Friday, 2024-06-28, 1:10 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
22 Februarie
DanyiyeliDate: Wednesday, 2010-02-17, 8:18 AM | Message # 1
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
Nuuu,iar luniiii
 
marcelDate: Sunday, 2010-02-21, 9:08 PM | Message # 2
Daca ar scrie pe bani femei, as dormi in pat cu ei
Group: Checked
Messages: 192
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
Atlético Tucumán v Argentinos Jrs
pont:Sub 1, 1.5
cota:4,10
casa:bet3665
incredere:10

argument:
In acest meci se intalnesc 2 echipe care au avut rezultate opuse in acest an de clausura . Gazdele se situeaza pe locul 19 cu doar 2 puncte adunate in timp ce Argentinos se afla pe locul 14 cu 4 puncte adunate dar a avut 2 meciuri suspendate .Cred ca meciul va fi unul cu putine faze de poarta ambele echipe dorind sa scoata macar un punct din acest meci .Cred ca cei de la Argentinos sunt multumiticu 4 puncte in 2 etape si nu vor forta in timp ce Atletico poate va dori dar nu are forta .Atletico in ultima etapa a scos un egal 0-0 pe terenul celor de ;la Boca un rezultat la care nimeni nu se astepta .

1-1 necastigator -10

Attachments: tucumannn.bmp (3.75 Mb)
 
Alex_BrasovDate: Monday, 2010-02-22, 1:31 AM | Message # 3
IDIOT
Group: Blocked
Messages: 325
Awards: 0
Reputation: 3
Status: Offline
Meci: Unirea Urziceni - CFR CLUJ
pont: 2nd Half - under 0,5 goals
cota: 3.50
miza: 6
casa: gamebookers

Analiza: Prima etapa din retur se incheie cu meciul dintre Unirea Urziceni si Cfr Cluj, primele doua clasate in acest moment in liga 1.Ambele au 34 de puncte, dupa o etapa in care contracandidate serioase la titlu, ca Steaua, Rapid, Timisoara sau Vaslui s-au impiedicat de formatii mult mai putin valoroase. Lupta pentru titlu o vad in acest moment in 8 echipe: Cele 3 bucurestene, Urziceni, CFR, Timisoara, Vaslui si Brasov. O sa radeti multi ca pun si Brasov, dar stiu cam cum stau treburile la club si ce obiective se doresc in acest sezon si sa nu va mirati la final, daca Brasovul termina pe podium. Revenind la meciul de azi, incep prin a spune ca cele doua echipe s-au intalnit pana acum de 7 ori in Liga 1 si o data in Cupa Romaniei, iar ceea ce se poate remarca e faptul ca niciodata nu s-a impus Urziceniul. In micutul orasel, au fost 3 meciuri, toate 3 remize, una alba si doi de 1-1, ciudat fiind faptul ca in niciuna dintre acestea nu s-a marcat in repriza a doua, acesta fiind primul argument pentru pronosticul meu de azi. In Gruia, s-a impus mereu CFR-ul, dar acest lucru nu intereseaza prea mult astazi. Oaspetii au facut doua achizitii de marca in pauza competitionala, brazilianul Leonardo Velloso, liber de contract de la Willem Tilburg, dar si repatrierea pe plaiurile mioritice a lui Nicolae Dica, dupa escapada acestuia in Italia.
Echipele pentru aceasta partida sunt:

Urziceni: Arlauskis - E.Nicu, Galamaz, Bruno Fernandes, V.Bordeanu - L.Marinescu, S.Paraschiv, I.Apostol, Frunza - Bilasco, Rusescu; Antrenor: Ronny Levy; Suspendati: -; Rezerve: D. Tudor, Mehmedovici, Maftei, Brandan, Semedo, Onofras, Paduretu.

CFR Cluj: Nuno Claro - Panin, Cadu, Alcantara, Edimar - Dani, Muresan, Culio - N.Dica - Y.Koné, Traore; Antrenor: Andrea Mandorlini; Accidentati: De Zerbi, Nelson Cabrera; Suspendati: -; Rezerve: Peskovici, Tony, Peralta, E.Dica, Deac, Bud.

De tinut cont faptul ca joi Urziceniul joaca cu Liverpool, returul din Europa League, si nu cred ca, daca vor juca 90 de minute la intensitate maxima cu CFR, vor putea sa reziste si joi cu cormoranii, care, dupa cum se stie, impun un ritm infernal pe final de meci, avand practic multi jucatori peste nivelul maxim al capacitatii fizice a fotbalistilor Urziceniului. Ma astept la un meci cu un ritm alert in prima repriza si mai scazut in a doua, acolo unde probabil CFR-ul va pune presiune pe adversar, fortand victoria. Repet, Unirea nu are cum sa reziste 90 de minute la turatie maxima astazi si apoi cu Liverpool, acolo unde o calificare istorica ar imbogati visteria clubului. Mizez astfel pe o repriza a doua alba, exact asa cum a fost si in precedentele 3 intalniri de la Urziceni.


0-1 gol minutul 43 castigator +15

 
en3rgy23Date: Monday, 2010-02-22, 10:02 AM | Message # 4
Major
Group: Checked
Messages: 86
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Partida:Unirea Urziceni-Cfr Cluj
Pont: egal pauza/ egal final (xp/xf)
Cota:4.80
Casa: casapariurilor
Incredere: 10

Unirea Urziceni a pierdut la limita cu Liverpool, scor 1-0. Rezultatul strans este o urmare a unui joc foarte bine organizat facut de elevii lui Levy, lucru mostenit de la Dan Petrescu. Insa pe faza de atac, Unirea n-a contat. Simtindu-se absentele lui Dacian Varga si Tibi Balan, reintorsi la Sportul dupa ce imprumuturile le-au expirat. Ialomitenii vor juca un nou meci important, cu CFR Cluj, echipa cu care se afla in lupta directa pentru titlu. In Liga 1, Unirea nu a reusit sa o bata niciodata pe CFR, avand doar remize la Urziceni si infrangeri la Cluj. Campionii isi doresc mult sa "sparga gheata" in fata "feroviarilor" clujeni, fiindca ar trece pe primul loc in clasament. In plus, o victorie in fata principalei pretendente la titlu ar aduce un moral mai bun jucatorilor inainte de returul cu FC Liverpool.
Roni Levi spune ca este multumit de evolutia elevilor sai pe "Anfield Road" si se arata increzator intr-un rezultat bun in returul de saptamina viitoare: "Suntem putin dezamagiti pentru ca am luat gol la singura faza in care ne-am pierdut concentrarea. E un scor bun, ne bucuram ca pornim cu un handicap minim la Bucuresti. Situatia e foarte interesanta, avem sanse destul de mari sa trecem mai departe".

Unirea Urziceni - transferurile din pauza de iarna
Antrenor: Ronny Levy -Israel- nou
Au venit: -
Au plecat: Tiberiu Balan (mijlocas, Sportul Studentesc Bucuresti), Dacian Varga (mijlocas, Sportul Studentesc Bucuresti), Cristian Danalache (atacant, Al-Ettifaq Football Club)

Echipa probabila: Arlauskis - E.Nicu, Galamaz, Bruno Fernandes, V.Bordeanu - L.Marinescu, S.Paraschiv, I.Apostol, Frunza - Bilasco, Rusescu; Antrenor: Ronny Levy; Suspendati: -; Rezerve: D. Tudor, Mehmedovici, Maftei, Brandan, Semedo, Onofras, Paduretu

