Sunday, 2024-06-30, 9:17 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
7 Noiembrie
tzutzuDate: Saturday, 2009-11-07, 11:44 AM | Message # 16
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Group: Checked
Messages: 403
Awards: 4
Reputation: 4
Status: Offline
Partida :Bayern-Schalke
Pont : Schalke sa castige cu fix un gol
Cota :6,50
Casa de pariuri :Bet365
Incredere :8

Argumentatie:

Derby-ul rundei in Bundesliga in aceasta dupa-amiaza se desfasoara intre Bayern Munchen si Schalke 04.
Bayern trece printr-o perioada de criza,reusind numai 3 victorii in ultimele 9 meciuri disputate,o dubla cu Frankfurt(2-1 in campionat si 4-0 in cupa,si un 2-1 in deplasare la micuta Freibourg).Cu siguranta se poate spune ca sunt cu moralul la pamanat,mai ales dupa eliminarea din CL,infrangerea de pe teren propriu cu 2-0 in fata francezilor de la Bordeaux,fiind punctul culminant.Problema cea mai mare la Bayern ,este ca sta in numai doi jucatori,olandezul Robben si si francezul Ribbery,iar cand cei doi nu joaca,Bayern se transforma intr-o echipa modesta.
Singura veste buna pt Van Gaal,este faptul ca Robben este apt de joc,dar nefiind refacut 100%,e posibil sa joace doar o repriza,asa ca pana cand Robben si Ribbery nu vor evolua la capacitate maxima,avem sanse bune sa mai facem ceva bani pariind contra lor.

La Schalke in acest moment se formeaza un fel de Arsenal al Germaniei,jucatori tineri si valorosi precum Rafinha (23), Farfan (23), Heiko Westermann (24), Christian Pander (24), Ivan Rakitic (20)si portarul Manuel Neuer (22),cu siguranta vor ataca titlul care nu a mai venit de aproape 50 de ani.Un prim pas important s-a facut deja prin aducerea unuia dintre cei mai buni antrenori care antreneaza in Germania,Felix Magath,castigator al campionatului cu Bayern si cu Wolsburg .Pe langa acestia,Schalke mai are in loc jucatori precum Gustavo Varela,Jermaine Jones,Halil Altintop.Kevin Kuranyi,Ivan Rakitic,Asamoah si batranul Ze Roberto.
Anul acesta Magath spera sa prinda un loc de cupa Uefa,pentru ca nu au facut mari transferuri,singurul jucator mai important fiind tanarul Lewis Hotlby,care numai dupa un singur sezon la Alemania Aachen a facut saltul la unul dintre cluburile importante ale campionatului.
Schalke se afla intr-o forma foarte buna,insa Magath mai are doua probleme de rezolvat,pentru ca echipa sa mearga asa cum vrea el,inceputurile de meci ,si partidele de acasa.Pana acum Schalke a reusit 8 puncte acasa_2-2-2,golaveraj 11-8 si 4-1-0,golaveraj 7-3 in deplasari.
In acest moment Schalke e neinvinsa de 7 meciuri,din 18.09,atunci cand au pierdut acasa contra lui Wolsburg.
Au reusit sa treaca cu bine peste doua meciuri foarte grele,doua egaluri reusite in extremis fiind condusa in ambele meciuri cu cate doua goluri de Hamburg si Leverkusen,reusind in final un 3-3 si un 2-2.De remarcat faptul ca Magath a reusit sa imprime aceasta mentalitate elevilor sai,jucand pana in ultimul minut indiferent cat arata scorul pe tabela de marcaj.

Cum punctul forte sunt meciurile jucate in deplasare,iar Bayern trece printr-o perioada de criza,Scahlke are sansa ei in acest meci,iar cota este una pe care nu o putem lasa sa treaca pe langa noi,iar Magath ii cunoaste destul de bine pe cei de la Bayern,echipa cu care a reusit sa castige campionatul.
Schalke,cred ca se va impune astazi,si mai cred ca zilele lui Van Gaal pe banca lui Bayern sunt numarate,demiterea lui fiind inceputul iesirii lui Bayern din aceasta criza.

GL to all!!!!

1-1 NECASTIGATOR -8


Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
 
underlineDate: Saturday, 2009-11-07, 1:52 PM | Message # 17
Nu conduc beat, fumez si zbor
Group: Checked
Messages: 110
Awards: 6
Reputation: 9
Status: Offline
Manchester City - Burnley

Pronostic: victorie City cu handicap -1
Cota: 1,95
Casa: stanley
Incredere: 10/10

O cota extrem de buna pentru o victorie la handicap a cetatenilor, mai ales ca atacul acestora de pana acum a lasat oarecum de dorit, City inscriind de numai 18 ori in 10 meciuri. Burnley se tine inca destul de bine pentru o nou promovata, clasandu-se exact la mijlocul clasamentului, insa cu un golaveraj de mizerie, 12-22. Pana acum nu a avut loc niciun meci direct in prima liga engleza, ultimele 2 intalniri disputandu-se in liga a 2a in 2001, ambele meciuri terminandu-se cu victorii la handicap al celor de la City. Pana acum City a jucat foarte bine acasa, in timp ce Burnley este ciuca batailor in deplasare.

Necastigator scor 3-3 -10


http://betfairblog.wordpress.com/
 
betivuDate: Saturday, 2009-11-07, 2:56 PM | Message # 18
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 129
Awards: 2
Reputation: 3
Status: Offline
Partida : HB Køge-AGF
Pronostic : handicap 1-0 / Egal
Cota : 3,80
Casa : Bwin
Incredere : 8

In etapa a 5-a din SAS Liga daneza , baietii de la Køge ( de fapt Herfølge - clubul fiind o fuziune intre cele 2 echipe ) intilnesc pe AGF pentru a doua oara in aceasta editie de campionat ; nou promovati , Køge s-a purtat conform asteptarilor si e pe penultimul loc , 11 , cu doar 7 puncte dupa 14 partide , ei reusind doar o victorie si 4 egaluri ; AGF-ul merge binisor si pastreaza contactul cu plutonul superior - locul 6 cu 21 de puncte , la 8 de lider ; oaspetii vor invinge zic eu dar nu chiar la pas , o victorie la un singur gol fiind foarte probabila ; in tur la AGF gazdele au invins cu 2-1 .

1-1 NECASTIGATOR -8

 
hunedoara1979Date: Saturday, 2009-11-07, 3:46 PM | Message # 19
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 146
Awards: 0
Reputation: 8
Status: Offline
Partida:IBayern Munchen - Schalke 04
Pont: Schalke 04
Cota: 5
Casa de pariuri: gamebookers
Incredere: 10

Meci interesant astazi in etapa a-XII-A din Bundesliga, intre ocupanta locului 6 Bayern Munchen si Shalke, ocupanta locului 4.
Gazdele trec printr-o pasa proasta venind dupa infrangerea de Marti din liga unde au pierdut cu 2-0 acasa in fata lui Bordeaux.
Nici in campionat lururile nu stau mai bine in ultimele 3 etape au resusit doua victorii muncite rau cu doua dintre codasele campionatului si un egal saptamana trecuta la Stuttgart, UNDE AU FOST JALNICI.
Personal cred ca echipa merge rau datorita antrenorului care nu a reusit si nici nu va reusi sa stapaneasca vestiarul prin metodele sale dure care nu sunt pe placul jucatorilor acestia manifestandu-si dezacordul fata de antrenor.
Tind sa cred ca in urmatoarele saptamani acesta isi va face bagajele si va parasi corabia.
Un lot de vedete cum este cel al lui Bayern nu se exprima deloc desi au in componenta cateva nume mari.
De partea cealata avem o echipa condusa de fostul antrenor al bavarezilor, Felix Magath, antrenor care a plecat pe usa din dos de la Bayern.
Oaspetii vin dupa 3 meciuri mari cu egaluri in fata lui Hamburg, Bayer Leverkusen, si victorie la Stuttgart, dispune de un lot bun cu cateva viitoare vedete, dar mai presus dispun de o echipa, care a arata ca poate reveni si cand este condusa cu 2 goluri.
In ultimele 17 intalniri avem un bilant de 7-6-5 in favoarea bavarezilor care insa au pierdut in primavara chiar pe Allianz Arena cu 1-0.
Astfel am ales acest pont pentru ca echipa oaspete este odihnita nu are meciuri in cupele europene, joaca bine si va cauta sa se impuna inca din primele minute in fata unei echipe gazde aproape eliminata din Liga Campionilor, care nu joaca nimic si care are nevoie urgenta de un alt anternor, pana nu este prea tarziu.

Necastigator scor 1-1 -10

 
maldororDate: Saturday, 2009-11-07, 3:59 PM | Message # 20
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 121
Awards: 0
Reputation: 1
Status: Offline
partida-Hoffenheim-Wolfsburg
pont-(Handicap 0:1)Pronostic: 1899 Hoffenheim
cota- 4.15
casa-Bwin
incredere -10/10

O partida foarte interesanta se va disputa astazi in etapa a 12-a a primei divizii germane intre doua echipe cu un joc deosebit de spectaculos:Hoffenheim si Wolfsburg.Hoffenheim ocupa locul 5 cu 20 de puncte si ,daca va castiga azi se va apropia la numai trei puncte de liderul Leverkusen.Wolfsburg se afla pe locul sapte cu 18 puncte si cred ca va resimti in acest meci oboseala acumulata la mijlocul saptamanii cand a jucat in UCL la Istanbul cu Besiktas unde a invins cu 3-0,fiind aproape califivai in primavara europeana.Hoffenheim va profita de oboseala adversarilor si cred ca se va impune astazi la cel putin doua goluri diferenta,jucatori prevum Carlos Eduardo,Maicosuel,Zuculini,Ibisevic,Salihovic,Obasi sau Demba Ba fiind capabili sa inscrie multe goluri.

1-2 NECASTIGATOR -10

 
TaquitoDate: Saturday, 2009-11-07, 4:08 PM | Message # 21
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 112
Awards: 1
Reputation: 2
Status: Offline
partida: Roger Federer v Marco Chiudinelli
pont: 1st Set Total Games >> 8.5 - 10.5 games
cota: 1.85
casa: william hill
incredere: 7

semifinala in cadrul turneului indoor de la Basel. Roger este nr 1 atp, in timp ce Chiudinelli este pe locul 73. Marco a progresat mult anul acesta. La acest turneu a reusit sa elimine jucatori de valoare ca Kohlschreiber sau Gasquet. Roger si Marco sunt colegi in echipa de cupa davis a Elvetiei, deci se cunosc destul de bine. La acest turneu au jucat dublu impreuna dar au pierdut din prima runda. E clar ca Marco nu are prea multe sanse. Ma astept ca Roger sa nu forteze sau sa-l umileasca. Cred ca-i va lasa macar 3 game-uri in primul set.

7-6 NECASTIGATOR -7

 
Alex_BrasovDate: Saturday, 2009-11-07, 7:21 PM | Message # 22
IDIOT
Group: Blocked
Messages: 325
Awards: 0
Reputation: 3
Status: Offline
Am uitat sa mentionez la mine, pronosticul este 7 sau peste 7 goluri. Deci pronosticul iese, si daca se inscriu fix 7, doar ca am scris gresit initial.
 
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz