Sunday, 2024-06-30, 9:38 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
3 noiembrie
tzutzuDate: Tuesday, 2009-11-03, 1:48 PM | Message # 16
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Group: Checked
Messages: 403
Awards: 4
Reputation: 4
Status: Offline
Partida :Apoel Nicosia-Fc Porto
Pont: Fc Porto HA (-1,-1,5)
Cota: 2,74
Casa de pariuri: Bet365
Incredere: 10

Argumentatie:

Apoel Nicosia si Fc Porto,fac parte din grupa D,alaturi de Chelsea si Atletico Madrid.Dupa 3 meciuri disputate,clasamentul arata in felul urmator:
1.Chelsea 3-0-0 6-0 9p
2.Porto 2-0-1 4-2 6p
3.Apoel 0-1-2 1-3 1p
4.Atletico 0-1-2 0-6 1p

In campionatul cipriot,Apoel se afla pe locul 2,la egalitate de puncte cu Anorthosis,17,dupa 7 etape jucate,avand insa glaveraj mai slab cu un gol.In acest week-end Apoel a invins cu 2-0 in deplasare la Aris,ocupanta locului 11,golurile fiind marcate de C. Kontis min 22(fundas) si K. Charalambidis (PG)(mijlocas) in min 76.

In CL in acest sezon,au inceput cu o mare surpiza,reusind sa termine la egalitate 0-0 la Madrid contra lui Atletico,insa spaniolii trec printr-o perioada foarte proasta,din care se pare ca ca inca nu vor iesi prea curand.A urmat o infrangere normal dar la un scor foarte rezonabil,acasa contra lui Chelsea(0-1) si infrangearea de pe Dragao contra adversarei de astazi.Cipriotii au jucat destul de bine,si au reusit sa conduca printr-un autogol norocos al lui Perreira,dar nu au reusit sa tina de rezultat decat 12 minute.Imediat dupa pauza au mai primit un gol,din penalty,scorul final fiind 2-1 pt Porto.

Fc Porto,dupa 9 etape in campionatul intern se claseaza pe locul3 cu 20 de puncte,la 5 puncte de Braga si 2 de Benfica.
In acest week-end au remizat pe teren propriu (1-1) contra lui Belenenses,reusind sa marcheze prin Farias in min 63,dupa ce au fost condusi din min 46.Porto in acest meci a jucat cu echipa de baza:

Helton
B. Alves 74'
C. Sapunaru
Rolando
Álvaro Pereira
Mariano
R. Meireles
F. Belluschi
Fernando
E. Farias
Hulk

Ultimele stiri Apoel:
Accidentati: Adrian Sikora , Marcin Żewłakow
Incerti: Paulo Jorge , Altin Haxhi , Kamil Kosowski
Suspendati: nimeni
Va lipsi in meciul urmator daca va lua galben: Marinos Satsias

Porto:
Porto
Accidentati: Diego Valeri , Fucile , Miguel Lopes , Silvestre Varela
Suspendati: Mariano González
Niciun pericol de galben

Niciodata,nicio echipa din Cipru nu a reusit sa invinga sau sa termine la egalitate un meci contra unei echipe din Portugalia.
Apoel detine si recordul negativ in Uefa,inregistrand in sezonul 1963/1964,cea mai mare infrangere din istoria Uefa(1-16,contra lui Sporting Club de Portugal).
In alta ordine de idei,atacantul brazilian de la Porto,Hulk,a fost convocat pt prima data la nationala,pentru meciurile amicale contra Angliei(14) si Oman (17 noiembrie).Cred ca Hulk va marca si in aceasta seara,ajutand pe Porto sa ajunga la 9 puncte,suficient pentru a se axa in urmatoarea perioada mai mult pe campionat.

JUMATATE DE SUMA SE RAMBURSEAZA 5U


Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
 
betivuDate: Tuesday, 2009-11-03, 2:55 PM | Message # 17
Lieutenant colonel
Group: Checked
Messages: 129
Awards: 2
Reputation: 3
Status: Offline
Partida : HK Aranås - IFK Ystad ( handball masculin-Suedia-Allsvenskan )
Pronostic : IFK Ystad +5,5
Cota : 2
Casa : Bwin
Incredere : 9

Meci in divizia secunda a Suediei unde Ystad evolueaza sezonul acesta dupa retrogradarea din prima divizie si unde ocupa acum locul 5 cu 8 puncte dupa 6 partide si golaveraj +19 , cu 4 victorii si 2 infringeri ( una in primul meci cind au subestimat noupromovata Kroppskultur plecind acasa invinsi cu 30-26 si alta la limita , 33-32 in deplasarea la Karra - tot o nou promovata ); Aranås sint pe primul loc cu 12 puncte - 6 victorii din 6 meciuri - si golaveraj +49 ; sper ca echipa oaspete astazi sa fie concentrata la maxim in disputa cu o contracandidata la promovare si vad aici un meci strins in care nu ar fi de exclus o surpriza ; nu exista intilniri directe .

CASTIGATOR + 9
 
Alex_BrasovDate: Tuesday, 2009-11-03, 6:12 PM | Message # 18
IDIOT
Group: Blocked
Messages: 325
Awards: 0
Reputation: 3
Status: Offline
Partida: Atletico Madrid - Chelsea Londra
Pronostic: Atletico sau egalitate
Cota: 1.80
Casa: Bet365
Incredere: 8 unitati

Argumentatie: Meci de 5 stele astazi pe Vicente Calderon intre Atletico Madrid si Chelsea Londra. Gazdele sunt in foame de puncte atat in campionat, unde sunt umiliti de echipe care doar ar visa sa aiba jucatorii de care Atletico dispune, dar si in Europa, acolo unde au fost surclasati de Chelsea si Porto (4-0 si 2-0) si rusinati in prima etapa pe teren propriu, acolo unde la sfarsitul jocului cu Nicosia, tabela indica un suparator 0-0 ca la inceput.

Haideti sa luam in vedere cateva aspecte pentru a sustine pronosticul meu:
1.O simpla intrebare: Daca CFR a reusit in Gruia, de ce nu ar reusi si Atletico? Intr-adevar, Atletico are forta sa obtine puncte astazi, daca va stii cum sa castige baloane la mijlocul terenului, si isi va tine la respect adversarul, jucand de la egal la egal.
2.Dorinta de a iesi din anonimat intr-un meci de 5 stele. Ar fi splendid pentru club, suporteri, jucatori, sa sparga gheata tocmai cu Chelsea
3. Poate cel mai important aspect: CHELSEA NU VA FORTA 100% DEOARECE IN WEEKEND URMEAZA DERBY-UL ETERN CU MANCHESTER UNITED. Intr-adevar, urmeaza un meci foarte important, si probabil jucatorii nu vor juca la potential maxim.

Iata si formatiile pentru aceasta seara:

Atletico: Asenjo - Ujfalusi, Pablo, Juanito, Antonio Lopez - Maxi Rodriguez, Raul Garcia, Assuncao, Simao - Aguero, Forlan.(Indisponibili:Pernia, Camacho, Valera, Roberto )

Chelsea: Cech - Ivanovici, Ricardo Carvalho, Terry, Paulo Ferreira - Essien, Ballack, Lampard, Deco - Anelka, Drogba.(Indisponibili: Obi Mikel, Bosingwa, Ashley Cole, Jirkov, Hilario )

Asadar, pronosticul meu este victorie Atletico Madrid sau rezultat de egalitate, cotat la Bet365 cu 1.80. Mult succes celor ce il jucati!

CASTIGATOR +6,4

 
KruudDate: Tuesday, 2009-11-03, 8:12 PM | Message # 19
Parior surprize-surprize
Group: Checked
Messages: 129
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline
Partida : Bayern Munchen - Bordeaux
Pronostic : Bayern Munchen -1
Cota : 4
Casa de pariuri : bet365
Incredere : 10
Argumentarie :

In acest meci Bayern Munchen cred ca se va impune la minim 2 goluri. In meciul precedent de la Bordeaux oaspetii din acest meci s-au impus cu 2-1 meci in care din minutul 30 au avut un om in plus iar cei de la Bayern nu au marcat nici un gol deoarece golul lor a fost autogol al lui Ciani care apoi s-a revansat si a marcat 21 de minute mai tarziu pentru 1-1. In acest meci Bayern va fi extrem de motivata si dornica de victorie iar cei de la Bordeaux se afla pe locul 1 cu 2 victorii si un egal cu Juve 1-1 in deplasare iar formatia vizitatoare este o formatie foarte pragmatica si joaca foarte mult la rezultat iar in acest meci cred ca vor incerca sa scoata un egal care insa nu cred ca il vor obtine. Daca vor marca repede Bayern va avea un meci usor.

Cam asa arata grupa A in acest moment :

Team MP W D L F A D P Last 5 matches
1 Bordeaux 3 2 1 0 4 2 +2 7 W W D
2 Juventus 3 1 2 0 2 1 +1 5 W D D
3 Bayern M. 3 1 1 1 4 2 +2 4 L D W
4 Maccabi H. 3 0 0 3 0 5 -5 0 L L L

Asadar Bordeaux este liderul grupei si se deplaseaza pe Allianz Arena pentru a juca si pentru a incerca sa scoata ceva iar obiectivul lor din participarea in EL a devenit accederea in optimile CL cu mari sanse de reusita insa ii va astepta un meci infernal la Munchen iar Bordeaux in meciurile din deplasare nu s-au descurcat prea bine iar sezonul trecut dupa un inceput prost cu 2 infrangeri in primele 2 meciuri 4-0 la Chelsea si 1-3 acasa cu Roma a castigat dubla cu CFR si a remizat acasa cu Chelsea si a luat bataie in deplasarea de la Roma si au terminat grupa cu 7 puncte iar acum are tot 7 puncte din primele 3 meciuri iar acum cred ca urmeaza sa ia bataie in toate cele 3 partide care au mai ramas ca sa se respecte traditia iar in cele 3 meciuri au pierdut 2-0 si 1-3 cu Roma si 4-0 cu Chelsea deci victorii de la 2 goluri in sus iar in acest meci sper ca se va intampla la fel.

Necastigator pt furt -10u

 
patoDate: Tuesday, 2009-11-03, 8:54 PM | Message # 20
Private
Group: Checked
Messages: 8
Awards: 0
Reputation: 1
Status: Offline
Besiktas- Wolfsburg
pont-1
cota-2.60
casa-bet365
incredere 10/10

In etapa a patra din Grupa A se intalnesc pe Inonu dini Istanbul echiopa gazda Besiktas si campioana Germaniei,Wolfsburg.Turcii au obtinut doar un punct pana acum in aceasta grupa dupa remiza alba din meciul tur de la Wolfsburg,in timp ce nemtii stau mult mai bine cu patru puncte si au mari sanse la locul doi.Besiktas ,cu o victorie in aceasta seara reintra si ea in lupta pentru calificarea in primavara europeana si parerea mea este ca are toate sansele sa-si atinga obiectivul,mai ales ca Wolfsburg in aceasta partida nu poate conta pe principalul sau om de gol,Grafie,suspendat dupa ce in meciul tur a luat cartonas rosu. FORMATII PROBABILE BESIKTAS(Hakan Arikan,Ibrahim Kas,Ferrari,Sivok,Ibrahim Uzulmez,Ugur,Fink,Ekrem,Rodrigo Tabata,Bobo,Serdar) WOLFSBURG(bENAGLIO,rIETHER,rICARDO cOSTA,Madlung,Schafer,Josue,Hasebe,Gentner,Misimovic,Dzeko,Martins)

NECASTIGATOR -10

 
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz