Tuesday, 2025-07-22, 0:27 AM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
3 Martie
en3rgy23Date: Wednesday, 2010-03-03, 1:49 PM | Message # 16
Major
Group: Checked
Awards: 1
Status: Offline
Partida:Anglia-Egipt
Pont: Anglia bate la 2 goluri sau mai mult
Cota: 2.10
Casa:bet365
Incredere: 10

Intr-o zi plina de amicale puternice, oferta este una bogata. Asa ca m-am oprit si eu la un meci ce ne pot aduce un profit frumusel. Anglia va intalni pe Wembley echipa Egiptului. Adversarul nu a fost ales intamplator, Anglia facand parte la Campionatul Mondial din Africa de Sud dintr-o grupa unde se mai afla si nationala Algeriei. Dupa scandalul Terry-Bridge, banderola de capitan a ajuns pe mana lui Gerrard, iar noul capitan a spus ca acest lucru il va motiva si mai mult. Nu sunt absente majore la gazde, Bridge refuzand convocarea.

Pe Egipt am vazut-o evoluand la Cupa Africii si desi a castigat acea competitie nu pot spune ca m-a impresionat. De vazut cum se vor comporta acesti jucatori dupa acel succes. Se stie faptul ca dupa un turneu reusit are loc o oarecare cadere. Pentru egipteni acest meci nu este unul foarte important, Egipt nefiind calificata la turneul final din Africa de Sud.

Rooney e in mare forma si cred ca va pune reale probleme apararii africanilor. Victoria gazdelor cred ca nu poate fi pusa la indoiala.

Bafta..

3-1 castigator +11

Attachments: 0900873.jpg (11.3 Kb)

OrtonDate: Wednesday, 2010-03-03, 2:39 PM | Message # 17
Private
Awards: 0
partida:cipru-islanda
pont:cipru bate la 2 goluri sau mai mult(h1-1)
cota:4,03
casa:stanleybet
incredere:6

argumentatie: cipru imi place cum joaca. a demonstrat ca are valoare in meciul cu italia pierdut la limita cu 3-2. ultimul meci acasa pt ciprioti a fost un categoric 4-1 cu bulgaria. islanda, in schimb in deplasare deraiaza rau de tot, in ultimele deplasari avand doar un punct. fiind adversare in grupa de calificare pt euro 2012, cipru doreste sa ii arate islandei cine este mai tare. cipru care cativa jucatori care pot face diferenta. antrenorul islandei spera ca clima calda din cipru sa fie in favoarea lor. deci merg pe mana cipriotilor.

0-0 necastigator -6

Attachments: 6892951.png (8.4 Kb)

betivuDate: Wednesday, 2010-03-03, 3:29 PM | Message # 18
Lieutenant colonel
Awards: 2
Partida : H 43 - Hammarby ( handball - Suedia )
Pronostic : Egal
Cota : 9
Casa : Bwin
Incredere : 10

Desi e echipa mai buna si sta mai bine in clasament , Hammarby va avea ca deobicei probleme intr-un meci din deplasare , meci egal intre cele 2 - cum s-au incheiat si ultimele doua partide directe , dealtfel , meritind incercat ; H 43 e pe locul 12 cu 16 puncte - 6 victorii , 4 egaluri si 12 infringeri - majoritatea punctelor strinse pe teren propriu unde au 5 victorii , 2 egaluri si 4 infringeri ; Hammarby a iesit campioana acum 2 ani dar sezonul acesta se chinuie sa se mentina pe unul din primele 8 locuri ce se califica in play-off - pe locul 7 acum cu 21 de puncte - 9 victorii , 3 egaluri si 9 infringeri - in deplasare slab de tot cu 2 victorii , 1 egal si 7 infringeri ; scor corect 28-28 nu pot pune dar merg pe eal...intilniri directe :
11/10/2009 Elitserien Hammarby vs. H 43 28:28
11/03/2009 Elitserien H 43 vs. Hammarby 28:28
24/09/2008 Elitserien Hammarby vs. H 43 26:30
16/04/2008 Elitserien, Playoffs Hammarby vs. H 43 29:23
13/04/2008 Elitserien, Playoffs H 43 vs. Hammarby 29:30
09/04/2008 Elitserien, Playoffs Hammarby vs. H 43 32:28
26/12/2007 Elitserien Hammarby vs. H 43 33:29
04/11/2007 Elitserien H 43 vs. Hammarby 17:30
19/12/2006 Elitserien Hammarby vs. H 43 30:31
15/12/2006 Elitserien H 43 vs. Hammarby 30:37
06/03/2006 Elitserien H 43 vs. Hammarby 33:30
06/10/2005 Elitserien Hammarby vs. H 43 40:29
10/02/2005 Elitserien Hammarby vs. H 43 28:24
24/11/2004 Elitserien H 43 vs. Hammarby 22:30
03/03/2004 Elitserien H 43 vs. Hammarby 28:28
15/12/2003 Elitserien Hammarby vs. H 43 24:24

24-29 NECASTIGATOR -10
Attachments: 7848227.jpg (120.0 Kb)

alizeeDate: Wednesday, 2010-03-03, 3:47 PM | Message # 19
invisible man
olanda sua
pont numar de goluri sub/peste ajustabil peste 3 3 5
cota 3 40
casa bet365
incredere 10

astazi cu incepere de la ora 21 45 pe amsterdam arena reprezentativa olandei intalneste nationala statelor unite ale americii intr-un meci de pregatire pentru cupa mondiala din africa de sud ambele echie fiind calificate la turneul final din iunie iulie 2010
18-02-2004 Amical Netherlands 1 - 0 United States
19-05-2002 Amical United States 0 - 2 Netherlands
21-02-1998 Amical United States 0 - 2 Netherlands
asadar 3 intalniri intre cele doua echipe toate 3 fiind castigate de olandezi americanni neinscrind pana acum in poarta lui van der sar
doua absente de marca cate una de fiecare parte van persie respectiv dempsey
sper ca azi va fi un meci cu goluri si o victorie clara a batavilor
bafta

2-1 JUMATATE PIERDUT -5, JUMATATE RAMBURSAT

Attachments: 4792735.jpg (198.6 Kb)

DisasterDate: Wednesday, 2010-03-03, 4:12 PM | Message # 20
Major
Meci:Romania-Israel
Pont: 2-0 scor corect
cota:7.5
Casa:Bet365
Miza:10

Arg:Se incepe o noua era la nationala romaniei,o echipa care este construita de Razvan Lucescu.Cum stim cu totii sunt convocate multi jucatori noi la echipa nationala,care vor sa se afirme,si vor sa demonstreze publicului si lui Lucescu Junior ca au calitati si merita sa fie convocate si pentru preliminariile de la CM.Avem un adversar perfect pentru ca lucescu dupa meci sa fie laudat de taota presa si totul sa se termine cu bine.Azi acum o ora am citit ca trebuie sa acordam mai multe atentie pariurilor pe "feeling",am si eu un feeling ca vom castiga azi cu 2-0.Meciuri urile directe dintre aceste doua natiuni sunt prezentate de Azonic in postul de mai sus!Hai Romania!!

0-1 PAUZA NECASTIGATOR -10

Attachments: 4240255.jpg (24.6 Kb)

tzutzuDate: Wednesday, 2010-03-03, 5:22 PM | Message # 21
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Awards: 4
Germania-Argentina
Pont:peste 3 goluri ajustabil
Cota:2,77
Incredere:10

Argumentare

Primul meu pont la valiza pe luna aceasta si sper sa incep cu dreptul.Am ales partida dintre Germania si Argentina,doua echipe in care gasim jucatori foarte buni care activeaza la echipe de top din Europa.Un astfel de meci nu poate sa aduca decat specatcol si probabil multe goluri.Avem de-o parte Germania cu J Low la timona,conducand o echipa destul de inchegata cu multe meciuri la activ in formula aseamanatoare.Posibila echipa de start:

Adler - Boateng, Mertesacker, Tasci, Lahm - Schweinsteiger, Ballack - Müller, Özil, Podolski - Klose.

Lotul este completat cu alti jucatori cu nume,printre care se afla si cel mai in forma atacant al momentului in Germania,Cacau,jucatorul lui Stuttgart,marcator a 7 goluri in ultimele 3 meciuri,Mario Gomez de la Bayern si Stefan Kießling de la Leverkusen.

De partea cealalta,avem Argentina,care sub comanda lui Maradona,practica un fotbal de slaba calitate,echipa in care singurul punct forte este valoarea individuala a jucatorilor.Probabil 11-le de start va arata in felul urmator:

Romero - Rodriguez, Demichelis, Samuel, Heinze - Mascherano, Veron - Gutierrez, diMaria - Messi, Higuain.

Maradona va trata cu maxima seriozitae aceasta intalnire,si spun asta pentru ca am observat ca doar in meciurile importante(meciurile din preliminarii si amicalul cu Spania),incerca sa formeze o echipa,scheletul principal fiind format doar din Heinze,Mascherano si Messi.In atac a incercat multe variante,cu Palermo,Aguero,insa forma de moment a golgheterului de la Real Madrid,il obliga practic sa-i ofere un loc in echipa de start. Dupa o campanie de calificari dezastruoasa,Maradona a fost salvat de geniul lui Messi si golul norocos marcat de Martin Palermo in min 94 in partida cu Peru.In amicale disputate ulterior,au dovedit ca un adversar slab le pune mari probleme,iar un adversar puternic il invinge fara sa depuna prea mult efort.

Argentina-Costa Rica 3-2, meci in care a fost egalata de doua ori
Argentina-Jamaica 2-1 ,Palermo egaleaza in min 70,iar Canuto aduce victoria in minutele de prelungire.
Spania-Argentina 2-1, o victorie mult mai clara decat o arata scorul pentru spanioli.

In mod normal,Germania trebuie sa castige acest meci,si majoritatea atuurilor sunt de partea lor.Echipa mult mai omogena,antrenor chiar daca nu excelent,oricum peste Maradona,ambitia cu care nemtii trateaza un meci,indiferent ca este oficial sau amical(excludem Romania-Germani cool ), si publicul care cu siguranta nu vor accepta o infrangere.
Totusi,fiind un meci amical,iar punctele slabe in ambele echipe pare a fi faza defensiva,cum ambele echipe au in atac jucatori foarte experimentati si au o forma de moment foarte buna,cred ca cel mai bun pronostic este unul pe numar de goluri.
Cu toate ca Podolski nu prea straluceste in campionat,s-a vazut tot timpul ca nationala Germaniei se poate baza pe el,trecandu-si numele pe lista marcatorilor in multe meciuri internationale.

Bafta si sper sa iasa!!!!!

0-1 necastigator -10

Attachments: 6575403.jpg (39.4 Kb)

Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)

ionutd26Date: Wednesday, 2010-03-03, 6:39 PM | Message # 22
Lieutenant
Meci:Rep Of Ireland U21 v Armenia U21
Pont:egal
Cota:4
Incredere:10

Argumentare

Intr-o zi cu multe meciuri amicale m-am oprit la o disputa care are o anumita miza, este vorba de disputa dintre Ireland U21 v Armenia U21. Meciul conteaza pentru calificarea la campionatul european U 21. Ambele echipe fac parte din grupa a doua si probabil ca ambele au ca obiectiv dupa cum stau in clasamentul grupei evitarea ultimului loc. dupa disputarea a 6 meciuri din cele 10 programate, cele 2 echipe se gasesc pe ultimele 2 locuri. Ambele echipe au strans 4 puncte: Irlanda in urma a 4 meciuri terminate la egalitate, iar Armenia a reusit o victorie si 1 egal.. Conform caselor de pariuri echipa gazda pleaca mare favorita cu toate ca pana acum nu a reusit sa castige niciun meci si pe deasupra in meciul de pe terenul celor de la Armenia, Irlanda a incasat 4 goluri, scor 4-1.

1-2 necastigator -10

Attachments: 5668302.jpg (50.1 Kb)

maldororDate: Wednesday, 2010-03-03, 7:07 PM | Message # 23
Lieutenant colonel
Meci:Slovenia v Qatar
Pont: Slovenia să câştige la zero
cota: 2.38
Casa:Gamebookers
Miza:10

Argumentare:Amical deosebit de interesant,intre Slovenia,echipa calificata la Cupa Mondiala dupa surprinzatoarea eliminare a Rusiei si Qatar,o echipa in care se investeste masiv si care isi doreste sa obtina performante pe masura investitiilor facute.De notat ca echipa din Golf il are ca antrenor pe faimosul Bruno Metsu care in 2002 cu Senegalul a ajuns in sferturi la Cupa Mondiala din Coreea de Sud si Japonia,impresionand prin jocul spectaculos si eficient.Un alt lucru demn de luat in seama este faptul ca nationala Qataruluii a naturalizat doi jucatori sud-americani de valoare:uruguayanul Sebastian Soria si brazilianul Fabio Cesar Montezine(ex-Udinese,Sao Paolo,Napoli).Slovenia este o echipa foarte solida cu o aparare foarte buna iar returul cu Rusia cand au invins fara sa primeasca gol denota o organizare si un spirit defensiv remarcabile.Parerea mea este ca slovenii vor castiga acest meci fara sa primeasca gol,posibil la un gol diferenta,deoarece Qatarul sub bagheta lui Bruno Metsu va juca foarte inchis,incercand sa limiteze proprtiile scorului.
slovenia]poza

3-1 minutul 41, necastigator -10

KruudDate: Wednesday, 2010-03-03, 8:17 PM | Message # 24
Parior surprize-surprize
Partida : Polonia - Bulgaria
Pont : egal cu goluri
Cota : 5.00
Casa : Bet365
Incredere : 10

Argumentare :

In aceasta seara de la ora 21:30 in Polonia va avea loc un meci destul de echilibrat pentru ca ambele echipe sunt de valori apropiate. Din lotul Bulgariei va lipsi Martin Petrov. In ultimul meci amical Polonia a castigat 6-1 cu Singapore iar Bulgaria in ultimul meci a castigat 4-1 in Malta. Ambele echipe isi vor dori victoria in acest meci insa pana la urma cred ca nu se va impune nici una dintre ele si meciul se va termina la egalitate. In meciurile directe din Polonia gazdele au castigat cu 3-0 in 1969 si 2-0 in 1999 insa acum lucrurile stau altfel si Bulgaria este o formatie destul de buna iar Berbatov va face diferenta in atacul oaspetilor. Valoric dupa parerea mea Bulgaria este peste Polonia insa in acest meci cred ca va fi un egal cu goluri.

http://img442.imageshack.us/img442/8377/jpegb.jpg

2-0 necastigator -10

hunedoara1979Date: Wednesday, 2010-03-03, 8:53 PM | Message # 25
Lieutenant colonel
Meci: Franta - Spania
Pronostic: Spania castiga la diferenta de -1, -1,5 goluri
Cota: 4.70
Casa: bet365
Miza: 10

Fara a fi fanul amicalelor aleg astazi un meci interesant astazi dintre Franta si Spania.
Gazdele nu mai impresioneaza deloc desi au o multitudine de vedete in lot, principalul vinovat fiind antrenorul si s-au calificat la mondiale in urma unei greseli grave de arbitraj.
Oaspetii nu au mai castigat de 42 de ani in Franta dar astazi au sansa pentru ca gazdele pe langa jocul slab mai au si cateva absente notabile(Karim Benzema, William Gallas, Eric Abidal, Sebastien Squillaci si Andre-Pierre Gignac)
Una din marile favorite la titlul mondial, Spania are lotul aproape complet, singura absenta fiind Torres, practica un fotbal spectaculos si cred ca poate castiga acest meci fara probleme speculand jocul slab al francezilor.

0-2 castigator +30

Attachments: 2249044.jpg (169.9 Kb)

ChristiansenDate: Wednesday, 2010-03-03, 9:13 PM | Message # 26
Lieutenant
Italia - Camerun
Pronostic: Italia
Cota:2,05
Casa: Unibet
Incredere: 10

Meciul se disputa in principatul Monaco dar vor fi multi sustinatori italieni deoarece Monaco este foarte aproape de Italia

Lippi are ceva noutati in lot.In primul rind lipseste Buffon accidentat
Sunt citeva modificari :
Buffon cu Sirigu, Grosso cu Criscito, Camoranesi cu Pepe.
In locul lui Iaquinta va juca Borriello revenit la nationala.Gilardino, Zambrotta, Rossi si D’Agostino sunt si ei accidentati.Italia contra Camerun s-a comportat mereu bine si este de asteptat si in seara aceasta mai ales ca lipseste Eto'o care vine vorba intre noi nu prea este in forma buna.

Camerun in ultimele intilniri cu Italia nu au invins niciodata si chiar daca italienii au ceva schimbari in lot,pentru unii poate parea o idee de a renunta la a juca acest meci dar eu ii cunosc pe jucatorii care evolueaza astazi si sunt buni si valorosi cu potential.
:Pazzini, Borriello, Montolivo,Bonucci, Cossu si Sirigu.Apoi Lippi se bazeaza pe campionii mondiali care joaca bine in campionat: Pirlo, De Rossi, Cannavaro, Gattuso

La Camerun,pe linga Eto'o lipsesc jucatori importanti: Song, Geremi, Andre Bikey, Aurelien Chedjou, Paul Alòo Efoulou, Guy Roland Ndy Assembe si Gilles Augustin Binya

0-0 necastigator -10

ChristiansenDate: Wednesday, 2010-03-03, 9:16 PM | Message # 27
Lieutenant
scuze, deoarece eram presat de timp am pus mai intai comentariul.
aici este si printul cu cota la acest meci
Attachments: 3895299.jpg (116.5 Kb)

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2025

Hosted by uCoz