Wednesday, 2025-07-23, 0:22 AM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum moderator: Furian  
2 decembrie
alizeeDate: Wednesday, 2009-12-02, 3:51 PM | Message # 16
invisible man
Group: Checked
Awards: 1
Status: Offline
partida unicaja malaga partizan belgrad
pont over 146.5
cota 1 90
casa bet365
incredere 10

argumentare
in etapa a sasea a euroligii de baschet se intalnesc spaniolii de malaga si sarbii de la partizan
unicaja are 5 victorii din 5 iar partizan 2 victorii si 3 infrangeri
in tur a fost 72 64 pt unicaja pe terenul lui partizan
pentru a noua oara in grupele euroligii malaga isi propune castigarea trofeului sezonul acesta
partizan a castigat euroliga in 1992 si foarte multe trofee interne
sper intr-un meci spectaculos si 147 de puncte sa fie usor de realizat
bafta

64-72 NECASTIGATOR -10

tzutzuDate: Wednesday, 2009-12-02, 4:14 PM | Message # 17
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Awards: 4
Partida:Twente-Fenerbahce
Pont:x2/1x(egal sau Fener la pauza/Twente sau egal la final)
Cota:2,15
Casa:Gamebookers
Incredere:10

Argumentare:

Foarte greu de ales astazi un meci cat de cat sigur,insa dupa lungi cautari,am hotarat ca la concurs sa ma opresc la acest pont,si sper sa nu regret acest lucru.

Twente,Fener sau egal?Cam greu de ales,din mai multe puncte de vedere.
Avantaj Twente:Echipa olandeza se afla pe primul loc in campionat,au o serie extraordinara de 10 victorii consecutive,dupa doar 15 etape disputate..Deci,din 15 meciuri,13 victorii si doua egaluri,un 1-1 cu PSV si acelasi rezultat in deplasare la Feyenoord,fiind egalati in minutul 94 ,printr-un gol marcat din 11m de Roy Makaay.Cu toate ca Olanda nu e un campionat foarte puternic,totusi Twente se pare ca este intr-o forma de zile mari.In Uefa League,se afla pe locul 2 cu 7 puncte,cu doar doua mai putin decat liderul Fener,dar pe care a reusit sa o invinga,chiar in Turcia cu scorul de 2-1.

Daca ne uitam bine peste acest clasament,putem observa ca Twente pentru a se califica,depinde numai de ea,si o victorie in aceasta seara o timite pe primul loc,si ii asigura calificarea.

Observam ca in ultima etapa,Twente are un meci greu contra Stelei la Bucuresti,iar Fener un meci relativ usor contra moldovenilor de la Sheriff,si indiferent de rezultatele din aceasta seara,turcii au mari sanse sa treaca de faza grupelor,ceea ce nu putem spune de Twente,care daca va pierde acest meci,sansele lor se reduc la jumatate si calificare se va rezolva,sau nu,la Bucuresti.

Aruncand un ochi peste rezultatele grupei,observam ca olandezi au castigat practic cel mai greu meci,in schimb au pierdut meciul contra lui Sheriff,catalogata la tragerea la sorti ca fiind cea mai slaba echipa din grupa.

Fener,,se pare ca trece printr-un moment mai delicat,doua infrangeri consecutive in campionat,3-0 in deplsare la Besitas,primind doua goluri in numai 3 minute,si o umilinta pe teren propriu in acest week-end in partida cu Kasimpasa.
Cu toate astea,Fener se afla in fruntea clasamentului dupa 14 etape cu 31 de puncte,o linie de 10-1-3,26-13 golaveraj.

In mod normal,un meci de Uefa nu se compara cu cel din campionat,dar putem totusi sa tragem niste concluzii privind forma echipei.

Pentru partida din aceasta seara,se pare ca Emre,Kazim,Dos Santos si Cristian nu vor putea juca din cauza accidentarilor,dar veste buna este ca au revenit Bilica si Lugano.

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Roberto Carlos, Mehmet Topuz, Deniz, Selçuk, Vederson, Alex Güiza

Initial am vrut sa merg pe victoria lui Twente,insa o declaratie a antrenoruli Daum,dupa infrangerea in fata lui Kasimpasa,m-a pus putin pe ganduri.
"Avem jucatori foarte buni,jucam bine in continuare,am notat toate greselile facute,si cu siguranta ca vom trece pestecele doua infrangeri"
Meciul contra lui Twente este exact ce trebuie,adica un adversar mai puternic si ceva deosebit de ceea ce intalnesc saptamanal in campionat.

Echipele care au jucat in meciul tur.

Chiar si cu Bilica si Lugano in teren,Fener a pierdut acel meci.

-Twente nu a pierdut decat un singur meci pe teren propriu din ultimele 13 disputate,
- Fener a castigat ultimele 4 deplasari,3 din ele fara sa primeasca gol.
-Perez,mijlocasul lui Twente,a intalnit pe Fener pe cand evolua la PSV acum doua sezoane in Uefa (0-0 in Olanda si infrangere 0-2 pe Şükrü Saracoğlu Stadium.

Cred ca varianta aleasa de mine ,imi va da ceva acoperire cu x-ul adaugat langa victoria olandezilor la final,si sper ca cel putin o repriza sa reziste Fener.
Un rezultat de egalitate la final,ne-ar ma da si noua romanilor,o sansa in plus de a vedea Steaua-Twente,un meci cu miza(asta in cazul in care si Steaua va castiga la Sheriff)

Bafta,si sper sa fi ales bine.
0-1 NECASTIGATOR -10

Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)

GiulyDate: Wednesday, 2009-12-02, 7:11 PM | Message # 18
Giuly
Group: Blocked
Awards: 2
Partida :FC Bate - SL Benfica
Pronostic : Egal la sfarsitul partidei
Cota : 3.73
Casa : Pinnacle Sports
Incredere : 6

Benfica cu un picior in urmatoarea faza a competitiei:un egal in seara aceasta ar fi suficient , si chiar daca ar pierde tot ar mai avea sanse in cazul in care AEK nu bate la Everton.
Meciul se va juca la Minsk in defavorea micului stadion al celor de la Bate , cu toate acestea conditiile de joc nu vor fi foarte placute iar vremea va fi destul de rece pentru cei de la Benfica.
Cei de la Bate par a fi o echipa destul de organizata dar cu o misiune destul de dificila :au nevoie de 2 victorii lucru care nu cred ca se va intampla.
Benfica se confrunta cu, cateva probleme de lot in aparare.Tinand cont de faptul ca , cei de la Bate vor incerca sa dea totul pe teren dar totusi echipa mai valoroasa fiind Benfica merg totusi pe un egal!

1-2NECASTIGATOR -6

All Rights Reversed!!

hunedoara1979Date: Wednesday, 2009-12-02, 8:21 PM | Message # 19
Lieutenant colonel
Awards: 0
Partida: Xerez-Barcelona
Pont: FC Barcelona să câştige şi peste 2.5 goluri combinate marcate în meci
Cota: 1.70
Casa de pariuri: gamebookers
Incredere: 10

Argumenttie:
Am ales astazi un meci care se joaca in devans in prima liga din Spania astazi la Xerez intre formatia locala si campiona Barcelona.
Oaspetii au trecut sapatamana trecuta de 2 hopuri mari cand au invins pe Inter in Champions League cu 2-0 si duminica in derbiul campionatului pe Real Madrid cu 1-0.
Desi intial am crezut ca Barca traverseaza o forma mai putin buna am fost surprins de cele doua victorii si cred ca astazi vom vedea o victorie concludenta a oaspetilor.
Gazdele vin dupa o infrangere categorica la Getafe unde au fost spulberati cu 5-1 si nu puteau sa intalneasca astazi o echipa mai puternica care sa le puna mari probleme.
Lanterna rosie a Primerei, Xerez, va trebui sa se descurce fara cel mai bun aparator al lor, Prieto, eliminat duminica cu Getafe si fara varful Momo.
In deplasare catalanii nu stralucesc in ultima vreme, vin dupa 3 egaluri consecutive, dar astazi cred ca lucrurile se vor schimba.
Din echipa de start a Barcelonei nu lipsesc Messi, Iniesta, Xavi asa ca vom avea parte de un spectacol al echipei blau-grana mai ales ca antrenorul oaspetilor a declarat ca echipa trebuie sa uite meciul cu Real si sa arate ca merita sa fie din nou campioni.

0-2 NECASTIGATOR -10

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2025

Hosted by uCoz