|
|
5 ianuarie
| |
Giuly | Date: Tuesday, 2010-01-05, 2:21 PM | Message # 16 |
Giuly
Group: Blocked
Status: Offline
| 5 Ian-16:00 Baschet - Dynamo Moscow vs Crvena Zvezda Pronostic : Crvena Zvezda Cota: 2.00 Casa de pariuri : bet365 Miza : 10 Cote extrem de apropiate oferite celor 2 echipe , cu toate acestea Zvezda nu este favorita din punctul de vedere al caselor de pariuri.Eu tind sa cred ca Zvezda e echipa mai buna in aceasta intalnire , aratand un joc foarte bun in ultima perioada,spre deosebire de Dynamo care cred ca vor juca doar pentru "onoare". Cred ca acum cu numirea noului antrenor la Zvezda, Trifunovic , va avea un efect benefic ,si lucrurile vor incepe sa prinda contur pentru jocul echipei. Ziceam ca Dynamo vor juca pentru onoare pentru ca au iesit din cursa pentru top16 din Eurocup pentru ca au pierdut toate cele 4 meciuri precedente. Zvezda este suficient de motivata si in acelasi timp forma lor buna ma face sa mizez pe victoria lor azi! Bafta! SCOR:86-88 CASTIGATOR +10 W1-L0
All Rights Reversed!!
|
|
| |
Danyiyeli | Date: Tuesday, 2010-01-05, 2:30 PM | Message # 17 |
 Lieutenant general
Group: Administrators
| Partida: Stoke - Fulham Pont: sub 11 cornere Cota:1,90 Incredere:10 Casa de pariuri:bet365 Argumentare: M-am tot invartit printre meciurile de astzi si aceasta mi s-a parut unul din cele mai accesibile pentru un nr mic de cornere,chiar daca este din Premier League.Astfel pe Britannia Stadium avem un meci intre 2 echipe de jumatatea clasamentului,care sper eu sa nu marcheze mult astazi mai ales ca ultima intalnire dintre cele 2 s-a incheiat 0-0 dar acesta lucru a fost pe 13/12/2008. 12. Stoke 19 5 6 8 15 23 21pct 9. Fulham 19 7 6 6 24 19 27pct Stoke: Sorensen, Huth, Abdoulaye Faye, Higginbotham, Collins, Lawrence, Sidibe, Whitehead, Delap, Diao, Tonge, Kitson, Etherington, Beattie, Fuller, Tuncay, Simonsen, Cort, Pugh, Whelan. Fulham: Schwarzer, Zuberbuhler, Konchesky, Hangeland, Baird, Smalling, Kelly, Hughes, Etuhu, Stoor, Kallio, Murphy, Dempsey, Gera, Riise, Greening, Duff, Nevland, Zamora, A Johnson. In alta ordine de idei astazi o vad castigatoare pe Fulham cei drept la limita 1-0. 11 cornere in minutul 60 NECASTIGATOR -10 W0-L2
|
|
| |
Alex_Brasov | Date: Tuesday, 2010-01-05, 2:43 PM | Message # 18 |
IDIOT
Group: Blocked
| Stoke - Fulham pont: peste 2,5 goluri cota: 2.35 casA: bet365 miza: 10 Argumentatie: Premier League programeaza un meci intre doua echipe preocupate deobicei cu grijile retrogradarii, desi Fulham a izbutit sa evolueze in Europa League anul acesta. Diferenta dintre cele doua este de 6 puncte, Fulham avand 7 victorii, iar Stoke doar cinci. In cele 19 etape, au inscris impreuna 39 de goluri si au primit 42, asadar in meciurile lor s-au consemnat 81 de goluri. Desi ultimul meci s-a incheiat cu o remiza alba, mizez astazi pe un meci cu multe goluri, Johnson, Zamora, sau Duff de la oaspeti, Beattie , Tuncay sau Pugh de la gazde putand marca oricand, fiind jucatori de mare valoare. SCOR:3-0 min 37 CASTIGATOR + 13,5W1-L1
|
|
| |
kelppa | Date: Tuesday, 2010-01-05, 3:52 PM | Message # 19 |
kellpa
Group: Checked
| MECI:UNION BERLIN-HANNOVER PONT:OVER 2,5 COTA 1,65 CASA bet365 INCREDERE 10 Dupa ce au promovat sezonul acesta,cei de la Union Berlin n-au inceput rau deloc campionatul,iar dupa consumarea turului au terminat pe locul 7,cu 26p,la doar 4p distanta de podium. Au mers binisor in special pe propriul teren,unde au avut o linie de 5-2-2 cu un golaveraj pozitiv de 13-11.Dar avantul echipei s-a cam taiat in partea a 2 a turului,cand echipa nu s-a mai regasit,"reusind"o serie de rezultate mai putin concludente,f.multe remize si infrangeri,pierzand astfe lpuncte pretioase in bataie pt.o eventuala promovare. Union Berlin 0 - 2 Kaiserslautern St. Pauli 3 - 0 Union Berlin Union Berlin 1 - 1 Energie Cottbus Bielefeld 1 - 1 Union BerliN Union Berlin 1 - 1 München 1860 Oaspetii din Hannover se lupta si sezonul acesta pt.supravietuirea pe prima scena din Germania,unde momentan ocupa doar locul 14 cu 17p.Cu doar 4 victorii si 5 remize in acest tur,restul de 8 infrangeri,misiunea in retur va fi una f.dificila,iar lupta pt.salvarea de la retrogradare va fi data intre cel putin 6-7 echipe.In ultimele jocuri au pierdut acasa cu Bayern,scor 0-3,remiza alba cu Leverkusen,urmata de 2 infrangeri consecutive 5-2 la M"Gladbach si 2-3 acasa cu Bochum. Tinand cont ca este un meci de pregatire,fara prea multa miza,in care se vor testa noi achizitii si noi tactici de joc,inclin sa cred ca vom avea parte de o partida buna,cu goluri multe. Gazdele sunt un adversar destul de incomod in special acasa si cred ca vor pune reale probleme oaspetilor,reiesind un meci pe contre ,cu goluri. SCOR: 2-1 CASTIGATOR +6,5 W1-L0
|
|
| |
maldoror | Date: Tuesday, 2010-01-05, 6:26 PM | Message # 20 |
 Lieutenant colonel
| Partida: Ancona-Triestina Pont: [pauza sau final]Triestina Cota:3.66 Incredere:10 Casa de pariuri:Gamebookers Argumentare: Dupa pauza competitionala prilejuita de Sarbatorile de Iarna, Serie B se reia si aceasta intalnire de pe Stadio del Conero din Ancona este una care se anunta foarte interesanta.Ancona,gazdele acestei partide,sunt revelatia campionatului de pana acum ,ocupand locul al doilea cu 33 de puncte la numai un punct de liderul Lecce.Pe teren propriu,anconetanii sunt inca neinvinsi cu sapte victorii si doua remize.Triestina se afla pe locul 15 cu 24 de puncte si daca va mai face pasi gresiti se va afunda tot mai mult in nisipurile miscatoare ale retrogradarii.Triestina nu are victorie in deplasare in acest sezon si ,cum am spus mai sus,Ancona nu are infrangere pe teren propriu.Cu o victorie a Triestinei azi vor disparea cele doua zerouri insemnand prima infrangere acasa pentru Ancona si prima victorie in deplasare pentru Triestina.Sper sa nu ma insel si sa fiu inspirat cu aceasta predictie.Pentru siguranta, am ales Triestina pauza sau final la o cota deosebit de atractiva! Scor:2-1 (1-0) NECASTIGATOR -10 W0-L2
|
|
| |
militia01 | Date: Tuesday, 2010-01-05, 6:28 PM | Message # 21 |
militia
| meci:Barcelona - Sevilla pont:x pauza cota:2.4 miza:5 casa:casapariurilor Meci tare in cupa Spaniei in aceasta seara,SuperBarca o intalneste pe Sevillia,o echipa in forma buna fiind in crestere de forma.Fiecare echipa are jucatori lipsa pentru acest meci,multi jucatori de la ambele echipe sunt plecati pentru a se pregati pentru Cupa Africii. Insa adevarata problema de efectiv se afla in curtea celor de la Sevillia care are doar 14 jucatori apti pentru aceasta partida,in care cred ca vor evolua jucatori ce au jucat mai putin sezonul acesta pentru ambele echipe. Disputele directe intre cele 2 echipe este favorabila gazdelor,insa orice echipa ce joaca pe Camp Nou vor sa impresioneze,sa obtina un rezultat bun,insa putine reusesc. Sevillia cred ca va tine "piept" Barcelonei cel putin o repriza. Bafta 0-0 CASTIGATOR +7 W2-D0-L0
|
|
| |
warr10r | Date: Tuesday, 2010-01-05, 7:28 PM | Message # 22 |
Lieutenant colonel
| Partida: Barcelona - Sevilla(fotbal optimi Cupa Spania) Pronostic: Rezultat handicap Barcelona(-1) Cota: 2.15 Incredere: 10 Casa: Bet 365 Pentru azi am ales meciul tur din cadrul optimilor de finala ale cupei Spaniei, meci intre doua echipe de marca. Ambele echipe vin dupa rezultate mai putin scontate in etapa de saptamana trecuta a campionatului spaniol, Barcelona a remizat acasa cu Villareal scor 1-1, iar Sevilla a fost invinsa in deplasare de Atletico Madrid cu 2-1. Ambele echipe au absente in lot, cativa jucatori fiind plecati la Cupa Africii cu echipele nationale: Keita si Touré Yaya de la Barca, Zokora si Kanoute de la Sevilla. Pentru acest meci Sevilla are foarte multi jucatori accidentati: Javi Varas, Fazio, Squillaci, Sergio Sánchez, Adriano, De Mul, Acosta si Luis Fabiano. Pentru meciul de diseara, Guardiola va face cateva schimbari in 11-le de start al Barcelonei fata de cel din meciul cu Villareal in care Messi nu a jucat. Barcelona este detinatoarea cupei si cred ca va lua o optiune serioasa pentru calificare inca din meciul de azi. In ultimul meci intre cele doua echipe Barcelona s-a impus cu 4-0 pe Camp Nou pe data de 22 aprilie anul trecut, asadar alegerea mea este Barcelona sa invinga la cel putin doua goluri in acest meci. 1-2 necastigator -10W0 L1
|
|
| |
tzutzu | Date: Tuesday, 2010-01-05, 8:45 PM | Message # 23 |
 POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
| Barca-Sevilla Pont:peste 3 3,5 ajustabil Cota:2,40 Casa:Bet365 Incredere:10 Argumentare Un meci destul de dificil,spun eu,in ciuda cotelor oferite de agentiile de pariuri.Cu toate ca barca a dominat fotbalul european in acest sezon,castigand toate trofeele posibile,sincer jocul lor din ultime vreme nu straluceste deloc. In afara de victoria din meciul cu Atlante cu 3-1,Barca a castigat numai la limita(la Kiev,gol pe final de meci,1-0 cu Espanyol)si doua egaluri in ultimele doua meciuri(1-1 in finala,reusind sa egaleze in min 89 si marcand golul victoriei in prelungiri,si 1-1 acum cateva zile contra lui Villareal,o echipa destul de modesta in acest sezon,care insa sa afla in revenire de forma dupa un inceput dezastruos. De partea cealalta Sevillia,dupa un inceput extraordinar de sezon,in care a nimicit tot ce le-a iesit in cale,in afara de Real,se pare ca si ei trec printr-o mica perioada de criza de forma.Ultimele jocuri confirma acest lucru,iar infrangerile de pe teren propriu contra lui Getafe(1-2) si in deplasarea de la madrid in fata lui Atletico cu acelasi scor,ne confirma acest lucru. Barca e lider in Primera cu 16 12 4 0 37 10 +27 40, iar Sevillia ocupa locul 5 cu 16 9 3 4 27 15 +12 30 Insa cele doua echipe se intalnesc in aceasta seara in Copa del Rey,iar in competitie,singurele adversare care ii mai pot pune probleme Barcei,daca vor elimina Sevilla,vor fi Valencia si poate prin absurd Atletico Madrid,in rest echipe destul de modeste,asa ca Barca probabil va forta victoria in aceasta seara si cu siguranta vom vedea si goluri in acest meci. Meciurile directe dintre cele doua echipe,(ultimele 10),stau intr-un echilibru aproape perfect,Barca 4 victorii,Sevillia 3 si 3 rezultate de egalitate,insa in ultimele doua dispute,Barca a "maturat" cu adversarii sai(4-0 pe Camp Nou si 3-0 pe Ramon Sanchis Pizjuan) 1-2 JUMATATE PIERDUT - JUMATATE RAMBURSAT -5 W0 L1
Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
|
|
| |
|
|
|
|