Monday, 2024-06-24, 3:30 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Filme
Alex_BrasovDate: Wednesday, 2010-03-10, 3:28 PM | Message # 31
IDIOT
Group: Blocked
Messages: 325
Awards: 0
Reputation: 3
Status: Offline
Am uitat de un film absolut genial. The fugitive, tzutzu pune-i prezentare te rog.
 
tzutzuDate: Wednesday, 2010-03-10, 3:53 PM | Message # 32
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Group: Checked
Messages: 403
Awards: 4
Reputation: 4
Status: Offline
Titanic (1997)

http://www.imdb.com/title/tt0120338/

Brock Lovett este un cautator de comori si incearca sa recupereze vechi artefacte impreuna cu echipa sa de pe epava Titanicului, un vapor urias care s-a scufundat in Oceanul Atlantic in 1912 dupa ce s-a izbit de un iceberg. Lovett cauta diamante si pietre pretioase, dar descopera un portret al unei tinere fete care nu poarta altceva decat un colier. Cand Rose, in varsta de 102 ani, spune ca ea este tanara din portret, actiunea se muta in 1912 in Southampton, unde pasagerii se urcau la bordul navei Titanic. Printre ei se aflau tanarul Jack Dawson si Rose DeWitt Bukater, care se intorcea in Philadelphia cu logodnicul ei, Cal Hockley, un instarit om de afaceri. In timpul calatoriei, Rose se indragosteste de Jack, iar Cal incearca sa se razbune. Intre timp, Titanicul se ciocneste de UN iceberg si apa navaleste in compartimentele din fata. Cal continua sa-i urmareasca pe Jack si pe Rose, iar in tot acest timp uriasa nava isi incepe coborarea catre adancurile oceanului.


Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
 
underlineDate: Wednesday, 2010-03-10, 3:59 PM | Message # 33
Nu conduc beat, fumez si zbor
Group: Checked
Messages: 110
Awards: 6
Reputation: 9
Status: Offline
Pe mine ma pasioneaza mai mult cele inspirate din fapte reale, din razboaie.
Recomand neaparat Escape from Sobibor, poate cel mai realist film despre viata evreilor dintr-un lagar nemtesc; apoi sunt sigur ca ati vazut Schlinder's list (un neamt care vroia doar sa faca bani pe urma evreilor, ajunge sa tina la ei, si ii salveaza de moarte).
La capitolul melodii neaparat sa vedeti The Hangover, foarte bun.
Mai vin cu altele pe parcurs.


http://betfairblog.wordpress.com/
 
kelppaDate: Wednesday, 2010-03-10, 8:04 PM | Message # 34
kellpa
Group: Checked
Messages: 120
Awards: 0
Reputation: 2
Status: Offline
ce-am vz.sapt.trecute buninicele pot spune:Case 39(cu Renne Zellweger) si Agora(istorie,religie...) si o comedie :It's complicated(Alec Baldwin,Steve Martin si Marilyn Streep).Revin cand imi readuc aminte capodopere mai noi sau mai putin noi
 
tzutzuDate: Wednesday, 2010-03-10, 10:13 PM | Message # 35
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Group: Checked
Messages: 403
Awards: 4
Reputation: 4
Status: Offline
Escape from Sobibor (1987)

Gen film: Dramă/ Război/ Thriller

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, cei concentrati in lagarele de exterminare puteau spera la supravietuire doar incercand sa evadeze.

In cazul celor de la Sobibor, acest lucru era posibil doar daca evadau toti cei 600 de prizonieri. Vor reusi ei sa faca acest lucru? O poveste adevarata in care constiinta este pusa la mare pret, iar dorinta de supravietuire reprezinta telul suprem.

Recomandat de Underline


Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
 
tzutzuDate: Wednesday, 2010-03-10, 10:17 PM | Message # 36
POATE VA IAU VALIZA LUNA ASTA !!!!!!
Group: Checked
Messages: 403
Awards: 4
Reputation: 4
Status: Offline
Case 39 (2009)

Gen film :Horror/Thriller

CAZUL 39 prezintă o poveste intensă, legată de teroarea psihologică trăită de o asistentă socială ce descoperă o forţă a răului mai mare decât şi-ar fi imaginat cineva, atunci când încearcă să salveze o copilă care în mod misterios, nu mai vorbeşte.

Emily Jenkins (Renee Zellweger, actriţă distinsă cu premiul Oscar) este o asistentă socială foarte devotată şi cu experienţă, care îşi închipuie că le-a văzut pe toate – minciuni, neglijenţă nepăsare, abuzuri de tot felul. Vine ziua în care trebuie să preia Cazul 39: o fetiţă de 10 ani, Lilith Sullivan (Jodelle Ferland), abandonată de familie, tulburată şi în stare de şoc. Intervine Emily. Zguduită de singurătatea şi inocenţa fetiţei, femeia decide să facă ceea ce nu şi-a mai îngăduit niciodată în trecut: să se implice personal. Cu speranţa în inimă că face ceea ce e corect, Emily îi oferă lui Lilith un cămin fericit pînă să îi poată găsi o familie adoptivă.
Dar abia acum începe adevărata teroare.

Ce a împins familia lui Lilith spre punctul distrugerii? De ce oricine vine în contact cu Lilith pare să îşi piardă subit minţile? Cum va putea supravieţui Emily groazei devastatoare ce o macină în secret? Pentru a descoperi adevărul, Emily trebuie să lase la o parte raţiunea şi să se confrunte cu cele mai îngrozitoare coşmaruri, din clipa în care păşeşte într-un tărâm supranatural, unde răul iese la pradă printre oameni.

Acum, singurul lucru de care trebuie să se teamă cu adevărat Emily este puterea fricii din lăuntrul ei.

Paramount Pictures prezintă o producţie Misher Films / Anonymous Content cu Renee Zellweger, Jodelle Ferland, Ian McShane şi Bradley Cooper. Filmul este regizat de Christian Alvart după un scenariu de Ray Wright. Producătorii sunt Steve Golin şi Kevin Misher. Lisa Bruce este co-producător. Regia de imagine este semnată de Hagen Bogdanski. Scenografia aparţine lui John Willett. Filmul este editat de Mark Goldblatt, A.C.E. Costume designer este Monique Prudhomme. Muzica e semnată de Michl Britsch.

Recomandat de Kelppa


Cand vezi ca ai aceeasi parere cu majoritatea e bine sa mai reflectezi o data . (Mark Twain)
 
  • Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz