Wednesday, 2025-07-23, 0:24 AM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum moderator: Furian  
8 Decembrie
hunedoara1979Date: Tuesday, 2009-12-08, 7:00 PM | Message # 16
Lieutenant colonel
Group: Checked
Awards: 0
Status: Offline
Partida: Astra -Dinamo
pronostic: Dinamo Bucureşti să câştige şi peste 2.5 goluri combinate marcate în meci
cota: 3.00
incredere 10
casa: gamebookers

argumentatie:
Meci cu scantei astazi la Ploiesti unde Astra intalneste pe Dinamo.
Au fost atat de multe spuse despre acest meci cum ca Dinamo ar umbla la jucatorii sai imprumutati la Astra sa nu-si apere corect sansele cum ca echipa ploiesteana este o prietena a bucurestenilor si multe altele.
Dinamo vine la Ploiesti cu un Marius Nicolae in mare forma dupa meciul de joi din cupele europene si cu dorinta de a invinge pentru a pastra inca sanse la primele locuri.
Astra a pierdut ultima etapa la Galati intr-un meci in care putea sa plece cu un egal dar a pierdut in ultimul minut.
Dupa venirea antrenorului italian ehipa s-a schimbat si a inceput sa dea batai de cap echipelor mari prin jocul practicat care cred eu va duce la salvarea de la retrogradare.
Un meci in care cred se va marca la ambele porti un meci care tinde catre victoria bucurestenilor care cu siguranta vor marca cel putin 2 goluri astazi pentru ca desi au in lot o multime de scandalagii si petrecareti cred ca au valoarea necesara sa se impuna asta seara.

Scor:1-1 Necastigator -10

GTiDate: Tuesday, 2009-12-08, 7:33 PM | Message # 17
VW GOLF
Awards: 1
Partida: Maccabi Haifa v Bordeaux
Pont: Egal - X
Cota: 3.30
Casa de pariuri: Gamebookers
Incredere: 10

Am ales acest meci deoarece este unul fara miza. Inainte de ultima etapa Bordeaux se afla pe primul loc in grupa cu 13 pct, la 5 pct de Juventus, in timp ce Maccabi se afla pe ultimul loc in grupa cu 0 pct. Pentru aceasta deplasare Laurent Blanc i-a lasat acasa pe Yoann Gourcuff, Yoann Gourcuff, Marouane Chamakh, Cedric Carrasso, acesta fiind motivul pentru care am ales remiza. Maccabi este o echipa modesta care nu a inscris deloc pana acum. Cred ca astazi este momentul pentru ca echipa lui Elisha Levy sa marcheze si sa scoata un punct din confruntarea cu Bordeaux.
Sa avem bafta!

0-1 necastigator -10

suchitepequezDate: Tuesday, 2009-12-08, 9:12 PM | Message # 18
Sergeant
Awards: 0
Partida: Zurich - Milan
pronostic: Zurich sau egal
cota: 2.81
incredere 9
casa: gamebookers

argumentatie:

FC ZURICH-MILAN ultimul meci din grupa C,grupa in care se gasesc in afara de cele 2 echipe care se intalnesc in acest meci REAL MADRID si MARSEILLE.Zurich este echipa fara nici o sansa la nici macar un loc in uefa,iar celelalte 3 echipe vor lupta pentru cele 2 locuri care duc mai departe in liga campionilor,din pacate,una din cele 3 va merge doar in cupa uefa.Zurich a reusit sa adune in aceasta grupa dificila 3 puncte chiar in meciul tur,invingand in italia cu 1-0 prin golul lui TIHINEN din minutul 10.Milan ocupa pozitia secunda in grupa acumuland 8 puncte,dar ca sa nu stea la mana adversarelor are nevoie de victorie pentru a merge mai departe in optimile ligii campionilor.Milan este o forta a fotbalului european si mondial dar cred ca realul nu ii vor lasa pe cei de la marseille sa bata in acest meci decisiv pentru calificare. Asa ca merg pe o surpriza la care nu se asteapta multi, sa faca un meci mare Zurich

1-1 castigator +16.29

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2025

Hosted by uCoz