Wednesday, 2025-07-23, 1:14 AM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
11 Februarie
kobeDate: Thursday, 2010-02-11, 8:22 PM | Message # 16
LAKERS
Group: Checked
Awards: 1
Status: Offline
Partida:Oudin-Schnyder
pont:2-0 Schnyder
cota:3
casa:bet365
incredere:10

arg

Schnyder este cu cel putin o clasa peste adversara sa. Adevarul este ca Patty nu prea a jucat in ultimul timp, dar aici, la Paris, s-a descurcat de minune in primul tur, trecand lejer, intr-o ora si 30 minute de o adversara extrem de dificila, care o invinsese pe Patty in ultimele 2 intalniri: Razzano.

Elvetianca deci este intr-o forma buna, si practica un tenis la un nivel foarte inalt.
Cu Virginie, Patty a servit excelent, acordand doar 3 mingi de break, din care a slavat 2. A castigat 66% din mingile pe propriu serviciu, ceea ce in circuitul WTA este foarte bine.
La retur a jucat iarasi excelent, avand nu mai putin de 11 sanse de break, fructificand doar 3 ce e drept.
Oricum daca isi pastreaza jocul la acelasi nivel, nu va avea nici cea mai mica problema.
Cred ca Patty isi va imbunatati jocul. Meciul cu frantuzoaica a fost primul pe aceasta suprafata, iar elvetianca a avut nevoie de acomodare. Mai mult publicul a fost clar de partea lui Virginie.

Melanie Oudin este o americanca promitatoare, dar la momentul de fata nu cred ca are cum sa-i faca fata unei jucatoare precum Schnyder.
A castigat extrem de lejer in primul tur in fata lui Carstea, 6-3 6-0, dar de vina cred ca a fost forma romancei, Oudin nejucand chiar atat de bine.
Totusi a avut un serviciu constant, undeva pe la 74% mingi castigate cu acesta. Acum situatia se schimba fiindca Patty este mult mai buna la retur decat romanca. In plus este clar mai buna si la serviciu. Vad un 2-0 la seturi.

Cota: http://img683.imageshack.us/img683/7959/39639835.png

6-1 6-3 necastigator -10

ChristiansenDate: Thursday, 2010-02-11, 9:15 PM | Message # 17
Lieutenant
Awards: 0
Barcelona - Panathinaikos

Pronostic : Panathinaikos cistiga cu Handicap -7,5 pentru Barcelona
Cota : 1,95
Casa:Bet GUN
Incredere : 10

Panathinaikos este campioana Europa League la basket.Are 5 titluri in 14 ani si fara dubii sunt echipa cu cel mai bun basket din era moderna a Europa League
Barcelona a pierdut cu Partizan.A batut pe Juventud apoi.Panathinaikos are osituatie grea in grupa si trebuie sa invinga altfel vor fi eliminati
Sarunas Jasikevicius si Kostas Tsartsaris nu vor juca la greci
Panathinaikos cred ca va juca ofensiv,sa inscrie pentru ca vor fi eliminati in alt caz.

83-71 necastigator -10

ChristiansenDate: Thursday, 2010-02-11, 9:17 PM | Message # 18
Lieutenant
Awards: 0
aici este printul la cota pentru ca m-am grabit sa pun rapid comentariul.cam scurt azi dar nu am avut timp si nici nu postez de acasa
Attachments: 9192705.jpg (113.9 Kb)

KruudDate: Thursday, 2010-02-11, 9:31 PM | Message # 19
Parior surprize-surprize
Awards: 1
J. Melzer - A. Seppi
Pont : 2-1 Melzer
Cota : 3.75
Casa : Bet365
Incredere : 10

Argumentare :

Scurt si la obiect. In aceasta seara Melzer il va intalni pe Seppi. Melzer este un austriac in varsta de 28 de ani , 1.83 inaltime si pe locul 32 in clasamentul ATP iar de partea cealalta Seppi este un italian in varsta de 25 de ani , 1.90 inaltime si pe locul 46 in clasamentul ATP. In meciul precedent Melzer a trecut de sarbul Troicki dupa ce acesta s-a retras dupa ce austriacul avea 6-3 in primul set si 3-0 in al doilea set deci cum s-ar spune victorie in 2 seturi a austriacului iar Seppi a trecut de elvetinul Bohli in doua seturi 6-1 7-5. Ambii jucatori vin dupa victorii in doua seturi , lejere si vor da totul pentru a castiga meciul si voi merge pe o victorie a austriacului Melzer in 3 seturi.

http://img693.imageshack.us/img693/2392/jpegg.jpg

6-2 6-2 necastigator -10

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2025

Hosted by uCoz