Andrea Mandorlini vrea sa castige pe terenul campioanei pentru a incepe in forta returul. Italianul pregateste partida intr-o asezare ofensiva, 4-3-1-2, cu Nicolae Dica in spatele atacantilor Traore Lacina si Yssouf Kone. La ultimele doua sedinte de pregatire, tehnicianul a lucrat cu cei trei in avanposturi. O alta constanta a fost linia mediana, unde Culio, Gabi Muresan si Dani apar in echipa titularilor. Inainte de antrenamentul de ieri, Mandorlini si-a adunat jucatorii la mijlocul terenului, pentru o sedinta ad-hoc. Tehnicianul le-a cerut elevilor sai sa urmareasca meciul Unirii de pe Anfield Road. "Vreau sa va uitati toti la meciul Urziceniului cu Liverpool. E obligatoriu, nu facultativ. Vreau sa va studiati atent adversarii. Vreau sa dati totul la antrenamente, sa va concentrati, pentru ca mai avem citeva zile si incepe lupta", le-a spus Mandorlini. Fostul fundas al lui Juventus, Felice Piccolo, va fi sigur rezerva la Urziceni, in conditiile in care paraguayanul Nelson Cabrera nu e recuperat dupa o accidentare suferita in cantonamentul din Antalya. Italianul care a ajuns in Romania in aceasta saptamina ar putea fi titularizat impotriva Stelei, in etapa a doua din retur. Pina atunci, Mandorlini va miza pe cuplul traditional de fundasi centrali Alcantara - Cadu.

Echipa probabila: Nuno Claro - Panin, Cadu, Alcantara, Edimar - Dani, Muresan, Culio - N.Dica - Y.Koné, Traore; Antrenor: Andrea Mandorlini; Accidentati: De Zerbi, Nelson Cabrera; Suspendati: -; Rezerve: Peskovici, Tony, Peralta, E.Dica, Deac, Bud

FC Timisoara a facut doar un 0-0 la Bistrita, iar Rapid si Steaua au pierdut cu Poli Iasi si Ceahlaul, astfel ca se poate spune ca a fost o etapa perfecta pentru Unirea Urziceni si CFR Cluj. Cele doua echipe se vor intalni acum in meci direct si cine va castiga, va lua o optiune serioasa pentru titlu. Gazdele au insa un adevarat complex in fata ardelenilor, avand doar egaluri acasa si infrangeri in Gruia (+ o finala de Cupa pierduta). Jucatorii Unirii au un moral bun dupa jocul de pe "Anfield Road", unde au pierdut greu, la limita, in fata celebrei Liverpool si spera sa aiba o evolutie mai buna cu CFR. Oaspetii vor sa-si mentina invincibilitatea in fata Unirii, iar suporterii asteapta ca, noii jucatori sositi in pauza de iarna, sa faca diferenta si sa readuca titlul in Gruia. Unirea Urziceni - CFR 1907 Cluj este meci de X.
Bafta...


0-1 pauza necastigator -10

Attachments: 9606001.jpg (10.8 Kb)
 
hunedoara1979Date: Monday, 2010-02-22, 12:02 PM | Message # 5
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 146
Awards: 0
Reputation: 8
Status: Offline
Partida:Unirea Urziceni-Cfr Cluj
Pont: cfr cluj castiga
Cota:2.98
Casa: betfair
Incredere: 10

Ultimul meci al primei etape din retur de aduce fata in fata echipele clasate pe primele doua locuri, Unirea Urziceni si CFR Cluj.
Intr-o murdarie generala atat pe tren cat si in afara lui a debutat returul campionatului si cum pe la colt se vorbeste tare mult de un campionat castigat de mult de oaspeti cred ca acest meci se va termina cu victoria celor din Cluj.
Unirea a pierdut antrenorul si doi jucatori fata de turul campionatului si da piept cu un CFR imbunatatit care a mai adaugat cativa jucatori in lot.
Gazdele au ca obiectiv campionatul si vin dupa un meci bun la Liverpool unde au pierdut cu 1-0 dar acum va fi alta poveste pentru ca intalnesc o echipa care are temele facute si nu va rata ocazia sa ramana singura la sefia campionatului.


0-1 castigator +19,8

Attachments: 3346687.jpg (203.7 Kb)
 
TataPariurilorDate: Monday, 2010-02-22, 12:06 PM | Message # 6
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 65
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Partida:Unirea Urziceni-Cfr Cluj
Pont: sub 1.5
Cota:2.50
Casa: gamebookers
Incredere: 10

CFR e favorita pentru titlu,in aceasta pauza au facut transferuri bune ,i-au adus pe Felice Piccolo de la Chievo,Nicolae Dica de la Iraklis,Roberto De Zerbi ,Kasali Yinka Casal de la Swindon Town.Urziceni s-a aparat foarte bine in meciul cu Liverpool si mai au sanse de calificare doar daca Liverpool ii subestimeaza iar.Nu cred ca vor risca prea mult echipele in acest meci pentru ca e un meci de 6 puncte si daca inscrie una atunci isi va proteja avantajul pana la final pt ca ambele sunt capabile sa se apere 90 de minute

0-1 castigator +15

Attachments: 6812283.jpg (162.3 Kb)
 
razvansiposDate: Monday, 2010-02-22, 3:10 PM | Message # 7
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 123
Awards: 7
Reputation: 4
Status: Offline
PartidaKaiseslautern : ST Pauli
Pont: Egal Pauza / Egal final ( X/X)
Cota:5.00
Casa: BET365
Incredere: 10

In tentativa mea disperata de a mai scoate ceva din concursul asta, m-am oprit asupra unui meci din Germania, liga 2. Kaiseslautern este clar favorita aici, nu inteleg aceasta cota destul de mare oferita kasierilor. Totusi, nici St Pauli nu sunt o echipa de neglijat, care ocupa in acest moment locul 2 in clasamentul ligii 2 germane surprised . Pe teren propriu, Kaiseslautern o duce mai rau decat in deplasare, aducand cu un punct mai putin decat meciurile de pe teren advers. St Pauli, se simte mai bine in deplasare, cu un total de 24 de puncte din 46 castigate pana acum, 24 fiind obtinute pe teren advers. Derby-ul ligii 2 nemtesti nu are cum sa se termine decat cu un 1-1 ( asta presimt.. ). Si dat fiind faptul ca va fi under, voi miza pe X/X, ambele echipe multumindu-se cu egal.
Este ca v-am convins sa jucati pontu' ? happy

1-0 pauza necastigator -10

Attachments: 3519218.jpg (152.6 Kb)
 
betivuDate: Monday, 2010-02-22, 4:14 PM | Message # 8
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 129
Awards: 2
Reputation: 3
Status: Offline
Partida : Unirea-CFR ( fotbal-Romania )
Pronostic : 0-0
Cota : 7,50
Casa : Bwin
Incredere : 10

Un campionat nasol cu terenuri si jucatori asemenea si mizez pe un un meci fara goluri intre campioanele ultimilor 2 ani , echipe care au si incheiat turul la egalitate aproape perfecta ; CFR pe primul loc deci cu 34 de puncte - 10 victorii , 4 egaluri si 3 infringeri - cam slabut in deplasare unde au 3 victorii , 2 egaluri si 3 infringeri ; Unirea pe locul 2 tot cu 10 victorii , 4 egaluri si 3 infringeri - binisor acasa cu 6 victorii , 1 egal si 1 infringere ; egalul la Urziceni intre cele doua echipe nu ar fi deloc ceva nou , incercam chiar unul fara goluri ; intilniri directe :
01/08/2009 Division A Cluj vs. Unirea Urziceni 2:0
26/07/2009 Super Cup Unirea Urziceni vs. Cluj 1:1
1:1 (OT)
3:4 (ES)
10/05/2009 Division A Unirea Urziceni vs. Cluj 1:1
31/10/2008 Division A Cluj vs. Unirea Urziceni 1:0
10/05/2008 Cup Cluj vs. Unirea Urziceni 2:1
10/04/2008 Division A Unirea Urziceni vs. Cluj 1:1
21/10/2007 Division A Cluj vs. Unirea Urziceni 2:0
10/12/2006 Division A Unirea Urziceni vs. Cluj 0:0
06/08/2006 Division A Cluj vs. Unirea Urziceni 4:0


0-1 pauza necastigator -10

Attachments: 9894353.jpg (150.1 Kb)
 
brolin8Date: Monday, 2010-02-22, 4:31 PM | Message # 9
Sergeant
Group: Checked
Messages: 26
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
meci:Hapoel Nazareth Illit-Maccabi Ironi Bat Yam
pronostic:egal final
cota 3.20
casa:bet365
incredere:10

Azi in divizia 2 in campionatul israelian se intalnesc 2 echipe care au ca obiectiv promovarea.Gazdele cele de la Hapoel Nazareth
Illit se afla pe locul 8 cu 33 puncte la doar 4 puncte distanta de oaspetii de azi care se afla pe locul 2 37p. Doua echipe cu
apararile printre cele mai bune din acesta divizie gazdele primint doar 16 goluri in 22 meciuri jucate cea mai buna aparare in timp ce oaspetii au primit 18 goluri.Cred ca va fi un joc prudent mai ales pentru oaspeti care ar fi multumiti si cu egalul.Gazdele vin dupa 2 meciuri nule unul in cupa si celalalt in campionat iar oaspetii vin dupa o infrangere in deplasare la limita. Cred ca underul merge cel mai bine la acest meci dar incerc miza maxima pe un egal final.

0-0 CASTIGATOR +22

Attachments: 4985390.jpg (174.2 Kb)
 
ChristiansenDate: Monday, 2010-02-22, 8:32 PM | Message # 10
Lieutenant
Group: Checked
Messages: 62
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Crotone - Lecce
Pronostic: Lecce (-1) Handicap , rezultat X
Cota:4
Casa: Unibet
Incredere : 10

Liderul din Serie B, Lecce intilneste in deplasare pe Crotone,echipa aflata pe locul 14 cu 33 puncte.

O statistica ne spune clar ca ultima victorie acasa a lui Crotone dateaza de acum 40 ani cind au invins cu 1-0 in sezonul 1969-1970.Lecce are 3 meciuri in care nu a primit nici un gol si are un antrenor foarte bun: de Canio.Lecce detine si recordul de victorii : 13 (9 acasa si 4 in deplasare) si are un procentaj mai bun la ora actuala decit avea Juventus la aceeasi ora cind activa in B.Lecce va incerca sigur sa cistige acest meci pentru a se distanta in clasament fata de principalelel urmaritoare.

Crotone,echipa lui Franco Lerda a avut o serie de 4 meciuri consecutive cu infringere dar treptat si-a mai revenit reusindu-s esa se impuna in fata a 2 echipe puternice: Empoli si Cesena.Acasa a pierdut 2 meciuri: cele cu Vicenza si Sasuollo , a facut si 5 egaluri si a invins de 5 ori.Are un atacant destul de perisculos: Ginestra.
In 20 de intilniri: 5 victori Crotone, 11 egaluri, 4 victorii Lecce.
Ultima intilnire la Crotone acasa a fost cistigata de Lecce ,cu 3-1.Cred ca va fi un meci spectaculos dar echipa vizitatoare are cele mai multe sanse.Victorie Lecce si cred ca va fi doar la un gol diferenta.

1-1 necastigator -10

Attachments: 3886748.jpg (126.4 Kb)
 
raduDate: Monday, 2010-02-22, 9:08 PM | Message # 11
Private
Group: Checked
Messages: 14
Awards: 0
Reputation: 1
Status: Offline
valencia-getafe
pont:getafe
cota:6
casa stanleybet
incredere:10

astazi se intalnesc ocupantele locului 3 si respectiv 8 din primera division aastazi se anunta un meci foarte interesant valencia vine dupa un meci detul de greu in deplasarea de la bruges cu un moral nu tocmai bun de cealalta partae getafe tre sa lupte pentru un loc de cupa uefa si ultimele rezultate nu au fost tocmai convingatoare insa in seara asta tinand cont ca prinde o echipa a valenciei foarte obosita si cu moralul nu tocmai bun si e momentul pentru 3 puncte in fata valenciei repet tinand cont de fizicul si moralul valenciei eu va recomand sa jucati cu incredere pe getafe

2-1 NECASTIGATOR -10
Attachments: 8262800.jpg (10.1 Kb)
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz