Partida:Oudin-Schnyder
pont:2-0 Schnyder
cota:3
casa:bet365
incredere:10
arg Schnyder este cu cel putin o clasa peste adversara sa. Adevarul este ca Patty nu prea a jucat in ultimul timp, dar aici, la Paris, s-a descurcat de minune in primul tur, trecand lejer, intr-o ora si 30 minute de o adversara extrem de dificila, care o invinsese pe Patty in ultimele 2 intalniri: Razzano.
Elvetianca deci este intr-o forma buna, si practica un tenis la un nivel foarte inalt.
Cu Virginie, Patty a servit excelent, acordand doar 3 mingi de break, din care a slavat 2. A castigat 66% din mingile pe propriu serviciu, ceea ce in circuitul WTA este foarte bine.
La retur a jucat iarasi excelent, avand nu mai putin de 11 sanse de break, fructificand doar 3 ce e drept.
Oricum daca isi pastreaza jocul la acelasi nivel, nu va avea nici cea mai mica problema.
Cred ca Patty isi va imbunatati jocul. Meciul cu frantuzoaica a fost primul pe aceasta suprafata, iar elvetianca a avut nevoie de acomodare. Mai mult publicul a fost clar de partea lui Virginie.
Melanie Oudin este o americanca promitatoare, dar la momentul de fata nu cred ca are cum sa-i faca fata unei jucatoare precum Schnyder.
A castigat extrem de lejer in primul tur in fata lui Carstea, 6-3 6-0, dar de vina cred ca a fost forma romancei, Oudin nejucand chiar atat de bine.
Totusi a avut un serviciu constant, undeva pe la 74% mingi castigate cu acesta. Acum situatia se schimba fiindca Patty este mult mai buna la retur decat romanca. In plus este clar mai buna si la serviciu. Vad un 2-0 la seturi.
Cota: http://img683.imageshack.us/img683/7959/39639835.png
6-1 6-3 necastigator -10