Monday, 2024-06-24, 3:37 PM
Pariuri1x2
Site menu
Noutati
Persoane online
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Analiza Meciuri
FurianDate: Monday, 2009-07-13, 12:10 PM | Message # 1
Alcoolic Anonim
Group: Administrators
Messages: 176
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
deal

Faptele, nu vorbele, te fac sa fi mare.
Lumea e plina de profeti, de comunisti si hipioti
O sa te invete ca nu toti sunt genii si ca tu nu poti
E selectie naturala cel puternic invinge
Si succesul nemeritat rapid se stinge
-FuRiaN-
 
underlineDate: Tuesday, 2009-10-13, 5:02 PM | Message # 2
Nu conduc beat, fumez si zbor
Group: Checked
Messages: 110
Awards: 6
Reputation: 9
Status: Offline
COLORADO AVALANCHE @ TORONTO MAPLE LEAFS

Din cele 3 meciuri din aceasta noapte eu am ales sa joc acest meci care este cel mai interesant dupa parerea mea.

Vedem aici o echipa care are un inceput dezastruos de sezon, Toronto, cu nicio victorie in 5 meciuri.

vs Montreal Canadiens 3-4
vs @ Washington Capitals 4-6
vs Ottawa Senators 1-2
vs Pittsburgh Penguins 2-5
vs @ New York Rangers 2-7

Toronto are cel mai slab de sezon dintre toate echipele, si un golaveraj execrabil 12-24. Ca urmare a acestor rezultate foarte slabe, antrenorul Ron Wilson este probabil ca va renunta la portarul Vesa Toskala in favoarea lui Joey MacDonald care nu a jucat niciun meci pana acum. MacDonald a jucat anul trecut la Islanders dar a fost adus la Toronto in acest an in urma accidentari lui Jonas Gustavsson.

Alexei Ponikarovsky si Jason Blake au inscris ambii luni seara pentru Toronto, dar acestia asteapta revenirea super-starului Phil Kessel, care inca se recupereaza dupa operatia la umar si este preconizat sa revina la mijlocul lui noiembrie.
Cat despre accidentati, Wayne Primeau si Victor Stalberg sunt day-to-day iar Jonas Gustavsson, Phil Kessel si Mike Van Ryn sunt accidentati pe perioade mai lungi.

Cateva statistii ale celor din Toronto:

Ofensiv:

-> media goluri marcate/meci: 2,4 -> locul 23
-> media suturi/meci: 30,6 -> locul 15
-> procentaj power-play: 26,7 %-> locul 8

Media de goluri este foarte scazuta iar suturile pe poarta de asemenea foarte putine, lucru care se vede in recordul negativ al "artarilor".

Defensiv:

-> media goluri primite/meci: 4,8 -> locul 30
-> media suturi primite/meci: 29,6 -> locul 14
-> procentaj penalty-kill: 57,9 -> locul 29

Aceste cifre vin logic, aparare dezastruoasa, multe goluri primite, multe suturi primite, iar cand sunt prinsi in in inferioritate sunt mari probleme.

Din sezonul 1990-1991 incoace, Toronto nu a inceput atat de slab un sezon, atunci inregistrandu-se un record negativ de 0-6-1, nu prea departe de ceea ce se intampla acum. Toronto insa va beneficia deseara de revenirea lui Viktor Stalberg, care a primit acceptul medicilor de a juca deseara, si fundasul Garnet Exelby care va reveni in formatia de start.

De partea cealalta, Colorado Avalanche a surprins publicul cu un inceput destul de bun de sezon si vin deseara la Toronto cu un moral foarte bun dupa victoria din deplasarea de la Boston Bruins, 4-3, intrerupand seria de 2 infrangeri consecutive, ambele din deplasari, la Chicago si Nashville.
Milan Hejduk a marcat al dolea gol al sau in acest sezon, iar David Jones a avut un assist in meciul cu Bruins, avand evolutii bune in acest prim sezon la Colorado.

Deja Avalanche au adunat 7 puncte si se pare ca vor avea un sezon mai bun decat cel de anul trecut in care au adunat numai 69 de puncte, cele mai putine din 1995 incoace, cand franciza s-a mutat din Quebec in Denver.
Pericolul numarul 1 pentru Maple Leafs va fi Milan Hejduk, care in ultimele 3 meciuri directe, a inscris 5 goluri. In Colorado, lucrurile par ca revin pe un fagas normal, noul antrenor Joe Sacco aducand un plus de entuziasm unei echipe care s-a facut de ras sezonul precedent. Mai mult, se pare ca extrema David Jones a revenit dupa grava accidentare la umar anul trecut cand a ratat peste 30 de meciuri, si luni, in meciul impotriva celor din Boston a intrat pe gheata in locul lui Chris Stewart care nu a jucat nimic pana acum, insa antrenorul Sacco spune ca acesta va mai avea sanse de a arata ce poate si pe viitor, fiind tanar are multe de invatat.
Deoarece vteranul fundas Ruslan Salei s-a accidentat, Avalanche l-au rechemat in echipa pe Ryan Wilson, imprumutat la Lake Erie (AHL), insa acesta nu a jucat cu Bruins.

Cateva statistici ale celor de la Avalanche:

Ofensiv:

-> media de goluri marcate/meci: 3,4 -> locul 11
-> media de suturi/meci: 22,4 -> locul 30
-> procentajul de power-play: 38,1% -> locul 2

Aceste cifre ne arata o eficienta incredibila a atacului, cu o medie de numai 22,4 suturi/meci ei inscriind 3,4 goluri. Aceste cifre sunt ajutate si de eficienta in power-play, fiinf foarte periculosi.

Defensiv:

-> media de goluri primite/meci: 2,4 -> locul 4
-> media de suturi/meci: 34 -> locul 26
-> procentajul de penalty-kill: 90,5 -> locul 3

De asemenea defensiva functioneaza excelent, desi atacantii adversi au multe posibilitati de a inscrie, fundasii si portarul fac o treaba foarte buna. Cat despre penalty-kill, cand sunt in inferioritate aproape ca nu primesc gol.

PRONOSTIC: VICTORIE COLORADO AVALANCHE
COTA: 2
CASA: BET365


http://betfairblog.wordpress.com/

Message edited by underline - Tuesday, 2009-10-13, 5:03 PM
 
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Cauta
Copyright Pariuri1x2 © 2024

Hosted by uCoz