Friday, 2024-06-28, 1:40 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Furian, Danyiyeli, tzutzu  
Regulament
DanyiyeliDate: Saturday, 2010-04-10, 3:37 AM | Message # 1
Lieutenant general
Group: Administrators
Messages: 495
Awards: 3
Reputation: 9
Status: Offline
Inregistrarea la concurs

La concursul lunar de predictii poate participa orice membru al acestui site si care au un
1. Tipsterii pot intra oricand in concurs si au voie sa scrie maxim 1 predictie pe zi minim 20 predictii pe luna pentru a putea intra in posesia unui eventual premiu si minim 20 postari pe blog in luna respectiva ( aprox 1 post/zi),de la inregistrarea pe sait.

2. Fiecare tipster este responsabil de predictiile pe care le face, de aceea nu va grabiti sa luati decizii care in mod normal vor fi irevocabile. Optiunile odata alese nu se mai pot modifica si trebuie sa aiba atasate cotele reale de la casa de pariuri de la care a ales evenimentul. Daca ati gresit sau omis orice altceva din continut scrieti aici : Corectari predictii gresite cu cel putin 1 ora inainte pentru ca predictia sa intre in concurs.

3. Puteti pune o singura predictie pentru un eveniment. Este acceptat orice pronostic pus cu cel putin o jumatate de ora inainte de inceperea evenimentului, NU sunt acceptate pariurile care incep in mai putin de 30 minute de la ora partidei.

4. In cazul unei partide anulate,user-ul numai are voie sa posteze un alt pont pe ziua respectiva. Daca o partida se amana,iar acest lucru este semnalat cu minim 15 minute inainte,se poate posta un alt pronostic,dar respectandu-se regula de minim 30 min.

5. Pariurile trebuie sa fie cat mai concise si sugestive iar in caz ca este un pariu special (mai putin utilizat) pot fi aduse explicatii la sfarsitul justificarii pentru a nu se creea confuzii.

6. Tipsterii vor anunta in caz de validare eronata la Corectari predictii gresite fie ca observa eroarea la propriile pariuri fie la altii.

7. In concurs sunt acceptate doar pariuri single (nu sunt acceptate pariurile combo) cota minima acceptata este 1.40.
Pariurile trebuie sa aiba scris numele echipe castigatoare (nu, 1 sau 2) sau Egal (nu se accepta X)

8. Justificarile trebuie sa contina informatii valoroase, sa fie scrise intr-un limbaj corect si cursiv in limba romana, si trebuie sa contina cel putin 4 randuri de cuvinte. Analizele fara nici o informatie utila cu un limbaj necorespunzator, sau care nu contin amanunte despre competitia si tara unde are loc evenimentul descris in justificare vor fi anulate.

La sfarsitul fiecarei justificari veti pune un link spre imaginea ce contine cota de la casa de pariuri unde a fost ales pronosticul.

Invatati aici : anunturi/imageshack-adaugare-poze-pe-forum-t24886-10.html cum sa adaugati link pe un alt server si care este direct link-ul pre imagine.

9. NU Pot fi postate pariuri daca ele au fost alese si de alt concurent.

10. Daca un eveniment se intrerupe din cauze naturale sau umane si nu se continua /reia in termen de 24 de ore se considera anulat indiferent de optiunile agentiilor de pariuri vis-a-vis de acesta. In cazul unei partide anulate numai este voie sa se posteze alt pronostic.

11. Profitul maxim pentru o predictie nu poate depasi 30 de unitati, in caz contrar va fi rotunjit automat la 30.

12. Concurentii care denatureaza cotele vor fi eliminati din concurs pe luna respectiva.

13. Predictiile pot fi postate pana la ora 22:30,cand se inchide sectiunea zilei respective.

Topicul de discutii este destinat exclusiv concursului si acolo se vor discuta problemele legate de pariurile din concurs nu despre autorii lor si-n orice situatie ultimul cuvant il va avea administratia forumului care va lua masurile necesare in functie de situatie.

Regulile pot suferi modificari, asa ca va rugam sa mai aruncati o privire din cand in cand si prin regulament.

Dorinta sitului este clara, dorim sa formam o echipa dinamica de tipsteri care sa va ajute sa castigati mai multi bani din pariuri.

FIECARE TIPSTER ESTE OBLIGAT SA FACA PRINTSCREEN LA FIECARE PREDICTIE PUSA (imaginea trebuie captata in momentul postarii pronosticului si se face printscreen pe site-ul oficial al casei de pariuri de unde se i-a cota) , DACA NU POATE FACE DOVADA COTEI PUSE VA FI DAT GRESIT. PRIMU AVERTISMENT DUPA SE VOR LUA MASURILE NECESARE(SE VOR DA GRESITE).

 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz