Partida:Ventspils-Hertha
Pont:se marcheaza pana in minutul 28
Cota:2,00
Casa:Bet365
Incredere:10 Argumentare:
Pt aceasta seara am ales intalnirea dintre Ventspils,o micuta echipa,cu un buget destul de mic,care provine dintr-un campionat destul de modest,si Hertha,una din de top in Bundesliga.Daca acest meci se disputa anul trecut,cu siguranta ca nemtii nu avea cota mai mare de 1,30,dar datorita situatiei in care se afla si in urma unui joc destul de modest prestat,Hertha incepe meciul din aceasta seara,tot in postura de favorita,dar cu o cota destul de mare,peste 2,00 la orice agentie.
Sincer,o sa incerc si 2 solist pe un bilet,Cred ca seria neagra a Herthei trebuie sa se intrerupa cumva,insa pt acest concurs a ales altceva ,un pont care se va decide undeva la mijlocul preimei reprize.
Clasamentul grupei D este urmatorul:
Am observat ca in 4 meciuri pe care cele doua echipe le-au disputat in carul grupei,s-au marcat goluri destul de rapid,Hertha primind gol de la Sporting in minutul 18 si de la Heerenven in minutul 4,iar Ventspils a reusit sa marcheze in minutul 15 in meciul cu Sporting din deplasare si a primit gol in meciul tur cu aceiasi echipa in minutul 6
In meciul tur scorul a fost de 1-1,goluri marcate de L. Piszczek 34,pt Hertha si de E. Gauračsmin 48 pentru oaspeti.
Sper ca si azi sa se marcheze pana in minutul 28.
0-1 MIN 15 CASTIGATOR +10