-2007 Cupa României Rapid Bucureşti 2 - 0 FC Timişoara
25-02-2007 Liga I Rapid Bucureşti 2 - 0 FC Timişoara
13-08-2006 Liga I FC Timişoara 0 - 0 Rapid Bucureşti
02-04-2006 Liga I FC Timişoara 1 - 3 Rapid Bucureşti
28-08-2005 Liga I Rapid Bucureşti 0 - 0 FC Timişoara
asadar in ultimele meciuri dintre cele 2 formatii s-au inscris maxim 2 goluri cu o singura exceptie in sezonul 2006 cand rapid a castigat la timisoara intr-un meci cu cantec la vremea respectiva cu 3 1
va fi un meci strans poate chiar fara goluri
bafta

1-0 CASTIGATOR +22
Attachments: 5353117.jpg (220.5 Kb)

underlineDate: Friday, 2010-03-05, 10:12 AM | Message # 17
Nu conduc beat, fumez si zbor
Awards: 6
Meci: Xavier Malisse - Radek Stepanek
Pronostic: victorie Stepanek
Cota: 1.53
Casa: Gamebookers
Incredere: 10

Meci din primul tur al Cupei Davis, cel mai impotant trofeu la nivel de echipa in tenis din lume. Am ales confruntarea dintre Belgia si Cehia, favorita clara fiind cea din urma, unde Stepanek si Berdych sunt mari favoriti. Desi toate meciurile se vor desfasura pe zgura, unde se stie ca cehii nu sunt faimosi pentru performantele lor, diferenta de valoare este clara in favoare lor. In intalnirile directe dintre Malisse si Stepanek, vedem un echilibru, 3-3, ultima partida fiind castigata de belgian, anul acesta, in turneul de la San Jose. Diferenta in clasamentul mondial ATP este enorma, cehul fiind pe 17 in timp ce Xavier coborand tocmai pe 87. Eu voi merge pe victoria cehului, fiind mai experimentat.

0-3 Castigator +5,3

Attachments: 1033393.jpg (14.3 Kb)

http://betfairblog.wordpress.com/

Claudiu1x2Date: Friday, 2010-03-05, 11:24 AM | Message # 18
Lieutenant
Awards: 0
Meci : Nicolas Almagro (ESP) - Stanislas Wawrinka (Sui)
Pont : Stanislas Wawrinka sa castige
Cota : 2.34
Casa : Bwin
Miza : 10

Astazi in Cupa Davis , se intalnesc in primul meci dintre Spania si Elvetia , spaniolul Nicolas Almagro (numarul 40 ATP) si elvetianul Stanislas Wawrinka (numarul 19 ATP).O intalnire foarte interesanta intre 2 jucatori valorosi. Se joaca pe zgura, insa in ciuda acestui lucru cred ca Wawrinka poate sa castige, mai ales ca el joaca bine pe zgura, anul trecut a reusit sa-l invinga pe Federer pe aceasta suprafata. Cei 2 jucatori s-au mai intalnit pana acum de 4 ori , Wawrinka conducand cu 3-1 in intalnirile directe.Bookmakerii ofera o cota superba pentru Wawrinka , el fiind favorit si peste Almagro in clasament cu mult , Almagro avand suporterii in spate si merg pe o victorie a elvetianului ! Succes

2-3 Castigator +13,4

Attachments: almagro-stanisl.bmp (46.6 Kb)

cainelleDate: Friday, 2010-03-05, 12:38 PM | Message # 19
Lieutenant colonel
Meci:Edouard Roger-Vasselin - Arnaud Clement
Pont:Edouard Roger-Vasselin
Cota:2.5
Miza:10u
Casa:Bet365

Argumentare:
Astazi a inceput Cupa Davis, insa mai avem si un turneu de challenger interesant la Cherbourg in Franta. Astazi au loc sferturile de finala. Meci intre 2 francezi, Edouard Roger-Vasselin, locul 155 ATP il intalneste pe veteranul Arnaud Clement, locul 72 ATP. ROger-Vasselin pare intr-o forma remarcabila, a trecut lejer de Jan Hernych si de Lukas ROsol, 2 mneciuri in care nu a avut nici o problema in a se impune. De partea ceaallta, Clement ajuns la 32 de ani a trecut de 2 nemti, Reister si Kamke. Cei 2 jucatori s-au mai intalnit de 2 ori pana acum, scorul intalnirilor directe este egal. Roger-Vasselin este intr-o frma foarte buna si nu cred ca Clement ii va putea face fata. Cred ca el va reusi o victorie lejera, posibil chiar sa si castige acest turneu. Suprafata pe care se joaca ii convine mai mult lui Roger-Vasselin, care isi castige destul de usor serviciu si are un retur foarte bun.

5-7 1-6 necastigator -10

Attachments: 3165850.jpg (137.6 Kb)

AzonicDate: Friday, 2010-03-05, 2:52 PM | Message # 20
Lieutenant
Meci: Cesena vs Sassuolo
Pont: Sassuolo castiga meciul
Cota:3.6
Miza:10
Casa:stanjames

In aceasta seara la ora 21:45 se intalnesc pe Stadio Dino Manuzzi echipa locala, Cesena si Sassuolo in primul meci al etapei cu numarul 28 din Serie B.
Ultima intalnire dintre cele 2 echipe a fost in turul actualei editii de campionat pe data de 26-09-2009, scorul fiind egal 1-1. Ambele echipe sunt angrenate in lupta pentru a promova in Serie A, dupa 27 de etape Sassuolo fiind pe locul 2 cu 45 de puncte si gloaveraj +12 iar Cesena pe locul 4 golaveraj +17.
Cesena este dupa parerea mea revelatia campionatului, datorita pozitiei ocupate in clasament invingand echipe ca Lecce , Piacenza sau Ascoli, ea venind din Serie C1 grupa A unde a teminat pe primul loc.

Meciuri acasa Cesena:

18-12-2009Cesena 3 - 1 Lecce
09-01-2010 Cesena 3 - 0 Piacenza
23-01-2010 Cesena 0 - 0 Gallipoli
13-02-2010 Cesena 0 - 2 Crotone
27-02-2010 Cesena 1 - 0 Ascoli

Sezonul trecut Sassuolo a avut un parcurs destul de bun dar totusi nu a reusit promovarea in Serie A (au terminat la 4 puncte de locul 6, loc ce le-ar fi permis jucarea barajului pt promovare)

Meciuri deplasare Sassuolo:

12-12-2009 Torino 0 - 1 Sassuolo
05-01-2010 Empoli 1 - 1 Sassuolo
18-01-2010 Crotone 1 - 2 Sassuolo
06-02-2010 Triestina 0 - 1 Sassuolo
20-02-2010 Mantova 2 - 1 Sassuolo
Va fi iun meci echilibrat, cele 2 echipe fiind intr-o forma buna, dar cred ca cei de la Sassuolo vor avea castig de cauza.
Asadar pronosticul meu final Sassuolo castiga meciul.

ABANDONAT IN MINUTUL 68 DIN CAUZA ZAPEZII, MIZA RETURNATA

Attachments: 5664975.jpg (10.1 Kb)

Lume multă, oameni puţini!

DisasterDate: Friday, 2010-03-05, 3:43 PM | Message # 21
Major
Meci:Satu Mare vs U transilvania
Pont:U Cluj
Cota:1.7
Miza:10

Casa:Bet365

Argumentare.Azi cu incepere de la ora 17:00 ora Romaniei este programat un meci interesant dupa vederea cotelor dar au cred ca va fi altceva pe teren dacat o arata cotele.Satu Mare o echipa care la inceputul acestui an a promovat in Prima liga a handbalului masculin roman si s-au descurcat foarte bine,sunt cam 75% salvati de al retrogradare.U transilvania merge de minune in acest moment in ultimul meci batand echipa de pe ultimul loc ROm Cri Brasov la o diferenta mare,iar in ultima deplasare au pierdut la doar 2 goluri diferenta la Steaua Bucuresti,Acest parcurs bun,si jocul bun al echipei se datoreaza in mare parte lui Constantin Stefan care a preluat echipe in iarna de la Remus Moldovan si o duce foarte bine.Deci acest meci este cam de 99% 2 solist.in tur satu mare a chinuito rau pe u cluj,la cluj ,echipa clujeana smulgand victoria in ulrima secunda de joc dupa ce in min 59 Satu mare conducea cu 1 gol.Deci miza maxima pe 2 solist.Bafta!

34-33 Necastigator -10

TaquitoDate: Friday, 2010-03-05, 4:19 PM | Message # 22
Lieutenant colonel
Meci: Isner - Troicki
Pont: tie-break in primul set
Cota: 3.8
Miza: 10
Casa: sportingbet

meci din cupa Davis din prima zi in confruntarea Serbia - USA. ambii jucatori exceleaza la capitolul servici. Isner este poate al doilea jucator dupa Karlovic la nr de asi. Troicki vine dupa turneul de la Dubai unde a pierdut in prima runda in faţa conaţionalului sau, Novak Djokovic in 3 seturi. Isner vine dupa turneul de la Memphis, pe hard, unde a pierdut finala cu Querrey. ma astept ca serviciul celor doi jucatori sa functioneze f. bine. cred ca in primul set sunt sanse mari sa vedem un tie-break. deasemenea ma astept la un meci cu multe game-uri.poza cota

7-6 troicki, castigator +28

barzoiDate: Friday, 2010-03-05, 5:58 PM | Message # 23
Lieutenant
Awards: 4
meci: rapid - timisoara
pont: 1-0,2-0,3-0
cota: 3 00
casa: gamebookers
incredere: 9

Meci de dechidere a etapei 20 din liga 1 gamebookers care posibil sa nu se joace din cauza ninsorii. De aceea cred ca va fi un meci echilibrat lafel cum au fost si ultimele intalniri intre cele 2 echipe. Echipa oaspete a castigat norocos etapa trecuta cu 2-1 gol in minutul 90 iar fara A karamyan cel care marca de obicei impotriva rapidului cred ca va fi o victima sigura si va urma demisia lui sabau. Sa tinem cont ca rapidul nu a mai castigat in fata timisoarei de 3 ani atunci impunandu-se cu scorul de 2-0. In aceasta seara e posibil sa ii vedem in teren si pe cei doi veniti la pachet Varga si Balan care vor aduce un plus in jocul rapidului. Un meci incrancenat pe un teren greu cred ca se va termina 1-0 sau maxim 2-0 pentru echipa gazda. Ultimele 4 intalniri intre cele 2 echipe le-a castigat timisoara, 3 dintre ele scor 1-0.

1-0 CASTIGATOR +18

Attachments: 5085320.jpg (16.3 Kb)

militia01Date: Friday, 2010-03-05, 7:01 PM | Message # 24
militia
St Patricks v Galway United
pont:over 2.2,5
miza:10
casa:bet365
cota:2.1

Un nou inceput in liga irlandeza,cele 2 echipe s-au batut sezonul trecut pentru evitarea retrogradarii,clasandu-se pe locurile 7 respectiv 8 din 10 echipe.Gazdele nu au facut multe transferuri,au mai multi jucatori imprumutati,situatia lor financiara fiind mai precara.Oaspetii au investit mai mult anul acesta in echipa achizitionand cativa jucatori cu experienta.Desi gazdele par favoriti cred ca va fi un meci echilibrat si cu multe goluri.
Galway este superioara in intalnirile directe,in ultimele 8 intalniri au castigat de 6 ori au facut un egal si o infrangere.
In sezonul trecut echipele s-au intalnit de 4 ori,iar in toate meciurile au fost multe goluri,iar acum ma bazez ca este inceput de campionat si echipele vor trage tare deoarece este primul meci,iar un rezultat pozitiv ar fii bun pentru moralul echipei la inceput de campionat
Intalniri direcete:
2009 - Sep 18 Finished 28 Galway 2-1 St.Patricks More details about Galway-St_Patricks game
2009 - Jul 10 Finished 19 St.Patricks 1-2 Galway More details about St_Patricks-Galway game
2009 - May 1 Finished Galway 2-1 St.Patricks More details about Galway-St_Patricks game
2009 - Mar 6 Finished St.Patricks 0-3 Galway

Bafta

2-0 JUMATATE PIERDUT -5, JUMATATE RETURNAT

Attachments: untitled00.bmp (14.72 Mb)

ChristiansenDate: Friday, 2010-03-05, 9:32 PM | Message # 25
Lieutenant
Fortuna Düsseldorf-Greuter Fürth

Pronostic:Fortuna Düsseldorf
Cota:2,05
Casa:Unibet
Incredere 10

Fortuna Düsseldorf este o echipa cu rezultate peste asteptari ,ocupind o pozitie foarte buna in clasament:locul 4
Au marcat 24 de goluri in 12 meciuri disputate acasa si au numai 5 goluri primite.Are al 2 lea atac din Bundesliga 2 si cea mai buna aparare.Toate acestea o fac o candidata la promovare in Bundesliga.Pe teren propriu au 10 victorii si 2 egaluri iar la inceputul lui 2010 au batut intr-un meci amical chiar liderul din Bundesliga: Leverkusen

Furth are o misiune foarte grea in aceasta seara intlnind revelatia Bundesliga 2.ESte o echipa care a dezamagit in acest sezon,ocupind locul 8 cu 34 puncte.Este o echipa foarte oscilanta care alterneaza meciuri bune cu cele slabe.IN deplasare au 5 victorii , 1 egal si 5 infringeri dar ce este mai important; au luat 3 puncte de la echipe mai modeste.Adversarul de azi este de alt calibru.
E o echipa nebaturta acasa si care lupta pentru promovare.Furth nu cred ca poate spera la mare lucru in aceasta seara .Victorie Fortuna Düsseldorf

P.S. analiza a fost postata in timp regulamentar,dar au fost probleme cu siteul
pentru siguranta am postat pe alt site si se vede ca sunt incadrat in timp.In plus am facut si print screen cu eroarea data de la voi dupa ce am dat POST

0-0 necastigator -10

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2025

Hosted by uCoz